İstanbul'da Fal - Falcılar

arkadaslar meraba! isimden dolayi cok fazla forumu takip edemiyorum fakat sizlere cok ama cok ihtiyacim var. okudugum kadariyla elmira cok ovuluyo ve nedense ben ona isindim. telefonunu ya da iletisim adresini almam mumkun mudur? bana yardimci olabilecek biri var mi aranizda?
simdiden cok tesekkur ederim!

arkadaslar yıllar once gıttıgım falcı rıtayı bulalım ve cok ıı fal bakar cafedekıler rıtanın tırnagı olamazzz rıtayı tanıyanlar mutlaka varrrrrrrr......

KIZLARR LÜTFEN YARDIM Edınnnnn
bugun okula gıtmedım vızeler baslıcagı haldee :// canım ıstmedı.taksıme gıtmeyı dusunuyorum e gıdıncede bı fal baktırmak ısterım.kıme gıdeyım sızcee kadınlar kahvesı harıc ?

ben mail attım linke şirin biri gibi geldi ama falı ii gibi gelmedi bana baktırrsan sende yorumlarını söyle cnm

Canım banada dönüş yaptı.Evet çok tatlı biri.Bayram nedeniyle yoğunmuş o nedenle bana biraz geç cevap verdi.Ben telefonda görüştüm kendisiyle çok pozitif bir enejisi var.Falıda tutarlı gibi geldi ama bilmiyorum bakıp görücez:)En azından ücrtsiz:)

kız seninkiyle olduğu halde başkasıylayım mı demiş? 'ee öteki çocuk bişi demiyomu' denilen de senin çocuk?
ne kadar gario bi durum bu
şimdi doğru mu anlamışım: kız seninkiyle birlikte ama arkadaşına aramızda bi şey yok ben başkasıylayım demiş. seninki için de o bi şey demez özgüveni yüksek mi demiş?
eğer böyleyse çok saçma ama. madem birlikte değiller neden seninki ona bi şey desin ki? burda bi gariplik var sanki

arkadaşlar ben yiğite çok fal baktırdım,hepsinde isimleri tutturdu bugünde iyi geçmişte iyi ama gelecekle ilgili hiç birşey mi tutmaz

yani sonuçta ne olduğunu içind eolduğum durumu bende iyi biliyorum ama sorun gelecekteki belirsizlik söyleyecek birinide bulmak çok zor malesef

yolladım elmiranın telefonunu

ben gene bi süre uzak durucam bu işlerden :) 6 kasımda elmiraya baktırdım o epey götürür beni ..

şimdi kızla samimi bir arkadaşım (kız aradakiyle tanıştığımızı bilmiyor) bu kıza sormuş.sürekli internette sakız oldunuz sizi yakıştıramadım diyince.şeytan kız demişki; onla aramızda bişi yok (yani benim sevdiğim kişi ile) ben başka biriyle birlikte gibiyime getirmiş.yani o başkası ile sadece arkadaş değiliz demiş.
benim arkadaşta sormuş demişki; ee peki siz o çocukla (benim sevdiğim kişi ile) aşk meşk tarzında sürekli yazışıyorsunuz internette,oğlan senin bulunduğun şehre gidiyor sende onunkine,teklif türü yazıyorsunuz ve kıskançlık yapıyorsunuz ..peki bu duruma senin sadece arkadaş değiliz aramızda bişi var dediğin öteki kişi gördüğü halde birşey demiyormu demiş..kız demişki; onun özgüven problemi yok bişi demez.

çüş yani afedersiniz.aptal sanıp hedef şaşırtıyor.güya benimki ile gelip gidip buluşuyor yazışıyor,hediyeler alıyor.ta doğum gününe buralaar geliyor. aşk meşk.ama başkasıyla beraber ve birlikte olduğu kişi özgüvenden dolayı bunlara kızmıyor.yalan yahu.hedef şaşırtıyor şeytan.meksika dizilerinde oynar bu kadın..

anlatabildimmi canım.bu kadının inşallah yalanı gerçek olurda o birlikteyim dediği özgüvenli!!! kişiye gider benimkini bırakır.

tüm gittiğim falcılar bile benimki ile kızın birlikte olduğunu ismini yerini herşeyini gördüler.ayrıldık derler inanma demişti bir tanesi hatta.başka bir oğlandna bahsetmediler.bende aptal değilim internetten takipteyim.

ay valla bu kadın banadamı büyü yaptı ne? ondan bahsederken,yazarken bile içim sıkışıyor.beter olsun

Son düzenleme:
Kızlar ,

Tekirdağdaki Arife Ablaya baktıran var mı bana sağlam bir falcı söylermisiniz bu ara çok ihtiyacım var yütfen

