katrecim selam, uzun zamandır yoktun, özledim yorumlarını.hani neval vardı,sen de baktırdım yazmıştın foruma,bana dediklerinden biçok şey tutmuştu...adresini ve telefonunu buldum ancak falı 100 TL yapmış baktıramadım,istersen teli yazayım.
arkadaşlar göztepedeki nevali arayan varsa,(daha önce forumda konuşulduğu için burdan yazıyorum) telefonunu yazabilirim...
canım benim fal göeceli bişeydi sana göe iyi olan başkasına göe iyi olmaz... başkasına göre iyi olan sana iyi olmayabilir... ayrıca geçmiş sayfalara bakarsan melis e 20 kişi gitmişse bunladan sadece 3 kişi beğenmemiştir... gidenlin çoğu hep memnun kalmıştır buna bende dahilim... o kadar falcı gezmiş bir olarak bu konuda gayet iyi tecrübe sahibiyim melis bi çok kişiye göre gayet iyidir bana göre... ama bak ne diyoum bana göre.. senin yukarıda yapmış olduğun yorumda sana göre... o yüzden başkalarının yorumları hakkında bu şekilde olumsuz yorum yapmaktan kaçın bence... hrkesin düşüncesi kendine...
canım nevali ben yazdım foruma, geçen yıl baktırmıştım 80 tl idi şimdi 100 tl olmuş.ama bu yıl ben de baktırmadım.ayrıntılı yorumlar yazdım,benim özel hayatla ilgili söyledikleri konusunda beklemem lazım ama günlük hayatla ilgli, hastalık, iş, maddi konular vb. konularda nokta atışı tahminleri olmuş,söylediklerini bir kağıda yazdırıyor ben de ordan okudukça gördüm bunları...[/QUOTE
rica etsem mail adresime atabilir misin nevalin numarasını
neseyalcin@hotmail.com.tr
canım benim fal göeceli bişeydi sana göe iyi olan başkasına göe iyi olmaz... başkasına göre iyi olan sana iyi olmayabilir... ayrıca geçmiş sayfalara bakarsan melis e 20 kişi gitmişse bunladan sadece 3 kişi beğenmemiştir... gidenlin çoğu hep memnun kalmıştır buna bende dahilim... o kadar falcı gezmiş bir olarak bu konuda gayet iyi tecrübe sahibiyim melis bi çok kişiye göre gayet iyidir bana göre... ama bak ne diyoum bana göre.. senin yukarıda yapmış olduğun yorumda sana göre... o yüzden başkalarının yorumları hakkında bu şekilde olumsuz yorum yapmaktan kaçın bence... hrkesin düşüncesi kendine...
kızlar melismi neşemi sizce hangisine gitmeliyim?
aksana21; kibrit falı ücreti hakkında bilgi verir misin?
Melis 'e boşu boşuna gitmeyin..Tam saçmalıyor 15 dakika fal baktırdım dün söylemiş olduğu bir tek şey doğru değil..Gerçekten üzüldüm oaraya kadar gittiğime ve inanın hiç anlamadım nasıl onun için iyi diyorlar!
Arkadaşım iyi akşamlar,
Falcılar konusunda kesin yargı yapmaktan çok tecrübelerimizi paylaşalım diye önermek istiyorum; ben Melis'e gittiğimde ise çok direkt ve doğru şeyler söyledi, yakın geleceği çıktı. Benim için Elmira'dan sonra Melis gelir.
Burada yakın zamanda çok çok (!) methedilen isimleri de denedim ve ben de maalesef onlarla anlaşamadım. Bu benim tecrübemdir, sorulduğu zaman detay veririm; fakat "kesinlikle gitmeyin " deyip o insanın rızkını kesmeye ve umudu olanları üzmeye çok da hakkım yok diye düşünüyorum.
Sevgiler
Arkadaşım iyi akşamlar,
Falcılar konusunda kesin yargı yapmaktan çok tecrübelerimizi paylaşalım diye önermek istiyorum; ben Melis'e gittiğimde ise çok direkt ve doğru şeyler söyledi, yakın geleceği çıktı. Benim için Elmira'dan sonra Melis gelir.
Burada yakın zamanda çok çok (!) methedilen isimleri de denedim ve ben de maalesef onlarla anlaşamadım. Bu benim tecrübemdir, sorulduğu zaman detay veririm; fakat "kesinlikle gitmeyin " deyip o insanın rızkını kesmeye ve umudu olanları üzmeye çok da hakkım yok diye düşünüyorum.
Sevgiler
elanit
elanit
elanit
elanit
elanit
elanit
elanit
elanit
elanit
noldu kii ??? :44:
Evet sana katılıyorum... ben geçenlerde çok şaşırdığımı ve falından etkilendiğimi söylemiştim melisin.. Ve de haklıymısım ki söylediklerinden bazıları bu kısacık süreye rağmen çıkmaya başladı...Ama fal göreceli birşeydir..Bu foruma gittiğim diğer falcılarla alakalı yorumlarımıda yapmıştım ama beni içlerinde en çok şaşırtanlardan biri melis oldu.. Dediklerini hepsi çıkar mı ?? bilemem bunu zaman göstericek ama şunu net söyleyebilirimki bugünü ve geçmişi nokta atışıyla bildi ve beni hiç konuşturmadı..İnşallah 1-2 ay sonra olacak dediği şeylerde olur..Olursa hiç çekinmeden yazarım , olmazsa da yine çıkmadı diye yazarım..Şu an ki düşüncem bana en iyi falı bakan Melis oldu..
elanit
elanit
elanit
elanit
elanit
elanit
elanit
elanit
elanit
üzülme miniğim... elanit yok ama elmira var ne yapalım... yaa oda olmasaydı...
küçük polyannam benim ..
keşke hiç fala ihtiyacımız olmasa ..
ah ah ..
zaten benim mercimek kadar aklım vardı, artık odak yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?