ben dün sevda hanıma baktırdım çok memnun kaldım kibrit falına baktırdım,benim bile nedenlerini bilmediğim şeyleri o bana söyledi hakkını veriyor kadın gidin bi deneyin derim
Falın Fiyatı 20 tl.
Sen beni dinle, yol yakinken geri don bu isten.. nice paralarin gidicek farkindamisin? Bizde rahatlamak icin, iyi bi soz duyabilmek icin gittik.. iyisine kotusune denk geldik.. cikani oldu cikmayani, ama daha cok kafalar karistirildi. Hic hesapta yokken, aklimiza evliligi nisanlanmayi soktular. Olmayincada iliskide ters giden birsey oldugunu dusunmemizi sagladilar. Iliskide gerginlikler, kavgalar tartismalar basladi ve bitti. Oysaki zamani gelmeden yapilan bu davranislar suruklemisti bi cogumuzun iliskisinin cikmaza girmesine. I y i d e g i l, fazla fal baktirmak bu yuzden!
Ben baktirmiyorum, kendim bakardim onu bile yapmiyorum! Iyi bi falci oldugunu dusundugun kisiye baktir ve sadece bekle. Ona gitmekle buna gitmekle bu isin sonu yok, bitmezler. Hep yenileri ve daha iyilerini dusundugumuz falcilar cikicaktir. Acikcasi benim ihtiyacimda kalmadi. Bazi seylerinde kendi elimizde oldugunu dusunuyorum. Iliskinizi arkadaslariniza bile anlatmayin, birakin falciya.. birde yetmemis gibi ne yapmamiz gerektigini soruyoruz! Bu direk nazar zaten. Baska birisi bize fikir veriyor, kafamizi karistiriyor.. iliskiler tabi bozulur!
ah kızlarr aaahhhhh.valla dediğin gibi.birde üniversite okuduk yaptığım işlere bak.kimseyede diyemiyorum.ben şüphelendiğim gerçeği duymak için geziyordum..hep paralarımız gidiyor..senin şu dediğine katılıyorum.ilişkiyi olayları kimseye anlatmamak lazımmış.enerji nazar meselesi..yahu çokta inançlıyım gitti aşırı muhafazakar herif ateist kızı buldu..kimsenin inancını yargılamamak lazım bana düşmez haşa ama...bugünkü fal izlenimlerimi anlatayım:
bir daha falcıya gitmeyecem bu çocuktanda vaz geçtim.
tarık diye yola çıktım çıkışta kızlar nesile baktır dediler.orda bekleyenlerde ona baktır çok iyi çıkıyor acımasız dediler baktırdım..çok olumsuzdu.başımızdan geçen olayları bilemedi fazla ayrıntı vermedi ama çocuğun ben sorunca birisi olduğunu hayatında, onla evlilik düşündüğünü ama ailelerin karşı çıkacağını,eğer kız uyarsa olabileceğini söyledi.ben evlilik söylemem dedi.banada tanışacağım biri varmış bilmemne...bunlar ayrılır gibi görünür ama ayrılmaz dedi bu doğru..moralim bozuldu.gittim fulya ya..fulya da fazla kişi yoktu.hep olumlu olan fulya bana bir çok şeyi bildi yine ama bu çocuğun kafa dağıtmak için biriyle birlikt eolduğunu,ayrılmayacağını,şu an evlilik görünmediğini söyledi..me kadar süreye kadar görebiliyor bilmem.sonra tesadüfen kibritçiye gittim bilmeden..kusura bakmayın ama bana çok saçma geldi..öyle falmı olur..kibritleri havaya atıyor düşme durumlarına göre ya benle ya başkasıyla..o da bunu unut bu kızla 2 ayda nişanlanacak dedi..harfleri ayrılma nedenini zamanını olayları falan bilmedi..ben anlattıktan sonra ona ne hacet zaten..benim korkum nesil ve fulya..fulya ortada bıraktı gerçi.baya yüzü düştü belki beni sevdiğindendir..şimdi sorarım size nesil e gidip falı çıkan varmı?
