İstanbul'da Fal - Falcılar

oncelikle boyle bır gunde insan ne dıyeceni bilmez olur...
evet bütğn turkiyenin başı sağolsun...
sızınle paylaşmak istediğim konuyu da yukarda paylaşcam...

kızlar 1 ay once elmiraya gittiğmde çoğu şeyı bilmiştı ve bende paylaşmıştm mesela ailenden 1yle aran açılcak demiştı 1 hafta olmadan annemle buyuk kavga edip halende kusuz...
senınkıyle tekradan barışıp ve ılk adımı da o atacak demişti vallahı hem barıştık hem bugun baya gezdık .ılerısı için evlılık gozukmıyr daha demıştı onu da zaten beynınmı okudu sankı ben yınede buyuk konuşmaym şimdilik boyle daha mutluyuz onun fıkrını bılemem ama ben boyle çok mutlutyum...bunları da paylaşmak ıstedım sızlerle..

Bugün dayanamadım ve fincan cafe Melise arkadaşımla gittim.Bu kadar mı kötü olur bu kadar mı.Arkadasım çıktı faldan kötüydü dedi ben baktırdım sora ay berbattı bişeyi bilemedi akıcılık yok suratsız ve net seyler sölemio olan durumu şöle bi anlatıo ama kopuk kopuk valla 2 miz de paramıza acıdık valla gitmryin derim ben KÖTÜ BAYA kötüydü

Emine akkayaya giden varmı?

arkadaşlarımla gittik biz.bana 3 cümle kurdu yakın bir arkadaşımdan bahsetti ve bilemedi.bir arkadaşıma sana bakamıyorum sonra gel dedi.ertesi gün gittiğinde dediklerinin hiç biri çıkmadı.eylül demişti zaman olarak.ekimdeyiz olan bir şey yok.diğer arkadaşıma ise geçmişi ve anı çok iyi bildi fakat gelecek için söylediklerini bekliyor.daha zamanı var.

Emine akkayaya giden varmı?

evet ben gitmiştim. bana bilmişti hatta dediği şeyler de çıktı. ama bana göre iyi olmasına rağmen 1yıldır gitmiyorum, herkese de tavsiye edemiyorum çünkü emine biraz deli doludur. gününde yakalamak çok önemli. mesela ogün çok kişiye baktıysa sallar, bi arkadaşıma bakamamıştı mesela, senden elektrik alamadım sonra gel demişti, böyle huyları vardır. göze alabilen gitmeli.

hımm tşk ederim canım uzun zamandır kafama takıldı bu kadın....

tşk ederim canım

modadaki kadınlar kahvesine(orda kim var isimlerini bilmiyorum gerçi),bir de angels cafe burcu ya gitmek istiyorum bakalım h.sonu orda oluyo mu?tlf.edip sorucam yarınn,meraktayım bakalım neler olcakkk? :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…