İstanbul'da Fal - Falcılar

Elmirayı bilemem o nerde oturuyor birtane kadın var çok güzel bakıyor ben çok memnun kaldım özel hayatımı herşeyımı bildi karakterını bıle anlattı facetede var hatta ordada bakıyor

kızlar elanit in dediği kime ne kadar çıktı veya çıkmadı bi kamuoyu araştırması yapıyorum.gelmiş geçmiş en iyi o diyoruz kime ne kadar çıktı bakalım? lütfen yazın arkadaşlar

Elmirayı bilemem o nerde oturuyor birtane kadın var çok güzel bakıyor ben çok memnun kaldım özel hayatımı herşeyımı bildi karakterını bıle anlattı facetede var hatta ordada bakıyor

çok reklam kokuyor bu mesaj daha önceki mesajında da isim yer yoktu sorduğumuzda da cevap yazmıyorsun ; az sonra diyen satıcılar gibi mesajlar yazıyorsun

kızlar evde otur otur içim daraldı elmiraya gidiyim diyorum yakın bizede, nasıldır iyimidir

bence 75 lıra cok fazla bır fal ıcın.nekadar ıyı bakarsa baksın ben vermem.ona vercegım parayla farklı kısılerı kesfetmeyı terch ederım yada ustune ekleyp horoskopumu ckartcak astrolog blrdum.ben böyle dusunuyorum

kızlar elanit in dediği kime ne kadar çıktı veya çıkmadı bi kamuoyu araştırması yapıyorum.gelmiş geçmiş en iyi o diyoruz kime ne kadar çıktı bakalım? lütfen yazın arkadaşlar

ben elanıte baktırdıgımda hıc mı hıc begenmemıstım ama cıkmıs olan ıkı seyı var. en onemlı seyı bılmemıs olması dıgerlerını bıldıgını degıstırmez. bıldı nıhayetınde.

Valla tatlim yasanilan tum olumsuzluklar arti olarak geri doner, bu yuzden uzulmeye kafa yormaya gerek yok dimi ama . Birde hepsini birak, etrafinda mutsuz oldugunu dusundugun kisilerle mutlulugunu fazla paylasma. Bi arkadasim bana fal bakmisti, hicte ciddiye almamistim, ama sonradan dank etti tabi. Fal'a bakar bakmaz amann buda kim boyle amma nazari var sende diyerek basladi esnemeye, sonra surati dustu ve basi agrimaya basladi. Bu arkadasindan aman aman uzak dur, tarif etti o kisiyi, sana cok agirlik veriyor, herseyini paylasma dedi.. bi sure sonra uzaklastim o dedigi kisiden ve evet, suan hersey daha rayinda sanki. Etrafinda mutsuz ve devamli sorunlarini paylasan kisilerden uzak dur, onlarin negativitesini ister istemez aliyosun ve bu senin attigin her adimda karsina cikiyor. Iliskin hakkinda yorum yapan, cok bildigini sanan kisilerle hele hele hic ayni ortami bile paylasma, bizim milletimiz akil vermeye pek meraklidir. Negatif birsey sokar lafin arasinda farketmezsin sonra begnini kemirir durur. Amam diyorum. Benim akillanmam zaman aldi ama akillandim :)

şimdilik müsait gibiyim ama karşıdan geleceğim için akşam demişsin.saat kaç mesela?gideriz tabi canım. halen özel mesaj atamıyorum bu gidişle zor atmam daha çook mesaj var..2008 de ilk gittiğimde sene sonlarına doğruydu kadının verdiği tarihler ve dedikleri biribir çıkıyordu..2009 sa da güzel çıktı.ben zaten 9 ay ara verdim.geçen gittim ümit vermedi çok kötü konuştu yani gerçeği dedi.aptal yerine konmaktansa gerçeği bilmem iyidir diye düşünüyorum..falcıların zaman geçtikçe enerjilerinin azaldığına inanmaya başladım.hatta günlerini yakalamak lazım.bazı arkadaşlara iyi olan ötekilere göre betbat diyorlar okuyorum da..

elaniti kaçırmaktan bahsediliyor.öldümü o kişi merak ettim? melis için de iyi denmiş kaça bakıyor?bakırköyde bana uzak gerçi.

