İstanbul'da Fal - Falcılar

Merhaba

Bende aranıza yenı katıldım ve bu ara delı gıbı falcı arıyorum. Oyle eften puften cafelerden falan degıl bu ısı yapan cıdden ozel yenetekler var. Arife abla dıye bırıni okudum fakat sanırım Tekırdag da kendısı. Boyle evınden fal bakan bu ısın piri olmus bırısı lazım. Bu tarz deneyımı olan varsa patlaşıp yardımcı olabılır mı? Teşekkurler.

nuray sayarı cagla sıkelın bebegının erkek oldugunu bıldı evet, ama ılk kaybettıgı bebek ıcın saglıklı olacak, su, bu demıstı. ben gıttım ofısıne, begenmedım. astrolog oner doser ıyıdır gercekten ama hakan kırkoglu da cok cok ıyıdıri ıkısınden de - ozellıkle hakan beyden- randevu almak 6 ayı bulur. öner döşer daha erken verir. ikisi de sen bu adamla evleneceksin demez, astrolojinin etiginde boyle bir duurm yoktur, sana dönecek de demez, sadece potansiyellerden bahseder. kendin karar veririsin. astrolojiyi fal gibi gormek insani yaniltir. mesela gittigim donemde barisma potansiyeliniz var denmişti, ocak-subat aylarini veriyordu ama barismamiz mayis ayinda olmustu. karsina firsatlar cikar der. biraz da cevre ve aile faktörünün önemi var. eger gercekten astroloji bu kadar isabetli olsaydi kişiyle ayni anda ayni hastanede doğan başka bir kişinin kaderi cok benzerdi. cok ciddiye almamak lazım ama yapacak bisey yok.

canım levent şaşkınbakkal sembolde..kısa boylu konusması bıraz fazla nazık olan bır bey bı cok erkek falcı gıbı ama onceden taksım semboldeyse bılemcem.sacları evet kırdı bu arada yanlıs hatırlamıyosam.salladıgıysa dogruu sallar gıbı halı var cunku bakarkende

Merhaba arkadaslar , bende kulube yeni katilanlardanim. yarin bir arkadasim ile birlikte Yesilkoy de bir cafe' ye fal baktirmaya gidecegim. Bu falci icin arkadasim evinin badana boyasina kadar herseyi bildigini soylerek benim dikkatimi cekmekte basarili oldu.Pek umudum yok ama yinede denemek istiyorum. Ben baktirdiktan sonra size bende yarattigi olumlu/olumsuz etkiden bahsederim.

sen kime çıkarttırmıştın peki horoskopunu? sonuçta bi kerelik bi şey bu sadece tek bi konunun cevabını almayacağım için uzun zamandır istediğim bi şey. ama hakan ben 825 lira istiyo ilk bakımda. öner bey de 450 lira. 450 yine biriktirilip verilebilir bi rakam ama 800 su an benim için imkansız :)

odur büyük ihtimalle, ben 2 sene önce baktırmıştım, ordan oraya geçmiş olabilir. kısa boylu, evet nazik konuşan, kır saçlı ve sallayan. bana söyledikleri tamamen baştan savmaydı, nasıl hatırlıyorsun diye sorarsan o kadar moralimi bozmuştu ki ordan çıkınca kadınlar kahvesine gitmiştim, saatlerce beklemiştim. sonuç olarak fallar çıktı mı diye sorarsan, evet ama rötarlı. 1 sene sonra oldu tabii iş işten geçmişti bende :))

Hadi yaa,ben de bu kadar falkoligin arasinda kesin bulurum cezmiyi diyodum..valla bana yillar once baktirdigimda gercekten sasilasi derecede bildi,inanmamistik o zamanlar..simdi de arkadaslarim iyi bilen birisine gitmek istiyorlar,ondan cezmiyi ariyorum ben de..

Kim o medyumlar? Isim verebilir misin?? Bilelim en azindan ona gore gidelim

Kızlaaar bakırköy dejavu cafe de yiğit ve ada varmıs.ıyı olduklarını duydum ama burdan baktıran bırı varmı ve söyledıklerı ckan ?

iki astrolog da tanınan, bilinen insanlar, ben hakan kırkogluna gıttım, falcı olmadiklari icin soyledikleri seyler birbirine bayagı paralel olacatır, paranın fazla olmasının sebebı daha ıyı olması degıl, o daha once tanındı, oner dosere de guvenıyorum.

bır de oguzhan ceyhan var, karmık astrolog onun da sıtesıne bakmanı tavsıye ederım. ruh esınden fılan bahseder, ılgınctır, tanınasıdır.

aaa madem bırıktıreceksın, hıc onun ıcın sıkıntıya gırme,
kristin demirci yi arastır, iliski horoskopunu cikarsin, fiyati daha uygun, mail olarak yazip gonderiyor, teslim tarihi 1 ayı buluyor.

Kızlaaar bakırköy dejavu cafe de yiğit ve ada varmıs.ıyı olduklarını duydum ama burdan baktıran bırı varmı ve söyledıklerı ckan ?

Merhaba Arkadasim Adaya degilde Yigite ben ve esim fal baktirdik hatta ben iki kez baktirdim birincide tutturamadi belki ikincide tutturur diye. ikimizde hic memnun kalmadik. Isim tutturmaya calisiyor, bende basarili olamamisti. Arkadasimin tavsiyesiyle gitmistim orayada o hala yigitten memnun oldugunu soyler. Sanirim yigit benden pozitif elektrik alamadi .

