İstanbul'da Fal - Falcılar

tarık acaip sallıyo. mehmet'e gidin taksim symbol veya daha önceden tavsiye ettiğim göker (istiklal caddesi) adres tarifi isteyene telefonunu verebilirim. başka yerde hiiiç falcı aramayın boş yere. hele kadınlara hiç baktırmayın. hiç iyi bakamıyolar. istanbuldaki falcılar benden sorulur :)

serkan gerçekten iyidir her söylediği doğruydu ve sizden laf almadan fal bakıyor.....yüzde 90 diyebilirim...geleceği bilemiyorum beklemedeyim

üzgünüm ama..sembol serkan...gelecek konusunda fmaalesef oos...gelecek için söyledikleri kesinikle çıkmıoo...zaten çok kısa bakıyor..biraz daha uzun baksa...zaten saçmalama oranı yüksek olması nedeniyle...falını 5 dak ile sınırlı tutuyor:)

bunlar benim tecrübe edindiklerim...belki çıkana vardır tabii:)

canım yaa sen kaç kere gittin ben bir kere gittim ..sence yüzde kaç cıktı bu serkanın dedikleri.

selam,serkan hakkında fıkırlerımı söylecek olursam.sızınde dedıgınız gıbı cok kısa bakıyor.ısım vermesı etkıleyıcı olsada gerı kalan gelecekle alakalı söyledıklerı bana cıkmadı.o anımı da guzel yorumlamıstı.gecen sene gıtmıstım.bır kez daha denemeyı ılerleyen zamanda dusunuyorum.

lewentte semboldemi kaca bakıyo ve nasıl iyi bir falcı lazımbu sayfadan süreklı takip ediyorum umarım bulurum kızlarrr yardım edin lütfennn...

levent saskınbakkal sembolde canım.levent hakkında sunu söyleyebılırım.ılk baktırdıgımda cok begenmıstım.ancak ıkıncısınde hıc ama hıc begenmedım.rezalettı.ancak yorumları okuduysan hakkında ıyı seyler söyleyenlerde olmuş.kişiden kişiye degısebılıyor.istersen bir deneyebılırsın.

Evet ne yazık kı oyleymıs tşk ederım.

Bır sıteyede kendısı ıkı kere sıkayet edılmıs zaten. Hem fazla para cekıyormus kredı kartlarından hem de aynı seylerı soyluyormus herkese...

Sıte adı vermek yasak mı bılmıyorum ama www.gabriella-falcı.com kendılerı kandırıkcıdır ınanmasın kımse :)

ciltirik msjların ıcın tşk ederım.

kızlar tecrübelerimden edindiğim bilgilere göre eğer beni dikkate alırsanız kendi görüşlerimi söylüyorum;

harfleri bilenler fos çıkıyor.o an için vay be diye bizi etkilese de sonra anlıyoruz.cadde de 3 dakika bakan serkanmıydı neydi ben 2 kere gittim sadece isim bildi o kadar..an için dedikleri çıkmadı dediğinin tersiymiş boşuna sevinmişim...gelecekle ilgili hiç bir dediği çıkmadı.

cadde levent 2 kere gittim ikisindede farklı dedi.ilkinde birini sordum bununla geleceğin yok derken,ara verip gittiğimde siz bu çocukla evleneceksiniz.21-şubat-21 mart arası vsvs bişeyler dedi hiçbiri çıkmadı.tutarsız ve bu ikiside geçmiş an bir yana geleceği sallıyorlar çıkmadı.zaten tüm yorumlar nerdeyse bu yönde

nişantaşı bahar da harfleri biliyor ama sadece o kadar.harf bilenden sadece uzak durmak lazımmış.bana anı bile bilemedi.gelecek için her gittiğimde sen bu çocukla şu tatihte barışacaksın görüşeceksin bilmemne dedi.hatta başka birinide buldu bana tarihler verdi.hiçbiri çıkmadı.iş için dedikleri de çıkmadı.gidince sürekli o tarihler ileriye atılıyor ne hikmetse.

yine orda özgür vardı fos çıktı.zaten herkes şikayetçi fal bakarken telefonla muhabbet ediyor dediler.banada aynını yaptı.hiçbişeyi tuturamadı

meleklerdeki şengül ilk başlarda çok iyiydi.zaten işi bıraktı.ama son zamanlarda dediklerinin hep tersi olmaya başladı.kişileri karıştırdı,birisi buralarda yok derken baktım burda geziniyordu uzakta falan değildi.onund adediği tarihler hep gidişimd eileriye atılmaya başladı tutturamadı.yine ötekilerden bir nebze iyiydi.

meleklerde gülşene gittim.çok uzun bakıyor. 1 kere gittim bir daha gitmedim.ben pek birşey anlamadım.asıl konuya geçmediği için sıkıldım.bazılarını tutturamadı.bakalım dediği şey dediği vakitte çıkacakmı?

taksim sembolde mehmete gittim.beni geçen yaz sevdiğim kişi ile evlendirmişti yüzük vardı.dediği şeylerin hiçbiri olmadı.tamamen sallıyor.

yine orada tarığa gittim bir kaç kez.bayadırda gitmedim.her seferinde başka söyledi.bazen acımasız olup kötü konuşuyor bazen ukala bazen iyi.onunda dedikeri çıkmadı.aslında geçen gün ona son bir gideyim dedim nesile git dediler. nesil felaket tellalı.asıl mevzuları bilemedi.bakalım dediği ne olacak? anı geleceği çıkıyor diyen varsa yazsın ben ondan bişi anlamadım.

