İstanbul'da Fal - Falcılar

nuray sayarının tarotuna çıkmadı diyen biri olmuştu. ama 400 tl olan horoskop çıkarmadır heralde. iyidir onda. gülben ergenin boşanacağını bilmiş bi de çağla şikelin programında da onunla ilgili bi şeyi bildğini söylemişlerdi.
öner döşer var astrolog 450 tl o da. iyi diyolar.
hakan kırkoğlu türkiyedeki en iyi astrologmuş 8oo küsur lira istiyo ama. büyü risk bu paralar.
çıkmazsa uçup giden paralarına el salladığınla kalırsın. az buz değiller ki

ben fulyaya arefe günü gittiğimde 4 gibi gelir diyorlardı ya hep 3.5 da geldi ben ikinciydim..o gün bildi ama geçenki kadar deyat vermedi.geçen akşam taksimden sonra oraya gittim 5.5 civarları gittim 1 kişi vardı önümde yağmur olduğu için boştu.yemek yedi 1 saatte yakın yemeğini bekledim.sonra saydırdı döktürdü..annemde akşam üstü gitmişti 9 kişi beklemiş onada iyi bakmıştı.bu kadının ne zaman estiği saati belli olmuyor açıkçası.evet ilk bakılan olmak iyi olmuyor.

genelde sanatçılar gidiyor astrologlara.onların iş hayatları çok karışık tabi millet birbirninin kuyusunu kazdığından..nuray syarı bana hiç gitmediğim halde psikolog vazifesi yapıyor gibi geldi....2 saat belki konuşup bakıyormuş.tarot yıldız haritası iyi yönde olumlama vs bir sürü şey yapıyor diye duydum...verdiği öğütler mantıklı geldi..

Son düzenleme:
kürşatla ümiti unutmuşum. iyi oldu hatırlattığın :)
levent ve burcu hakkında da yorum yapar mısın rica etsem

tabikide..levente ılk gıttıgımde o kadar etkıledı kı benı verdıgı tarıhten 15 gun sonra gerceklestı soyledıklerı.yenı bırıyle tanıscaksın demıstı.ıkı harf söylemıstı tarıf etmıstı.cok zor bı ılıskın olcak sureklı ayrlp barıscaksın falan.ınanmamıstım ama gerceklestı aynen anlattıgı gıbı.aradan zaman gectı tekrar gıttım.o kısıden ayrılmak ısteyerek hemde yanı bunu kafama koyarak gıttım.adam bana mutlulk tabloları cızdı.cok guzel ılıskın şöyle böyle.okadar sınırlendımkı söyledım en sonunda nesı guzel ben ayrılmak ıstıyorum dıye.bu sefer cevırdı.ay canım bence ayrlmamalısın neden ayrılmak ıstıyosunkı yok ayrılma ıyı bırı senı sevıyo falan fılan.adam resmen dusuncelerını söyluyo ama falla alakası yok gıbı bı havası var.ne bıleyım meslek söylemıstım onada olmak ıstedıgım bı kac tane.bana gelmıs dıyokı genetık oku genetık onda ıyı para var.dıyemıyokı genetık okucaksın yada farklı bısey.levente bır daha asla baktırmam yani.burcuya gelcek olursam ona gıttıgımdede saat epey gectı.kahve baktırcagmı söyledım.dedıkı kahveyı bekleyemem tarot bakarım.tabı negatıf enerjı aldım.bıtsede gıtsek tavrındaydı.verdıgı tarıh kesınlıkle tutmasada.olayları bıldı.ruh halımı yakın zamankı olacakları pelın dılek ve tarık gıbı oda bıldı.onlarla aynı dıyebılrm

tarıka yanlış bi anında gittiğimi düşünmeye başladım artık. neyse ya kısmet. çok sıkıldım. olacağı varsa olur. ama olacağı da yok belli.
levent için tutarsız lafını eden çok kişi var. belki de hatırlıyo beni. hep aynı laflar çünkü.
şöyle evinde filan bakan adam gibi birini bulsam keşkim

Kızlar birde şunu söylemek istiyorumki.bir falcıya ıkıncı baktırısınızda ılkı kadar ıyı bakamıyor.ben buna karar verdım ve cok emın oldum artık bu konuda.belkı aradan uzun zaman gecse ıyı olur ama ben genelde en fazla 1 ay sonra tekrar gıttıgım ıcın begendgım kısıye.böyle bır fıkrım oldu artk.ve bana olumsz seyler söylyen bı ısım nesil dıgerıde tıryakıde kı aslı.galıba bız ıyı seyler,istedgmz seyleri duymayı sevıyoruz.ben bu ıkısıne bır daha gıtmem.

