Merhaba uzun zamandır girmyodumm bi bakıyım dedimm :)) Canım acaba bu bahsettiğin melis kim ve nerde ya bulamdım? haber veririsen sevinirim
Merhaba uzun zamandır girmyodumm bi bakıyım dedimm :)) Canım acaba bu bahsettiğin melis kim ve nerde ya bulamdım? haber veririsen sevinirim
Ben Melis e ve Burcu ya baktırmıştım.Melis i daha çok beğendim çünkü burcu fala kendi yorumunu kattı benim fikrim şöyle böyle gibi ,bence yap yapma gibi şeyler söyledi.
Melisin verdiği tarihler şu anda tutuyor ve dün gece siteyi kapadıktan sonra söylediği bişi oldu ve gerçekten çok rahatladım şu an,dediğim gibi devamıda tutar işallah ve huzurum yerine gelir.
kadıköyde önerceğiniz kim var acaba
merhaba arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza yorumlarınızı hep okurdum aranızdaki samimiyet çok hoşuma gitti hepiniz ayrı ayrı çok samimisiniz.....
bugün symbol cafe caddeye çok yakındım osmana baktırdım maalesef fos hiçbişey bilemedi sakın paranızı boşa vermeyin....orda levent çok iyidir henüz verdiği tarih çıkmadı ama en azından şimdi zamanı bildi isim bildi tavsiye ederim
sevgiler
arkadaşlar bende sembol serkana gittim ama nasıl sızce bana bilgi verin lütfen ...pek bi hızlı pakıp gönderiyor üc dk toplam
merhaba,öncelikle hosgeldınız :)
kadıköyde tiryaki cafe var benım bıldıgım.ıyı bakıyorlar.zaten 2 bayan var.biri aslı dıgerıde nevin hanım olması lazımdı tam emın olamadım ama.aslı genc,dıger bayansa yaşlıydı.yaşlı olan hanım daha ıyı bakıyor bana göre.
birde angels cafe burcu var burda da cok ısmı gecıyor okumustursun.o da iyi denebilir.
merhaba,öncelikle hosgeldınız :)
kadıköyde tiryaki cafe var benım bıldıgım.ıyı bakıyorlar.zaten 2 bayan var.biri aslı dıgerıde nevin hanım olması lazımdı tam emın olamadım ama.aslı genc,dıger bayansa yaşlıydı.yaşlı olan hanım daha ıyı bakıyor bana göre.
birde angels cafe burcu var burda da cok ısmı gecıyor okumustursun.o da iyi denebilir.
üç dakika ama iyidir şimdiki anı çok iyi bilir geleceği bende bekliyorum
üç dakika ama iyidir şimdiki anı çok iyi bilir geleceği bende bekliyorum
fakirinekmeği
arkadaşım msnini ekledim ama eklenmemiş görünüyor sanırım.
canım yaa sen kaç kere gittin ben bir kere gittim ..sence yüzde kaç cıktı bu serkanın dedikleri. bide burcu diyolar acaba bide onamı gitsem ne yapsam...
canım yaa sen kaç kere gittin ben bir kere gittim ..sence yüzde kaç cıktı bu serkanın dedikleri.
şimdi için ben %100 de derim. şu anda gerçekten iyidir serkan.serkan gerçekten iyidir her söylediği doğruydu ve sizden laf almadan fal bakıyor.....yüzde 90 diyebilirim...geleceği bilemiyorum beklemedeyim
arkadaşlar bende sembol serkana gittim ama nasıl sızce bana bilgi verin lütfen ...pek bi hızlı pakıp gönderiyor üc dk toplam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?