kibritçi kadın sizi konuşturuyor herşeyi siz anlatıyorsunuz.an geçmiş gelecek fos.

soğanlık emine arkadaşlarıma bakmış beğenmediler çıkmamış.bende baktırdım dediği hiç bir şey olmadı.gelecek olmadı ters çıktı.geçmişi anı bilemedi.salladı.10 kişi ile konuştum belki benim gibi dediler

kadınlar kahvesi peline gittim yazdım zaten.kağıda yaz sonra at dedi.2 ay sonra yüzük takacaksınız olmazsa bana gel dedi.aynı emine gibi.imkansız dedim adam başkasıyla birlikte.olmazsa bana gel dedi.asıl olayları bilemedi yardımcı olmak için ben söyledim.ee neye yaradı bu fal?

bir gitmediğim nihal kaldı bir deçok para olmasına rağmen elmira varmış.ama artık fal baktırmayı düşünmüyorum.zaten 10 aydır baktırmıyordum.bunlar bir kaç senelik fal izlenimlerimdi.

yardımcı olmak açısından yazdım.tabi herkese farklı neticeler verebilir.darılmaca gücenmece yok.bunlar bendeki izlenimlerdir.kimsenin darılmaması kırılmamaması ümidiyle.

tarık, nesil, gülşen, emine'ye gitmedim. yıllar önce levent'e ve bahar'a gitmiştim, bana da oldukça foslardı. pelin'e yakın zamanda gittim 19 gün içinde her şey düzelicek, eski gibi olacak dedi adam benden tamamen ayrıldı, beni sevmediğini söyledi daha ne yapsın yani, nihal de aynı pelin gibi mutluluk tablosu çizmişti, bilmiyorum çıkacağını hiç sanmıyorum.

sanırım yarın kızıltoprak'ta nurcan hanım'a gidiyorum, ondan sonra da bırakırım artık falı herhalde.

Nurcan kim? Bi de nihalle ilgili sunu soyleyebilirim: eger sik sik gitmiyosaniz ona genelde umut verici konusmaya calisiyor. Iyi dusun ki iyi olsun der. Ama bi yerden sonra bosa umut vermemeye calisir

Selam kızlar bayadır yazamıyorum.. Forumda da biçok kez yazıldığı gibi Rita eskiden çok iyi bakıyormuş ama artık fos deniliyor. Ben de hiç gitmeyi düşünmüyordum. Ama yaklaşık 2-3 ay önce gibi bi rüya gördüm Ritaya gitmişim Ben de bunu tabi çok ciddiye almadım. Aradan zaman geçti aynı rüyayı dün gece gördüm :18: Galiba üşütüyorum rüyamda bile falcı görmeye başladım İşin tuhafı bi de benim gördüğüm rüyalar çıkıyor.. Bu yüzden çok acil Ritaya gitmem gerek, faldan değil rüyamın ne anlama geldiğini görmek için.. Gittikten sonra yorumlarımı yazarım..

Bu arada rivierarivierayla Olguya gittik geçenlerde.. İkimize de çok iyi baktı. Gelecekte dedikleri çıkar mı bilmem ama bana mevcut durumu nokta atışları yaparak anlattı. Bilinmicek bikaç ayrıntı verdi, baya iyiydi şaşırdık. Ama herzaman gününde olmuyo, zamanına denk gelmek gerek..

Taksim cadı cafe Emineye gittim, eskiden bana süper bilirdi favorimdi ama bu sefer toz pembe bi tablo çizdi.. Keşke olsa ama olması ciddeenn imkansız şeyler söyledi. Hani söyledikleri arasından birisi bile olsa süper olur

bi de kurtuştaki melahatin nosu olan varmıı?? şu anki durumu çok ii biliomuş..

yani anladığımız kadarıyka tüm falcılar fos.bir arkadaşım dediki bunların kendine hayrı olsa kafe köşelerinde sürünmezlerdi dedi.boşuna para alıyorlar.bir kere biliyormuş gibi oluyor sonra habire gelelim diye umut verici tarihler,bilmemneler.hepsi aynı hikaye.

Nurcan kim? Bi de nihalle ilgili sunu soyleyebilirim: eger sik sik gitmiyosaniz ona genelde umut verici konusmaya calisiyor. Iyi dusun ki iyi olsun der. Ama bi yerden sonra bosa umut vermemeye calisir

nurcan kızıltoprak'ta bir kafedeymiş, bir arkadaşım gitmiş. yarından sonra son, daha baktırmam. nihal'e ilk gidişimdi. iyi bakmıştı ama dün tamamen bitti, bu da falların çıkmadığını gösterir.

Bugun itibariyle Istanbul geneındekı falcıların neredeyse %98 ının falı fos cıktı benım ıcın.
Elanıt, Elmıra, Mercan, Burcu, Tarık, taksim civarındaki bilumum falcilar, cadde symboldakılerın bazıları, ankaradan, ızmırden aradıgım falcıların hepsi ama hepsi onun hayatında bırının olmadıgı konusunda garantı vermıslerdı.

Bugun boyle olmadıgını kendı kulaklarımla duydum ve gordum. Kotu oldu tabii..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…