İstanbul'da Fal - Falcılar

rica etsem bana da yazar mısın telini

ben ikisine de gittim. daha iyi bakılan fallarım olmuştu ama ikisni kıyaslamak gerekirse melise 10 üzerinden 6 verirsem neşeye 5-5.5 veririm. ufazık bi farkla melis daha iyiydi bana göre.
gerilim yaratacak kadar ciddiye almayın bu fal işlerini.yok nasıl beğendiler anlamıyorum filan. çıkarsa ne ala ama bundan 6-7 ay sonra kafe fallarının nasıl da anlık eğlenceler olduğunu fark ediyorsunuz genelde.

Kusura bakma ama gerçekten bu kadının faldan anladığını sanmıyorum en kötü dediklerimiz bile en azından geçmişle alakalı bir şeyler biliyor...Her neyse ben kişisel yorumu yazdım giden zaten gider dediğin gibi 20 kişiden 3 ü beğenmediyse......

Arkadaşım iyi akşamlar,
Falcılar konusunda kesin yargı yapmaktan çok tecrübelerimizi paylaşalım diye önermek istiyorum; ben Melis'e gittiğimde ise çok direkt ve doğru şeyler söyledi, yakın geleceği çıktı. Benim için Elmira'dan sonra Melis gelir.
Burada yakın zamanda çok çok (!) methedilen isimleri de denedim ve ben de maalesef onlarla anlaşamadım. Bu benim tecrübemdir, sorulduğu zaman detay veririm; fakat "kesinlikle gitmeyin " deyip o insanın rızkını kesmeye ve umudu olanları üzmeye çok da hakkım yok diye düşünüyorum.

Sevgiler

Evet sana katılıyorum... ben geçenlerde çok şaşırdığımı ve falından etkilendiğimi söylemiştim melisin.. Ve de haklıymısım ki söylediklerinden bazıları bu kısacık süreye rağmen çıkmaya başladı...Ama fal göreceli birşeydir..Bu foruma gittiğim diğer falcılarla alakalı yorumlarımıda yapmıştım ama beni içlerinde en çok şaşırtanlardan biri melis oldu.. Dediklerini hepsi çıkar mı ?? bilemem bunu zaman göstericek ama şunu net söyleyebilirimki bugünü ve geçmişi nokta atışıyla bildi ve beni hiç konuşturmadı..İnşallah 1-2 ay sonra olacak dediği şeylerde olur..Olursa hiç çekinmeden yazarım , olmazsa da yine çıkmadı diye yazarım..Şu an ki düşüncem bana en iyi falı bakan Melis oldu..

aynen sana katılıyorum tatlım... çok doğru çok güzel yazmışsın...

sanda aynen katıılıyorum destin_a...

kızlarrr çok daraldım acil iyi bir falcı bulmam lazım ama açık konuşayım maddi durumum iyi değil

geçen burda 1-2 kişi methetti kadınlar kahvesi peline gittim kağıda yazdırdı dediğiniz gibi ama aşırı saçmaladı...sana evlenme teklif edecek dediği çocuk bu gece gördüm internette sevgilisi ile gayet mutlu yazışıyordu..bir tekliften bahsediyolardı anlamadım..birisi meleklerdeki şengülü sormuş o artık fal bakmıyor yazın ayrıldı bıraktı bu işi.onun yerine gülşene gittim ama bişi anlamadım..nişantaşı fulyaya gittim eh biraz yine ötekilerden iyi tutturdu..benim enerjim onla belli...bana beşiktaş sembol nihal e git iyidir dediler gideniniz varmı?anı geçmiş gelecek lütfen yorum yazın.

birde melis kaça bakıyor? elmira 75 dediniz telefonda kaça bakıyor.önce ödememi yapılıyor.telefon numarasını alabilirmiyim.bana özelden gönderebiilrmisiniz?

çok acilllll :18:

ayrıca sembol taksim tarık a gitmeyi düşünüyorum.benimle bu falcılardan birine gelmek isteyen varsa benide götürebilirmi :)

ben dün sevda hanıma baktırdım çok memnun kaldım kibrit falına baktırdım,benim bile nedenlerini bilmediğim şeyleri o bana söyledi hakkını veriyor kadın gidin bi deneyin derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…