Bugun itibariyle Istanbul geneındekı falcıların neredeyse %98 ının falı fos cıktı benım ıcın.
Elanıt, Elmıra, Mercan, Burcu, Tarık, taksim civarındaki bilumum falcilar, cadde symboldakılerın bazıları, ankaradan, ızmırden aradıgım falcıların hepsi ama hepsi onun hayatında bırının olmadıgı konusunda garantı vermıslerdı.
Bugun boyle olmadıgını kendı kulaklarımla duydum ve gordum. Kotu oldu tabii..
nurcan kızıltoprak'ta bir kafedeymiş, bir arkadaşım gitmiş. yarından sonra son, daha baktırmam. nihal'e ilk gidişimdi. iyi bakmıştı ama dün tamamen bitti, bu da falların çıkmadığını gösterir.
nihal sana yarın şu olacak derse bilmiş olma ihtimali yüksek. ama bana ay sonu yok işte şu ayın bilmemkaçı dedikleri çıkmadı hiç.
bi keresinde de akşam alıcaksın dediği haberi hakikaten almıştım. işle ilgiliydi. nihali seviyorum ben. gittiğim 16-17 falcının hiç birinin geleceği bilmediğini göz önünde bulundurunca nihalin andaki nokta atışları, dobralığı hoşuma gidiyor. 7-8 kere gittim. o bıktı ben bıkmadım. çıkmıyor, ben ısrarla ondayım :)
yarın nurcan deneyimlerini anlatır mısn? ben de gidicem birilerine belki. bakalım :)
diğerlerini bilemem tabi de elanit 3-4 ay önce vefat etti. sonuçta belki o gün yoktu bugün var.
yanlış anlama amacım elaniti veya diğerlerini savunmak filan değil. zaten elaniti hiç tanıyamadım ben. ya da ne bileyim 5-6 aylık bi ilişkisi varmış onu mu öğrendin?
diğerlerine yeni baktırdıysan onla çuvallamış oluyo zaten bu durumda
yani anladığımız kadarıyka tüm falcılar fos.bir arkadaşım dediki bunların kendine hayrı olsa kafe köşelerinde sürünmezlerdi dedi.boşuna para alıyorlar.bir kere biliyormuş gibi oluyor sonra habire gelelim diye umut verici tarihler,bilmemneler.hepsi aynı hikaye.
nihal sana yarın şu olacak derse bilmiş olma ihtimali yüksek. ama bana ay sonu yok işte şu ayın bilmemkaçı dedikleri çıkmadı hiç.
bi keresinde de akşam alıcaksın dediği haberi hakikaten almıştım. işle ilgiliydi. nihali seviyorum ben. gittiğim 16-17 falcının hiç birinin geleceği bilmediğini göz önünde bulundurunca nihalin andaki nokta atışları, dobralığı hoşuma gidiyor. 7-8 kere gittim. o bıktı ben bıkmadım. çıkmıyor, ben ısrarla ondayım :)
yarın nurcan deneyimlerini anlatır mısn? ben de gidicem birilerine belki. bakalım :)
o gun de vARmis. hep varmis. uzun zamandir varmis.
ay o ben miyim? dün ben de dediydim sana aynını
yarın gidicem galiba seninkine. şimdi hakkında ufak bi araştırmaya giriyorum. annem de yanımda olacak muhtemelen. ben kahve baktırıp benimkinin fotosunu anama versem bakarmıkiiii
ay o ben miyim? dün ben de dediydim sana aynını
yarın gidicem galiba seninkine. şimdi hakkında ufak bi araştırmaya giriyorum. annem de yanımda olacak muhtemelen. ben kahve baktırıp benimkinin fotosunu anama versem bakarmıkiiii
başka bir arkadaş daha demişti.hiç inanmaz böyle şeylere.Allaha dua et der.
hem annen hem sen ayrı ayrımı baktıracaksınızver tabi.bende oğlanın başka bir resmini anneme verip öyle baktırtmıştım hehe.tarota resimle bakıyor bildiğim.resme göre kart seçiyor.o budur falan diye.ama dediğim kartları getirsin önceden kafayi ara ki gündüzden istekse bulunsunlar
bu durumd abenim için soracağın soru yatar
nurcan kızıltoprak'ta bir kafedeymiş, bir arkadaşım gitmiş. yarından sonra son, daha baktırmam. nihal'e ilk gidişimdi. iyi bakmıştı ama dün tamamen bitti, bu da falların çıkmadığını gösterir.
Merhaba, Nurcan "Nu Cafe"'deki Nurcan sa ben ona dört beş kere gitmiştim. Hep olumlu konuşuyor, pek negatif şey söylemiyor. O nedenle böyle rahatlamış, "mutluluk kelebeği" gibi çıkıyorsun yanından. Gelecekle ilgili olarak epey geniş vadeli konuşuyor(4-5) sene gibi. Yakın gelecekle ilgili pek detay vermiyor. En azından bende böyle olduydu. Benim onun söyledikleri şeyleri hala beklemem gerekiyor bu durumda. Verdiği süre dolmuş değil. Onun için dedikleri çıkıyor da diyemiyorum, çıkmıyor da diyemiyorum.