Merhaba,

Tek bir yer için bu yorumu yapabilirim : mümkünse yakınına bile yaklaşmayın

Ama tekrarlamakta fayda var, herkesin kendi seçimi, kendi deneyimi
Sevgiler

sadece ilişki analizi istemiyorum açıkçası hayatımda olup olmadığı belli bile olmayan biri için teslim tarihi bi ayı bulacak bi analiz çıkartırsam kendime saygımı iyice yitirmiş olucam. zaten dönüp şu yaptıklarıma baktıkça kendimi çok küçük görüyorum . bi de düşünsenize benim analiz geldiğinde çocuk başkasıyla elele filan oluyomu. Allah korusun ama çok ağlasam mı gülsem mi bi durum olur.
oğuzhan ceyhanı ben de duymuştum evegt hatırlattığın için sağol. ya öner beye ya da oğuzhan beye giderim. öner döşerin haftalık yorumları bile tutarlı oluyorr. aynı şekilde hakan beyinki de ki bunlar basit genel gazete televizyon yorumları malum. los angelasa gitme fırsatım olsa hiç acımaz susan millera giderdim ama o kadın bi harika

astroloji yorumların gerçekten harika oldu. yardımların için çoook teşekkür ederim

Merhaba,

Tek bir yer için bu yorumu yapabilirim : mümkünse yakınına bile yaklaşmayın

Ama tekrarlamakta fayda var, herkesin kendi seçimi, kendi deneyimi
Sevgiler

cevapladıgın ıcın tesekkur ederım..ancak neden yakınına bıle yaklaşmayalım.senın kotu bır deneyımın mı oldu?

Yesılkoyde bıraz uzak kalıyo bana ama memnun kalırsan bılmek ısterım. Horoskop daha ıyı fakat fıyatlar malum :)

Bır de Cabriella dıye bı sıte buldum yıldız falına bakıyormus bana maıl attı bı kac kez guzel ve uzun uzun yazmıs fakat falın devamı ıcın 4o lıra gıbı bısey odemen
gerekıyo. Kendısıne maıl attım ama hata maılı geldı Hollanda daymıs ucret ıcın adres kısmından baktım buralarda olsaydı bızzat gıderdım. 4o lıra bısey degılde sanırım para tuzagı gıbı bısey bu... Pek ınandırıcı gelmedı sonradan hevesım kırıldı.

cevapladıgın ıcın tesekkur ederım..ancak neden yakınına bıle yaklaşmayalım.senın kotu bır deneyımın mı oldu?

Evet kötü bir deneyimim oldu maalesef; ben herkese inanan bir şapşal olduğum için anlattıklarına inanım; yani önce yok o falıymış bu falıymış kum, bişey şimdi aklıma gelmeyen 3-4 "üstün" fal çeşidi. Baktırım, tamamıyle fiyasko (ki benim elektriğim 98% tüm falcılarla tutuyor ki hemen hepsi biliyor, 1-2 tanesi var yok daha neler dediğim) . Sonradan düşündüm de, Arap kökenli dedesinin elverdiği üstün insan falcımız, dünyada bir arabistanda 1-2 kişi bir de kendisi bu falı bilirken, arapça harflerle ua yazmayı bilmiyor, Türk alfabesiyle yazıyor.
Bi sürü param gitti yabi bunun yanısıra...

İşte beyle

anladım canım.çok sağol uyarın ıcın.vee onerecegın ısımler varmı fal konusunda :)

hayatım ben sana gizliden yazayım benim yerime yaz bari dileklerimi.senin enerjine ve dileklerinin gerçekleşmesine inandım benim içinde yaparmısın?

tam şu ana kadar pozitif yüklüydüm yazacaktım ama az önce okuduğum bir şey yüzünden fitil oldum,içim sinir oldu..bu malum büyücü kadın vardı ya hani sevdiğim çocuk benle iken her zaman onu elde etmek isteyen cadı, işte o az önce bir arkadaşı ile yazışmış..ortak arkadaş (kız onun benle konuştuğunu bilmiyor) çocukla arasında bişey olmadığını, başka birinin olduğunu söylemiş.....yalaaaannnnn.kendi kötü kalpli olduğu için ilişkisi bozulmasın diye nasılsa hedef şaşırtıyor sahtekar kadın..valla içim sinir oldu şimdi..nasılda uyanık geçinip milleti aptal yerine koyuyor..umarım asla istediğini elde edemez..üstelik her falcıda onu gördü bende.isminden tut yaşadığı yere kadar..benim eskisiyle yazışmalarını gördüm sevgili gibi gitmiş başka çocuğu hedef gösteriyor şeytan..çocuk onun bulunduğu şehire gidiyor,bu istanbula geliyor,yazışmaları sevgili gibi..hediyeler alıyo oğlana,kızlardan kıskanıyor,sevgilisini tarif ederken gözünün rengini bile söylüyor( benimkisi renkliydi dediği çocuğun kahve).. ee öteki çocuk bişi demiyormu demiş arkadaşım..özgüveni olan biri bişi demez demiş..yalanların başına dolanır da inşallah benimkiyle tez ayrılırsın inşallah..görün millet ne filmler çeviriyor kızlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…