çocuk da neymiş ya? brad pitt mübarek büyü yaptıran yaptırana.o büyüler elbet bi gün ters tepermiş zaten. yapana geri dönermiş.
nesille ilgili dün bi araştırma yaptım ben forumda. onları bulup yazarım şimdi.
ama olumsuz bi izlenim edindim onunla ilgili.
en son 3 gün önce burcuya gittim yine. sence fulya için ne kadar beklemeliyim?
aslında çocuk beş para etmez ama dili ile angelina jolie yi bile bağlar...nesil ile ilgili baktım yazılara bazıları berbat diyor bazıları iyi diyor..falcılarda zaman zaman değişiyor galiba..mesela bağdat sembolde leventi mehtederlerdi 1 sene önce 2 kere gittim hiçbiri çıkmadı..bahar dediler özgür dediler nişantaşında bana hiçbirşeyi bilemediler an ve gelecek için..inşallah nesilin birde o kibritçinin dediği çıkmaz.ben kimseye reklam yapıyorsun demedim ama bu kada rüzerine düşülürse o falcı acaba senmisin diyeceğim (fakirinekmeği sana demiyorum canım yanlış anlama) niye dualara saygım olmasınmış benim kadar dua okuyan azdır.neyin ne olduğunu bilirim..kdın bana herşeyi anlattırtı ben fala baktım nerdeyse yahu..sizler gidin tabi herkes farklı ben kimseyi etkilemek istemem sadece yorumlarımı yazıyorum.yalanmı diyim?
fulya için beklemene gerek yok bence.çünkü her falcı ayrı birisi değilmi? pazartesileri olmuyor kendisi.sana ne diyecek merak ediyorum.tersine gelmezsin umarım enerji meselesi ya..
nişantaşı symbol kafede bakıyor
ben severim leventi. anı ve geçmişi hep çok doğru yorumlamıştı bende. üzüldüm şimdi. sende de iyi miydi an ve geçmişte?
fulyaya da yarın ya da cuma giderim o zaman
umarım sana da dedikleri çıkmaz. kibritçiyi bilmiyorm ama nesil sanrım hep olumsuz konuşuyormuş.
ya nesile gidip olumlu konştuğu biri oldu mu hiç? arkadaşlar bilgilendirebilirseniz...
aslında çocuk beş para etmez ama dili ile angelina jolie yi bile bağlar...nesil ile ilgili baktım yazılara bazıları berbat diyor bazıları iyi diyor..falcılarda zaman zaman değişiyor galiba..mesela bağdat sembolde leventi mehtederlerdi 1 sene önce 2 kere gittim hiçbiri çıkmadı..bahar dediler özgür dediler nişantaşında bana hiçbirşeyi bilemediler an ve gelecek için..inşallah nesilin birde o kibritçinin dediği çıkmaz.ben kimseye reklam yapıyorsun demedim ama bu kada rüzerine düşülürse o falcı acaba senmisin diyeceğim (fakirinekmeği sana demiyorum canım yanlış anlama) niye dualara saygım olmasınmış benim kadar dua okuyan azdır.neyin ne olduğunu bilirim..kdın bana herşeyi anlattırtı ben fala baktım nerdeyse yahu..sizler gidin tabi herkes farklı ben kimseyi etkilemek istemem sadece yorumlarımı yazıyorum.yalanmı diyim?
fulya için beklemene gerek yok bence.çünkü her falcı ayrı birisi değilmi? pazartesileri olmuyor kendisi.sana ne diyecek merak ediyorum.tersine gelmezsin umarım enerji meselesi ya..
gitmeden önce bana haber ver beraber gitmek için..özel mesaj atamıyorum.ordan yazabilirmisin?
adı sevda cafe osmanbeyde bakıyormuş ben görmedim ,çünkü ben telde baktırdım,ama çok memnun kaldım,nedenını ben bıle bılmıyordum o bana soyledı şok yaşadım açıkçası, eger istersenız mail atın bana tel numarasını yazayım.........[/email] burdan numara yazmak yasak çünkü
Handekuka....
Özel mesaja cevap yazamıyorum.Mesaj hakkım yokmuş mailimden ulaşabilirsin bana...oda sayfa 2706 da var...
nesli nihale tarotmu yoksa kahvemi baktırmamız lazım? çok yakın geleceği biliyosa o zaman komşulara baktırdığımız kahve falı gibi bişidir sanırım.
fulyaya da aynı şekilde ne baktırmak lazım? fulyaya anneni veya yakınını gönder snein yerine.ozaman süper biliyor.
birde kadınlar kahvesi dilek dedin bunla ilgili tam detay verebilirmisin canım yani ne konud anasıl ne zaman çıkıyor vs:26:
canım çok sağol ama mail adresini silmişler nasıl ulaşıcam sana.telde yüz yüze gibi iyi bakıyomu.parayı nasıl ödüyoruz? cevap verirsen çok sevinirim.
rica etsem cezmi'nin numarasini mail atarmısın. amora0603@hotmail.com msg atamıyorum da. teekkur ederım.
tamam beraber gidelim olur zaten yalnız gitmeye korkuyorum.. emel denenebilir bir falcıdır ben beğenmiştim... umarım sende beğenisin..ayy miniğim tadı güzel olan ilaç var mı zaten kıyamam sana...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?