bu levent taksim symbol'de kısa boylu kır saçlı biri mi? eğer oysa ben 3 sene önce baktırmıştım, korkunçtu. çok olumsuzdu ve çok sallamıştı. çok uzun zaman geçtiği için sadece tipi kaldı aklımda, düşünüyorum acaba levent'e gittim mi diye? eğer tarif ettiğim tipse gittim çünkü.
nuray sayarı cagla sıkelın bebegının erkek oldugunu bıldı evet, ama ılk kaybettıgı bebek ıcın saglıklı olacak, su, bu demıstı. ben gıttım ofısıne, begenmedım. astrolog oner doser ıyıdır gercekten ama hakan kırkoglu da cok cok ıyıdıri ıkısınden de - ozellıkle hakan beyden- randevu almak 6 ayı bulur. öner döşer daha erken verir. ikisi de sen bu adamla evleneceksin demez, astrolojinin etiginde boyle bir duurm yoktur, sana dönecek de demez, sadece potansiyellerden bahseder. kendin karar veririsin. astrolojiyi fal gibi gormek insani yaniltir. mesela gittigim donemde barisma potansiyeliniz var denmişti, ocak-subat aylarini veriyordu ama barismamiz mayis ayinda olmustu. karsina firsatlar cikar der. biraz da cevre ve aile faktörünün önemi var. eger gercekten astroloji bu kadar isabetli olsaydi kişiyle ayni anda ayni hastanede doğan başka bir kişinin kaderi cok benzerdi. cok ciddiye almamak lazım ama yapacak bisey yok.
canım levent şaşkınbakkal sembolde..kısa boylu konusması bıraz fazla nazık olan bır bey bı cok erkek falcı gıbıama onceden taksım semboldeyse bılemcem.sacları evet kırdı bu arada yanlıs hatırlamıyosam.salladıgıysa dogruu sallar gıbı halı var cunku bakarkende
malesef ben de bır numarası var ama cevap vermıyor. zaten sonra baktıran bıkac kısıyle konustum, aralarında falı cıkana rastlamadım.
ama burda adı '' medyum bılmem ne '' olarak gecen bı ıkı kısıyle ılgılı cok fena seyler duydum, onları paylasacagım. neredeyse kafe falcısından baskasına gıtmesek daha ıyı dıcem cunku aralarında oyle paslaşmalar, oyle ıletısımler varkı ınanılmaz. resmen bızı dudukluyorlar.
sen kime çıkarttırmıştın peki horoskopunu? sonuçta bi kerelik bi şey bu sadece tek bi konunun cevabını almayacağım için uzun zamandır istediğim bi şey. ama hakan ben 825 lira istiyo ilk bakımda. öner bey de 450 lira. 450 yine biriktirilip verilebilir bi rakam ama 800 su an benim için imkansız :)
sen kime çıkarttırmıştın peki horoskopunu? sonuçta bi kerelik bi şey bu sadece tek bi konunun cevabını almayacağım için uzun zamandır istediğim bi şey. ama hakan ben 825 lira istiyo ilk bakımda. öner bey de 450 lira. 450 yine biriktirilip verilebilir bi rakam ama 800 su an benim için imkansız :)
Kızlaaar bakırköy dejavu cafe de yiğit ve ada varmıs.ıyı olduklarını duydum ama burdan baktıran bırı varmı ve söyledıklerı ckan ?
