ah kızlarr aaahhhhh.valla dediğin gibi.birde üniversite okuduk yaptığım işlere bak.kimseyede diyemiyorum.ben şüphelendiğim gerçeği duymak için geziyordum..hep paralarımız gidiyor..senin şu dediğine katılıyorum.ilişkiyi olayları kimseye anlatmamak lazımmış.enerji nazar meselesi..yahu çokta inançlıyım gitti aşırı muhafazakar herif ateist kızı buldu..kimsenin inancını yargılamamak lazım bana düşmez haşa ama...bugünkü fal izlenimlerimi anlatayım:
bir daha falcıya gitmeyecem bu çocuktanda vaz geçtim.
tarık diye yola çıktım çıkışta kızlar nesile baktır dediler.orda bekleyenlerde ona baktır çok iyi çıkıyor acımasız dediler baktırdım..çok olumsuzdu.başımızdan geçen olayları bilemedi fazla ayrıntı vermedi ama çocuğun ben sorunca birisi olduğunu hayatında, onla evlilik düşündüğünü ama ailelerin karşı çıkacağını,eğer kız uyarsa olabileceğini söyledi.ben evlilik söylemem dedi.banada tanışacağım biri varmış bilmemne...bunlar ayrılır gibi görünür ama ayrılmaz dedi bu doğru..moralim bozuldu.gittim fulya ya..fulya da fazla kişi yoktu.hep olumlu olan fulya bana bir çok şeyi bildi yine ama bu çocuğun kafa dağıtmak için biriyle birlikt eolduğunu,ayrılmayacağını,şu an evlilik görünmediğini söyledi..me kadar süreye kadar görebiliyor bilmem.sonra tesadüfen kibritçiye gittim bilmeden..kusura bakmayın ama bana çok saçma geldi..öyle falmı olur..kibritleri havaya atıyor düşme durumlarına göre ya benle ya başkasıyla..o da bunu unut bu kızla 2 ayda nişanlanacak dedi..harfleri ayrılma nedenini zamanını olayları falan bilmedi..ben anlattıktan sonra ona ne hacet zaten..benim korkum nesil ve fulya..fulya ortada bıraktı gerçi.baya yüzü düştü belki beni sevdiğindendir..şimdi sorarım size nesil e gidip falı çıkan varmı?
nihali evet nişantaşındada methettiler.
kızlar bu oğlan için değmez ben yeni anladım..erkeklerin köküne kibrit suyu
ekleme: hani nasıl düşünürsen enerji meselesi öyle olurdu.nuray sayarıyı okuyordum da.acayip olumlu ve pozitif gittim.ağlayıp döndüm.bu ne perhiz bu ne lahana turşusu şimdi.
banada internetten bahsetti uyanığa bak sen..bişi bildiği yok ya..kibritleri havaya atıp güya bişiler okuyo ama okurken enayiler nasılsa inanıyor gibi gülüyor.dua bile okumuyor ben dikkatli baktım..ben anlattım baştan herşeyi salak gibi o da tabi ona göre yorumladı..çok pis kötü şeyler söylüyor..bazen çelişiyor sorduğumda kaçıyor..tavsiye etmem
dün tarık diye çıkıp kızlara uyup nesile gititğime pişmanım.bir nihal kaldı zaten
Özet geçeyim ve sizlere birkaç sorum olacak.
bir arkadas mandall isimli nesil i sormuş..bende merak ederek gıtmıstım ama gerceklestımı bılemıyorum.ılk defa olumsuz lafları o söyledı bana.sınav donemımdı.kotuydu hersey.kazanamayacagmı dusunuyordum.o da cok sıkıntılısın dedı ruh halımı anlattı bana agzı cok ıyı laf yapıyor.ama eylulde atlatcaksın sıkıntılarını olacak yerleseceksın dedı ve gercektende öyle oldu.hıc ummuyordum.ayrıldıgım ınsanla alakalı ılk kotu seylerı ondan duydum.suan dusundumde o an benı cezbetmemıstı falı dıgerlerıne hıc benzemıyo cunku.ama bılmıs yahu adam :))
ben kadınlar kahvesıne cok gıderım..pelın favorımdı.cıktıgından mı belkı bıraz.. ama onun dısında en onemlı sey duymak ıstedıklerımı söylyordu bana ve hep aynı seylerı..eskı erkek arkadasımn donecgnı falan ıste.donuyorduda her syledgınde..ama sık sık ayrılıyrduk.yıne ayrıyken son gıttıgm ıkı sferdede bununla evlılık goruorum kesınlıkle dedı.okadr emın konusuyorkıı ınanamazsınız.ben ıhtmal vermedım.ardından zaman gectı.dilek e baktırdım yıne kadınlar kahvesndekı.o kadındanda aynılarnı duydm.ve yıne kesınlıkle onunla evleneceksın dedı.o da cok emındı.sordum hatta pelın hanımda böyle demıstı ama mumkun gozukmuyor dıye bu senın kaderınse degısmz zaten aynıdır dedı gayet normal olarak.ve cok daha sonra kadıkoy tıryakı cafedeki yaslı bayana adı nevındı galıba ona baktırdı.kadına daha oncelerı tekrar baktırmıstım ama 3 ay falan once yasın kucuk evlılıgını kmle yapcagmı goremıyorum demıstı ama ben yıne bahsedılen kısyı sevıodum.bu kez gıttıgmde kadın malum kısıden bahsedp pat dıye bununla evleneceksın dedı...şuan konusmuyoruz bıle.ara ara konusmalarmz oluyor ama hepsı facia.kımı zamanda cok ıyı oluyor.ama hayatımda degıl.ben bılemıyorum kafam okadar karısıkkı :s...off yorumlarınızı beklyrm sızlerde böyle seyler duydnzmu bu falcılardan cıktımı yardım edınn
gittiniz mi emele
ben ne zaman falcıya gitsem birleşme tarihimiz hep ileriye atıldı. 3 kişi sadece bana daha haziranda oldukça geç bi tarih verdi. onun dışında haziran başında sonu dediler. ortasında gittim en geç temmuz ortası.. diye diye kasıma kadar geldik. kasım geçer aralık olur.. çocuk evlenir...(allah korusun)
buna cevap verdim çünkü içinde bulunduğumuz durum benziyor. aralarda barıştığımız oluyo, falcıalrın dediği günlerde.. ama son desen yine yok.