Tatlim cok negatif yuklusun. Bir kisi hakkinda olumsuz ve zorlayici dusunceler barindirirsan bu ona bir sekilde iletilir. Bu yuzden zihnini bosaltmaya calis ve eski sevgilin hakkinda fazla dusunme. Yogunlastigin her zorlayici "benimle olsun, bana geri donsun" tarzi dusunceler onu irite edici sekilde iletildiginden yuzunu dahi gormek istemeyecegine emin ol. Karsindaki kisiyi cantada keklik gibi dusun ve hayatina odaklan. Hayatinda ne kadar cok basari ve pozitif eglemler olursa o kisiye karsi o oranda pozitif enerji gondermis olursun. Ben eskiden en ufak bir olayi cok ciddiye alir ve uzulurdum, her zaman buyuk tartismalara neden oldugundan artik, onemsememeyi ogrendim.. guluyorum ve ciddiye almiyorum. Sonuc gercektentende sasirtici.. uzerine ne kadar durmuyosam o kadar adim atiyor karsimdaki kisi Etki tepki olayi, illada iletisim kurmaya gerek yok.. hic konusmadanda bunu devamli yapiyoruz. Bu yuzden bosver, odaklanma bi ara.. kendini yucelt, odullendir ve sev.

oğuzhan ceyhan a yıllar önce baktırmıştım, yıldız haritası genel geçer her türlü bakmıştı, 1.5 saat kadar sürdü,memnun kaldım ama gelecek için umutlanmayın, falcı gibi şu tarihlerde şöyle olacak demiyor sonuçta geniş zamanlar veriyor,meslek şu şu olabilir,şu yaşlarda evlenebilirsin gibi, karakter analizleri tabiki süper ama en son duyduğum birkaç ay sonrasına randevu veriyormuş ve 250-300dolarmış fiyatı, öyle duydum gerçekten öyle mi bilmiyorum ama olabilir çünkü ben gittiğimde de 1 ay sonrasına vermişti randevuyu ve 4-5yıl kadar önce 200tlydi

bugun once kadıkoy yelkovan cafe handan a gıttım.merak edıyordum.cok degısık bı uslubu var.bıldıgı seyler oldu ama sankı kadınlar gununde fal bakıyormus bı komsu hanımmıs ızlenımı yarattı.sanırm cok fazla falcya gıde gıde begenemez oldum kımseyı.genel olarak dogru yorumladı.dıger falcılar gıbı eskı sevgılm hakkında mutluluk tabloları cızmedı.ıyıkı bıtmıs zaten olmazmıs dıyebıldı.ama bu benı kesmedı taksım e ıncı cafeye melıha hanıma gıttım.gercekten uzun uzun anlattı herseyımı.hem tarot hem kahve ıkısını brlkte bakıyor.ve epeyce seyımı bıldı ayrıntlaryla hemde.o da mutluluk tablosu cızmedı.hatta ve hatta onun hayatında baska bırı oldugnu söyledi.ne kadar dogru bılmesemde.kıme ınanacagımı sasırsamda(gıttgım dıger falcıların yuzde 95 i onunbenı sevdgını ve gerı doncegnı cok mutlu olcagmızı ve htta son bırkac tanesıde kesın evlılıkle sonuclancagını söylemıstı) kadın bana cok mantıklı geldı.cunku söyledıgı hersey dogruydu.gelecekte cıkarsa bundan sonra ona gıtmeyı dusunuyorum uzun aralıklarla.umarım söyledıgı dıger seyler cıkar.

şöyle desem olurmu? amaaaan onlar zaten ayrılacaklar.ben çok değerliyim ve kendimi seviyorum.o da kıymetimi anlayacak.ben onunda(erkek) iyiliğini istiyorum.ikimizide affettim.nasılsa onlar evlenemeyecekler vs falanmı demem lazım.yinemi olumsuz olsum

ama sen demiştinki

böyle olmalarımı diledim yada istedim tepetaklak oldular..bende öyle olamalarını istiyorum yani senin gibi yapmak istedim.nasıl bir yol izlemem lazım diye sormuştum (

Son düzenleme:
anladım canım.çok sağol uyarın ıcın.vee onerecegın ısımler varmı fal konusunda :)

Ben önermeyeyim de benim için en iyi falcılar iye en en en'inden balşayayım :

Elmira (Cafe'de bakmıyor) : 1 yıl belki daha fazla oldu tanıyalı, bana çıkıyor söyledikleri
Melis (Fincan Cafe) : 2 kere gittim, çoğunlukla biliyor, şaşırttı beni
Halil (Laf Cafe) : yeni tanıdım, hem güleryüzlü hem de oldukça iyi
Burcu (Angels Cafe) : Çok pozitif ve sempatik, o da bildi benimli ilgili şeyleri
Emel (Emel Cafe) : Kahve, su ve tarot bakıyor

Şimdilik bu kadar yeter değil mi :) bunlar benim için en iyiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…