İstanbul'da Fal - Falcılar

sembol nihal,metin,levent angels burcu laf cafe halil bunlar en memnun kaldıklarım.
elmira pahalı geliyor bana. beğeneni var beğenmeyeni bi de.
şunsuz olmaz dediğin biri var mı :):)

Elanit cok farkliydi benim icin. Hani sevgilimi daha iyi tanimama neden oldu diyebilirim. Elmira'da super bakiyor bence. Cok sasirtmisti beni, cok ince detaylari bilmisti ve soyledikleri bende en cok cikan kisidir. Onun disinda soganlik Emine iyi biliyor. Az soyluyor, bidaha gitmen icin herseyi bi kerede anlatmiyor sanirim . Kisa kesiyor, ama verdigi cok onemli bi detay gecen haftalarda cikti mesela. Sasirtti beni tekrar. Ve dogum gunumde fal baktirdigim Bakirkoy Emel, o gun cok mutlu etmisti beni sevgilin seni ariyacak diyerek.. ayni gece sms gelmisti :)

elanit sağken benim fallık bi durumum yoktu.
sevgilin de doğum gününde arasaydı bi zahmet zati :) bilgilendirdiğin için sağol. elmira hariç diğerlerine de değresif bi anımda giderim. 75 lira bi fal için çok değil aslında. elanit olsa vericem ama elmiranın elektiriğinin tuttuğu kişi sayısı tutmadığına hemen hemen eşit forumda. belki bana da tutacak başka birine gitmeyeceğim bi daha. ama belli de olmuyor işte bu işler.
tekrar teşekkür ederim bu arada

Rica ederim canim.. ya Elanit'i nasil kacirmissin :/.. ama dedigim gibi Elmira ondan sonraki iyi falci benim icin. Bu arada dogum gununde mesaj atmasi, benimki gibi gururlu bi erkekten beklenmedik bi hareketti. Cunku herseyi konusup sonlandirmistik, konusacak ne birseyimiz nede geri donusu olabilicek birsey birakmistik. Kismet iste :).

Rica ederim canim.. ya Elanit'i nasil kacirmissin :/.. ama dedigim gibi Elmira ondan sonraki iyi falci benim icin. Bu arada dogum gununde mesaj atmasi, benimki gibi gururlu bi erkekten beklenmedik bi hareketti. Cunku herseyi konusup sonlandirmistik, konusacak ne birseyimiz nede geri donusu olabilicek birsey birakmistik. Kismet iste :).

Ben cafe nin adını ve bakan kişiyi öğrenince gidicem , gittikten sonra haber veririm..

Almira cafe Enfal. İsim direkt olarak söylüyor evet, o anla ilgili de hep isimlerle giderek seni şaşırtıyor, hayatında su kisi var, böyle biri var diyerek. Ama onun dısında söyledigi birçok şey diğer herkese söyledikleriyle birebir aynı. 3-4 arkadaşım da gitti benden sonra, aramızda konusuyoruz, bana bunu dedi, aaa bana da dedi aynısını diyen 5 kiş, var yani :) Resim gösterdiginde o kisiyle ilgili de yorum yapıyor, işte eger sevgilinse eger kötüyse kötü iyiyse iyi diyor, seviyor ya da bundan bi halt olmaz da diyebiliyor. Yani demem o ki fena degil, gelecekle ilgili söyledikleri çıktı diyemem, durum analizi açısından iyi, ama dedigim gibi zaten 5 dakika bakıyor, onda da isimler ve kısa durum analizi haric, söyledigi diğer şeyler hep standart,randevusuz asla bakmıyor, bir gün önceden randevu alınıyor ve 25TL ye bakıyordu en son

Teşekkürler merakımdan kurtuldum bari

ya evet melis yorumlarını merak ediyorum gidenlerin, onlarda benim gibi beğendiler mi acaba... Bu arada bana falı çıkmaya başladııı :))))))))))))