ilk gittiğimde bunla yüzük var evlenceksiniz diyen falcılar, 2 hafta sonra seni seviyo,döner ama ayrılırsınız hemen. uzun sürmez bu ilişki diyor.
ben bunları bildiğim halde tam bi aptal olduğum için aynı kişilere para yedirmeye devam ediyorum
dilek için şunu söylicem sadece: yan masamdaki kız 'her seferinde her şeyimi bilir' dedi. arkadaşıma evlenceksin dediği kişiden 3 gün sona ayrıldı kız.
yani biraz da kısmet işi miii deseem atıyolar ya tutarsa mı?...
sonuç olarak aynı terane ...
Hazir oooolll sayiyoruuum :)teşekkür ederm yanıtladıgın ıcın..bılemıorum banada her sefernde yuzuk nısan evlılık denılıyo.ve gercekten sonuc alamamaktan bı turlu hayatımda bıle bulunmamasından cok sıkıldım.umarım hersey gonlumuzce olur bu arada pelın yada dılege gıttınmı sende? yada kımlere baktrdın genel olarak merak ettm
Hazir oooolll sayiyoruuum :)
Sembol mehmet tarik metin levent nihal derya(artik yok orda) nejla osman tasimdekinden biri daha.Virüs
Dejavu nese, laf cafe halil, fincan melis, kadinlar khvesi dilek, angels burcu. Pilav biriz. Bi de isil. Kadikoy kadinlar kahvesinde.
Bunlardan bazilarina 6-7 kere... Hastalikli bi durum anlayacagin.Virüs
Hazir oooolll sayiyoruuum :)
Sembol mehmet tarik metin levent nihal derya(artik yok orda) nejla osman tasimdekinden biri daha.Virüs
Dejavu nese, laf cafe halil, fincan melis, kadinlar khvesi dilek, angels burcu. Pilav biriz. Bi de isil. Kadikoy kadinlar kahvesinde.
Bunlardan bazilarina 6-7 kere... Hastalikli bi durum anlayacagin.Virüs
dindindin, cezminin numarasini bulabildin mi?
Ben yillar once sirinevlerde cezmiye fal baktirmistim arkadaslar, suanki evliligimden cocuklarima kadar gelecegimdeki her seyi bildi.uzun zamandir ariyorum ancak bendeki numarasi kullanim disi.lutfen bilen varsa bana cezminin telefonunu verebilir mi?
ben severim leventi. anı ve geçmişi hep çok doğru yorumlamıştı bende. üzüldüm şimdi. sende de iyi miydi an ve geçmişte?
fulyaya da yarın ya da cuma giderim o zaman
umarım sana da dedikleri çıkmaz. kibritçiyi bilmiyorm ama nesil sanrım hep olumsuz konuşuyormuş.
ya nesile gidip olumlu konştuğu biri oldu mu hiç? arkadaşlar bilgilendirebilirseniz...