bırde kadıkoyde mu cafe adında bır yer varmıs forumda bahsedılmıstı dıye hatırlıyorum bır ara.pahalı olmasının yanında sadece fal ıcın yapılmıs oldugunu duymustum..cesıtlı fallar bakılıyormus bılgısı olan,baktıran bırılerı varmı?

evet ya bende aslında evınde ıyı bakan,abartlı fıyatı olmayan bırını ıstıyorum.cafedekiler artık ıyıce ticari olmaya basladı.belkıde tekrar tekrar gıdelım dıye mutlu edıyorlar bızı.sonra foss.şöyle kalp gözü acık evınde bakan bırını bulsam hep ona gıderım.

Aranıza yenı katıldım bahsettıgınız bayanı cok ıyı tanıyorum sanıyorum ve cok memnunum galıba tanıdıgım bayandan bahsedıyorsunuz o abla süper 4 yıldır gece gündüz şiddetli baş agrısı çekiyordum 2yıl anti deprasan hapları kullandım hiçbirşey fayda etmıyor yıne çok şiddetli başım agrırken gittim bir gece ve bioenerji uyguladı ve yüce rabbim şahidi+mdır başımın agrısı orda kaldı ogece ınanılmaz bır durum bence yıllardır resmen işkence çekmişim vallah herkese kesınlıkle tavsıye edıyorum ve buyu bozuyor ama asla yapmıyor ben bozdugu büyulere de cok rastladım ve dediği saat o oluyor kızlar bence süppeeerrrr bir abla hemde cok tatlı bana cok ıyı gelıyor ona gıttıgımde fal bakmasada cok rahatlıyorum onunla konusmak bıle pozıtıf enerjı verıyor ınsana byy

tekırdag ama uzak bu tur seyler ıcın sehır dısına cıkamam.ıstanbul ıcınde böyle bıldıgı olan bırılerı yokmuu?

nerdeymiş bu tekirdağda? tam adres telefon vs? birine söyliycem gitsin ama başına iş gelmesin sonra kabak bana patlar gerçi komşu hem açtırmak hemde döndürmek için istiyordu kızını kocasına

çok haklısın falcılardan medet ummamak gerekiyor ama öyle bir hastalıklı baktırmadanda duramıyoruz bu illetten nasıl kurtulmalı acaba

bu levent taksim symbol'de kısa boylu kır saçlı biri mi? eğer oysa ben 3 sene önce baktırmıştım, korkunçtu. çok olumsuzdu ve çok sallamıştı. çok uzun zaman geçtiği için sadece tipi kaldı aklımda, düşünüyorum acaba levent'e gittim mi diye? eğer tarif ettiğim tipse gittim çünkü.

merhaba, ben msj atamıyorum acaba bana soğanlık eminenin numarasını atabilrmisinz özelden?

Kızlarrr,nostradamus cafe aycana tarot baktıran var mı?ben gittim de,daha önce belki okumuşumdur ama o kadar çok sayfa okudum ki hatırlayamıyorum,gidenlerden yorum alabilir miyimm?? :)

beşiktaş symbol nihal ve kadir: verdikleri tarih aralığında söyledikleri gerçekleşmedi, nihal'e ilk gittiğimde anı bilmesi çok başarılıydı ama ikinci kez gittiğimde oldukça kötüydü. kadir'in ise söylediklerinden biri arkadaşıma çıktı.
taksim symbol tarık, toprak...: bu cafeye farklı zamanlarda gittim ama baktırıp, sonrasında da dediği çıktı dediğim kimse olmadı. sadece adı can'dı sanırım, o dönem görüştüğüm kişi ile ilgili tespitler çok doğruydu ve sonrasında bana ne yaşatacağı konusunda haklı çıktı.
kadınlar kahvesi pelin'e defalarca gitmişimdir ve bana dedikleri olmadı, ama çıkanlar var sanırım.

Once basit seyler istemekle basla, olmaya baslayinca ikna olucagina eminim.

Ben'i uzen, goz yasi dokmeme neden olan herkes tepe taklak oldu hayatimda. Erkek arkadasimin annesi'nin bana yanlis bi davranisi olmustu, belkide oyle algiladim bilemiyorum. Cok uzuldum ve agladim gecelerce.. aradan yarim sene gecti, esiyle bosandi ve erkek arkadasim annesiyle konusmuyor suan! Araya giren olaylada uzaktan yakindan alakam yok. En tuhafida, ogluyla konusamadigi icin her gece agliyomus!

Birseyler var, buna inan, sana yapilan haksizliklar asla yanlarina kalmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…