Tamam çözdüm ve buldum saol tekrardan heralde sormaz dimi kimden buldun nerden buldun diye ? :) deger diyosun dimi simdi bu kadina çünkü ben gecen haftada izzet capanin bi falcisi varmis ona baktirdim ben pek iyi degildim bide en son ben baktirdim acelesi tuttu biraz uydurma oldu ama arkadaslarimi aglatti falan hiç olmiycak seleri bildii numarasi var bende ismi ayse baya hep ünlülere bakıomus 70 istiyo numarasi var bi yerde bulusuosun ilgilenenlere duyurulur
evet canım tutarlıydı :)
melis benim son gittiğim falcı olucak artık. bakalım verdiği tarih uyacak mı diğerlerine? ben sanırım o tarihten ziyade şu anı merak ediyorum. bana evet bu seni çok seviyo veya umrunda değilsin desin. kafasındaikleri söylesin. yeter. ben hallederim gerisini. gelecek zaten bizimlede ilgili
teşekkür ederim yardımların için :)
onu söylüyo
hahaha benim angus bana kızmıştı sana kaç kere söledim sevdiğimi ne elalemin kadınlarına para verip , sevdiğimi öğreniyon.
haha keşke benimkide bana kızsa. o yeter bana ya. fikirlerini söylesin :)
valla ben artık totomun dibinde olsun istiyorum sadece sölemesi yetmiyo.
onla uyuyum,onla uyanamayım,bebiklerimiz olsun,beraber işe gidelim.
siyam ikizleri gibi gezelim istiyombş çişe giderken ayrılalım
ben uzun zamandır takip ediyorum. hazirandaydı galiba yorumların vardı. okurken ağladığım...
umarım sevdiğin hep yanında olur. insanın kalbinde olanın yanında olmaması çok acıtır.
hep birlikte olun. pembe bi masalıınız olur umarım.
işerken bile seni düşünsün
Heeee bide bende bı paylaşımda buluniyiiim taksim pen Cafe yeter hanım kendisi çok tatli guzel de akil verio kritik yapio dedikleri de baya cikio ilk kahve sonra tarot bakmasi daha iyi oluyor baskasinin adina da tarot bakio hayatında olup bitenleri soyluo tarot arti kahve fali 40 a bakio sonra hep ikisini baktirmaniz bisey degistirmiyo zaten en fazla 2-3 kez gidilmeliii
ocak-haziran arası çok sancılıydı. şimdi iyiyiz çok şükür. Nazar
Kem gözlerden korusun rabbim. tamam işerken bile beni düşünsün
ama şimdi ilk sıra sınav dua edin bana e'mi
yanında o varken çalışmanda başarılı olmanda daha kolay
artık mutlu olma vakti. ben hep buna inanırım. kötü şeyler yaşandı ki Allah bize mutluluk kapılarını araladığında dört elle sarılalım sevincimize.
herşey gönlünce olsun. çok yürekten söylüuorum bunu
aa bi dahakoyalım şunlardan
Valla ben bu gun burda bisiler yazmaya basladim minik hanim sayesinde inanin tam adamina sordunuz siz ozel msg atabiliyorsaniz bana mailinizi atin isterseniz bende numarasini atarim ayse hanimin size yani tek bu aklima geldi simdilik hatta su anda kime cevap verdigimi bile bilmiyorum nilufer hanim mi yazdi minik hanim mi istedi ki uff valla bilmiyorum :)ben alabilir miyim ayşenin bilgilerini :) ama nasıl ulaşıcaz birbirimize
Cok iyi oldu bunu bilmem ben yarin bi ona gunduz gidiyim diodum gene numarasini bulup bi ararim orda mi die burcuyu da mrk ettim bayaaaBu arada angels Burcu'ya gitme niyetin varsa saat 7den sonra geliyor haftaiçi... Bilmende yarar var... =)
Cok iyi oldu bunu bilmem ben yarin bi ona gunduz gidiyim diodum gene numarasini bulup bi ararim orda mi die burcuyu da mrk ettim bayaaa
tasula türkan tam bi fiyasko.boşuna gitmeyin bence.parama çok acımıştım ben doğrusu.
tipik bi falcı okadar.hiç bir özelliği yok.bi kaç harf sordu yanlış çıktı çoğu sonra şu harf varmı bu harf var mı derken ismi buldu.kasıla kasıla bide ee bana boşuna tasula türkan demiyolar demişti.yani okadar tahminden sonra gerizekalı olmayan her insan bulurdu onu.
3 haftadır bu siteye de girmedim, fal da baktırmadım, ama bugün dürttü işte. Off çok baktırmak istiyorum ama kime gidicem. Gül'e çok gittim artık beni tanıyor ve sanki ne bileyim bilse de etkilenmiyorum. Zaten çok istediğim birşey var onun için de vakit var. Off ki ne off. Yeni öneri var mı? Levent, burcu vs.. dışında. Bir de eskiden şirinevlerde evde fal bakan cezmi (yanılıyor da olabilirim ama ce'li bir erkek ismiydi) onun son zamanlarda çok övüyorlar ama kayıpmış. Yerini bilen duyan var mı?
şenayla arzuya baktıran oldumu hiçç tawsıe etmştimm ben...buarada cezmiyi sormustu bi arkadaş en son duyduguma gore o şirinewlerde diil ataköyde ewde bakıomuşşş..
Minik sen melise ne baktırdın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?