İstanbul'da Fal - Falcılar

aslında çocuk beş para etmez ama dili ile angelina jolie yi bile bağlar...nesil ile ilgili baktım yazılara bazıları berbat diyor bazıları iyi diyor..falcılarda zaman zaman değişiyor galiba..mesela bağdat sembolde leventi mehtederlerdi 1 sene önce 2 kere gittim hiçbiri çıkmadı..bahar dediler özgür dediler nişantaşında bana hiçbirşeyi bilemediler an ve gelecek için..inşallah nesilin birde o kibritçinin dediği çıkmaz.ben kimseye reklam yapıyorsun demedim ama bu kada rüzerine düşülürse o falcı acaba senmisin diyeceğim (fakirinekmeği sana demiyorum canım yanlış anlama) niye dualara saygım olmasınmış benim kadar dua okuyan azdır.neyin ne olduğunu bilirim..kdın bana herşeyi anlattırtı ben fala baktım nerdeyse yahu..sizler gidin tabi herkes farklı ben kimseyi etkilemek istemem sadece yorumlarımı yazıyorum.yalanmı diyim?

fulya için beklemene gerek yok bence.çünkü her falcı ayrı birisi değilmi? pazartesileri olmuyor kendisi.sana ne diyecek merak ediyorum.tersine gelmezsin umarım enerji meselesi ya..

nişantaşı symbol kafede bakıyor

Son düzenleme:

ben severim leventi. anı ve geçmişi hep çok doğru yorumlamıştı bende. üzüldüm şimdi. sende de iyi miydi an ve geçmişte?
fulyaya da yarın ya da cuma giderim o zaman
umarım sana da dedikleri çıkmaz. kibritçiyi bilmiyorm ama nesil sanrım hep olumsuz konuşuyormuş.
ya nesile gidip olumlu konştuğu biri oldu mu hiç? arkadaşlar bilgilendirebilirseniz...

Arkadaşlar bugün fal baktırasım geldi sınav dönemim stresliyim vs diye beşiktaş symbokl'De nihal'e gideyim dedim ama bugün izinliymiş. Ben de gitmişken baktırayım dedim emir'e baktırdım ve gerçekten memnun kaldım. Hani tarih vermedi ama benle ilgili söyledikleri bire bir doğruydu. Örnegin; benim ikizim var şimdiye kadar hiçbir falcı ikizim olduğundan bahsetmemişti emirse direkt söyledi benimle ilgili saptamaları, okulumla ilgili saptamaları doğruydu. Geleceğe yönelik çok fazla şey söylemedi net oldu tarihte vermedi. Öğlen gittiğim için kimseciklerde yoktu yaklaşık 15 20 dk kadar baktı falıma, elektriğimizin de tuttuğunu düşünüyorum ve memnun kaldım.

gitmeden önce bana haber ver beraber gitmek için..özel mesaj atamıyorum.ordan yazabilirmisin?

Kızlar ben dün taksimde medyum halile gittim.Ben çok memnun kaldım.Arkadaşım pek beğenmedi.Kahve falı baktırdım 20 tlye bakıyo.Yıldız ve su falınada bakıyomuş fiyatı 80 tl miş ama ben fala okadar para vermeyeceğim için iyimi bakıyo kötümü onu bilmiyorum.Yinede para sıkıntınız yoksa ve fal baktırmak istiyosanız gidin bi kahvesini için derim.

Falcı ben değilim tabiki ve tabiki kişisel yorumunu yazmakta haklısın..Benim takıldığım konu etmiş olduğun bu saçma kelimeler...."..güya bişiler okuyo ama okurken enayiler nasılsa inanıyor gibi gülüyor".Onun dua okuyup okumadığını Allah bilir sen bilemezsin...

gitmeden önce bana haber ver beraber gitmek için..özel mesaj atamıyorum.ordan yazabilirmisin?

yazarım tabi ki. cuma sabahtan nihale gidebilirim. yani ben eserse gidiyorum. önceden planlamıyorum genelde.
ama gitmeden mutlaka sana haber veririm.
leventle ilgili sorumu cevaplayabilir misin?
ben epey beğenirim de onu... o yüzden.

bugün angels cafe burcu ya gittim oldukça iyiydi hasta olmasına rağmen ,geçen çarşambada fincan cafe melis e gitmiştim.ikisi aynı yönde şeyler söylediler oldukçada verimli geçti .verdikleri tarihler bile yakındı ama melis daha iyi tutturdu diyebilirim ikisi ancak bir fal bakabildi diyebilirim

canım çok sağol ama mail adresini silmişler nasıl ulaşıcam sana.telde yüz yüze gibi iyi bakıyomu.parayı nasıl ödüyoruz? cevap verirsen çok sevinirim.

fulyaya sen de mi baktıracaksın benimle? yani yeni gitmiştin diye sordum :)
bi de hande hala nişantaşı sembolde mi? sen gittiğinde ordamıydı mesela

Arkadaşlar şebnem abla diye birisini duydum. Irtibat bilgileri olan varsa paylaşabilir mi?
Bir de şu an ki durumu anlatabilecek ve yakın geleceğe dair söyledikleri tutan birisi var mı?
şimdiden teşekkürler..

