İstanbul'da Fal - Falcılar

rica ederim. :)
astrolojide belli basli evlilik isaretleri sayılan açılar var, o acilar olumlu olsa bile evlilik olmayabilir. horoskopta senin ruh esin cikar da adamin onceki iliskisinden sorunlari vardır, arada harcanır gidersin. oburunun kızgınlıgı bılmemnesı yoktur, açıilari cok uygun degildir, ama evlenmek istiyordur, gider onla evlenirsin.
bir iliskinin kalitesini evlilik belirlemez.
9 senelik iliskimin sonrasi adam baskasiyla evlendi. evlenmek icin uygun insanlar degildik. ama hala birbirimizin en buyuk askiyiz. ama ondan sonra ben de cok sevdim.
dogru zaman diye bir durum var. kesinlikle var.

fal konusunda aynı tarzda kişileri beğeniyoruz demek ki... bu listeyi ben yapsam ancak bu kadar olur... benimle aynı düşünceleri paylaşan birnin olmasına çokn sevindim B.Minem...

fal konusunda aynı tarzda kişileri beğeniyoruz demek ki... bu listeyi ben yapsam ancak bu kadar olur... benimle aynı düşünceleri paylaşan birnin olmasına çokn sevindim B.Minem...

Tatlım ben de sevindim, bir de minikle çok uyuyor bizim (Elanit hariç). Sen Elmira'ya da baktırmıştın değil mi ?

Tatlım ben de sevindim, bir de minikle çok uyuyor bizim (Elanit hariç). Sen Elmira'ya da baktırmıştın değil mi ?

Canım Elmiranın numarasını bende alabilirmiyim merak ettim baya, bir süre sonra baktırayım bende.
Bir de bir duyum aldım bilginiz var mı diye sorucam.Bakırköyde Kemal Tanca nın sokağında bir cafe varmış orada bir erkek falcı varmış bana anlatan kişinin arkadaşı baktırmış, baktıran kişi canada da oturuyor türkiyeye geldiğinde gitmiş , kadının ağzı açık kalmış isimleri direk söylemiş harf sormak falan yok, hayatındaki herşeyi bilmiş, bir de resim götürüyormuşsunuz o zaman dahada güzel bakıyormuş ama ben cafenin adını ya da bakan kişinin adını öğrenemedim.O sokakta iki cafe varmış sanırım fal bakılan, bu adam bunlardan birindeymiş, bilen var mı ya da giden ????

burcuyu begenmeyen var mı?
bana cıkmadı cok sukur. sanırım bı ben memnun degılım.

kısılık analızlerı ve o anki yorumları guzel olsada.gelecekle ılgılı ne zaman tutturabıldı ne de olacak olayları.sadece bırsey bıldı okadar söyledıgının arasında.bende oyle cok memnun kalmadım

B.Mine sagol canım numara için.. özel mesaj hakkım yok yazamadım özelden o dediğinide öğrenirsem mutlaka haber veririm

ayy bunu öğrenen muhakkak yazsın ya

Annesi icin kotu birsey dilemedim ben, nihayetinde sevdigim insani doguran kisi. Sevmezdim pek, bana davranislari samimi gelmezdi ama hic olumsuz dusunmedim yinede.. kaldiki ogluna bile adil davranmamis bir insan kendileri.. Ama dondu dolasti uzuntu ve keder, bana ve ogluna yasattigi hersey onu buldu. Boyle olucagini tahmin ediyodum, ama bu denli benzerlikte olabilicegi aklimin ucundan bile gecmemisti.

Ya cok uzerinde durma, bak ben mesela seneler oncesi istedigim seyleri suan yasiyorum. Henuz Istanbul'a gelmeden yurtdisinda hoslandigim biri vardi. Ve sevgilisinden ayrildigi bi gun yakinlasmistik, sonra tekrar kizla devam etti.. hatta evlilik karari aldiklarini duydum, ev aldiklarini duydum vs vs.. ve arkadaslik duzeyinden ileri gitmedim asla. Uzaklastim ve mesafe koydum. Simdi duyuyorumki, bu eskiden hoslandigim cocugun sevgilisi yurtdisinda iyi bi is bulmus ve bizimkide evliligi devamli erteledigi icin tartisma cikmis ve ayrilmislar. Kiz daha gecen hafta son kalan esyalarini alip tekrar geri donmus. Ve hepsini birak, bu cocuk beni gormek icin isini gucunu aksatmak pahasinada olsa (unlu bir karikaturisttir kendisi) Istanbul'a beni gormeye gelmek istiyor, hemde "bu sefer nasil istiyorsam oyle davranicam" diyerek! :111:

Isin puf noktasi, dileyeceksin ve fazla lafsini etmeyeceksin.. uzerinde yogunlasma, sen yogunlastikca geri tepicektir. Cunku her yogunlastiginda, negatif duygulari beraberinde getiriceksin, "acaba" "olurmu ki" "ya olmazsa" "seviyomu ki" "sevse donerdi" gibi dusunceler! bunlari dusundugun zaman nasil sana geri donmesini bekliyosun ki, geri dondu diyelim iliski sence duzgun gidebilirmi?

ayşeyle ilgili fikirlerin hal aynı mı acaba? zamanla insanın fikirleri değişebiliyo çünkü ondan sordum :)

ayşeyle ilgili fikirlerin hal aynı mı acaba? zamanla insanın fikirleri değişebiliyo çünkü ondan sordum :)

Valla tatlim bi kere baktirdim ben ona.. bana 3 4 ay sonra sen tekrar istanbuldasin dedi 2.5 hafta sonra geldim :) Bana diger begendigim falcilarla paralel seyler soyledi, fikrim degismedi.. ha birde sevgilinle senin ortak bir arkadasiniz senden hoslandigini ima edicek dedi, yurtdisina gittigimde ayriydik ve gercektende oyle biri imada bulundu. Kaldigi yer yazlik bi yer, gel istersen yerde ayarlarim sana filan tarzinda konusma yapti bende orali olmadim tabi :S

Neden sordun canim?

elmira 75 tl miş bana çok geldi ya gidemedim..melis için olumsuz yorumlarda okumuştum burda o yüzden üzerinde durmadım..bir kaç ay ara verip ordaki kötü enerjileri üzerimden atmam lazım.ama fakirinekmeğine sözüm var ona eşlik edecem baktırmasam bile çünkü ona ne diyecek çok merak ediyorum :26:

Ayşe ye de gideceklerin sonuçlarını merak ettim şimdi

Son düzenleme:

neden olcak azdıııım yineeeee baktırayım iyiyse dedim. bi de bu aralar o kadar umrumda değil ki çocuk. hayırdır inşallah. bi de böyleyken gitmek lazım. onla yüklü gidince ondan başka bi şey dinlemeden dönüveriyorum.

haha bi ayşemiz eksikti. ohh onu da bi güzel hatırlattım. aklında olmayanların da aklına soktum işte fitne .
perşembe akşam müsait misin? ancak o gün gidebilirim oraya. taksim kolay bana yine de nişantaşı ters. ama benim de sana fulya sözüm var. önce o.
bakalım gününde mi?bi de enerjimiz tutacak mı:)

Bence bi ara baktirma.. ciddiyim fazla fal iyi gelmiyor insana. Neyse sen bilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…