Melis e ben geçen hafta gittim ,oldukça tutarlıydı durumun öncesini ve anı iyi bildi ve evet banada kısa zaman için verdiği tarih tuttu ,ilerisi için verdiği tarihi bekliyorum şu anda

melis direk kahve fincanına bakmıyor zaten kağıda karalıyarak söyledi tarotla destekledi en son fincana baktı çok kötü bir anımdı ,hem rahatlattı hemde tutarlıydı baktığı fal göremediğim biriyle seni arıyacak yüzleşecezsin 4 gün içinde olucak dedi ve oldu ,devamı var bekliyorum oda çıkarsa yazarım ...

Ben Bakırköydeki Emel'i merak ediyorum ,baktıranlar ileriye yönelik çıkıp çıkmadığını yazabilirler mi

ben o zaman da sevgilin sandıydım. kısmet gerçekten. kaderimizde ne varsa o. ama bi de doğru anlar var. dönüp baktığımda yaptığım saçma hatalara belki de diyorum yapmam gerekiyordu bu hataları biraz daha büyüyebilmek için.
elmiraya demeyin öyle giderim bak

ben geçen birine gittim çok güzel bakıyor kadın çok memnun kaldım 30 tl ye bakıyor bılmıyorum numarası burdan verılmıyor heralde ozeldenmı yazılıyor msj olarak

ben geçen sene gitmiştim enfale. kimsenin bilmediği göbek adımla hitap etmeye başlamıştı birden, yanımda gelen kişiyi görmeden adını, o zamanlar beraber olduğum kişinin adını filan bilmişti. ama evet sadece isimlerde iyi, gelecekle ilgili söylediği şeyler çıkmadı bana. he sadece beraber olduğum kişi için bundan bir şey olmaz demişti, birkaç hafta içindede ben kızıp ayrılmıştım, ama şimdi yine beraberiz. dediği gibi bundan bir şey olmaz olsaydı ben tekrar beraber olmazdım. gidecek kimse, daha iyileri var bence.

symbol fulya ve fincan melis arasında kararsız kaldım arkadaşlar.hangisinin söylediği tarihler çıkıyor?

bundan 15 gün kadar önce Bakırköy fincan cafe Melis e gitmiştim
işle ilgili bi değişiklik olacağını iş ve sektör değiştireceğimi söylemişti yeni işimin bir kadının yardımıyla olacağını söylemişti .O an işle ilgili bi değişiklik düşünmediğimden üstünde durmadım hatta dediki (üzerinde durmadığımı anlamış gibi) sadece özel hayatınla ilgili kısımları dinleyip bu dediklerimi es geçme herşey çok daha güzel olacak bu işte dedi
dün işten ayrıldım şimdi bir arkadaşımın vasıtasıyla bambaşka bir sektörde işe başlıyorum .
özel hayatımla ilgili verdiği tarihe daha var inşallah oda çıkar :)
bu arada annemde geçen gün gitti onada baya tutarlı şeyler söylemiş
işte böyle paylaşayım dedim

symbol fulya ve fincan melis arasında kararsız kaldım arkadaşlar.hangisinin söylediği tarihler çıkıyor?

Fulya ya haftalar öncesinde gitmiştim.bana haftaya salı saat 1 yada çarşamba 3 de eski erkek arkadaşın sana mesaj atıp görüşmek isteyecek demişti.Üzerinden haftalar geçti halada hiç bir şey yok..
Melise de gittiğimde bana kafadan direkt sen çalışıyorsun dedi.Halbuki ben aylardır iş arıyorum..yok deyince iş le ilgili haber var o zaman bu haber yeni işten diyerek çevirmeye çalıştı.oda bana 14 kasımda erkek arkadaşınla görüşeceksin yüzde yüz demişti.Malesef dünde kimseyle görüşmedim..
Bilemiyorum Bu kadar ismi met edilen insanlar bende tutmadı..seni bilemem....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…