İstanbul'da Fal - Falcılar

diğerlerini bilemem tabi de elanit 3-4 ay önce vefat etti. sonuçta belki o gün yoktu bugün var.
yanlış anlama amacım elaniti veya diğerlerini savunmak filan değil. zaten elaniti hiç tanıyamadım ben. ya da ne bileyim 5-6 aylık bi ilişkisi varmış onu mu öğrendin?
diğerlerine yeni baktırdıysan onla çuvallamış oluyo zaten bu durumda

nihal sana yarın şu olacak derse bilmiş olma ihtimali yüksek. ama bana ay sonu yok işte şu ayın bilmemkaçı dedikleri çıkmadı hiç.
bi keresinde de akşam alıcaksın dediği haberi hakikaten almıştım. işle ilgiliydi. nihali seviyorum ben. gittiğim 16-17 falcının hiç birinin geleceği bilmediğini göz önünde bulundurunca nihalin andaki nokta atışları, dobralığı hoşuma gidiyor. 7-8 kere gittim. o bıktı ben bıkmadım. çıkmıyor, ben ısrarla ondayım :)
yarın nurcan deneyimlerini anlatır mısn? ben de gidicem birilerine belki. bakalım :)

ben seni bugün fal baktırmaya gideceksin sanıyordum.yarın mı gideceksin :)

o gun de vARmis. hep varmis. uzun zamandir varmis.

ay o ben miyim? dün ben de dediydim sana aynını
yarın gidicem galiba seninkine. şimdi hakkında ufak bi araştırmaya giriyorum. annem de yanımda olacak muhtemelen. ben kahve baktırıp benimkinin fotosunu anama versem bakarmıkiiii

Arkadaşlar Selam ,
Daha çok eskiden beri foruma arkadaşlara sesleniyorum,yeni arkadşlarda yardımcı olabilir rita nın teli olan varsa özelden mesaj atabilirmi ..teşekkürler...

anlatırım tabii :))

Selam canım özelden mesaj atmışsın sanırım özel mesaj hakkım dolmadığı için buradan yazıyorum valla birde fazla isme gittim bende forum dolyısıya doğrudur ama en iyisi hangisi dersen hakketen bilmiyorum hepsi kendine göre birkaç birşey biliyor anı çoğu biliyorum ama gelecekle ilgili bilen az bende senin gibi deniyorum anlayacağın , artık daha az gidiyorum ve çıkarmı çıkmazmı diye düşünmüyorum öylesi daha kötü olgunun ve dileğin bildiği durumlar oldu ama diğerlerinede haksızlık etmiyim hepsi ufak tefek şeyleri bildiler durumla ilgili ama boş hepsi canım inan bana geleceği bilemiyorlar maalesef anı biliyorlar belki ama onu bizde biliyoruz ama kadıköydeki ve taksimdekilerin çoğu fos deneme bile benden tavsiye..

başka bir arkadaş daha demişti.hiç inanmaz böyle şeylere.Allaha dua et der.
hem annen hem sen ayrı ayrımı baktıracaksınız ver tabi.bende oğlanın başka bir resmini anneme verip öyle baktırtmıştım hehe.tarota resimle bakıyor bildiğim.resme göre kart seçiyor.o budur falan diye.ama dediğim kartları getirsin önceden kafayi ara ki gündüzden istekse bulunsunlar

bu durumd abenim için soracağın soru yatar

eğer kadının keyfi yerinde olursa seninkini de sorarım. ölür mü bi kart çektiriverse tarottan ama ben bi yerde okumuştum. tarotu senin annen baban kardeşin veya en aykın arkadşın çekebilirmiş senin adına. kadın olmaz da diyebilir o yüzden. ne kartı demiştin sen buna karo mu kara mı bişi tarottu

Merhaba, Nurcan "Nu Cafe"'deki Nurcan sa ben ona dört beş kere gitmiştim. Hep olumlu konuşuyor, pek negatif şey söylemiyor. O nedenle böyle rahatlamış, "mutluluk kelebeği" gibi çıkıyorsun yanından. Gelecekle ilgili olarak epey geniş vadeli konuşuyor(4-5) sene gibi. Yakın gelecekle ilgili pek detay vermiyor. En azından bende böyle olduydu. Benim onun söyledikleri şeyleri hala beklemem gerekiyor bu durumda. Verdiği süre dolmuş değil. Onun için dedikleri çıkıyor da diyemiyorum, çıkmıyor da diyemiyorum.

Merhaba tekrar,
Bugün Kadıköy'de Angels Cafe'de Ayten Hanım diye bir falcıya tarot baktırdım. Soru cevap şeklinde bakıyor, kağıt çektirip. Olan durumları bildi, geçmiş ve şimdiki zamanla ilgili bir sorun yok. Kendisine hiç baktıran, kendisini bilen var mı?

meraba. daha önce sormuştum bunu ama cevabını hatırlamıyorum. hepsi birbirine girdi. hande hala nişantaşı sembolde mi bi bilginiz var mı acaba? ordaysa gitmişken bi denemek istiyorum onu da

arkadaşım eylül ayında gitmiş, 2 aylık bir süre vermiş, süre henüz dolmadı ama mantıklı konuştuğunu, olmayacaksa da olmayacak dediğini söyledi. onun da arkadaşları gitmiş, onlar önermiş. bir gidip göreyim son fallarım yani. daha baktırmam.

Kusura bakmayın yazmadan edemiyeceğim..Eğerki biri falda 4-5 senelerden bahsediyor..sakın inanmayın..yanlış olmasın tam olarak hangisi emin olamadığımdan yazamıyorum kandil gecelerinin birinde her sene o vakit Allah herkezin kaderini yeni baştan yazarmış..Bana söyleyen Büyük bir hocaydı..ve bana demişti okuyabildiğin kadar o gece dua oku.çok hayırlı dır.O gece hangi evde dua okunuyor o evler ışık saçarlarmış gözyüzüne derdi..Aslına bakarsak fal da günah ama insanız işte dört dörtlük olamıyoruz..Merak mı diyeyim.Umut arayışımı diyeyim.Gidiyoz işte..:)gidiyoz da gidiyoz:)

meraba. daha önce sormuştum bunu ama cevabını hatırlamıyorum. hepsi birbirine girdi. hande hala nişantaşı sembolde mi bi bilginiz var mı acaba? ordaysa gitmişken bi denemek istiyorum onu da

hande ordan ayrılmış yurtdışına gitmiş. şu an yurtdışındami bilmiyorum ama geçen gün oranın sahibi ile konuştuğumuzda ayrılalı baya olduğunu söyledi.
(evet kara tarot ama herkese iyi çıkmazmış.benim enerjim tutmuş)

Cafe falcilarindan daha iyi bir performans beklenemezdi zaten.. aralarinda bazilarina baktirdim, bi tek soganlik Emine hakkinda sana katilamicam. Bi kadin vardi hem kursun dokuyo hemde falina bakiyor.. devamli dua ediyor. O kadindan sonra islerim rast gitmeye basladi, ama ne var ki her onune gelene bakmiyor. Ben aradigimda telefonumu bile acmadi, arkadasim zar zor ayarlamisti. Kadinin ismini hatirlamiyorum, ama bi ara ona kursun dokturmeye yine gitmeyi dusunuyorum. Kursun dokerkende guzel fal bakiyor, hemde rahatlatiyor. Suan siz ayrisiniz aha sizi birlestiriyorum diyo egiyo kursunu aahahaha.. cok bidi bidi yapmissin, bak kizim sabret soyle olucak boyle olucak.. derken duasini ediyor kursunu son bi kez dokuyor.. haydeee ;D

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…