Handekuka....
Özel mesaja cevap yazamıyorum.Mesaj hakkım yokmuş mailimden ulaşabilirsin bana...oda sayfa 2706 da var...

yaa uzun birbayram tatili yaptım, foruma giremedim yeni gördüm kusura bakmayın. ben nihale hep kahve baktırıyorum, yakın gelecek sorularımı soruyorum. komşudan iyidir cnm fulyaya da kahve baktırmıştım. dilek dersen, bir-iki ay içinde çıktı bana dedikleri ama sık gitmemek lazım. bizim yaptığımız enbüyük hata bu sanırım. zaten bi noktadan sonra hepsi aynı şeyleri söylüyo, işte orada bırakmak lazım akışa ama biz hep bi merak içinde oluyoruz. ben 1aydır hiç baktırmıyorum hatta dileke ve nihale arkadaşlarımı götürdüm eskiden olsa dayanamaz baktırırdım, baktım ki çıkması için zamana bırakmak lazım. ama bi doyum noktasına gelmek gerekiyo, çok baktıranlar anlar beni

canım çok sağol ama mail adresini silmişler nasıl ulaşıcam sana.telde yüz yüze gibi iyi bakıyomu.parayı nasıl ödüyoruz? cevap verirsen çok sevinirim.

mail adresim doremoon@mynet.com ben şehir dısında oldugum ıcın telden baktırdım,istanbulda yasıyorsan oraya gıdıyorsun bıldıgım kadarıyla kıbrıtlere nasıl bakıyor ben gormedım ama ben begendım iddia ettıgım sey ıcın bıle ii araştırın dedı ben bıle dusundukten sonra farkettım onun soyledıgının dogru oldugunu

Arkadaşlar, hepinize sesleniyorum benim çok sewdiğim bir çocuk vardı gitmediğim falcı medyum kalmadı ve hepside sewdiğin sana dönecek seni sewecek gibi mutluluk tabloları çizdiler bana... hep bir beklenti içine sokarak ewime gönderdiler beni..o gün huzurlu uyuyup sonraki gün gene moralim bozuluyordu çünkü ne gelen vardı nede giden...şimdiyse tamamen ümidimi kestim zaten o adamın bana dönmeyeceği garantilendi çünkü...yani demek istediğim bu falcılardan hiçbirimize hayır yok hiç biri kesinlikle bişe bilmiyo bilse kendilerine hayırları dokunur ve o cafe köşelerinde sürünmezler...paranıza zamanınıza yazık....duygularınızı sömürüyorlar!!!

rica etsem cezmi'nin numarasini mail atarmısın. amora0603@hotmail.com msg atamıyorum da. teekkur ederım.

dindindin, cezminin numarasini bulabildin mi?
Ben yillar once sirinevlerde cezmiye fal baktirmistim arkadaslar, suanki evliligimden cocuklarima kadar gelecegimdeki her seyi bildi.uzun zamandir ariyorum ancak bendeki numarasi kullanim disi.lutfen bilen varsa bana cezminin telefonunu verebilir mi?

Arkadaşlar gttgım butun falcılardan genellıkle duymak ıstedıgım seylerı duydum.bu da ozellkle son zamanlarda kafamı kurcalıyor.neden her falcıya gıttımızde eski sevgilimz hala bızı sevıyor oluyor hemde mesela o terketmısken ya da atıyorum hayatında baska bırı varken..neden hep dönecek o aslında aklında sen varsın deniyor.sizleri bilemicem ben bugune dek cok ıstısna falcılar harıc dıger ıyı dıye bılınen kmselerden hep tozpembe sözler işittim.ama hayatım hçte söylendgı gıbı tozpembe gecmıyor.ve suan falcılara doktugum paralara acıyorum gercekten.forumdakı sayfa sayısına bır baksanıza bu konuda.yalnız olmadıgım kesın.bende hastasıyım fal baktırmanın cok sevıyorum merak edıyorum.ama sanırım yanlış yoldayız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…