ben mail attım linke şirin biri gibi geldi ama falı ii gibi gelmedi bana baktırrsan sende yorumlarını söyle cnm
bu bahsettigin rita ferikoyde oturan rita mi?arkadaslar yıllar once gıttıgım falcı rıtayı bulalım ve cok ıı fal bakar cafedekıler rıtanın tırnagı olamazzz rıtayı tanıyanlar mutlaka varrrrrrrr......
hayatım ben sana gizliden yazayım benim yerime yaz bari dileklerimi.senin enerjine ve dileklerinin gerçekleşmesine inandım benim içinde yaparmısın?
tam şu ana kadar pozitif yüklüydüm yazacaktım ama az önce okuduğum bir şey yüzünden fitil oldum,içim sinir oldu..bu malum büyücü kadın vardı ya hani sevdiğim çocuk benle iken her zaman onu elde etmek isteyen cadı, işte o az önce bir arkadaşı ile yazışmış..ortak arkadaş (kız onun benle konuştuğunu bilmiyor) çocukla arasında bişey olmadığını, başka birinin olduğunu söylemiş.....yalaaaannnnn.kendi kötü kalpli olduğu için ilişkisi bozulmasın diye nasılsa hedef şaşırtıyor sahtekar kadın..valla içim sinir oldu şimdi..nasılda uyanık geçinip milleti aptal yerine koyuyor..umarım asla istediğini elde edemez..üstelik her falcıda onu gördü bende.isminden tut yaşadığı yere kadar..benim eskisiyle yazışmalarını gördüm sevgili gibi gitmiş başka çocuğu hedef gösteriyor şeytan..çocuk onun bulunduğu şehire gidiyor,bu istanbula geliyor,yazışmaları sevgili gibi..hediyeler alıyo oğlana,kızlardan kıskanıyor,sevgilisini tarif ederken gözünün rengini bile söylüyor( benimkisi renkliydi dediği çocuğun kahve).. ee öteki çocuk bişi demiyormu demiş arkadaşım..özgüveni olan biri bişi demez demiş..yalanların başına dolanır da inşallah benimkiyle tez ayrılırsın inşallah..görün millet ne filmler çeviriyor kızlar..
Merhaba Arkadasim Adaya degilde Yigite ben ve esim fal baktirdik hatta ben iki kez baktirdim birincide tutturamadi belki ikincide tutturur diye. ikimizde hic memnun kalmadik. Isim tutturmaya calisiyor, bende basarili olamamisti. Arkadasimin tavsiyesiyle gitmistim orayada o hala yigitten memnun oldugunu soyler. Sanirim yigit benden pozitif elektrik alamadi .
arkadaslar meraba! isimden dolayi cok fazla forumu takip edemiyorum fakat sizlere cok ama cok ihtiyacim var. okudugum kadariyla elmira cok ovuluyo ve nedense ben ona isindim. telefonunu ya da iletisim adresini almam mumkun mudur? bana yardimci olabilecek biri var mi aranizda?
simdiden cok tesekkur ederim!
yolladım elmiranın telefonunu
ben gene bi süre uzak durucam bu işlerden :) 6 kasımda elmiraya baktırdım o epey götürür beni ..
cok cok cok tesekkur ederim minikdepresifmerak icindeyim,fal sonrasinda size haber veririm!
ben gene bi süre uzak durucam bu işlerden :) 6 kasımda elmiraya baktırdım o epey götürür beni ..[/QUOTE
Rica etsem Elmira nın telefonunu banada gönderebilirmisin....
ben gene bi süre uzak durucam bu işlerden :) 6 kasımda elmiraya baktırdım o epey götürür beni ..[/QUOTE
Rica etsem Elmira nın telefonunu banada gönderebilirmisin....
yolladım ..
118 minik oldum gene
kız seninkiyle olduğu halde başkasıylayım mı demiş? 'ee öteki çocuk bişi demiyomu' denilen de senin çocuk?
ne kadar gario bi durum bu
şimdi doğru mu anlamışım: kız seninkiyle birlikte ama arkadaşına aramızda bi şey yok ben başkasıylayım demiş. seninki için de o bi şey demez özgüveni yüksek mi demiş?
eğer böyleyse çok saçma ama. madem birlikte değiller neden seninki ona bi şey desin ki? burda bi gariplik var sanki
hayatım ben sana gizliden yazayım benim yerime yaz bari dileklerimi.senin enerjine ve dileklerinin gerçekleşmesine inandım benim içinde yaparmısın?
