nihal ve dilek'i duydum ben de. o vakit en kısa zamanda ikisine de gitmeli. teşekkür ederim :))
Symbol cadde serkan ya da osman diyorum. İsim biliyor, soylediklerinin hepsi cikti
falcılara gidip üniverste diplomamın ve mali müşavirlik ruhsatımın evimin neresinde onu söylemelerini istiyorum.
bulamıyorum
Sevgili minik depresif senin tecrubelerinden yararlanmak istiyorum acikcasi su fal konusunda sana biraz bikkinlik gelmiş belli ama benim baya bı fala ihtiyacim var en azından terapi niyetine sana soracak olursam bana en favorilerini soyler mısın acaba ? Umarım zahmet olmaz ve yardimci olabilirsin şimdiden teşekkür ederim, sevgiler
nihal ve dilek'i duydum ben de. o vakit en kısa zamanda ikisine de gitmeli. teşekkür ederim :))
tabi ki söylerim niye söylemiyim. Taş atıcamda kolum mu yorulcak
Dip Not: Diplomamda , ruhsatımda bulundu
Şimdi Favorilerim
1-Elanit (öldü)
2-Elmira
3-Burcu
4-Kadınlar Kahvesi Meryem (valla bana iyi baktı kadın)
5-Aylardır süren fal orucumu bozdum ve melis'e çat kapı gittim bu akşam.
Söyledikleri tutartlıydı,dedikleri çıkar mı görücem yakın zamanda.
Elmira diyorum ama ücreti yüzünden kesin git diyemiyorum. Bütcene göre hareket et ama Angels burcuya muhakkak git :) Kadıköyde .
Ayyy nasi mutlu oldum hemen yazincaa çok saol canim benim ya :) meryemi biliyorum onu çok denedim çok gittim tutarsizlasti biraz cividik kendisiyle :) şimdi sorularima geciyim kafani karıştırmadan
1) melis- bakirkoy fincan da mi?
2)elmira ya nasi ulaşabilirim telefonla mi yoksa bı yerde mi? Bide kaça bakiyo
3) angels cafenin adi dimi burcuda orda bakiyo ?
Ayy çok kitlemedim dimi kusura bakma valla :)
tabi ki söylerim niye söylemiyim. Taş atıcamda kolum mu yorulcak
Dip Not: Diplomamda , ruhsatımda bulundu
Şimdi Favorilerim
1-Elanit (öldü)
2-Elmira
3-Burcu
4-Kadınlar Kahvesi Meryem (valla bana iyi baktı kadın)
5-Aylardır süren fal orucumu bozdum ve melis'e çat kapı gittim bu akşam.
Söyledikleri tutartlıydı,dedikleri çıkar mı görücem yakın zamanda.
Elmira diyorum ama ücreti yüzünden kesin git diyemiyorum. Bütcene göre hareket et ama Angels burcuya muhakkak git :) Kadıköyde .
Ayyy nasi mutlu oldum hemen yazincaa çok saol canim benim ya :) meryemi biliyorum onu çok denedim çok gittim tutarsizlasti biraz cividik kendisiyle :) şimdi sorularima geciyim kafani karıştırmadan
1) melis- bakirkoy fincan da mi?
2)elmira ya nasi ulaşabilirim telefonla mi yoksa bı yerde mi? Bide kaça bakiyo
3) angels cafenin adi dimi burcuda orda bakiyo ?
Ayy çok kitlemedim dimi kusura bakma valla :)
meliiiiss melisin falını anlatabilir misin biraz? süre için ne dedi mesela? yakın gelecek mi? diğerleriyle tutarlı mıydı? ve pessspembe bi tablo mu çizdi yoksa olumsuz da konuştu mu?
ay ne çok sordum heycan yaptım
1-melis bakırköy fincan kafede :) bilgisayarlarında kk sayfası açıktı kendi nikimi gördüm o anda ç.ba gelcem yazıyodu20 tl
2- elmira 75 tl evinde bakıyor, telefonda da bakıyor arzu edersen yollarım telefonunu.
