Eh ben de bayram gecesiymiş demeden çalışıyorum bir yandan...
Dabi ya önce bir kutlamamız olacak, bir de sonrasında... :)
çok ılgınc telefonda da bakabılmesı
pekı
ne dusunuyorsunuz basarılımıdır bu konuda tutturur mu ucret olarak nekadar alıyor b.mıne
Kızlarrrrrrr Melise gittimmm dünnnn !!!!! Söylediği herşey tam isabet bu kadar olmaz , salladığı hiçbir şey yok..... Bugünü ve geçmişi harika bildi !!! Ve daha önce ona baktıran arkadaşlara sesleniyorum lütfen bana söyledikleri kesin çıkıyor diyinnnnn ???? Melisin falı çıkmayan var mııı ???? Tarihleri tutmayan ????
İyi değilim :/ evden hiç çıkmadım. hastayım. baş ağrısı ve yüksek tansiyon
devam eders p.be doktora gidicembeyfendide hasta yatıyo
güzel biirilerini bul benide götür:)
elanit 1 numaaram ama yok :) elmira en etkilisi :)
kızlar su elmira hanımın yeri nerede ?
acayıpp falım geldı
Bu forumda kendisiyle ilgili çok yorum bulabilirsiniz; ama ben kendi tecrübelerimi aktarmak istiyorum : telefonda ilk defa baktırdığımda gerçekten çok etkilendim. Ücret 75 TL, bu nedenle önce bir düşündüm. Ama telefonda konuşmaya başladığında başladım şaşırmaya ve fal bittiğinde çok etkilenmiştim, sormak istediğim bir şey olup olmadığını sorduğunda soracak bir şeyim yoktu, çünkü herşeyi söylemişti.
Sonrasında bir çok defa evine gidip baktırdım, 1 yıldan fazladır tanırım Elmira'yı
canım eğer içini rahatlatacaksa melis in bana bugüne kadar söylediği herşey tamda söylediği şekilde ve söylediği zamanda gerçekleşti... ama tabi sana ne şekilde çıkar bilemiyorum... forumun geçmiş sayfalarına bakarsan melis e gidip memnun kalmayan yok gibidir...
Canım çok sağol..ya ben ilk defa gittim ona ve cok sasırdım gercekten..Söyledikleri inşallah çıkarrr((
minik depresifim çok geçmiş olsun... ne oldu sana böyle... kesin nazar değdi bence...
rica ederim canım benim... bugüne kadar bir çok falcı gezmiş ve kolay kolay kimseyi beğenmeyen biri olarak melis benim tek favori falcımdır... çok kişiyede tavsiye etmişimdir ve gidipte memnun kalmayan hiç olmamıştır.... ben melis i çok beğenirim inşallah dedikleri sanada çıkar... inşallah tüm dileklerin falların gerçek olur...
nazar mı yoksa bu herif mi yedi ömrümü bilmiyom
az önce geldim acilden. 16-10 çıktı tansiyon :)
verdi dil altını , bide ağrı kesici iğne totoya :)
11-7 olunca tansiyon yolladı evime dohto :)
c.tesi nöolojiye gidicem, tansiyonuda takipe aldım
yedi ömrümü bu aşk
bana falcı önerin çıbık
merhaba arkadaşlar ben klübe yeni üye oldum ve birşey sormak istiyorum; ben ve arkadaşım 2 hafta önce tavsiye üzerine falcı olguya gittik ve burda gördüğüm kadarıyla birçok kişi memnun kalmış ama olgu arkadaşımın baktırdığı kişinin hayatında kimse yok dedi ve 2gün sonra o kişi kız arkadaşıyla resim koymuş..bu nasıl bir iştir??acaba olgudan böyle memnuniyetsizlik yada dediklerinin tam tersini yaşayn var mı??
bu melis nerde hanımlar yerini tekrar yazabilirmisiniz ?
ayyy gene güldürdün beni minikdepresifim... çok çok geçmiş olsun tatlım... dikkat et kendine... kimse için üzülmeye değmez... söyleyene bak diyorsundur sen şimdi ama olsun... :26: bu arada sana falcı önermek mi... bizim ne haddimize sana falcı önermek miniğim... :44: benim son zamanlarda tek önerebileceğim kişi melis ti onada sen zaten gittin...
melis bakırköy fincan cafede carousel in arka tarafındaki halk pazarının orada cafe lafın hemen yan tarafı oluyor...
üzülmek değil kuzucum stres mahvediyo beni :)
bana falcı önerin ben çok fazla bilmiyom
emele gidem mi bakırköydeki
tşk ederim canım umarım bulabiliriz gittiğimizde....
sakin relax relax derin derin nefes al.... sakin ol miniğim.... stres yapma bu kadar bak hasta oluyorsun... eğer bugüne kadar gitmediysen git derim... emel iyidir ben bir kaç defa gitmiştim ve memnun kalmıştım... ücretide en son 25 liraydı... bu arada en sonunda elmira ya gitmeye karar verdim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?