İstanbul'da Fal - Falcılar

Ben baktıracağımdan değil de aklımda bulunsun diye sordum. Bazen fal aşkım depreşiyo o ana kadar baktırmayayım bari:) izmittekini de merak ettim aslında. İyi olur bari gitmişken gezeriz

bir arkadaşım yarın kibrit falı bakan kadına gidiyor, hafta da ben giderim herhalde. :) 2 hafta oldu baktıralı ama daha hevesimi alamadım, e ara verince böyle oluyor sanırım. izmitteki kim?

kızlar bu melis tam olarak nerede??? bi de ne kadara bakıyor? bu kibrit falı birden bire çıktı forumda cidden denenmelimidir? bi de niko die bi falcı duydum kadıköy sığınak kafede giden ve memnun kalan varmı???

kızlar bu melis tam olarak nerede??? bi de ne kadara bakıyor? bu kibrit falı birden bire çıktı forumda cidden denenmelimidir? bi de niko die bi falcı duydum kadıköy sığınak kafede giden ve memnun kalan varmı???

Melis bakirkoy fincan kafede. Balikcilar carsisinin orda. Altin balik lokantasinin yaninda laf cafe var. Hemen onun yaninda kucuk bi kafede bakiyor.

tavsiyeniz nereleri ve kimler bekliyorum bakırkoy laf cafe fincan cafe cafe emel dejavu ve duygum bistro dışında olsun lütfen bu mekanları ve butun falcılarını denedim artık işi ticarete dokmusler 5 dakıkada 20 yada 30 tl yı alıp kapının onune bırakıyorlar insanı

Melis bakirkoy fincan kafede. Balikcilar carsisinin orda. Altin balik lokantasinin yaninda laf cafe var. Hemen onun yaninda kucuk bi kafede bakiyor.

Kızlarrrrrrr Melise gittimmm dünnnn !!!!! Söylediği herşey tam isabet bu kadar olmaz , salladığı hiçbir şey yok..... Bugünü ve geçmişi harika bildi !!! Ve daha önce ona baktıran arkadaşlara sesleniyorum lütfen bana söyledikleri kesin çıkıyor diyinnnnn ???? Melisin falı çıkmayan var mııı ???? Tarihleri tutmayan ????

merhaba arkadaşlar ben klübe yeni üye oldum ve birşey sormak istiyorum; ben ve arkadaşım 2 hafta önce tavsiye üzerine falcı olguya gittik ve burda gördüğüm kadarıyla birçok kişi memnun kalmış ama olgu arkadaşımın baktırdığı kişinin hayatında kimse yok dedi ve 2gün sonra o kişi kız arkadaşıyla resim koymuş..bu nasıl bir iştir??acaba olgudan böyle memnuniyetsizlik yada dediklerinin tam tersini yaşayn var mı??

bu arada melise gittim o kadar da degil bilemiyorum cok genel bakıyor keskin degil nokta atısları yok evet yorumlarınızı beklıyorum mesela gul varmıs meshur dıolar bakırkoyde

bu arada melise gittim o kadar da degil bilemiyorum cok genel bakıyor keskin degil nokta atısları yok evet yorumlarınızı beklıyorum mesela gul varmıs meshur dıolar bakırkoyde

Melis hayatımla ilgili herşeyi hiç kaçırmadan genel hatlarıyla bildi.Ve hepsinden öte benim için asıl önemli olan konu üzerinde çok durdu bu konuyada benim yönlendirmem olmadan kendisi girdi ki, ben falcılarda bu var mı , sevgilin var mı şöylemi böylemi diye soranlardan hiç memnun kalmam, melis sormadı kendi açtı konuları tek tek.Çok önemli bir konuda tarih verdi, verdiği tarih kadınlar kahvesindeki esranın verdiği tarihle aynı.İkiside aynı tarihte aynı şeylerin olacagını söyledi.He tabi tarih konuları fal olaylarında sapabiliyor ama genel itibariyle bana falı güzel geldi melisin.Ama herkeste aynı olmayadabilir bilemedim ki :s

dayanamadım yazıcam :)
isim bilmek marifet değğil :) onu 3 harfliler söylüyo zaten

İyi bayramlağğğğğğğğğğğğ

Minikim nasılsın ? Herşey yolunda mı ? Ben bu arada burada yazan yeni birilerini denedim, birinin dediklerine bakıp yorumlayacağım ama diğerleri tekrargidilmeyecek dediklerimden. Yine de ben Elmira'yı tek geçerim, sonra Melis, Emel..

Merhaba,
Melisten bahsetmişsin, Melisin dedikleri sana çıktı mı ??

İyi değilim :/ evden hiç çıkmadım. hastayım. baş ağrısı ve yüksek tansiyon
devam eders p.be doktora gidicem beyfendide hasta yatıyo
güzel biirilerini bul benide götür:)
elanit 1 numaaram ama yok :) elmira en etkilisi :)

Çok geçmiş olsun tatlım, aman dikkat yüksek tansiyona... dinlenmezsen zorla dinlen diye yatırır işte beyle, bir an önce iyileşirsin umarım; beyefendi için yorum yapamayacam, önce seni bi üzmesin, belki o zaman hasta olmaz; sadistim ben sadisssttt :)
Biz bi Elmira daha yaparız görünüyor seninle canım...

doom günümden sona bi giderük :)
beyfendi konusunda ise haklısın :)
ben artık susuyorum çemkirmiym :)
klavyem bozuk 3 harf calısmıyo yazana kadar canım cıkıyo
ders calısıyom şimdide ne kadar anlıcaksam :)

Eh ben de bayram gecesiymiş demeden çalışıyorum bir yandan...

Dabi ya önce bir kutlamamız olacak, bir de sonrasında... :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…