tam şu ana kadar pozitif yüklüydüm yazacaktım ama az önce okuduğum bir şey yüzünden fitil oldum,içim sinir oldu..bu malum büyücü kadın vardı ya hani sevdiğim çocuk benle iken her zaman onu elde etmek isteyen cadı, işte o az önce bir arkadaşı ile yazışmış..ortak arkadaş (kız onun benle konuştuğunu bilmiyor) çocukla arasında bişey olmadığını, başka birinin olduğunu söylemiş.....yalaaaannnnn.kendi kötü kalpli olduğu için ilişkisi bozulmasın diye nasılsa hedef şaşırtıyor sahtekar kadın..valla içim sinir oldu şimdi..nasılda uyanık geçinip milleti aptal yerine koyuyor..umarım asla istediğini elde edemez..üstelik her falcıda onu gördü bende.isminden tut yaşadığı yere kadar..benim eskisiyle yazışmalarını gördüm sevgili gibi gitmiş başka çocuğu hedef gösteriyor şeytan..çocuk onun bulunduğu şehire gidiyor,bu istanbula geliyor,yazışmaları sevgili gibi..hediyeler alıyo oğlana,kızlardan kıskanıyor,sevgilisini tarif ederken gözünün rengini bile söylüyor( benimkisi renkliydi dediği çocuğun kahve).. ee öteki çocuk bişi demiyormu demiş arkadaşım..özgüveni olan biri bişi demez demiş..yalanların başına dolanır da inşallah benimkiyle tez ayrılırsın inşallah..görün millet ne filmler çeviriyor kızlar..
sadece ilişki analizi istemiyorum açıkçası hayatımda olup olmadığı belli bile olmayan biri için teslim tarihi bi ayı bulacak bi analiz çıkartırsam kendime saygımı iyice yitirmiş olucam. zaten dönüp şu yaptıklarıma baktıkça kendimi çok küçük görüyorum . bi de düşünsenize benim analiz geldiğinde çocuk başkasıyla elele filan oluyomu. Allah korusun ama çok ağlasam mı gülsem mi bi durum olur.
oğuzhan ceyhanı ben de duymuştum evegt hatırlattığın için sağol. ya öner beye ya da oğuzhan beye giderim. öner döşerin haftalık yorumları bile tutarlı oluyorr. aynı şekilde hakan beyinki de ki bunlar basit genel gazete televizyon yorumları malum. los angelasa gitme fırsatım olsa hiç acımaz susan millera giderdim amao kadın bi harika
astroloji yorumların gerçekten harika oldu. yardımların için çoook teşekkür ederim
Tatlim cok negatif yuklusun. Bir kisi hakkinda olumsuz ve zorlayici dusunceler barindirirsan bu ona bir sekilde iletilir. Bu yuzden zihnini bosaltmaya calis ve eski sevgilin hakkinda fazla dusunme. Yogunlastigin her zorlayici "benimle olsun, bana geri donsun" tarzi dusunceler onu irite edici sekilde iletildiginden yuzunu dahi gormek istemeyecegine emin ol. Karsindaki kisiyi cantada keklik gibi dusun ve hayatina odaklan. Hayatinda ne kadar cok basari ve pozitif eglemler olursa o kisiye karsi o oranda pozitif enerji gondermis olursun. Ben eskiden en ufak bir olayi cok ciddiye alir ve uzulurdum, her zaman buyuk tartismalara neden oldugundan artik, onemsememeyi ogrendim.. guluyorum ve ciddiye almiyorum. Sonuc gercektentende sasirtici.. uzerine ne kadar durmuyosam o kadar adim atiyor karsimdaki kisiEtki tepki olayi, illada iletisim kurmaya gerek yok.. hic konusmadanda bunu devamli yapiyoruz. Bu yuzden bosver, odaklanma bi ara.. kendini yucelt, odullendir ve sev.
Ben'i uzen, goz yasi dokmeme neden olan herkes tepe taklak oldu hayatimda. Erkek arkadasimin annesi'nin bana yanlis bi davranisi olmustu, belkide oyle algiladim bilemiyorum. Cok uzuldum ve agladim gecelerce.. aradan yarim sene gecti, esiyle bosandi ve erkek arkadasim annesiyle konusmuyor suan! Araya giren olaylada uzaktan yakindan alakam yok. En tuhafida, ogluyla konusamadigi icin her gece agliyomus!
Birseyler var, buna inan, sana yapilan haksizliklar asla yanlarina kalmaz.
anladım canım.çok sağol uyarın ıcın.vee onerecegın ısımler varmı fal konusunda :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?