İstanbul'da Fal - Falcılar

fulya ilk bakımda iyi ama tek atımlık yani:) sonraki gidişlerimde çuvalladı. an ve yakın gelecek istiyorsanız nihal'i tavsiye ederim

nesli nihale tarotmu yoksa kahvemi baktırmamız lazım? çok yakın geleceği biliyosa o zaman komşulara baktırdığımız kahve falı gibi bişidir sanırım.
fulyaya da aynı şekilde ne baktırmak lazım? fulyaya anneni veya yakınını gönder snein yerine.ozaman süper biliyor.
birde kadınlar kahvesi dilek dedin bunla ilgili tam detay verebilirmisin canım yani ne konud anasıl ne zaman çıkıyor vs:26:

ben gecen ay taksım tarıga gıttım gecmısle ilgili ii atısla yaptı ve kımsenın ne oldugunu bılmedıgı seyı o bana soyledı ama bu gelecekle ılgılı soyleyecegı seyın cıkacagı anlamına gelmez tabıı ve verdıgı tarıgı beklıyorum eger tutarsa sıze yazarım

Bence hepsi fasa fiso Gezmediğim gitmediğim falcı kalmadı.1 i hariç.şişlide 1 cafede kibrit falı bakıyor.isteyenler bana mesaj yada mail atsın cafe adı ve tel veriririm.Kadın harbi şok yasatıyor.Hadi canım dediğin şeyleri bire bir yaşıyon.kelimesi kelimesine.özellikle aşk falında dehşet.ve dedikleri hep kısa zamanda gerçekleşiyor.Mail adresim : badlind21@hotmail.com.

pekı bu kişi telde bakıyor mu illa yanına mı gitmek gerekıyor bı de ne kadara bakıyor ben sıze bırazdan adres ıcın mail atacam

Arkadaşlar Merhaba,

Bayramınız kutlu olsun öncelikle :) Sorucağım iki kişi var biri eskiden Nostradamus'da olan Olgu hnm vardı şimdi nerde bakıyo bilen var mı? Birtürlü bulamadım. Bir de Beykent taraflarında bi Serpil abla var 2 ay olmuş oraya taşınalı eskiden Sinanoba'da oturuyomuş. Telefonu vardı fakat kullanılmıyor şimdi. Evinde bakıyo inanılmaz bi falcı. Onun yeni numarasını bilen varmı?

şişli'de hangi kafe acaba? bir de kibrit falı nasıl bir şey? biraz detay verebilir misiniz acaba sorun olmazsa sizin için. ilk kez duydum da kibrit falını, merak ettim.

Olgu yine Kadıköy'de Narçil Kafe'de bakıyor. Henüz baktırmadım ama cumartesi günleri orada olmadığını öğrendim. Narçil Kafe, Kadıköy Bahariye'den Moda'ya doğru giderken Alaca Ayakkabıcı'nın orada. Karşısında kilise var hatta. Serpil Hanım'ı hiç duymadım, iyi mi acaba?

Çok teşekkür ederim ne zamandır arıyodum olguyu. Serpil için çok iyi diyolar. bunu diyenler annem yengem fln yani :) hatta yengeme ne dediyse şuan teker teker yaşıyo hepsini. bu yüzden arıyorum bende ama bulamıyorum numarasını..

şişli'de hangi kafe acaba? bir de kibrit falı nasıl bir şey? biraz detay verebilir misiniz acaba sorun olmazsa sizin için. ilk kez duydum da kibrit falını, merak ettim.

Şişli-osmanbey de 1a cafe.Osmanbey ptt sokağında istersen mail at telefonunda veriririm.Bur dan sanırım yasak tel vermek.Bu dediğim bayan kahve ve kibrit falı bakıyor.İkisi de iyi ama kibrit falı çok daha iyi.kibrit çöplerini okuyor masaya atıyor ve yorumluyor.yaklaşık 15 dakika kadar sürüyor ve söylemiş olduğu çoğu şey çıkıyor ben 2 ay önce tesadüffen buldum cafeyi.3 kez giitim.söylemiş oldukları kısa zaman içinde oluyor bazıları henüz olmadı ama zaten zamanı var dedi.onlarda olursa artık pes derim.İsimlere kadar veriyor.2.ci gittiğimde cafeden çıkar çıkmaz söylemiş olduğu bir olayı yaşadım sok oldum.çok arkadaşımı götürdüm hepsi memnun kaldı.Bence denemenizde fayda var.Bu arada taksimdeki Melekler,kadınlar,majectik sembol tüm cafelere gittim oralardaki herkeze baktım hepsi yalan bu insanlar geçmişi biliyorlar ama geleçek için atıp tutuyorlar.Özellikle kadınlar kahvesidekiler tam sahtekarlar.Meryem olsun pelin olsun.Bir de utanmadan yazdırıyorlar.yaz yaz diyorlar.Resmen insanların umutlarıyla oynuyorlar.Herneyse dediğim gibi ben ve götürdüğüm tüm arkadaşlarım çok memnun kaldı.Ben de burda bunu arkadaşlarla paylaşmak istedim.

aksana21; kibrit falı ücreti hakkında bilgi verir misin?

narçil nargile kafe olarak geçiyo. telefon numarasını ararken öyle bakın internetten. gitmeden mutlaka arayın ben kaç kere olguya diye gidip elim boş döndüm. aramadan çıkmayın yola :)
serpil hanım benim de ilgilmi çekti
bide melekler kahvesi şengül hakkında bilgi alabilir miyim
baktıran var mı tavsiye eder misiniz

merak ettim serpil'i. ne kadar bakıyordu peki?

evet evet kapısında da nargile vardı zaten. ben bir kere uğradım ama cumartesiydi, o gün de izinliymiş. şengül hanımı bilmiyorum. bu aralar çok baktırmak geliyor içimden, daha yeni baktırdım ama yok bir kere daha baktırırsam, baya bir götürür beni. :))

ben baya merak ettim bunu ya. kibrit falı. gidip bir görmek istiyorum açıkcası.

kibrit falı bakan kadın osmanbeyde hangi cafede bakıyor?

1 a fal cafe.Googde da çıkmıyo ama facede hesapları var. Bir A falcafe diye yazarsanız.yada 1afalcafe@gmail.com diye arttırısanız görürsünüz.Bayanın adı sevda.onu dışında cafede bir kaç bayan daha var ama giderseniz bence sevda deyip kibrit falı isteyin.Benim tavsiyem.Burdanda daha sonra paylaşırsınız baktıran olusa.

jua mrb bu pen cafe dediğin tam olarak nerde oluyor tarif edebilir misin birde kahve falı mı yoksa tarota mı iyi bakıyor birde kac para bilgin var mı teşekkür ederim:)

Ben baktıracağımdan değil de aklımda bulunsun diye sordum. Bazen fal aşkım depreşiyo o ana kadar baktırmayayım bari:) izmittekini de merak ettim aslında. İyi olur bari gitmişken gezeriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…