Merhaba, Nurcan "Nu Cafe"'deki Nurcan sa ben ona dört beş kere gitmiştim. Hep olumlu konuşuyor, pek negatif şey söylemiyor. O nedenle böyle rahatlamış, "mutluluk kelebeği" gibi çıkıyorsun yanından. Gelecekle ilgili olarak epey geniş vadeli konuşuyor(4-5) sene gibi. Yakın gelecekle ilgili pek detay vermiyor. En azından bende böyle olduydu. Benim onun söyledikleri şeyleri hala beklemem gerekiyor bu durumda. Verdiği süre dolmuş değil. Onun için dedikleri çıkıyor da diyemiyorum, çıkmıyor da diyemiyorum.
meraba. daha önce sormuştum bunu ama cevabını hatırlamıyorum. hepsi birbirine girdi. hande hala nişantaşı sembolde mi bi bilginiz var mı acaba? ordaysa gitmişken bi denemek istiyorum onu da
nasıl ıyımı bakıyor? ve bır cafede falan mı öyleyse hangı cafe:) bırde fıyatını ogrnebılırmıyım cok sordum ama kusura bakma
o gun de vARmis. hep varmis. uzun zamandir varmis.
kızlar tecrübelerimden edindiğim bilgilere göre eğer beni dikkate alırsanız kendi görüşlerimi söylüyorum;
harfleri bilenler fos çıkıyor.o an için vay be diye bizi etkilese de sonra anlıyoruz.cadde de 3 dakika bakan serkanmıydı neydi ben 2 kere gittim sadece isim bildi o kadar..an için dedikleri çıkmadı dediğinin tersiymiş boşuna sevinmişim...gelecekle ilgili hiç bir dediği çıkmadı.
cadde levent 2 kere gittim ikisindede farklı dedi.ilkinde birini sordum bununla geleceğin yok derken,ara verip gittiğimde siz bu çocukla evleneceksiniz.21-şubat-21 mart arası vsvs bişeyler dedi hiçbiri çıkmadı.tutarsız ve bu ikiside geçmiş an bir yana geleceği sallıyorlar çıkmadı.zaten tüm yorumlar nerdeyse bu yönde
nişantaşı bahar da harfleri biliyor ama sadece o kadar.harf bilenden sadece uzak durmak lazımmış.bana anı bile bilemedi.gelecek için her gittiğimde sen bu çocukla şu tatihte barışacaksın görüşeceksin bilmemne dedi.hatta başka birinide buldu bana tarihler verdi.hiçbiri çıkmadı.iş için dedikleri de çıkmadı.gidince sürekli o tarihler ileriye atılıyor ne hikmetse.
yine orda özgür vardı fos çıktı.zaten herkes şikayetçi fal bakarken telefonla muhabbet ediyor dediler.banada aynını yaptı.hiçbişeyi tuturamadı
meleklerdeki şengül ilk başlarda çok iyiydi.zaten işi bıraktı.ama son zamanlarda dediklerinin hep tersi olmaya başladı.kişileri karıştırdı,birisi buralarda yok derken baktım burda geziniyordu uzakta falan değildi.onund adediği tarihler hep gidişimd eileriye atılmaya başladı tutturamadı.yine ötekilerden bir nebze iyiydi.
meleklerde gülşene gittim.çok uzun bakıyor. 1 kere gittim bir daha gitmedim.ben pek birşey anlamadım.asıl konuya geçmediği için sıkıldım.bazılarını tutturamadı.bakalım dediği şey dediği vakitte çıkacakmı?
taksim sembolde mehmete gittim.beni geçen yaz sevdiğim kişi ile evlendirmişti yüzük vardı.dediği şeylerin hiçbiri olmadı.tamamen sallıyor.
yine orada tarığa gittim bir kaç kez.bayadırda gitmedim.her seferinde başka söyledi.bazen acımasız olup kötü konuşuyor bazen ukala bazen iyi.onunda dedikeri çıkmadı.aslında geçen gün ona son bir gideyim dedim nesile git dediler. nesil felaket tellalı.asıl mevzuları bilemedi.bakalım dediği ne olacak? anı geleceği çıkıyor diyen varsa yazsın ben ondan bişi anlamadım.
kibritçi kadın sizi konuşturuyor herşeyi siz anlatıyorsunuz.an geçmiş gelecek fos.
soğanlık emine arkadaşlarıma bakmış beğenmediler çıkmamış.bende baktırdım dediği hiç bir şey olmadı.gelecek olmadı ters çıktı.geçmişi anı bilemedi.salladı.10 kişi ile konuştum belki benim gibi dediler
kadınlar kahvesi peline gittim yazdım zaten.kağıda yaz sonra at dedi.2 ay sonra yüzük takacaksınız olmazsa bana gel dedi.aynı emine gibi.imkansız dedim adam başkasıyla birlikte.olmazsa bana gel dedi.asıl olayları bilemedi yardımcı olmak için ben söyledim.ee neye yaradı bu fal?
bir gitmediğim nihal kaldı bir deçok para olmasına rağmen elmira varmış.ama artık fal baktırmayı düşünmüyorum.zaten 10 aydır baktırmıyordum.bunlar bir kaç senelik fal izlenimlerimdi.
yardımcı olmak açısından yazdım.tabi herkese farklı neticeler verebilir.darılmaca gücenmece yok.bunlar bendeki izlenimlerdir.kimsenin darılmaması kırılmamaması ümidiyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?