kuzum ben 7 de kurstan cıkıp gecicem uyarsa sana memnun olurum.
bminem sende gelirsen havalara ucarım ki
hadi inşallah sen bir müdür olda... allahım yaaa dayanamadın gene dimi... birde bana diyorsun 6 aralık a kadar beni bekle beraber gidelim diye...
sabaha kada ağlamaktansa baktıdım rahatladım :)
şimdi test çözyüom
aman minikdepresifim sen ağlama kıyamam...ağlayacağına baktır tabi sonuçta falda bir terapi rahatlama şekli... iyimisin peki şimdi... nasışl hissediyorsun.. bu arada tansiyonun ne durumda...
iyiyim :) tansiyonumda iyi ..
benim aile tansiyon hastası dolu
düzenli takip etcem bakalım.
ağlamaktan sıkıldım zaten
gülelim eğlenelim
aman maşallah iyi ol... ama dikkat et genede kendine tansiyonunuda kontrol altında tut ailede varsa sendede çıkabilir genetik bir hastalık sonuçta...
ağlama tabi... bencede gülelim eğlenelim...hatta bu böyle lafta kalmasın bir c.tesi akşamı toplanıp eğlenmeye gidelim kafamızı dağıtalım nasıl olur...
kursum bitsin ben varım
17 aralıkta sınav var sonra özgürüm
tamam o zaman senin sınavdan sonra diğer kızlarıda ayarlayıp gidelim bir yerlere...
anlaştıkeller havaya yaparız
Evet Kızlar;
Bu bayanı bir çok arkadaşa ben önerdim ve telefon bilgilerini özelden mesaj attım.
Gidip memnun kalan veya kalmayan herkezin burada paylaşmasını rica edrim ki , bende acaba benmi çok beğeniyorum yoksa hemfikirmiyiz bir analiz yapmış olurum...
melisin banada dedikleri çıkmadı ve saçmalamıştı ama arkadasıma ii bakmıştı bilmişti baya..ama onada çıkmadı.neşe bencede ii ben 2 3 kere gittim dedikleride çıktı bana tekrar gittim 2 3 gün önce bakalım bu seferde çıkıcak mı inş çıkar tabi:))
Neşe nerde bakıyor onu ilk defa duyuyorum..İyiyse bir de onu deneriz:)
Neşe nerde bakıyor onu ilk defa duyuyorum..İyiyse bir de onu deneriz:)
Melis 'e boşu boşuna gitmeyin..Tam saçmalıyor 15 dakika fal baktırdım dün söylemiş olduğu bir tek şey doğru değil..Gerçekten üzüldüm oaraya kadar gittiğime ve inanın hiç anlamadım nasıl onun için iyi diyorlar!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?