Arkadaşlar bu cezmi denilen sahısla ilgili sanki bir anormallik dönüyor. gecmişe dönüp bakıyorum kimi öldi diyor kimi sadece telde bakıyor diyor kafam karıştı açıkcası.. az para da deil bana net bilgi verebilcek birileri varsa memnun olurum.
istiklal caddesinde göker var kızlar.herşeyi ama herşeyi biliyo. detay isteyene verebilirim. 22 tl ye bakıyo.
Denemekte yarar var ben mail attım bekliyorum.İyi bakarsa haber vereceğim...
...: Her hafta 3 kişiye ücretsiz açılım.
herkese selam
şu anda eve geldim bugün hem nişantaşı fulya hemde ilk kez kadınlar kahvesi peline gittim.pelin tam bir fiyaskoydu insan bu kadar uydurabilir..6 hafta 6 ay olmuş siz ayrılalı dedi biz ayrılalı 2-3 sene oldu bu bir..adamın hayatında biri var sordum 2 kere yok dedi..sonra var dedi.ne adamı tarif edebildi ne işini ne kendini vs..ne de benim yaşadıkalrımı..şubatta sana evlenme teklif edecek dedi hayatta inanmam ona edecektir..iki kızı birbirine karıştırdı benden önceki ile bunu..adam beni biriyle evlenmek üzere sanıyor ki pzvnk değilki bu bana gelip evlenme teklif etsin..fala bakarken kalktı içeri mutfağa girdi orda muhabbet etti...fulya daha iyiydi birisi var dedi ama evlemeyecekler vs dedi.siz evleneceksiniz demedi..
sizlerden yorum istiyorum bu ikisini nasıl buluyorsunuz?
herkese selam
şu anda eve geldim bugün hem nişantaşı fulya hemde ilk kez kadınlar kahvesi peline gittim.pelin tam bir fiyaskoydu insan bu kadar uydurabilir..6 hafta 6 ay olmuş siz ayrılalı dedi biz ayrılalı 2-3 sene oldu bu bir..adamın hayatında biri var sordum 2 kere yok dedi..sonra var dedi.ne adamı tarif edebildi ne işini ne kendini vs..ne de benim yaşadıkalrımı..şubatta sana evlenme teklif edecek dedi hayatta inanmam ona edecektir..iki kızı birbirine karıştırdı benden önceki ile bunu..adam beni biriyle evlenmek üzere sanıyor ki pzvnk değilki bu bana gelip evlenme teklif etsin..fala bakarken kalktı içeri mutfağa girdi orda muhabbet etti...fulya daha iyiydi birisi var dedi ama evlemeyecekler vs dedi.siz evleneceksiniz demedi..
merhaba :)
peline baktırmadım..ama fulya'ya 2 yıl evelsi 2 kere baktırmıştım...ilk baktığı zaman....süper demiştim...gelecek ile ilgili söylediği birşey tutmuşdu...böyle olunca...tabii...kısa süre içersinde ...2.ci kez tekrar baktırdım....bu sefer...fiyasko idi.ilk söylediklerininin tam tersini söyledi ve çok saçmaladı.bana göre Fulya..iyi günde olursa...fena bakmıyor...ama onun dışında ..saçmalamaya çok yakınhee...bu arada...ilk baktıklarının çoğu da tutmadı.belki sizde çıkar:)
bu arada herkese de iyi bayramlar:)
herkese selam
Pen Kafe Binnur iyi. Üç harf yanyana şekilde, söylüyor, kahvesi de tarotu da iyi, bence karışık 25e bakıyor. Mesela MET li bir isim sana yardım edecek diyor, aklıma gelmeyen biri ama çıktı. Semt adı söylüyor. Bence en iyisi o. Başka gittiklerim var çıkınca söylerim, ama bu iyi falcı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?