Tatlım ben de sevindim, bir de minikle çok uyuyor bizim (Elanit hariç). Sen Elmira'ya da baktırmıştın değil mi ?

evet canım gittim... elmira yı beğendim baya... geçmiş ve şu an ile ilgili söyledikleri çok doğru şeylerdi... gelecek çıkarmı bilmiyorum ama... :44:

Kızlaaarr acil fal baktırmam lazım çatlicam yoksa bi el atıverin tavsiye edeceğiniz işte budur dediğiniz kim var

hayatında olan bişimi bilemedi.olacak dediği şey mi olmadı.bilemedi dediğin şeyi anlayamadım. bide hoşuna gitmeyen şeyler söylemiş ama onun dediği gibimi oldu.çok sordum kusura bakma kadın ne kadarını tutturabiliyo onu merak ettim.kendimden pay biçicem de

4te geliyodu zaten kafeye di mi? trafiğe bağlı ama ben işimden 5te çıkıyorum. sana ters olacaksa şöyle de yaparız. ben giderim. falıma baktırırm. sonra sana özelden telefonumu ya da mailimi atarım. hangisİni istersen. tüm gözlemlerimi anlatırım oo şekilde sana. karşıdan benim yorumlarımı duymaya kalkıp gelme şimdi. baktırmayacaksın da madem. zahmetine yazık. sen bilirsin tabi
kafe falcıları özellikle bi yerden sonra körelmiş oluyo sanırımç bn de aynı fikirdeyim.

elanit vefat etmiş. melis de sanırım 20ye bakıyodu. yolun düşerse gidilebilir ama özellikle kalkıp gidilir mi bilemedim.

hayatımda olacak dedıgı sey olmadı. gıtme sebebım olan durum olacak demıstı olmadı.
hosuma gıtmeyen ıkı sey daha soylemıstı, onlar oldu :/
yanı olumlu konustugu sey olmadı, ıkı olumsuz sey oldu.

canım istersen bana özelden telefonunu ya da mailini at.unutmadan hemen anlatmak istiyorsan o an için telefonuda atabilirsin. daha tam karar veremedim şimdi.saat kaçta orda olursunki işyeri uzakmı?

bana nihal abla demişti onu. bi de burcu. sizi insanlar birleştirmiyor. yani sanki biri bi şey yapıto. ama büyü filan değil. gözleriyle bakışlarıyla yapıyorlar diye. yan, böyle bi şey var haklısın. hatta ne zaman her şey yolunda gitse ve ben bunu en güvendiğim arkadaşıma hatta anneme bile anlatsam o şey yarım kalır. ben de sessiz kalmaya başladım. hoş doğru dürüst bi şey olduğu da yok ama en ufak sevincimi bile koşup anlatırken eskiden şmdi iyisi de kötüsü de bende.
mutsuz insanlardan uzak durmaya gelince... kıyamıyorum da az o pislikleree.
sen baya bilgilenmişsin ama enerji konusunda. uygulamaya geçiricem en kısa zamanda dediklerini

canım istersen bana özelden telefonunu ya da mailini at.unutmadan hemen anlatmak istiyorsan o an için telefonuda atabilirsin. daha tam karar veremedim şimdi.saat kaçta orda olursunki işyeri uzakmı?

aslında değil. ama trafiği kestiremedim. yağmur filan yağarsa fena. burdan nişantaşına gitmek için önce beşiktaşa gitmem gerekiyor.
ben şimdi mailimi atayım sana.

hayatımda olacak dedıgı sey olmadı. gıtme sebebım olan durum olacak demıstı olmadı.
hosuma gıtmeyen ıkı sey daha soylemıstı, onlar oldu :/
yanı olumlu konustugu sey olmadı, ıkı olumsuz sey oldu.

olacak değip olmayan şey için zaman verdimi. yada olacak değip olan şeylere zaman verdimi

aaa enfalmıymış o.. ben de baktırmıştım ona oldu ama baya hatta o zaman çingene cafedeydi bakırkoyde.. isimleri bilmişti direk evet... benle ilgili baya durum degerlendirmesinide guzel yapmıstı..ama gelecek cıkmamıstı... sagol canım bılgı verdıgın ıcın enfale tekrar gıtmem sanırım.. bilemedim :s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…