İstanbul'da Fal - Falcılar

Arkadaşlar bu cezmi denilen sahısla ilgili sanki bir anormallik dönüyor. gecmişe dönüp bakıyorum kimi öldi diyor kimi sadece telde bakıyor diyor kafam karıştı açıkcası.. az para da deil bana net bilgi verebilcek birileri varsa memnun olurum.

Selam Hanımlar,
Cezmi eskiden evinde bakıyomuş, sonra öldü diye falan haberler çıkmış bi süre bakmamış, sanırım polisle sorunları olmuş, şimdi telden bakıyo, 120 tl, yani yani diye konuşuyomuş, biraz da yumuşak. Sanırım yeterince açıklık getirdim. Ben daha gidemedim ama giden varsa yorumlarını bekliyoruz.

dener haber veririm ayrıca cezmiye ben de telden baktırdım bir dediği çıktı sadece bir arkadaşa da tek söylediği çıkmış bakalım devamını göreceğiz artık yüzyüze bakmıyormuş

extreme cafede muratı soruyorsan eğer murat orada değil artık ticaret lisesi var hayal kahvesini geçince lisenin yanındaki cafede bakıyor hergün ordayım dedi ben baktırdım daha çok enerji üzerine konuşuyor mehmet aliyi daha çok beğendim chili cafede tavsiye ederim

Arkadaşlar ben geçmiş sayfalarda mercan sayhan msn de ve telefonda fal baktıgını okudum. baktıran varsa bana bilgi verirseniz cok sevinirim.bende baktırmak istiyorum.

merhaba herkese. Kadıköy'de bildiğiniz memnun kaldığınız iyi kahve ya da tarot bakan birini tavsiye eder misiniz bana?

herkese selam

şu anda eve geldim bugün hem nişantaşı fulya hemde ilk kez kadınlar kahvesi peline gittim.pelin tam bir fiyaskoydu insan bu kadar uydurabilir..6 hafta 6 ay olmuş siz ayrılalı dedi biz ayrılalı 2-3 sene oldu bu bir..adamın hayatında biri var sordum 2 kere yok dedi..sonra var dedi.ne adamı tarif edebildi ne işini ne kendini vs..ne de benim yaşadıkalrımı..şubatta sana evlenme teklif edecek dedi hayatta inanmam ona edecektir..iki kızı birbirine karıştırdı benden önceki ile bunu..adam beni biriyle evlenmek üzere sanıyor ki pzvnk değilki bu bana gelip evlenme teklif etsin..fala bakarken kalktı içeri mutfağa girdi orda muhabbet etti...fulya daha iyiydi birisi var dedi ama evlemeyecekler vs dedi.siz evleneceksiniz demedi..
sizlerden yorum istiyorum bu ikisini nasıl buluyorsunuz?

fulyayı bilmiyorum ama peline 1,5 yıl önce 1 kere baktırmıştım. sana şöyle söyliyim. bana verdiği tarihlerin hiçbiri çıkmadı. 2-3 haftalık bir süre vermişti zaten. birşey olmadı. bende bi daha gitmedim ona. sonra aradan tam 1,5 yıl geçti ve o dediği şeylerin hepsini ben teker teker yaşadım. çok şaşırmıştım. yani bilemiyorum tesadüfte olabilir gerçi ama benim yaşadıklarım böle.

merhaba :)

peline baktırmadım..ama fulya'ya 2 yıl evelsi 2 kere baktırmıştım...ilk baktığı zaman....süper demiştim...gelecek ile ilgili söylediği birşey tutmuşdu...böyle olunca...tabii...kısa süre içersinde ...2.ci kez tekrar baktırdım....bu sefer...fiyasko idi.ilk söylediklerininin tam tersini söyledi ve çok saçmaladı.bana göre Fulya..iyi günde olursa...fena bakmıyor...ama onun dışında ..saçmalamaya çok yakınhee...bu arada...ilk baktıklarının çoğu da tutmadı.belki sizde çıkar:)

bu arada herkese de iyi bayramlar:)

kesinlikle katılıyorum, daha önce de belirtmiştim, fulya ilk gidildiğinde etkiliyor, anı biliyor ama 2.kez gittiğinde olmuyor. nişantaşı symbol'ün en iyisi bahar bence. peline gelince... anda iyi olabilir ama bana da dedikleri çıkmadı. kadınlar kahvesine sadece dilek için gidilmeli.

ben geçen haftalarda gittim peline. çok çok beğendim. daha önce giden arkadaşlarımın falları hep çıktığı için ben de gideyim dedim. bana çok iyi bakmıştı, anı iyi bilmişti. geleceklede ilgili çok tutarlıydı. ondan 2 saat önce beşiktaş sembolde nihale gitmiştim, onunla aynı şeyleri neredeyse. ben erken saatte gittim ve çok beklemedim ama onu belirteyim.

kızlar ben istanbula geldim tekrar bayram içinde bana bakırköy tarafında bi falcı söyleyinde gideyim ya ama mümkünse birazda olsun çıksın falı:)

Nihale gittim 7 dk baktı ama hızlı konuştugu için 20 dk'ya eşit diyebiliriz :)
Bir olayın olup olmaması ile ilgili nihal ile n.taşı baharın söyledikleri paralel (çok önce baktırmıştım bahara) diger yandan ayhan ile zeynep turan tam tersi yönde yorum yapmıştı hangisinin çıkacagını ancak 2 sene gibi bir süreçte görecegiz, bir de ayhan ekim sonuna kadar bir tatil var demişti ancak tatil filan hayal oldu (

Pen Kafe Binnur iyi. Üç harf yanyana şekilde, söylüyor, kahvesi de tarotu da iyi, bence karışık 25e bakıyor. Mesela MET li bir isim sana yardım edecek diyor, aklıma gelmeyen biri ama çıktı. Semt adı söylüyor. Bence en iyisi o. Başka gittiklerim var çıkınca söylerim, ama bu iyi falcı

nerde acaba bu pen kafe?

ben peline umut bağlamadım.çarşamba günü verdiği kağıdı yırtmamı söyledi.orda bekleyen bir bayan çok iyi olduğun usöyledi bir kaç kezde gelmiş.bana istiklal cad. benettonun üstünde bir kafe var orda handeye baktır çok iyi dedi.bunu duyan varmı?

gitmediğim bir kadınlar kahvesi dilek birde beşiktaş nihal kaldı.bir arkadaş taksimdemi bir yerlerde çok iyi bilen biri var demişti geri sayfalarda noldu acaba

birde ben nişantaşı bahara bir kaç kez gitmiştim..1 sene oldu..dediklerinin hiçbiri çıkmadı.anda da uydurdu.harf saymaktan başka hiçbir şey bilemiyor.taksim symbol tarığa gittim her gidişim tutarsızdı ve hiçbiri çıkmadı..soğanlık emineye baktırmıştım bana haziranda nişan dedi olmazsa beni ara dedi.ortada bişey yok tabi aradım söyleyince bir daha telefonu açmadı.dediklerinin hiçbiri çıkmadı anı da bilemedi..

kadınlar kahvesi pelin fala bakarken bana söylediler bana söylüyorlar deyip durdu..melekler kahvesindeki gülşeni ben daha çok beğendim..1 saat bakıyor nerdeyse..ama fulya anneme nokta atışları yapmış herşeyimizi bilmiş..bir arkadaşım izmite gidecek biraz pahalı dedi bakalım onun sonucuna göre size yazarım.

unutmadan nişantaşı sembole yeni bir erkek falcı gelmiş memnunlarmış adını unuttum belki baktıran vardır?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…