kahve ve tarot karışımı
Eskiden şirinevlerdeydi.Şimdiki erini veya telini biliyormusunuz?Aciiiil lütfen.
Emine akkayaya giden varmı?
Emine akkayaya giden varmı?
evet ben gitmiştim. bana bilmişti hatta dediği şeyler de çıktı. ama bana göre iyi olmasına rağmen 1yıldır gitmiyorum, herkese de tavsiye edemiyorum çünkü emine biraz deli doludur. gününde yakalamak çok önemli. mesela ogün çok kişiye baktıysa sallar, bi arkadaşıma bakamamıştı mesela, senden elektrik alamadım sonra gel demişti, böyle huyları vardır. göze alabilen gitmeli.
arkadaşlarımla gittik biz.bana 3 cümle kurdu yakın bir arkadaşımdan bahsetti ve bilemedi.bir arkadaşıma sana bakamıyorum sonra gel dedi.ertesi gün gittiğinde dediklerinin hiç biri çıkmadı.eylül demişti zaman olarak.ekimdeyiz olan bir şey yok.diğer arkadaşıma ise geçmişi ve anı çok iyi bildi fakat gelecek için söylediklerini bekliyor.daha zamanı var.
bana kadıköy kadınlar kahvesinin yerini söyleyebilicek birisi var mı acaba:)
Moda tarafında Milli piyango idaresi var onun orda... Karşısında... Yada moda migrosu sor sonra bulursun zaten =)
cok tesekkür ederim anladım yerini :129:
modadaki kadınlar kahvesine(orda kim var isimlerini bilmiyorum gerçi),bir de angels cafe burcu ya gitmek istiyorum bakalım h.sonu orda oluyo mu?tlf.edip sorucam yarınn,meraktayım bakalım neler olcakkk? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?