İstanbul'da Fal - Falcılar

ya ben sölemiştim ataköyde evde bakıo die ama aldığım son hbrlere göre taşınmışşş ve nerde bilmiorumm..ama melisi tavsıe ederım en son ona baktırdım gayet iyidi.

Birçok yorumları okudum çevremden gidenleri biliyorum.Bu cafe falcıları kusura bakmayın sadece para tuzağı bana göre.Kimi beğeniyor kimi beğenmiyor farkındaysanız.Cezmiyi beğenmeyen.çıkmadığını söyleyen bir kişi tanımıyorum ben de dahil.Çok fala baktıran biri değilim.Yıllar önce tesadüfen bulduğum ve baktırdığım biri cezmi.Yıllar geçti ve söylediklerinin hepsi çıktı.Bu cafe falcılarına benzemiyor bana göre falcıda değil.Allahın özel hisler bahşettiği nadir insanlardan biri bence.Yarım fincan kahve içip kapatıyorsunuz fincanı açmıyor bile yani kahve bahane.Oturduğum çevremden gidende çoktu.Taşındım,şimdi görüştüğüm insanlarda bilmiyor.Burda okudum bir yorumda vefat etmiş gazeteler yazmış diye.İnternette araştırdım en ufak bir bilgi yok bu konuda.Arkadaşlarımla araştırıyoruz birkaçgündür.İnşallah bilen ve duyan çıkar.Bir arkadaşımın acil ihtiyacı var.

Şirinevlerden Cezmi.Yerini telini bilen mutlaka yazssın lütfeeeen.

Ben bikaç ay önce forumda bahsedilen Şirinevlerden Cezmi ye telde baktırmıştım... aynı Cezmi den mi bahsediliyor acaba??????

2466, canım falını gönderdim... Dün açamamıştım dosyaları ama PC'yi açıp kapatınca açabildim... Gecikmem için kusuruma bakma...

Kızlar nette gezerken falcılarla ilgili bir yazı gördüm sizinde okumanızı istiyorum, kopyalıyorum buraya......

Falcılar araştırması

uzun süredir düşündüğüm ve bazı alt yapılarını oluşturduğum bi konuydu ama hep unutuyodum hazır aklıma gelmişken açayım dedim ,zaman budukça hep beraber deneyim ve görüşlerimizi yazarak ilerletriz .
konuda falcılara gidenleri nasıl tehlikelrin beklediğini ve kimsenin akılına gemeyecek ilginç şeyleri açığa çıkaracağız sizlerde deneyimerinizi ekledikçe güzel bi konu olacak .ben şimdi açtım ara ara ekleme yapacağım şu işlerden fırsat buldukça sizlerde basit ve önemsiz bulduğunuz ama benim konua ışık tutacak olarak gördüğüm deneyim ve görüşleriniz eklemye başlarsınız arkadaşlar .

benim gördüğüm ve test ettiğim en büyük tehliklerden birisi şudur ,eğer cinli bi falcıya giderseniz ve bu falcı çok çok uzun süredir faaliyet göstermiyorsa size söylediği kötü şeyler gerekleşebilir ,mesela bi yakınızız kaza yapacak der yada başınıza gelecek kötü bişeyden bahseder ve bu olur ve bu durumda bi yakınızın başına gelecek o kötü şeyden siz sorumlusunuzdur çünki o falcının ünlü olması iin bunu o varlıklar gerçekleştiriler ama siz tutup bide ballandıra ballandıra nasılda bildi diye anlatmaya devam edersiz.

selam
uzun bir süredir takibediyorum burayı ama yeni üye oldum
bende gittiğim bir çok falcı içerisinde en iyi tutarlı ve dedikleri çıkan kimler dersem
Yeşilköy Gül ve geçen gün buradan çok methini duyup gittiğim Bakırköy Fincan da Melis derim
gerçekten çok nokta atışı yaptı bu ikisi :)))
Cezmiyide merak ettim telefon veya adresini bulan olursa onada gitmek isterim
ay Elmira da var merak ettiklerim içinde tabi

Gidip de beğenmediklerini de yazarbilir misin zor olmayacaksa

çıktı yada çıkmıo diyen war sa lütfen yorum yapabilir mi
birbirimizi bilgilendirsek walla tüm maaşlar fala gidio((

Gidip de beğenmediklerini de yazarbilir misin zor olmayacaksa

baya var aslında eskileri pek hatırlayamasamda hatırlayabildiklerimi yazayım tabi
symbol taksim tarık ,efe
symbol nişantaşı handeydi sanırım ismi hatırlamıyorum (birkaç kez gittim sadece ilk falı iyidi sonrası klasik )
melekler kahvesi şengül
tiryaki cafe aslı
yeşilköy tilbe cafedeki abla (isim unuttum ama bir kişi zaten)
bakırköy de orhan (evde bakıyor sadece isim bilenlerden )
bakırköy laf cafe (isim hatırlamıyorum)
bakırköy cıvıltı (adını unuttum gözlüklü bi abla )
hatırlayabildiklerim :)

tesekkurederımm de bakırkoyun neresınde bu arzu hanım?? bıde hangı fala bakıyor kahve tarot su

Bende Cezmi'nin teli var, geçen haftalarda mesajlaştık, hatta bi arkadaşım fal da baktırdı, ama 5 kişi olmadan yüzyüze fal bakmayı kabul etmedi. Onun için yarım bardak kahveye mi bakıyo, fincanı açmadan mı bakıyo bilemiyorum. Arkadaşım telde baktırdı. Geçmişle ilgili yorum yapmamış ve gelecekle ilgili şeyler söylemiş arkadalıma. Hesap numarası veriyo, siz parayı (120 TL) yatırdıktan sonra arıyosunuz, telde falınıza bakıyo... Başka baktıranlar varsa, yorumlarınızı bekliyorum...

