sadece ilişki analizi istemiyorum açıkçası hayatımda olup olmadığı belli bile olmayan biri için teslim tarihi bi ayı bulacak bi analiz çıkartırsam kendime saygımı iyice yitirmiş olucam. zaten dönüp şu yaptıklarıma baktıkça kendimi çok küçük görüyorum . bi de düşünsenize benim analiz geldiğinde çocuk başkasıyla elele filan oluyomu. Allah korusun ama çok ağlasam mı gülsem mi bi durum olur.
oğuzhan ceyhanı ben de duymuştum evegt hatırlattığın için sağol. ya öner beye ya da oğuzhan beye giderim. öner döşerin haftalık yorumları bile tutarlı oluyorr. aynı şekilde hakan beyinki de ki bunlar basit genel gazete televizyon yorumları malum. los angelasa gitme fırsatım olsa hiç acımaz susan millera giderdim amao kadın bi harika
astroloji yorumların gerçekten harika oldu. yardımların için çoook teşekkür ederim
Ben önermeyeyim de benim için en iyi falcılar iye en en en'inden balşayayım :
Elmira (Cafe'de bakmıyor) : 1 yıl belki daha fazla oldu tanıyalı, bana çıkıyor söyledikleri
Melis (Fincan Cafe) : 2 kere gittim, çoğunlukla biliyor, şaşırttı beni
Halil (Laf Cafe) : yeni tanıdım, hem güleryüzlü hem de oldukça iyi
Burcu (Angels Cafe) : Çok pozitif ve sempatik, o da bildi benimli ilgili şeyleri
Emel (Emel Cafe) : Kahve, su ve tarot bakıyor
Şimdilik bu kadar yeter değil mi :) bunlar benim için en iyiler
fal konusunda aynı tarzda kişileri beğeniyoruz demek ki... bu listeyi ben yapsam ancak bu kadar olur... benimle aynı düşünceleri paylaşan birnin olmasına çokn sevindim B.Minem...
Tatlım ben de sevindim, bir de minikle çok uyuyor bizim (Elanit hariç). Sen Elmira'ya da baktırmıştın değil mi ?
Bu hafta sonu Melis'e ve birilerine daha gidecek olanlar vardı, yorumları alalım lütfeen :)
burcuyu begenmeyen var mı?
bana cıkmadı cok sukur. sanırım bı ben memnun degılım.
B.Mine sagol canım numara için.. özel mesaj hakkım yok yazamadım özeldeno dediğinide öğrenirsem mutlaka haber veririm
Rica ederim, 2 mesajdan sonra özel mesaj hakkın oğuyor :) gözün aydın
Canım Elmiranın numarasını bende alabilirmiyim merak ettim baya, bir süre sonra baktırayım bende.
Bir de bir duyum aldım bilginiz var mı diye sorucam.Bakırköyde Kemal Tanca nın sokağında bir cafe varmış orada bir erkek falcı varmış bana anlatan kişinin arkadaşı baktırmış, baktıran kişi canada da oturuyor türkiyeye geldiğinde gitmiş , kadının ağzı açık kalmış isimleri direk söylemiş harf sormak falan yok, hayatındaki herşeyi bilmiş, bir de resim götürüyormuşsunuz o zaman dahada güzel bakıyormuş ama ben cafenin adını ya da bakan kişinin adını öğrenemedim.O sokakta iki cafe varmış sanırım fal bakılan, bu adam bunlardan birindeymiş, bilen var mı ya da giden ????
ayy bunu öğrenen muhakkak yazsın ya
şöyle desem olurmu? amaaaan onlar zaten ayrılacaklar.ben çok değerliyim ve kendimi seviyorum.o da kıymetimi anlayacak.ben onunda(erkek) iyiliğini istiyorum.ikimizide affettim.nasılsa onlar evlenemeyecekler vs falanmı demem lazım.yinemi olumsuz olsum
ama sen demiştinki
böyle olmalarımı diledim yada istedim tepetaklak oldular..bende öyle olamalarını istiyorum yani senin gibi yapmak istedim.nasıl bir yol izlemem lazım diye sormuştum(
Arkadaslar Taksim'de Arca Cafe'de Ayse diye yeni bi falci gelmis, o civarda oturuyorum diye bi deniyim dedim, ama bu kadar isabetli bilebilicegini hic dusunmemistim, soklardayim. Elanit ile nerdeyse paralel seyler soyledi gecmisimle alakali, su aralar yapacaklarimla alakali, hatta annemin ameliyat tarihine varana kadar bilmesi cok sasirticiydi.. ondan sonrakilerde yine Elanit'in dedigi gibi oldugu icin bayagi sasirtti beni.:79:
ayşeyle ilgili fikirlerin hal aynı mı acaba? zamanla insanın fikirleri değişebiliyo çünkü ondan sordum :)
Valla tatlim bi kere baktirdim ben ona.. bana 3 4 ay sonra sen tekrar istanbuldasin dedi 2.5 hafta sonra geldim :) Bana diger begendigim falcilarla paralel seyler soyledi, fikrim degismedi.. ha birde sevgilinle senin ortak bir arkadasiniz senden hoslandigini ima edicek dedi, yurtdisina gittigimde ayriydik ve gercektende oyle biri imada bulundu. Kaldigi yer yazlik bi yer, gel istersen yerde ayarlarim sana filan tarzinda konusma yapti bende orali olmadim tabi :S
Neden sordun canim?
haha bi ayşemiz eksikti. ohh onu da bi güzel hatırlattım. aklında olmayanların da aklına soktum işte fitne .elmira 75 tl miş bana çok geldi ya gidemedim..melis için olumsuz yorumlarda okumuştum burda o yüzden üzerinde durmadım..bir kaç ay ara verip ordaki kötü enerjileri üzerimden atmam lazım.ama fakirinekmeğine sözüm var ona eşlik edecem baktırmasam bile çünkü ona ne diyecek çok merak ediyorum :26:
Ayşe ye de gideceklerin sonuçlarını merak ettim şimdi
neden olcak azdıııım yineeeeebaktırayım iyiyse dedim. bi de bu aralar o kadar umrumda değil ki çocuk. hayırdır inşallah. bi de böyleyken gitmek lazım. onla yüklü gidince ondan başka bi şey dinlemeden dönüveriyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?