nihali evet nişantaşındada methettiler.
kızlar bu oğlan için değmez ben yeni anladım..erkeklerin köküne kibrit suyu
ekleme: hani nasıl düşünürsen enerji meselesi öyle olurdu.nuray sayarıyı okuyordum da.acayip olumlu ve pozitif gittim.ağlayıp döndüm.bu ne perhiz bu ne lahana turşusu şimdi.
fallar insanı hep bi beklenti içine sokuyo diye söyleniyoruz ama en azından senin falların sana boşa ümit olmamış.
gaybı Allah'tan başkası bilemez. hayırlısıysa yine sana dönecektir sevdiğin, yanında olacaktır zaten. fallarında çıkmamış olması bi şeyi değiştirmez
ben 17-18 farklı falcıya en az 30 kere gittim. hep aynı masalı dinledim, döndüm. gerçekleşmiş olsa burda işim ne?
baş etmesi çok zor ama bazen kabullenmek gerek. sen onun yokluğuna alıştır kendini. dönerse zaten senindir.
falında çıkmadı diye hayatından da çıkmadı demek değil ki bu sonsuza dek.
20 kişinin evleneceksiniz dediği kişilerin ayrıldıklarını da gördük bu forumda. onların falı çıkmadıysa seninki de çıkmayabilir.
yüzde elli sonuçta. atıyolar ya tutarsa..
ama şu gerçek: falcıların iyisi bi şekilde anı iyi yorumluyor. çocuk kızı seviyosa 'ayrılmazlar' demeleri normal.
fakt onu sonsuza kadar seveceğinin bi garantisi yok.
amacım seni boş yere umutlandırmak değil. gittiğin falcılar da sana bunu yapmış. az kişiye nasip olur bu.
genelde seni mutlu edecekleri söyleyip boş yere umutlandırıp yolluyorlar seni.
şu aşamada bugünü kabullenip yarın için dua etmekten başkası gelmez elinden.
unut derdim ama onu sadece demesi kolay.
kendine iyi bak
her şey hayırlısıysa gönlünce olur umarım
güzel yazın ve dileklerin için çok teşekkür ederim..Amin..Allaha dua etmekten başka elimizden ne gelir? bazen olmayınca günaha girip isyan ettiğimizde oluyor..Kulun başka bir kula ettiği duaya çok inanırım ben.Allah hepimizin gönlündekini versin.İnşallah dedikleri çıkmazda ayrılırlar çünkü ikiside bana çok yaptı..birde nispet yapıyorlar..fulya ilk başta kahve fincanını açmadan tuttu sonra suratını ekşitip bıraktı.sizin o zaman görüşmeleriniz vardı , kahve verirdi falı ama şimdi görüşmeler kesildiği için tarot bakmak lazım dedi.onun o garip hallerinden ben bugün şüphelendim.hep şu tarihte görüşeceksiniz dönecek diyordu oluyordu..Ötekiler bana büyü olduğunu iyi bir hoca bulmamı söylediler.yapar o kadın zaten yaptığını bir yerde yazmıştı.hocayı nerden bulayım? bilen varsa özelden atsın bari
Allah bilir yinede..
ben internette çok görüyorum büyü bozulur diye reklam veren medyumları. aman diyeyim anlık bi gafletle ne idüğü belirsiz insanara gitme. büyü işleri beni çok korkutur. gerçekten böyle bi illet varsa yakanda en doğru kişiyi bulursun umarım sana yardım edebilecek. büyü yapmak ne demek ama? ne haklı bi insanın özgür iradesini kontrol altına alıyoruz? o yaptırmıştır veya yaptırmamıştır. onu bilemem. her koşulda büyü yaptırmak.. yine de Allah kimseyi çaresiz bırakmasın. büyük ne konuştuysam başıma gelir. ama büyü... yanlış. çok yanlış
fulyayı hiç tanımıyorum. ama seni boş yere ümitlendirmek istemediği ortada. asla hiç bi şey kesin değildir. Allahtan başkası bilemez geleceği. fulya da şu anki duruma göre yorum yapıp 'olursa da kız mutlu olur. benim falım çıkmamış olur.' diye düşünüp sorumluluğu üzerinden atmak istemiştir. en doğrusu... olmazsa gel beni bul, kesin diyorum sana tatlım sende bu çocuk.. diyen falcılardan sonra fulyanın insaniyetine hayran oldum. hatta sanırım gidicem ben de:)
seni anlayan, tanıyan birini bulmuşken bırakmamak en iyisi her zaman.
