İstanbul'da Fal - Falcılar

sabaha kada ağlamaktansa baktıdım rahatladım :)
şimdi test çözyüom

aman minikdepresifim sen ağlama kıyamam... ağlayacağına baktır tabi sonuçta falda bir terapi rahatlama şekli... iyimisin peki şimdi... nasışl hissediyorsun.. bu arada tansiyonun ne durumda...

aman minikdepresifim sen ağlama kıyamam... ağlayacağına baktır tabi sonuçta falda bir terapi rahatlama şekli... iyimisin peki şimdi... nasışl hissediyorsun.. bu arada tansiyonun ne durumda...

iyiyim :) tansiyonumda iyi ..
benim aile tansiyon hastası dolu
düzenli takip etcem bakalım.
ağlamaktan sıkıldım zaten
gülelim eğlenelim

iyiyim :) tansiyonumda iyi ..
benim aile tansiyon hastası dolu
düzenli takip etcem bakalım.
ağlamaktan sıkıldım zaten
gülelim eğlenelim

aman maşallah iyi ol... ama dikkat et genede kendine tansiyonunuda kontrol altında tut ailede varsa sendede çıkabilir genetik bir hastalık sonuçta...
ağlama tabi... bencede gülelim eğlenelim... hatta bu böyle lafta kalmasın bir c.tesi akşamı toplanıp eğlenmeye gidelim kafamızı dağıtalım nasıl olur...

kursum bitsin ben varım
17 aralıkta sınav var sonra özgürüm

Merhabalar Nilüfer hanımın telefonunu özelden atabilirmisiniz teşekkürler...

merabalar konusmalarınızı dün üsenmedim bütün 2000 li sayfaları bastan sona okudum.. ben falcılardan bakırköyde kafe dejavuya gittim neşe hanım inanılmaz bakıyor isimleri pek tutturduğunu söyleyemem suanki durumu gecmişi cok iyi biliyor yakın geleceğide iyi tutturdu bunun dısında cumartesi melise gideceğim elmirayada telefonda fal baktırdım falı gayet iyi :) bilginize

Melis 'e boşu boşuna gitmeyin..Tam saçmalıyor 15 dakika fal baktırdım dün söylemiş olduğu bir tek şey doğru değil..Gerçekten üzüldüm oaraya kadar gittiğime ve inanın hiç anlamadım nasıl onun için iyi diyorlar!

Melis 'e boşu boşuna gitmeyin..Tam saçmalıyor 15 dakika fal baktırdım dün söylemiş olduğu bir tek şey doğru değil..Gerçekten üzüldüm oaraya kadar gittiğime ve inanın hiç anlamadım nasıl onun için iyi diyorlar!

melisin banada dedikleri çıkmadı ve saçmalamıştı ama arkadasıma ii bakmıştı bilmişti baya..ama onada çıkmadı.neşe bencede ii ben 2 3 kere gittim dedikleride çıktı bana tekrar gittim 2 3 gün önce bakalım bu seferde çıkıcak mı inş çıkar tabi:))

Neşe nerde bakıyor onu ilk defa duyuyorum..İyiyse bir de onu deneriz:)

canım benim fal göeceli bişeydi sana göe iyi olan başkasına göe iyi olmaz... başkasına göre iyi olan sana iyi olmayabilir... ayrıca geçmiş sayfalara bakarsan melis e 20 kişi gitmişse bunladan sadece 3 kişi beğenmemiştir... gidenlin çoğu hep memnun kalmıştır buna bende dahilim... o kadar falcı gezmiş bir olarak bu konuda gayet iyi tecrübe sahibiyim melis bi çok kişiye göre gayet iyidir bana göre... ama bak ne diyoum bana göre.. senin yukarıda yapmış olduğun yorumda sana göre... o yüzden başkalarının yorumları hakkında bu şekilde olumsuz yorum yapmaktan kaçın bence... hrkesin düşüncesi kendine...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…