3- angels cafenin adı burcu orda bakıyor 17,5 tl . burcu çok pozitif güler yüzlü bi kız.
en son müşteri bendim kadının enerjisi sömürülmüştü.
evet 2-2,5 aylık süreler verdi. valla bana pembe tablo çizdi
herşey çok güzel olucak demedide yoluna giricek dedi
gidilir mi evet gidilir ama günün ilk saatleri git. bana kalana kadar kadının başı şişmişti.
siz dedi 5 gün önce kavga etmişsiniz, aynı gün ikinizde geri adım atıp arayı düzeltmişsiniz
doğru mu ? vallaha doğru
bişileri seziyosun dedi sezdiklerin doğru dedi , devamı çıktığında
Evet lutfen aliyim ben elmira nin numarasini ben biraz tedirgin oluyorum ev muhabbetine ne dersin nasi bı yerde ki evi ?
bende olurdum normalde ama elmirada olma.
2 cocuguyla yaşayan bi bayan.
ve elmira çok tatlı , insan canlısı biri.
o konuda çekinme. evi şirinevlerde sakın benden tarif isteme.
en son patronum beni eve bırakıyodu kızım dedi sen burda oturduğuna emin misin 20 yıllık evimi tarif edemedim adama
benim herif susturuyo beni aşkım ben bulurum diyo
telefonunu yolluyorum.
Ay al benden de o kadar yemin ederim bi insanın hiç yer yon duygusumu olmaz mi neyse ben kadından tam adresi alirim bide taksici bulurum kendime pazarligimi yaparım giderim :) cookk cook tesekkur ederim canimcim özel mesajlarima mı bakicam ben şimdi comezim ya ablasi aptal olmuş vaziyetteyim burda :) sana da yeteri oneririm denemeye deger enerjiside çok iyi beni çok rahatlatti hep
en son müşteri bendim kadının enerjisi sömürülmüştü.
evet 2-2,5 aylık süreler verdi. valla bana pembe tablo çizdi
herşey çok güzel olucak demedide yoluna giricek dedi
gidilir mi evet gidilir ama günün ilk saatleri git. bana kalana kadar kadının başı şişmişti.
siz dedi 5 gün önce kavga etmişsiniz, aynı gün ikinizde geri adım atıp arayı düzeltmişsiniz
doğru mu ? vallaha doğru
bişileri seziyosun dedi sezdiklerin doğru dedi , devamı çıktığında
bana 2.5 ay derse kafa göz dalarım
kaçta gittin peki? yani ben 5 gibi orda olabilicem. daha erken olmaz okulum var :)
SEVGİLİ MELİS, KK ÜYESİ OLARAK SENDEN RİCAM ENERJİNİ BAŞKALARINA HARCAMA:) BOŞVER. ÇARŞAMBA 5TE İŞE GEL, İLK MÜŞTERİN BEN OLAYIM.
bi de lütfen kötü şeyler görünce çekinmeden söyle. çarşamba görüşmek üzere melis hanım :):)
8 gibi ordaydım 9 küsürde beni aldı
valla 1,5 yıldır bekliyom 2-2,5 ayda çıksa dedikleri aha buraya yazıyom şükür secdesine kapanırım
evet özel mesajalrına bakıcan :)
sağ üste bak kırmızılaşmıştır 1 yazıyordur :)
yeter aklımda bulunsun. sık fal baktırmıyorum.
krizim tutarsa giderim
9 da geçmiş gerçekten:) neyse artık kısmet zaten daha erken gidemiceğime göre:)
peki son bi şey sorabilir miyim? diğerleriyle tutarlı mıydı falı?
Tamam çözdüm ve buldum saol tekrardan heralde sormaz dimi kimden buldun nerden buldun diye ? :) deger diyosun dimi simdi bu kadina çünkü ben gecen haftada izzet capanin bi falcisi varmis ona baktirdim ben pek iyi degildim bide en son ben baktirdim acelesi tuttu biraz uydurma oldu ama arkadaslarimi aglatti falan hiç olmiycak seleri bildii numarasi var bende ismi ayse baya hep ünlülere bakıomus 70 istiyo numarasi var bi yerde bulusuosun ilgilenenlere duyurulur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?