İstanbul'da Fal - Falcılar

çok ılgınc telefonda da bakabılmesı
pekı
ne dusunuyorsunuz basarılımıdır bu konuda tutturur mu ucret olarak nekadar alıyor b.mıne

Bu forumda kendisiyle ilgili çok yorum bulabilirsiniz; ama ben kendi tecrübelerimi aktarmak istiyorum : telefonda ilk defa baktırdığımda gerçekten çok etkilendim. Ücret 75 TL, bu nedenle önce bir düşündüm. Ama telefonda konuşmaya başladığında başladım şaşırmaya ve fal bittiğinde çok etkilenmiştim, sormak istediğim bir şey olup olmadığını sorduğunda soracak bir şeyim yoktu, çünkü herşeyi söylemişti.
Sonrasında bir çok defa evine gidip baktırdım, 1 yıldan fazladır tanırım Elmira'yı

canım eğer içini rahatlatacaksa melis in bana bugüne kadar söylediği herşey tamda söylediği şekilde ve söylediği zamanda gerçekleşti... ama tabi sana ne şekilde çıkar bilemiyorum... forumun geçmiş sayfalarına bakarsan melis e gidip memnun kalmayan yok gibidir...

minik depresifim çok geçmiş olsun... ne oldu sana böyle... kesin nazar değdi bence...

kızlar su elmira hanımın yeri nerede ?

acayıpp falım geldı

elmira ya gitmeyi bende çok istiyorum hatta minikdepresiften numarasını almıştım ama bir türlü tek başıma cesaret edip gidemedim... aslında şöyle bir kaç kişi toplansak ve gitsek ne güzel olur... :26:

tatlım bende elmira ya gitmeyi çok istiyorum ama bir türlü cesaret edip gidemedim ama bu son günlerde yine kafamda hep elmira ya gitmek var... sen bir yıldır tanıyorum demişsin... sence elmira nasıl... söyledikleri sana çıktı mı... beni cesaretlendirmek açısından fikir verirsen sevinirim... :26:

Canım çok sağol..ya ben ilk defa gittim ona ve cok sasırdım gercekten..Söyledikleri inşallah çıkarrr ((

Canım çok sağol..ya ben ilk defa gittim ona ve cok sasırdım gercekten..Söyledikleri inşallah çıkarrr ((

rica ederim canım benim... bugüne kadar bir çok falcı gezmiş ve kolay kolay kimseyi beğenmeyen biri olarak melis benim tek favori falcımdır... çok kişiyede tavsiye etmişimdir ve gidipte memnun kalmayan hiç olmamıştır.... ben melis i çok beğenirim inşallah dedikleri sanada çıkar... inşallah tüm dileklerin falların gerçek olur...

minik depresifim çok geçmiş olsun... ne oldu sana böyle... kesin nazar değdi bence...

nazar mı yoksa bu herif mi yedi ömrümü bilmiyom
az önce geldim acilden. 16-10 çıktı tansiyon :)
verdi dil altını , bide ağrı kesici iğne totoya :)
11-7 olunca tansiyon yolladı evime dohto :)
c.tesi nöolojiye gidicem, tansiyonuda takipe aldım
yedi ömrümü bu aşk
bana falcı önerin çıbık

İnşallah canım... Hepimizin dilekleri gerçekleşsin ....

ayyy gene güldürdün beni minikdepresifim... çok çok geçmiş olsun tatlım... dikkat et kendine... kimse için üzülmeye değmez... söyleyene bak diyorsundur sen şimdi ama olsun... :26: bu arada sana falcı önermek mi... bizim ne haddimize sana falcı önermek miniğim... :44: benim son zamanlarda tek önerebileceğim kişi melis ti onada sen zaten gittin...

Olgu ya bende daha önce gitmiştim, söylediği hiç birşey çıkmadı, tutmadı...

üzülmek değil kuzucum stres mahvediyo beni :)
bana falcı önerin ben çok fazla bilmiyom
emele gidem mi bakırköydeki

üzülmek değil kuzucum stres mahvediyo beni :)
bana falcı önerin ben çok fazla bilmiyom
emele gidem mi bakırköydeki

sakin relax relax derin derin nefes al.... sakin ol miniğim.... stres yapma bu kadar bak hasta oluyorsun... eğer bugüne kadar gitmediysen git derim... emel iyidir ben bir kaç defa gitmiştim ve memnun kalmıştım... ücretide en son 25 liraydı... bu arada en sonunda elmira ya gitmeye karar verdim...

bekle beraber gidelim elmiraya 6 aralıktan sona gidicem
emelide c.tesi deniyim
dil altı haplarının tadı çok kötüymüş doktora söledim güldü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…