İstanbul'da Fal - Falcılar

Hakikaten yaw, ben de sana katılıyorum :)
Günaydın herkese haftanın son iş gününde...

Günadın :)
ben elmiradan sıkıldım ama :)
herşeyi biliyo öle olunca falda bi atraksiyon kalmıyo
en iyisi ara vermek , bilincek yeni şeyler çıksın öle baktırıyım elmiraya
hatun bana benim herifi anlatıyo kankası gibim
iyi bi adam bu diyo, iyiliği batsın ................ diyom , gülüyo

Hakikaten yaw, ben de sana katılıyorum :)
Günaydın herkese haftanın son iş gününde...

Merhabalar,
Bugün 11.11.2011, enerji kapılarının açıldığı önemli günlerden biri. Kozmik enerjinin akın edeceği, ışığın devasa bir akın şeklinde tüm insanlık ve dünyamıza doğru akacağı bir ışık portalı oluşacak. Bugün bir fırsatını bulduğunuzda, sakin ve rahat köşenize oturun, ayak tabanlarınız yere bassın, ellerinizi avuçlarınız açık olarak dizlerinizin üstüne koyun, derin nefesler alarak iyice sakinleşin ve gözlerinizi kapatıp "Kendimi ışığa tamamen açık tutmaya niyet ediyorum ve ışığın tüm karanlığı saf sevgi ve ışığa dönüştürmesine izin veriyorum.” Bir süre sakince durun, enerjinin vücudunuzda akışına izin verin.
Bu sevgi akışından hepimiz faydalanalım istedim...

Çok şekersin şekerim yaa :)
Öperim seni minikim, hadi aç kendini de evrenin enerjisi dolsun içine; bırak şu herifi de kendi hayrına çalış bugün :)

Çok şekersin şekerim yaa :)
Öperim seni minikim, hadi aç kendini de evrenin enerjisi dolsun içine; bırak şu herifi de kendi hayrına çalış bugün :)

bugün geçici vergi yapcam
devlete çalışcam emme akşam evde yaparım o didiklerini ..
korkuyorum ışık beni görünce korkudan karanlığa dönüşmesin

bugün geçici vergi yapcam
devlete çalışcam emme akşam evde yaparım o didiklerini ..
korkuyorum ışık beni görünce korkudan karanlığa dönüşmesin

Allah da seni güldürsün :)

Canım, sen devletten değerlisin, tamam akşam yap ama 15 dakikanı ayırıver gün içinde, alla allaaa
Bi de tabi bana da bak, ille de ışık alcan diye tutturdum :)

Elmira'nın bilgilerini özel mesajına gönderdim Mandalcım; Nihal fena değil, ama detay ve uzun bir fal bekleme derim

ben dün sevda hanıma baktırdım çok memnun kaldım kibrit falına baktırdım,benim bile nedenlerini bilmediğim şeyleri o bana söyledi hakkını veriyor kadın gidin bi deneyin derim

Ben sevdaya ilk kahve baktırmıştım ama çok da iyi değildi sonra birde kibrit deneyeyim dedim.2 kez de kibrit baktırdım.onda gerçekten başarılı.Bir iki olay dışında nerdeyse tamamı gerçekleşti kısa bir zaman içinde üstelik yok cnm daha neler dediğim şeylerdi..
Burdan çok falcıya gittim arkadaşların yazmış oldukları tavsiyeler üzerine..Ben de sevda dan memnun kalınca burdan paylaşmak istedim.Nihayettinde verdiğimiz para 20tl..
Neyse sevindim memnun kaldığına..Umarım söylemiş olduklarından seni mutlu edecek olanlarda kısa zamanda gerçekleşir ve sen de burdan paylaşırsın..

Valla burda cok elestirildi soganlik Emine ama en son haziran ayinda gittim ve soyledikleri her zamanki gibi yine cikti bende. Pek olmayacagini dusundugum iki onemli sey vardi ve ikiside ard arda gerceklesti. Fal faslini biraktim epeydir, tavsiyem cok ust uste baktirmaman. Cunku ne zaman ust uste baktirdim o zaman hayatimda bi cok sey ters gitmeye basladi.. tesadufte olabilir, ama riske atamam artik bu yuzden fal baktirmiyorum =) Bu arada 20 liraya bakiyor.

Bu arada benim favorilerim her zamanki gibi Elmira, Elanit, soganlik Emine ve Emel.

