İstanbul'da Fal - Falcılar

ç.ba olabilü , h.sonu c.tesi 7 de çıkıyom, pazarda sinemaya gidicüğüm ..
of of of gene okullu oldum,sınıfları doldurdum
çarşamba bencede olur ama sen hazır baktırammayı beşarıyoken hiç bulaşmasan mı acaba suçlu hissettim kendimi
senin fallar çıkıyo gibi zadten başkasının enerjisini karıştırmasan mı hiç

çarşamba bencede olur ama sen hazır baktırammayı beşarıyoken hiç bulaşmasan mı acaba suçlu hissettim kendimi
senin fallar çıkıyo gibi zadten başkasının enerjisini karıştırmasan mı hiç

Fallar felan çıkmıy :) ben dengesizim fallar dengesiz :)
melise tek bi soru sormaya gidiyom, gelecek felan istemicem zaten:)
öle ya da böle gidicem yani

Herkese merhabalar,

Soğanlık'ta oturan Emine cumartesi günü (22 ekim) tarihinde bir arkadaşımın işlettiği mekanda kahve falı bakacak.
Sabah 10:00'dan akşam 18:00'e kadar.
İlgilenenler olursa bana yazabilirler.

Sevgilerimle :)

gittiğim o kadar falcı arasında benim bu kadar halimi bilemeyen tek falcıdır kendisi... ben bu kadar başarısız olsam yemin ederim almam parayı...kendisi bana terapi yapacağına, ben ona terapi yapmıştım gittiğimde... tüm geçmişini, özel hayatını anlatmıştı... kalbi temiz bir insan, üçüncü gözü açık, ama roılleri değiştiğimizden sanırım benimle iligli hiçbir şeyi doğru tespit edememişti bile... k.validem beni çook seviyormuş.kendisi benden nefret eder, hayattaki tek negatif insanımdır :))))

lutfen bana bu ksıının adresını veya tlf unu verırmısınız...

gercekten bazı seylerı ıyı bılen bırıne ıhtıyacım var

ayrıca istank999@mynet.com a maıl atarsanız bılgılerını cok sevınırım...

hangi cafede ,nerede,kaça bakıyor acaba bilgi verirsen sevinirim...

Fallar felan çıkmıy :) ben dengesizim fallar dengesiz :)
melise tek bi soru sormaya gidiyom, gelecek felan istemicem zaten:)
öle ya da böle gidicem yani

ya minikçiğim sen gidiyosun ya uzun zaman sonra takip edemiyorum fazla ama sen gidicem deyince benimde gidesim geldi

bu melis nerde hangi kafede bakıyor ve ne zaman o kafede???

hımmm dur bi düşüneyim.. bugüne kadar symbollerde tarık, mehmet, serkan, angels burcu, dejavu yiğit, yeşilköy gül, melekler kahvesi şengül, elmira ve şuanda aklıma gelmeyen birçok isme baktırmışımdır. bunlar arasında 'çok atmayan' tanımına en uygun üç isim: symbol nihal, kadınlar kahvesi dilek ve cafezade armağandır, tabii ki benim için. çok pahayı olmayan dediğin için nihal ve dilek'i öneririm, 15 TL. daha uygunu da yok sanırım. ikisi de geyik yapmaz, kısa vadeli tarih verir, çıkmışlığı vardır.

tarık mehmet serkan burcu nihal ve dileke bende baktırdım. bekliyorum bakalım. burcuyu beğenmedin mi?

ya minikçiğim sen gidiyosun ya uzun zaman sonra takip edemiyorum fazla ama sen gidicem deyince benimde gidesim geldi

bakırköy fincan kafede. perşembe cuma izinliymiş. sabah kaçta gidiyo bilmiyorum ama hafta içi 9a kadar ordaymış
bende gitmedim ama. yorum yapamicam hakkında

nihal ve dilek'i duydum ben de. o vakit en kısa zamanda ikisine de gitmeli. teşekkür ederim :))

Ben çok yenirim açıkcası biçte cozemedim neyin nereye yazılması gerektigini o yuzden kusuruma bakmayin top 5 listesi çıkarırsanız hangi falcilari önerirsiniz Avrupa Anadolu yakasi farketmez fiyatta da 60-70 gibi en fazla olur şimdiden teşekkürle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…