çok haklısın. biliyorum. bi de ayşe çıkarmayayım başıma. dursun aklımın bi kenarında :)Bence bi ara baktirma.. ciddiyim fazla fal iyi gelmiyor insana. Neyse sen bilirsin
çok haklısın. biliyorum. bi de ayşe çıkarmayayım başıma. dursun aklımın bi kenarında :)
sen kimlere baktirdin simdiye kadar?
sembol nihal,metin,levent angels burcu laf cafe halil bunlar en memnun kaldıklarım.
elmira pahalı geliyor bana. beğeneni var beğenmeyeni bi de.
şunsuz olmaz dediğin biri var mı :):)
Elanit cok farkliydi benim icin. Hani sevgilimi daha iyi tanimama neden oldu diyebilirim. Elmira'da super bakiyor bence. Cok sasirtmisti beni, cok ince detaylari bilmisti ve soyledikleri bende en cok cikan kisidir. Onun disinda soganlik Emine iyi biliyor. Az soyluyor, bidaha gitmen icin herseyi bi kerede anlatmiyor sanirim. Kisa kesiyor, ama verdigi cok onemli bi detay gecen haftalarda cikti mesela. Sasirtti beni tekrar. Ve dogum gunumde fal baktirdigim Bakirkoy Emel, o gun cok mutlu etmisti beni sevgilin seni ariyacak diyerek.. ayni gece sms gelmisti :)
elanit sağken benim fallık bi durumum yoktu.
sevgilin de doğum gününde arasaydı bi zahmet zati :) bilgilendirdiğin için sağol. elmira hariç diğerlerine de değresif bi anımda giderim. 75 lira bi fal için çok değil aslında. elanit olsa vericem ama elmiranın elektiriğinin tuttuğu kişi sayısı tutmadığına hemen hemen eşit forumda. belki bana da tutacak başka birine gitmeyeceğim bi daha. ama belli de olmuyor işte bu işler.
tekrar teşekkür ederim bu arada
elanit sağken benim fallık bi durumum yoktu.
sevgilin de doğum gününde arasaydı bi zahmet zati :) bilgilendirdiğin için sağol. elmira hariç diğerlerine de değresif bi anımda giderim. 75 lira bi fal için çok değil aslında. elanit olsa vericem ama elmiranın elektiriğinin tuttuğu kişi sayısı tutmadığına hemen hemen eşit forumda. belki bana da tutacak başka birine gitmeyeceğim bi daha. ama belli de olmuyor işte bu işler.
tekrar teşekkür ederim bu arada
Ben cafe nin adını ve bakan kişiyi öğrenince gidicem , gittikten sonra haber veririm..
Almira cafe Enfal. İsim direkt olarak söylüyor evet, o anla ilgili de hep isimlerle giderek seni şaşırtıyor, hayatında su kisi var, böyle biri var diyerek. Ama onun dısında söyledigi birçok şey diğer herkese söyledikleriyle birebir aynı. 3-4 arkadaşım da gitti benden sonra, aramızda konusuyoruz, bana bunu dedi, aaa bana da dedi aynısını diyen 5 kiş, var yani :) Resim gösterdiginde o kisiyle ilgili de yorum yapıyor, işte eger sevgilinse eger kötüyse kötü iyiyse iyi diyor, seviyor ya da bundan bi halt olmaz da diyebiliyor. Yani demem o ki fena degil, gelecekle ilgili söyledikleri çıktı diyemem, durum analizi açısından iyi, ama dedigim gibi zaten 5 dakika bakıyor, onda da isimler ve kısa durum analizi haric, söyledigi diğer şeyler hep standart,randevusuz asla bakmıyor, bir gün önceden randevu alınıyor ve 25TL ye bakıyordu en son
ya evet melis yorumlarını merak ediyorum gidenlerin, onlarda benim gibi beğendiler mi acaba... Bu arada bana falı çıkmaya başladııı :))))))))))))
Rica ederim canim.. ya Elanit'i nasil kacirmissin :/.. ama dedigim gibi Elmira ondan sonraki iyi falci benim icin. Bu arada dogum gununde mesaj atmasi, benimki gibi gururlu bi erkekten beklenmedik bi hareketti. Cunku herseyi konusup sonlandirmistik, konusacak ne birseyimiz nede geri donusu olabilicek birsey birakmistik. Kismet iste :).
ben geçen birine gittim çok güzel bakıyor kadın çok memnun kaldım 30 tl ye bakıyor bılmıyorum numarası burdan verılmıyor heralde ozeldenmı yazılıyor msj olarak
Almira cafe Enfal. İsim direkt olarak söylüyor evet, o anla ilgili de hep isimlerle giderek seni şaşırtıyor, hayatında su kisi var, böyle biri var diyerek. Ama onun dısında söyledigi birçok şey diğer herkese söyledikleriyle birebir aynı. 3-4 arkadaşım da gitti benden sonra, aramızda konusuyoruz, bana bunu dedi, aaa bana da dedi aynısını diyen 5 kiş, var yani :) Resim gösterdiginde o kisiyle ilgili de yorum yapıyor, işte eger sevgilinse eger kötüyse kötü iyiyse iyi diyor, seviyor ya da bundan bi halt olmaz da diyebiliyor. Yani demem o ki fena degil, gelecekle ilgili söyledikleri çıktı diyemem, durum analizi açısından iyi, ama dedigim gibi zaten 5 dakika bakıyor, onda da isimler ve kısa durum analizi haric, söyledigi diğer şeyler hep standart,randevusuz asla bakmıyor, bir gün önceden randevu alınıyor ve 25TL ye bakıyordu en son
symbol fulya ve fincan melis arasında kararsız kaldım arkadaşlar.hangisinin söylediği tarihler çıkıyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?