Ben baktıracağımdan değil de aklımda bulunsun diye sordum. Bazen fal aşkım depreşiyo o ana kadar baktırmayayım bari:) izmittekini de merak ettim aslında. İyi olur bari gitmişken gezeriz
merak ettim serpil'i. ne kadar bakıyordu peki?
kızlar bu melis tam olarak nerede??? bi de ne kadara bakıyor? bu kibrit falı birden bire çıktı forumda cidden denenmelimidir? bi de niko die bi falcı duydum kadıköy sığınak kafede giden ve memnun kalan varmı???
Melis bakirkoy fincan kafede. Balikcilar carsisinin orda. Altin balik lokantasinin yaninda laf cafe var. Hemen onun yaninda kucuk bi kafede bakiyor.
malesef telefonda bakmıyo cnm.Fiyatı 20 tl.ama emin ol.gittiğine değicektir.isimlere kadar söylüyo.
bu arada melise gittim o kadar da degil bilemiyorum cok genel bakıyor keskin degil nokta atısları yok evet yorumlarınızı beklıyorum mesela gul varmıs meshur dıolar bakırkoyde
dayanamadım yazıcam :)
isim bilmek marifet değğil :) onu 3 harfliler söylüyo zaten
İyi bayramlağğğğğğğğğğğğ
Minikim nasılsın ? Herşey yolunda mı ? Ben bu arada burada yazan yeni birilerini denedim, birinin dediklerine bakıp yorumlayacağım ama diğerleri tekrargidilmeyecek dediklerimden. Yine de ben Elmira'yı tek geçerim, sonra Melis, Emel..
Minikim nasılsın ? Herşey yolunda mı ? Ben bu arada burada yazan yeni birilerini denedim, birinin dediklerine bakıp yorumlayacağım ama diğerleri tekrargidilmeyecek dediklerimden. Yine de ben Elmira'yı tek geçerim, sonra Melis, Emel..
İyi değilim :/ evden hiç çıkmadım. hastayım. baş ağrısı ve yüksek tansiyon
devam eders p.be doktora gidicembeyfendide hasta yatıyo
güzel biirilerini bul benide götür:)
elanit 1 numaaram ama yok :) elmira en etkilisi :)
Çok geçmiş olsun tatlım, aman dikkat yüksek tansiyona... dinlenmezsen zorla dinlen diye yatırır işte beyle, bir an önce iyileşirsin umarım; beyefendi için yorum yapamayacam, önce seni bi üzmesin, belki o zaman hasta olmaz; sadistim ben sadisssttt :)
Biz bi Elmira daha yaparız görünüyor seninle canım...
kızlar su elmira hanımın yeri nerede ?
acayıpp falım geldı
Bahçelievlerde, telefonda da bakabiliyor, benim onunla tanışmam telefonda olmuştu
doom günümden sona bi giderük :)
beyfendi konusunda ise haklısın :)
ben artık susuyorum çemkirmiym :)
klavyem bozuk 3 harf calısmıyo yazana kadar canım cıkıyo
ders calısıyom şimdide ne kadar anlıcaksam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?