Vee sana bırsey daha sormak ıstıyorum.forumu bıraz kurcaladımda.minikdepresfle konusmalarnzı okdum azıcıkfincan melis hakkındakı yorumlarınız falan sende gıtmıssın.cok merak ettım.nasıldı genel olarak dıgerlerı gıbımı gıtmeye degermı? ve son bırsey sembol mehmet e gıtmedım okudugum kadaryla övülmüş epey sen gıtmıssın..bende dusundum gıtmeyı sence nasıl ortak gıttıgımz bı kac falcı var onlarla paralel mı gıtmelı mıyımm ??? :18:
yazz12 özelden mesaj atamıyorum henuz
favorımı sormussun ya gelecekle alakalı verılen tarıhlerı pek takıp etmem zaten cıkmıyorda tarıhler.ama olaylar genel olarak paralel gıdıyor.kadınlar kahvesı pelın ve dılek cogunlukla aynı seylerı soylerler.ve gerceklesır bır kısmı.sembol tarıkla pelıne bı keresınde aynı gun baktırmıstım resmen aynı seylerı söyledıler.bu nasl oluyor bılmıyrm ama tesaduf olamayacagını dusunuyorum.daha gıttıgım bı cok falcı var ama en cok enerjımın tuttgu ısım kesınlıkle pelın.salak olan eskı erkek arkadasım ne zaman doncek olsa hepsını bıldı.aılesının ozellıklerını,onun annesını,annesının benden tanımadıgı halde hoslanmadgnı vs vs..bırde gecen sene sınav oncesnde gıttgımde de ıkı ozel unıv bı devlet arasında kalcaksın.devlet uzak oldugu ıcın vazgecp ozelde okucaksın demıstı bıldı.ve bır kac meslek arasında aralıklı olarak gıttıgım her sefernde bana aynısını söyledı.ama onu kazanmam ımkansızdıı resmen ımkansızzz puanları cok yuksektı yaptıklarıma gore.suan ıstedıgım hayalını kurdugum bölümdeym.pelin in cıkmayan seylerıde elbettekı var.ama kadından vazgecemıyorum :)) cok detaylı olarak anlattım ama umarım memnun kalırsn:18:
kesınlıkle bı hastalık bu..bende de aynı sekılde bı cook kısıııııı.kadınlar kahvesı meryem remzıye dılek pelın..angels burcu.sembol tarık kürşat nesil levent serkan..tiryaki nevin aslı..ortaköyde ümit.ve bır coguna bı kez gıtmekle yetınmedm senın gıbı bırcok kez gıttım..sankı ne olcaksa.yazık umutlara,harcanan zamana ve paraya.
yazarım tabi ki. cuma sabahtan nihale gidebilirim. yani ben eserse gidiyorum. önceden planlamıyorum genelde.
ama gitmeden mutlaka sana haber veririm.
leventle ilgili sorumu cevaplayabilir misin?
ben epey beğenirim de onu... o yüzden.
fulyaya sen de mi baktıracaksın benimle? yani yeni gitmiştin diye sordum :)
bi de hande hala nişantaşı sembolde mi? sen gittiğinde ordamıydı mesela
Ben pozitif enerjiye inaniyorum. Kafama koydugum seyi yapiyorum. Er yada gec oluyor. Bunun sirri cocuklugumda sakli. O zamanlar oyun olarak gorurdum, birseyler isterdim ve onlari yazardim. Sirayla olanlari cizerdim sonra, bazilari cok seneler sonra oldu ama oldu. Birseyi cok istiyorsan, o sey icin goz yasi dokmeli ve bir kagit'a yazmalisin. Garip degil mi insanlar tilsim veya buyuleri bile hep yazarak yapmislar, demek ki bi bildikleri varmis. Buyu'ye karsi birisiyim aman yanlis anlasilmasin. Ama istediginiz birsey varsa ve onun olmasini gercekten cok istiyorsaniz, o zaman bi kagida yazin ve olsun. Bu kadar basit. Inanarak yapmazsaniz ne yaparsaniz yapin hic bir sekilde olmaz!
levente 2 kere gittim ilkinde bunla sana evlilik yok dedi.ama 21 ocak-21 şubat arası dönecek dedi.çıkmadı.ikinci gittiğimde bunla sana evlilik var kaderinde var bu adam dedi.bu da çıkmadı .dediği ötekilerde tutmadı.bir daha gitmem.
fulyaya ben biraz ara verecem baktırmayacam ama sana eşlik edip gelmek istiyorum sakıncası yoksa..merak ediyorum açıkçası senin onun üzerinde yorumların nasıl olacak.pazartesileri hariç gidebiliriz o gün yok çünkü...ama 3,54 arası geliyor. bence nihalede o gün gitmek lazım.habire ayrı günlerde verilen yol parasına yazık
hande evlenip gitmiş çalışmıyor artık.oranın sahibi bile ismail ve onun gelmesini yeniden çok istiyor.ben handeye nedense hiç baktırmadım.
kızlar biriniz demişsiniz banada aynıları dendi bugüne kadar.bu çocuk sana dönecek ama bunu istememelisin.bu çocuk seni seviyor.başkası yol.başkası var ama sana dönecek vsvs.tarık dedi,şengül dedi,mehmet,pelin vs
ben bakıyorumda olumsuz nesilin dedikleri çıkıyormuş çoğunlukla sanırsam.yandık o zaman.fulyada o gün çok zorlandı saçını yoluyordu fal bakarken.o da olumsuz konuştu..en azından ben geçen gün kazıklanmadığımı düşündüm.beni uçurmadılar gerçekleri söylediler de umarı çıkmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?