İstanbul'da Fal - Falcılar

bekle beraber gidelim elmiraya 6 aralıktan sona gidicem
emelide c.tesi deniyim
dil altı haplarının tadı çok kötüymüş doktora söledim güldü

tamam beraber gidelim olur zaten yalnız gitmeye korkuyorum.. emel denenebilir bir falcıdır ben beğenmiştim... umarım sende beğenisin.. ayy miniğim tadı güzel olan ilaç var mı zaten kıyamam sana...

Merhaba arkadaşlar,
Bugün yolum beşiktaş'a düştü. Emirhan diye birine baktırdım. Hiç baktıranınız var mı? Hiç mi tutmaz herşey? Anlayamadım gitti.
Bana donerseniz sevinirim

katina aşk destesi soranlar vardı bir ara. kadıköy'de geçen gün şans eseri katina bakan bir yer buldum. henüz gitmedim, gider miyim bilmiyorum demiştim çok yakın bir arkadaşım bana katina bakıyor diye. kadıköy altı yolda, adliye'yi geçtikten sonra, adliye'nin hizasında bir kafe. yanında gözlükçü filan var. adını öğrenirsem yazarım, şirin bir kafeye benziyordu vitrinde katina'nın aşk falı yazıyordu.

Selaaam, ancak okudum kusura bakma mermaiçim; bence Elmira olukça iyi, bana baktığı falların 90% çıktı diyebilirim. 10%'lik kısmı da zamana bağlı şeyler. Bunun için rahatça tavsiye edebildim. Yine de tekrarlamak istiyorum, ben kendi tecrübemi aktarıyorum, memnun kalmamış olanlar varır. Ben eminim ki bir süre sonra tekrar gideceğim, yani güveniyorum.
Umarım biraz ışık tutabilmişimdir canım

Çok sagol tatlım... Biraz değil baya bir ışık tuttun çok teşekkür ederim... En yakın zamanda gidip deneyeceğim.. Bugüne kadar çok kisi denemiş biri olarak gecmis yorumlardan biliyorsundur tek favorim melis tır .. Gördüğüm kadarıyla elmira dan sonra seninde favorin melis o yüzden senin fikrini almak istedim.... Eğer çok özel degilse elmira nin falının nasil olduğunu biraz daha ayrıntılı özelden msj atarak anlatabilir mısın?

ben az önce gene baktıdım :) tilifonda
bi mali işler müdürü olamda o zaman aylığa bağlıcam elmirayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…