Canım kaç kişi baktırdı bu cezmiye, hepsi memnun kaldı mı? Biraz anlatır mısın nokta atışları ya da boş atışları falan

Ben bikaç ay önce forumda bahsedilen Şirinevlerden Cezmi ye telde baktırmıştım... aynı Cezmi den mi bahsediliyor acaba??????

Sana nasıl baktı cnm memnun kaldın mı? Geçmiş ve şimdiyi mi biliyor, gelecekle ilgili dedikleri çıktı mı ne kadara baktı ve telini de özelden yollar mısın, biraz çok şey istedim galiba ama şimdiden teşekkürler..

OOOHHAAAAAAAAAA demek istiyorum 120 TL miii??? Eee bari çıkmışmı o kadar para verdikten sonra??? O kadar para verdikten sonra çıkmazsa ben adamın bi yerinden çıkarttırırım o paraları valla.. Bi de 5 kişi olmadan yüzyüze bakmazmışmış.. O kadar mrk ettim ki bu adamı sırf merakımdan baktırasım geldi yaa Telefonu var mı bunun

bu forumda duymuştum cezmiye çok eskiden gidenler methediyordu.. telde baktırdım 120 TL... ne geçmiş nede şimdiki durumdan bahsetti... bir iki şey söyledi sonrada sorularını alıyım dedi... nasıl yani hep ben mi sorucam dedim, evet ben bu şekilde bakıyorum dedi.. gelecekle ilgili şeyler söyledi. ben pek memnun kalmadım açıkçası soru cevap şeklinde olunca hoşlanmadığımı belirttim oda bozuldu... bişey söylemişde tutmuş değil...

Canım kaç kişi baktırdı bu cezmiye, hepsi memnun kaldı mı? Biraz anlatır mısın nokta atışları ya da boş atışları falan

Özelden bir arkadaşımız msj yazmış.Cevap vermiyorum msj hakkım dolmamış.Özür dilerim öncelikle.
Biz gittiğimiz zamanlar 97-2003 arası.Bundan 3-4 sene önce gittiğimizde kimse yoktu apartmanda.Zilleri çaldık açan olmadı doğal olarak çevreyede soramadık.Şimdiye kadar memnun olmayanı veya çıkmayanı görmedim.Genel durum dışında çalınan altınlar vs.gibi durumlardada yardımcı oldu.Kim nasıl çalmış ne yapılması gerekir söylemişti.Hepsi çıktı.Telden bakmıyordu o zamanlar.Zaten çevre illerden geliyorlardı.Her zaman doluydu.Birkeresinde bize akşam 9 a randevu verdi.Gittik ev yine doluydu.Yukarki yorumlara bakınca telden bakıo,5 kişi gelirse bakarım demiş falan sanki aynı kişiyi konuşmuyoruz gibi geldi bana.
Cezmi mustafa sandal tipli biriydi.Sarışın ablası vardı.Konuşmasında 'şey yani 'kelimesini sık kullanırdı. Telden o olup olmadığını nasıl anlarım ki.Bir arkadaşta burda yorumda öldüğünü ve gazetelerde çıktığını yazmış burda.İnternette böyle bir bilgi bulamadım.
Daha önce yazdım bir arkadaşım çok acil baktırmak istiyor.Yarın müsait olursa gidip bakıcaz yerine.Belki birşeyler buluruz.Bulursak yazarım.İlgilenen özel msj yazan herkese teşekkür ederim.

cezmiyiariyorum kullanıcısından alıntı
cezmiyiarıyorum cezmi bey bir cafede mi bakıyordu yoksa evinde filan mı? googledan cafe araştırması yapıcam cevabına göre o çevrede. cezmiyi bulursan bana da bildirir misin?
evde bakıyordu?? öyle kahve falına falan değil önünde boş bir fincan duruyor senin yüzüne bakıp neyi öğrenmek istiyorsun diye soruyor ufak bir örnek iş adamları borsayı baktırmaya geliyordu O derece en son şirinevlerde bir evde randevu ile bakıyordu randevularıda ablası alıyordu. telini yada adresini bilen varsa lütfen banada bildirsin en son ataköyde diye duyum aldım formdan :)

biraz önce arkadaşımdan öğrendim oda aylardır cezmiyi arıyordu vefat etmiş cezmi gazetelerde falan çıkmış haberi.allah rahmet eylesin

Burda bu yazıyı buldum baş sayfalarda.Arkadaşı boş fincan demiş.Bizede yarım kahve getiriyorlardı içip kapıyordukFincanı açmıyordu şöyle bir ittiriyordu fincanı hafiften.İsim ve ne öğrenmek istiyorsun diye soruyordu.İstediğin kadar isim ver bakmaya başlayınca isim almam diyordu.Sonrada başlıyordu anlatmaya senin sormana bile gerek kalmıyordu sen şunun için gelmişin şunu öğrenmek istiyorsun diye sıralıyordu.

burcu haftasonu çalışıyo :)

aaa cok sevindim o zaman :124:
umarım tüm gün ordadır,önceden randevu almayı düşünüyorum,ilk baktıklarından olmak istiyorum açıkçası,bana gelene kadar enerjisi düşmesin diye.
ama moda kadınlar kahvesinde kime baktırıcam bilemiyorum,isim öneren varsa seve seve giderim,sonrasında paylaşırımmm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…