çocukla ilgili de.. eğer gerçekten hayırlısıysa yanında olur umarım.
niye iyi fallar çıkmaz ama kötüler mutlaka çıkar diye düşünüyoruz ki?
Burda duydum ve osmanbeydeki kibrit falcısına gittim.Öncelikle şunu sölemek isterim ki burada yazılan yazıyı biliolarmış yani bana internetten mi geldin dediler.Burayı kastettiler açıkçası o anda güvenim sarsıldı.Fala gelince olan durumu bildi kötü bi fal diildi olumsuz şeyler söledi ama bildi tabi inşallah çıkmaz diorum ama olan durumu bildi gelecege dair sölediklerine inanmadım pek.Gidilebilir denenebilir bi falcı şahanae diil ama akıldaki sorulara mantıklı cevaplar verio,deneyebilirsiniz.Ama lütfen arkadaşlar reklem amaçlı övgüler yapmayın hakkaten begendiklerinizi yazın.ama tabi bu falla kafam karıştı kadın dogruları dedi ama olumsuz hem te tepetaklak olumsuz.Tarıkla baya çelişio,nihalle,pelinle,dilekle tam aksi istikamet.Bi sğre baktırmıcam çünkü kafam karıştı her şey olacagına varır bakalım
aslında şöyle düşünmek lazım: fala baktırdım geldi geçti.aman inanmıyorum.onların dediği olmayacak.Allahtan başkası bilmez.dediklerinin tersi olacak dersek belki enerji bize döner..fulyayı tavsiye ederim bana ilk gittiğimden beri her dediği çıktı biz uyuştuk.verdiği tarihler,nerde olduğu.ne zaman döneceği,olaylar herşey çıktı.2008 den beri gidiyorum.9 aydır gitmemiştim.aslınd apsikolog gibidir moral verir ama dün ters günündeydi acımasızca söyledi.yalnız evlilik olayını tam söylemedi belkide üzülmemi istemedi.soğanlıktaki emineye geçen kış baktırmıştım.bana bu çocuk haziranda akrabası biriyle nişanlanacak sende beni arayacan dedi.ooo geldi geçti aradım.kapattı bir daha telefonlara çıkmadı.hiçbirşeyi bilememişti..ama bazılarına çıkmış..kadınlar kahvesi pelin bunla şubatta nişanlanacan olmazsa gel beni bul dedi.palavra işte.hiçbirşeyimide bilememişti.gerçi bana fulyada sende büyü var demişti zamanında..anası yapmış malum evimize gelip giderdi.kafayı yedirdi oğlana.evlenecekken bir günde benden nefret etti.sebepsiz.yine geldi yine gitti.kaç kez.anası şimdi yeni kızdan belasını bulacak hiç istemediği biri çünkü..kızın yaptığını biliyorum çünkü kendi arkadaşlarına yazdığı yazıları paslamışlardı bana..resmen oğlanı bağlamak için büyücüye gitmiş ve de anlatmış..parası çok milyarlar verebilir bu işler için..günaha bakmaz çünkü ateist biri..
ben nesil'in falları çıkan birilerini merak ediyorum forumda..ya da çıkmayan.bana anlatsın
fulyaya gideceğin zaman bana haber ver beraber gidebiliriz istersen.baktırmasam da eşlik ederim :)
banada internetten bahsetti uyanığa bak sen..bişi bildiği yok ya..kibritleri havaya atıp güya bişiler okuyo ama okurken enayiler nasılsa inanıyor gibi gülüyor.dua bile okumuyor ben dikkatli baktım..ben anlattım baştan herşeyi salak gibi o da tabi ona göre yorumladı..çok pis kötü şeyler söylüyor..bazen çelişiyor sorduğumda kaçıyor..tavsiye etmem
dün tarık diye çıkıp kızlara uyup nesile gititğime pişmanım.bir nihal kaldı zaten
çocuk da neymiş ya? brad pitt mübarek büyü yaptıran yaptırana.o büyüler elbet bi gün ters tepermiş zaten. yapana geri dönermiş.
