ya ben sölemiştim ataköyde evde bakıo die ama aldığım son hbrlere göre taşınmışşş ve nerde bilmiorumm..ama melisi tavsıe ederım en son ona baktırdım gayet iyidi.
Birçok yorumları okudum çevremden gidenleri biliyorum.Bu cafe falcıları kusura bakmayın sadece para tuzağı bana göre.Kimi beğeniyor kimi beğenmiyor farkındaysanız.Cezmiyi beğenmeyen.çıkmadığını söyleyen bir kişi tanımıyorum ben de dahil.Çok fala baktıran biri değilim.Yıllar önce tesadüfen bulduğum ve baktırdığım biri cezmi.Yıllar geçti ve söylediklerinin hepsi çıktı.Bu cafe falcılarına benzemiyor bana göre falcıda değil.Allahın özel hisler bahşettiği nadir insanlardan biri bence.Yarım fincan kahve içip kapatıyorsunuz fincanı açmıyor bile yani kahve bahane.Oturduğum çevremden gidende çoktu.Taşındım,şimdi görüştüğüm insanlarda bilmiyor.Burda okudum bir yorumda vefat etmiş gazeteler yazmış diye.İnternette araştırdım en ufak bir bilgi yok bu konuda.Arkadaşlarımla araştırıyoruz birkaçgündür.İnşallah bilen ve duyan çıkar.Bir arkadaşımın acil ihtiyacı var.
Şirinevlerden Cezmi.Yerini telini bilen mutlaka yazssın lütfeeeen.
kızlar günaydınn,
selma toprak!a fal baktıranlar solediklerii çıkıyor mu?
selam
uzun bir süredir takibediyorum burayı ama yeni üye oldum
bende gittiğim bir çok falcı içerisinde en iyi tutarlı ve dedikleri çıkan kimler dersem
Yeşilköy Gül ve geçen gün buradan çok methini duyup gittiğim Bakırköy Fincan da Melis derim
gerçekten çok nokta atışı yaptı bu ikisi :)))
Cezmiyide merak ettim telefon veya adresini bulan olursa onada gitmek isterim
ay Elmira da var merak ettiklerim içinde tabi
Gidip de beğenmediklerini de yazarbilir misin zor olmayacaksa
ben elmira hanımı duymadım size yanlış bilgi vermek istemem ama arzu hanım su anki meshur fincan cafenin bas falcısı idi şimdi kendi cafesini actı onun müsterisi oldugum için arzu hanım ile ilgili cok net konusabilirim 0212 570 81 88 zaten yıllardır bakırköyde ve kendi ismini marka yapmıs bir hanım falcıdır
Birçok yorumları okudum çevremden gidenleri biliyorum.Bu cafe falcıları kusura bakmayın sadece para tuzağı bana göre.Kimi beğeniyor kimi beğenmiyor farkındaysanız.Cezmiyi beğenmeyen.çıkmadığını söyleyen bir kişi tanımıyorum ben de dahil.Çok fala baktıran biri değilim.Yıllar önce tesadüfen bulduğum ve baktırdığım biri cezmi.Yıllar geçti ve söylediklerinin hepsi çıktı.Bu cafe falcılarına benzemiyor bana göre falcıda değil.Allahın özel hisler bahşettiği nadir insanlardan biri bence.Yarım fincan kahve içip kapatıyorsunuz fincanı açmıyor bile yani kahve bahane.Oturduğum çevremden gidende çoktu.Taşındım,şimdi görüştüğüm insanlarda bilmiyor.Burda okudum bir yorumda vefat etmiş gazeteler yazmış diye.İnternette araştırdım en ufak bir bilgi yok bu konuda.Arkadaşlarımla araştırıyoruz birkaçgündür.İnşallah bilen ve duyan çıkar.Bir arkadaşımın acil ihtiyacı var.
Şirinevlerden Cezmi.Yerini telini bilen mutlaka yazssın lütfeeeen.
Ben bikaç ay önce forumda bahsedilen Şirinevlerden Cezmi ye telde baktırmıştım... aynı Cezmi den mi bahsediliyor acaba??????
Bende Cezmi'nin teli var, geçen haftalarda mesajlaştık, hatta bi arkadaşım fal da baktırdı, ama 5 kişi olmadan yüzyüze fal bakmayı kabul etmedi. Onun için yarım bardak kahveye mi bakıyo, fincanı açmadan mı bakıyo bilemiyorum. Arkadaşım telde baktırdı. Geçmişle ilgili yorum yapmamış ve gelecekle ilgili şeyler söylemiş arkadalıma. Hesap numarası veriyo, siz parayı (120 TL) yatırdıktan sonra arıyosunuz, telde falınıza bakıyo... Başka baktıranlar varsa, yorumlarınızı bekliyorum...
Sana nasıl baktı cnm memnun kaldın mı? Geçmiş ve şimdiyi mi biliyor, gelecekle ilgili dedikleri çıktı mı ne kadara baktı ve telini de özelden yollar mısın, biraz çok şey istedim galiba ama şimdiden teşekkürler..
Canım kaç kişi baktırdı bu cezmiye, hepsi memnun kaldı mı? Biraz anlatır mısın nokta atışları ya da boş atışları falan
burcu haftasonu çalışıyo :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?