Son düzenleme:

inş.beklemedeyim eger söyledikleri olursa burdan arkadaşlarla paylaşacam

teşekkür ederim kızlar özel mesaja cevap verme yetkim yokmuş...75 milyon bana çok geldi nerde o para

melis te galiba bakırköy dediniz ben kadıköydeyim.bugün tarık mı nihalmi yoksa fulyamı tavsiye edersiniz?

soğanlık emine bana bu çocuk geçtiğimiz haziranda ailesnin bulduğu biriyle nişanlanacak demişti.gitti bu ara internetten bulduğu şehir dışından bir kızla kırıştırıyor

kadıköy angels kafede burcu var. beğeniyorum onu. melis de iyidir.
ben nihali severim baya. gününde olursa iyidir nihal. 6-7 kere gittim. 2 falı vasattı. 2 falı ise çok çok iyiydi.
fulyayı bilmiyorum.

kadıköy angels kafede burcu var. beğeniyorum onu. melis de iyidir.
ben nihali severim baya. gününde olursa iyidir nihal. 6-7 kere gittim. 2 falı vasattı. 2 falı ise çok çok iyiydi.
fulyayı bilmiyorum.

sembol taksimde nesil varmış nasıl bilmiyorum.tarık ve nihalden iyimidir acaba..birde nişantaşına savaş gelmiş methediyorlar

Sen beni dinle, yol yakinken geri don bu isten.. nice paralarin gidicek farkindamisin? Bizde rahatlamak icin, iyi bi soz duyabilmek icin gittik.. iyisine kotusune denk geldik.. cikani oldu cikmayani, ama daha cok kafalar karistirildi. Hic hesapta yokken, aklimiza evliligi nisanlanmayi soktular. Olmayincada iliskide ters giden birsey oldugunu dusunmemizi sagladilar. Iliskide gerginlikler, kavgalar tartismalar basladi ve bitti. Oysaki zamani gelmeden yapilan bu davranislar suruklemisti bi cogumuzun iliskisinin cikmaza girmesine. I y i d e g i l, fazla fal baktirmak bu yuzden!

Ben baktirmiyorum, kendim bakardim onu bile yapmiyorum! Iyi bi falci oldugunu dusundugun kisiye baktir ve sadece bekle. Ona gitmekle buna gitmekle bu isin sonu yok, bitmezler. Hep yenileri ve daha iyilerini dusundugumuz falcilar cikicaktir. Acikcasi benim ihtiyacimda kalmadi. Bazi seylerinde kendi elimizde oldugunu dusunuyorum. Iliskinizi arkadaslariniza bile anlatmayin, birakin falciya.. birde yetmemis gibi ne yapmamiz gerektigini soruyoruz! Bu direk nazar zaten. Baska birisi bize fikir veriyor, kafamizi karistiriyor.. iliskiler tabi bozulur!

merhaba arkadaşlar elanit ten beri buraya yazmıyorum.gözgezdirirken sevda kibrit falından memnun kalanları okudum.nerde bu sevda ve nasıl bakıyo kibritlerle?

merhaba arkadaşlar elanit ten beri buraya yazmıyorum.gözgezdirirken sevda kibrit falından memnun kalanları okudum.nerde bu sevda ve nasıl bakıyo kibritlerle?

adı sevda cafe osmanbeyde bakıyormuş ben görmedim ,çünkü ben telde baktırdım,ama çok memnun kaldım,nedenını ben bıle bılmıyordum o bana soyledı şok yaşadım açıkçası, eger istersenız mail atın bana tel numarasını yazayım.........[/email] burdan numara yazmak yasak çünkü

Son düzenleyen: Moderatör:

ben nihal'e de pelin'e de gittim. hatta ikisine de aynı gün arka arkaya gittim. ikisi de güzel, birbirleriyle paralel şeyler söyledi. ama bakalım ne olur bilemem. daha önce çok güzel dediğim falların olmadığı çok oldu, pek etkilenmemeye çalışıyorum, eğlencesine baktırdım gibi düşünüyorum. çıkarsa ne ala, çıkmazsa napalım diyorum yani :) nihal'i beğendim. bana erken saatte git demişlerdi, erken gittim, çünkü enerjisi çok düşebiliyormuş. bana birkaç arkadaşım önermişti, onlara dedikleri çıkmış. bana birazı çıktı gibi. bir konuşmanız olacak dedi, tarih verdiği şu günle şu gün arasında olacak konuşma diye. bekledim bekledim olmadı derken son anda oldu. bakalım diğer dedikleri olacak mı? çıkarsa zaten yazarım. tarıK'ı duydum ama gitmedim, melis'i de buradan okudum ama gitmedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…