üzülme miniğim... elanit yok ama elmira var ne yapalım... yaa oda olmasaydı...
Hakikaten yaw, ben de sana katılıyorum :)
Günaydın herkese haftanın son iş gününde...
Hakikaten yaw, ben de sana katılıyorum :)
Günaydın herkese haftanın son iş gününde...
Günadın :)
ben elmiradan sıkıldım ama :)
herşeyi biliyo öle olunca falda bi atraksiyon kalmıyo
en iyisi ara vermek , bilincek yeni şeyler çıksın öle baktırıyım elmiraya
hatun bana benim herifi anlatıyo kankası gibim
iyi bi adam bu diyo, iyiliği batsın ................ diyom , gülüyo
Çok şekersin şekerim yaa :)
Öperim seni minikim, hadi aç kendini de evrenin enerjisi dolsun içine; bırak şu herifi de kendi hayrına çalış bugün :)
bugün geçici vergi yapcam
devlete çalışcamemme akşam evde yaparım o didiklerini ..
korkuyorum ışık beni görünce korkudan karanlığa dönüşmesin
kızlarrr çok daraldım acil iyi bir falcı bulmam lazım ama açık konuşayım maddi durumum iyi değil
geçen burda 1-2 kişi methetti kadınlar kahvesi peline gittim kağıda yazdırdı dediğiniz gibi ama aşırı saçmaladı...sana evlenme teklif edecek dediği çocuk bu gece gördüm internette sevgilisi ile gayet mutlu yazışıyordu..bir tekliften bahsediyolardı anlamadım..birisi meleklerdeki şengülü sormuş o artık fal bakmıyor yazın ayrıldı bıraktı bu işi.onun yerine gülşene gittim ama bişi anlamadım..nişantaşı fulyaya gittim eh biraz yine ötekilerden iyi tutturdu..benim enerjim onla belli...bana beşiktaş sembol nihal e git iyidir dediler gideniniz varmı?anı geçmiş gelecek lütfen yorum yazın.
birde melis kaça bakıyor? elmira 75 dediniz telefonda kaça bakıyor.önce ödememi yapılıyor.telefon numarasını alabilirmiyim.bana özelden gönderebiilrmisiniz?
çok acilllll :18:
ayrıca sembol taksim tarık a gitmeyi düşünüyorum.benimle bu falcılardan birine gelmek isteyen varsa benide götürebilirmi :)
ben dün sevda hanıma baktırdım çok memnun kaldım kibrit falına baktırdım,benim bile nedenlerini bilmediğim şeyleri o bana söyledi hakkını veriyor kadın gidin bi deneyin derim
kızlarrr çok daraldım acil iyi bir falcı bulmam lazım ama açık konuşayım maddi durumum iyi değil
geçen burda 1-2 kişi methetti kadınlar kahvesi peline gittim kağıda yazdırdı dediğiniz gibi ama aşırı saçmaladı...sana evlenme teklif edecek dediği çocuk bu gece gördüm internette sevgilisi ile gayet mutlu yazışıyordu..bir tekliften bahsediyolardı anlamadım..birisi meleklerdeki şengülü sormuş o artık fal bakmıyor yazın ayrıldı bıraktı bu işi.onun yerine gülşene gittim ama bişi anlamadım..nişantaşı fulyaya gittim eh biraz yine ötekilerden iyi tutturdu..benim enerjim onla belli...bana beşiktaş sembol nihal e git iyidir dediler gideniniz varmı?anı geçmiş gelecek lütfen yorum yazın.
birde melis kaça bakıyor? elmira 75 dediniz telefonda kaça bakıyor.önce ödememi yapılıyor.telefon numarasını alabilirmiyim.bana özelden gönderebiilrmisiniz?
ayrıca sembol taksim tarık a gitmeyi düşünüyorum.benimle bu falcılardan birine gelmek isteyen varsa benide götürebilirmi :)
Ben sevdaya ilk kahve baktırmıştım ama çok da iyi değildi sonra birde kibrit deneyeyim dedim.2 kez de kibrit baktırdım.onda gerçekten başarılı.Bir iki olay dışında nerdeyse tamamı gerçekleşti kısa bir zaman içinde üstelik yok cnm daha neler dediğim şeylerdi..
Burdan çok falcıya gittim arkadaşların yazmış oldukları tavsiyeler üzerine..Ben de sevda dan memnun kalınca burdan paylaşmak istedim.Nihayettinde verdiğimiz para 20tl..
Neyse sevindim memnun kaldığına..Umarım söylemiş olduklarından seni mutlu edecek olanlarda kısa zamanda gerçekleşir ve sen de burdan paylaşırsın..
teşekkür ederim kızlar özel mesaja cevap verme yetkim yokmuş...75 milyon bana çok geldi nerde o para
melis te galiba bakırköy dediniz ben kadıköydeyim.bugün tarık mı nihalmi yoksa fulyamı tavsiye edersiniz?
soğanlık emine bana bu çocuk geçtiğimiz haziranda ailesnin bulduğu biriyle nişanlanacak demişti.gitti bu ara internetten bulduğu şehir dışından bir kızla kırıştırıyor
kadıköy angels kafede burcu var. beğeniyorum onu. melis de iyidir.
ben nihali severim baya. gününde olursa iyidir nihal. 6-7 kere gittim. 2 falı vasattı. 2 falı ise çok çok iyiydi.
fulyayı bilmiyorum.
teşekkür ederim kızlar özel mesaja cevap verme yetkim yokmuş...75 milyon bana çok geldi nerde o para
melis te galiba bakırköy dediniz ben kadıköydeyim.bugün tarık mı nihalmi yoksa fulyamı tavsiye edersiniz?
soğanlık emine bana bu çocuk geçtiğimiz haziranda ailesnin bulduğu biriyle nişanlanacak demişti.gitti bu ara internetten bulduğu şehir dışından bir kızla kırıştırıyor
Elmira'nın bilgilerini özel mesajına gönderdim Mandalcım; Nihal fena değil, ama detay ve uzun bir fal bekleme derim
merhaba arkadaşlar elanit ten beri buraya yazmıyorum.gözgezdirirken sevda kibrit falından memnun kalanları okudum.nerde bu sevda ve nasıl bakıyo kibritlerle?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?