İstanbul'da Fal - Falcılar

burcu'ya ben de gittim, evet dediklerinin bir kısmı çıktı, melis'i duydum ama gitmedim. gider miyim bilmiyorum, yol biraz ters bana. ama takipteyim çıkanları, gözümü karartıp gidebilirim :)

merhaba arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza yorumlarınızı hep okurdum aranızdaki samimiyet çok hoşuma gitti hepiniz ayrı ayrı çok samimisiniz.....
bugün symbol cafe caddeye çok yakındım osmana baktırdım maalesef fos hiçbişey bilemedi sakın paranızı boşa vermeyin....orda levent çok iyidir henüz verdiği tarih çıkmadı ama en azından şimdi zamanı bildi isim bildi tavsiye ederim
sevgiler

kadıköyde önerceğiniz kim var acaba

merhaba,öncelikle hosgeldınız :)

kadıköyde tiryaki cafe var benım bıldıgım.ıyı bakıyorlar.zaten 2 bayan var.biri aslı dıgerıde nevin hanım olması lazımdı tam emın olamadım ama.aslı genc,dıger bayansa yaşlıydı.yaşlı olan hanım daha ıyı bakıyor bana göre.
birde angels cafe burcu var burda da cok ısmı gecıyor okumustursun.o da iyi denebilir.

arkadaşlar bende sembol serkana gittim ama nasıl sızce bana bilgi verin lütfen ...pek bi hızlı pakıp gönderiyor üc dk toplam

çok teşekkür ederim deneyip haber verecem...

lewentte semboldemi kaca bakıyo ve nasıl iyi bir falcı lazımbu sayfadan süreklı takip ediyorum umarım bulurum kızlarrr yardım edin lütfennn...

canım yaa sen kaç kere gittin ben bir kere gittim ..sence yüzde kaç cıktı bu serkanın dedikleri. bide burcu diyolar acaba bide onamı gitsem ne yapsam...

hevesini kırmak istemem ama serkan anneme taa üniversite sınavı zamanında 'kızın bilmemkaçıncı tercihine yerleşir' demişti. 7 demişti galiba. snra ben ilk tercihime girmiştim. ama şak diye isim bilir, şok eder. orası ayrı

arkadaşlar bende sembol serkana gittim ama nasıl sızce bana bilgi verin lütfen ...pek bi hızlı pakıp gönderiyor üc dk toplam

sembol serkan dediğiniz bağdat caddesindeki mi? eğer öyleyse ben gittim geçmişi bildi gibi, şimdiyi bilemedi, gelecekle ilgili alakası yoktu.bir de çok emin konuşuyordu güldüm geçtim.dediği tarihler bir yana söylediği hiç bir şey olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…