nesille ilgili dün bi araştırma yaptım ben forumda. onları bulup yazarım şimdi.
ama olumsuz bi izlenim edindim onunla ilgili.
en son 3 gün önce burcuya gittim yine. sence fulya için ne kadar beklemeliyim?
TAKSIM CAFE SEMBOL NESİL..Yine bir sefer gittim, baya uzun konusuyor, kahve fincanına bakıp konusmuyor yalnız, ama analizlerini nasıl yapıyor bılemıyor ama işinde başarılı..Tuttum kendısı.. .
Cnm o nesil denen adam benim erkek arkadaşım için evli fln dedi,,,bende git sen çocuğu boşeyere suçlaa, neler dedim az kalsın ayrılıyoduk ama alakası bile yokmuşşş........resmen sallıyo bide hep ona yönlendiriyorlar onda sıra yok çünkü berbatttttt ötesiiiiiiiiiiiiiiii...:95:
nesil'e de diğer ablam ben bi arkadaşım gittik. ablamın aklında olmamasına rağmen amerika'ya master dedi, arkadaşım abd'de masterı çok istiyordu sen gidemeyeceksin dedi gerçekten de vize alamadı gidemedi bana da sen etrafı sulrla çevrili i ve a harfleri olan bir yere gidip dil öğreneceksin dedi. ben de aaa amerika'ya ablamın yanına dile mi gidicem dedim yok ablanla yanyana değilsin dedi. sonra italyaya gittim hehehe:) ve daha birçooook şey bildi.
ama karşı çok uzak ve sıra bekleme olayı var, sıra sonunda üç dk. bakıyor sinir bozucu derken nesil'in askerde olduğunu öğrendim ehhe:))
arkadaşlar, fala kesin tövbe ettim. allah'ın izniyle bir daha baktırmayacağım. fal sayfası benim için kapanmıştır.
iyi falcılar:
gemi senem/ sinem (izini kaybettim. on numaraydı.)
gemi dilek
symbol bağdat nesil ve serkan
tilbe cafe gülden
symbol taksim tarık
emine akkaya.(ben gitmedim bi arkadaşım kendisine tvde baktırdıktan sonra gitti ve her şeyini bildi. çok memnun ayrıldı.)
neval gibi bi şeydi sanırım bi ara ondan basediliyodu. 100 liraya bakan agresif biriydi galiba. onun hakkında bi bilginiz var mı
elmira için olumsuz şeyler de okunduk ya sanırım ondan biraz tereddüt ettim. siz gidin tabi yanlış anlamayın. kısmet bu işler
güzel yazın ve dileklerin için çok teşekkür ederim..Amin..Allaha dua etmekten başka elimizden ne gelir? bazen olmayınca günaha girip isyan ettiğimizde oluyor..Kulun başka bir kula ettiği duaya çok inanırım ben.Allah hepimizin gönlündekini versin.İnşallah dedikleri çıkmazda ayrılırlar çünkü ikiside bana çok yaptı..birde nispet yapıyorlar..fulya ilk başta kahve fincanını açmadan tuttu sonra suratını ekşitip bıraktı.sizin o zaman görüşmeleriniz vardı , kahve verirdi falı ama şimdi görüşmeler kesildiği için tarot bakmak lazım dedi.onun o garip hallerinden ben bugün şüphelendim.hep şu tarihte görüşeceksiniz dönecek diyordu oluyordu..Ötekiler bana büyü olduğunu iyi bir hoca bulmamı söylediler.yapar o kadın zaten yaptığını bir yerde yazmıştı.hocayı nerden bulayım? bilen varsa özelden atsın bari
Allah bilir yinede..
bu fulya nerede kuzum ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?