İstanbul'da Fal - Falcılar

özel mesaj attım bak istersen :)

evet canım tutarlıydı :)

melis benim son gittiğim falcı olucak artık. bakalım verdiği tarih uyacak mı diğerlerine? ben sanırım o tarihten ziyade şu anı merak ediyorum. bana evet bu seni çok seviyo veya umrunda değilsin desin. kafasındaikleri söylesin. yeter. ben hallederim gerisini. gelecek zaten bizimlede ilgili
teşekkür ederim yardımların için :)

onu söylüyo

hahaha benim angus bana kızmıştı sana kaç kere söledim sevdiğimi ne elalemin kadınlarına para verip , sevdiğimi öğreniyon.

valla ben artık totomun dibinde olsun istiyorum sadece sölemesi yetmiyo.
onla uyuyum,onla uyanamayım,bebiklerimiz olsun,beraber işe gidelim.
siyam ikizleri gibi gezelim istiyom bş çişe giderken ayrılalım

ben uzun zamandır takip ediyorum. hazirandaydı galiba yorumların vardı. okurken ağladığım...
umarım sevdiğin hep yanında olur. insanın kalbinde olanın yanında olmaması çok acıtır.
hep birlikte olun. pembe bi masalıınız olur umarım.
işerken bile seni düşünsün

ocak-haziran arası çok sancılıydı. şimdi iyiyiz çok şükür. Nazar
Kem gözlerden korusun rabbim. tamam işerken bile beni düşünsün
ama şimdi ilk sıra sınav dua edin bana e'mi

Bu arada angels Burcu'ya gitme niyetin varsa saat 7den sonra geliyor haftaiçi... Bilmende yarar var... =)

ocak-haziran arası çok sancılıydı. şimdi iyiyiz çok şükür. Nazar
Kem gözlerden korusun rabbim. tamam işerken bile beni düşünsün
ama şimdi ilk sıra sınav dua edin bana e'mi

yanında o varken çalışmanda başarılı olmanda daha kolay
artık mutlu olma vakti. ben hep buna inanırım. kötü şeyler yaşandı ki Allah bize mutluluk kapılarını araladığında dört elle sarılalım sevincimize.
herşey gönlünce olsun. çok yürekten söylüuorum bunu

aa bi daha koyalım şunlardan

ne güzelde dua edermiş
Allah hakkımızda hayırlısını versin, kalbimizdekileri hayırlı eylesin.
Güzel günler görelim artık

ben alabilir miyim ayşenin bilgilerini :) ama nasıl ulaşıcaz birbirimize
Valla ben bu gun burda bisiler yazmaya basladim minik hanim sayesinde inanin tam adamina sordunuz siz ozel msg atabiliyorsaniz bana mailinizi atin isterseniz bende numarasini atarim ayse hanimin size yani tek bu aklima geldi simdilik hatta su anda kime cevap verdigimi bile bilmiyorum nilufer hanim mi yazdi minik hanim mi istedi ki uff valla bilmiyorum :)

selam arkadaşlar ben artık sadece burayı okuyordum hatta son zamanlarda melis oldukça ilgimi çekmeye başladı ama havalar böyleyken gitmek gelmedi içimden buradan birileri kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk diye bir siteden bahsetmişti denemekten ne çıkar dedim kahveyi içtim sonra fincanın resimlerini çekip meral saydam adında birine baktırdım sonra bu da kesmedi beni efsun diye birine de tarot baktırdım. kahve 10 tarot 15 TL idi ve şu ana kadar gittiğim kafe falcılarından çok daha iyi yorumlar geldi özellikle tarot falında oldukça iyiydi. bakan kişi kriz anında denenebilir hatta orada yorum yapanlar ve başarı yüzdeleri vardı bilmiyorum ilginizi çekerse

Kesinlikle katılıyorum. Bir insanın doğum tarihini sorup da ona burcunu söylemek bunu da bilmiş gibi falcı edasıyla söylemek karşındakini aptal yerine koymaktan başka bir şey değil Tasula Türkan fiyasko...

Yıllar önce ben ve birçok arkadaşım gitti.Süper,acayip birşey.Fakat hala ordamı bilmiyorum.Hala eski yerindeyse gitmek istiyorum.Bilen varmı acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…