İstanbul'da Fal - Falcılar

banada çıkmaya basladı söyledikleri... inşallah hepsi dediği tarihte çıkarrrr, (((

çok reklam kokuyor bu mesaj daha önceki mesajında da isim yer yoktu sorduğumuzda da cevap yazmıyorsun ; az sonra diyen satıcılar gibi mesajlar yazıyorsun

Lafı ağzımdan aldın, ilk ya da ilk 5 mesajlarında sabit olarak bir falcıdan bahsedenlerin önerdikleri falcılara nedense sadece bir kaç kişi birer kere gittikten sonra adı bile anılamıyor, herkesin yolu açık olsun

Merhaba,
Sizce Fincan Cafe Melis mi yoksa Laf Cafe Halil mi?
Tecrübelerinize dayanarak hangisini tavsiye eder siniz? Yakın gelecek,şu anla ve kişilerle alakalı olarak....
Acilen baktırmam gerek.
Teşekkür ederim....

Merhaba, ama şu diyemem, ikisi de çok iyi.. Melis'e biren fazla gittim, hep iyiydi; Halil'a bir defa gittim bu hafta, o da oldukça iyiydi....
Çok kötü oldu, hiç yardım edemedim değil mi.... İyi şanslar, gittikten sonra yorum yazarsan sevinirim.

elmiranın numarası sizde varsa bana verirmisiniz rica etsem? bu arada memnun olan varmı

Merhaba, Elmira'nın telefonunu özelden gönderiyorum (burada yasak)

Forumu okumanı tavsiye ederim; ama ben keni adıma 1 yıldır tanıyorum, çıkıyor ve memnunum

Sevgiler, iyi geceler

Son düzenleme:

ne oldu gıttın mı?

ciltirik ozel mesaj atamıyorum msjın ıcın tşk ederım.

Sanada baktı mı merak ettım cunku ılk dedıgı seyler cıkıyorsa bana ınanılmaz guzel pozıtıf seyler soyledı.

Icınde bulundugum durumada uyuyor. Bır de benımle telepati kurdugunu falan soyledı aramızda ozel bır bag varmıs ws ws..

Ben ona ucret odemedım ama baya maıl attı bana yurtdısında oldugunu gorunce fazla ılgılenmedım ben reelde gorusme nıyetındeydım.

Sana ya da arkadasına da bu tarz seyler mı soyledı merak ettım eger okursan burdan ya da ozelden yazabılır mısın lutfen :)

Ya mutsuz insanlardan tumuyle uzaklasamazsin tabikide ama en azindan fazla konusturtmaman bile birsey . Sana gelip anlatiyor, rahatliyor olan sana oluyor.. kafani sisirenle sohbeti azalt bosver, cokta fifi yanii . Benimde konustugum dertlestigim arkadaslarim var, ama bu kisiler uzerinde fazla durmuyolar hatta yasadigimiz seyleri tiye aliyoruz.. dalgasini geciyoruz guluyoruz yani! Olay budur fistik

kime ya da kimlere baktırmıştınız acaba?

Ben Melis e ve Burcu ya baktırmıştım.Melis i daha çok beğendim çünkü burcu fala kendi yorumunu kattı benim fikrim şöyle böyle gibi ,bence yap yapma gibi şeyler söyledi.

Melisin verdiği tarihler şu anda tutuyor ve dün gece siteyi kapadıktan sonra söylediği bişi oldu ve gerçekten çok rahatladım şu an ,dediğim gibi devamıda tutar işallah ve huzurum yerine gelir.

melis de burcu da bana hiç çıkmadı. İzzet çapanın falcısı ayşeyi arıyorum bileniniz varsa aatarmısınız bilgilerini bana?

gabriella dan bahsediyorsunuz sanırım. şu internet üzerinden üye oluyorsuz hani o da habire sana yopunlaştım şimdi çok önemli şeyler olacak hayatında filan diye başlıyo. biiz onu denedik3 arkadaş sırasıyla aynı mailleri atıyor malesef.

Merhaba uzun zamandır girmyodumm bi bakıyım dedimm :)) Canım acaba bu bahsettiğin melis kim ve nerde ya bulamdım? haber veririsen sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…