Merhaba Arkadasim Adaya degilde Yigite ben ve esim fal baktirdik hatta ben iki kez baktirdim birincide tutturamadi belki ikincide tutturur diye. ikimizde hic memnun kalmadik. Isim tutturmaya calisiyor, bende basarili olamamisti. Arkadasimin tavsiyesiyle gitmistim orayada o hala yigitten memnun oldugunu soyler. Sanirim yigit benden pozitif elektrik alamadi .
anladım.herkesın memnun kaldıgı bır falcı bulmak cok zor.böyle cıkmayanlarıda duyunca gıdesım gelmıyor ıste.teşekkür ederm
Kızlar birde şunu söylemek istiyorumki.bir falcıya ıkıncı baktırısınızda ılkı kadar ıyı bakamıyor.ben buna karar verdım ve cok emın oldum artık bu konuda.belkı aradan uzun zaman gecse ıyı olur ama ben genelde en fazla 1 ay sonra tekrar gıttıgım ıcın begendgım kısıye.böyle bır fıkrım oldu artk.ve bana olumsz seyler söylyen bı ısım nesil dıgerıde tıryakıde kı aslı.galıba bız ıyı seyler,istedgmz seyleri duymayı sevıyoruz.ben bu ıkısıne bır daha gıtmem.
bırde kadıkoyde mu cafe adında bır yer varmıs forumda bahsedılmıstı dıye hatırlıyorum bır ara.pahalı olmasının yanında sadece fal ıcın yapılmıs oldugunu duymustum..cesıtlı fallar bakılıyormus bılgısı olan,baktıran bırılerı varmı?
05416524373 adı arıfe abla
iki astrolog da tanınan, bilinen insanlar, ben hakan kırkogluna gıttım, falcı olmadiklari icin soyledikleri seyler birbirine bayagı paralel olacatır, paranın fazla olmasının sebebı daha ıyı olması degıl, o daha once tanındı, oner dosere de guvenıyorum.
bır de oguzhan ceyhan var, karmık astrolog onun da sıtesıne bakmanı tavsıye ederım. ruh esınden fılan bahseder, ılgınctır, tanınasıdır.
Merhaba,
Tek bir yer için bu yorumu yapabilirim : mümkünse yakınına bile yaklaşmayın
Ama tekrarlamakta fayda var, herkesin kendi seçimi, kendi deneyimi
Sevgiler
Merhaba arkadaslar , bende kulube yeni katilanlardanim. yarin bir arkadasim ile birlikte Yesilkoy de bir cafe' ye fal baktirmaya gidecegim. Bu falci icin arkadasim evinin badana boyasina kadar herseyi bildigini soylerek benim dikkatimi cekmekte basarili oldu.Pek umudum yok ama yinede denemek istiyorum. Ben baktirdiktan sonra size bende yarattigi olumlu/olumsuz etkiden bahsederim.
cevapladıgın ıcın tesekkur ederım..ancak neden yakınına bıle yaklaşmayalım.senın kotu bır deneyımın mı oldu?
Evet kötü bir deneyimim oldu maalesef; ben herkese inanan bir şapşal olduğum için anlattıklarına inanım; yani önce yok o falıymış bu falıymış kum, bişey şimdi aklıma gelmeyen 3-4 "üstün" fal çeşidi. Baktırım, tamamıyle fiyasko (ki benim elektriğim 98% tüm falcılarla tutuyor ki hemen hepsi biliyor, 1-2 tanesi var yok daha neler dediğim) . Sonradan düşündüm de, Arap kökenli dedesinin elverdiği üstün insan falcımız, dünyada bir arabistanda 1-2 kişi bir de kendisi bu falı bilirken, arapça harflerle ua yazmayı bilmiyor, Türk alfabesiyle yazıyor.
Bi sürü param gitti yabi bunun yanısıra...
İşte beyle
Once basit seyler istemekle basla, olmaya baslayinca ikna olucagina eminim.
Ben'i uzen, goz yasi dokmeme neden olan herkes tepe taklak oldu hayatimda. Erkek arkadasimin annesi'nin bana yanlis bi davranisi olmustu, belkide oyle algiladim bilemiyorum. Cok uzuldum ve agladim gecelerce.. aradan yarim sene gecti, esiyle bosandi ve erkek arkadasim annesiyle konusmuyor suan! Araya giren olaylada uzaktan yakindan alakam yok. En tuhafida, ogluyla konusamadigi icin her gece agliyomus!
Birseyler var, buna inan, sana yapilan haksizliklar asla yanlarina kalmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?