Cafe falcilarindan daha iyi bir performans beklenemezdi zaten.. aralarinda bazilarina baktirdim, bi tek soganlik Emine hakkinda sana katilamicam. Bi kadin vardi hem kursun dokuyo hemde falina bakiyor.. devamli dua ediyor. O kadindan sonra islerim rast gitmeye basladi, ama ne var ki her onune gelene bakmiyor. Ben aradigimda telefonumu bile acmadi, arkadasim zar zor ayarlamisti. Kadinin ismini hatirlamiyorum, ama bi ara ona kursun dokturmeye yine gitmeyi dusunuyorum. Kursun dokerkende guzel fal bakiyor, hemde rahatlatiyor. Suan siz ayrisiniz aha sizi birlestiriyorum diyo egiyo kursunuaahahaha.. cok bidi bidi yapmissin, bak kizim sabret soyle olucak boyle olucak.. derken duasini ediyor kursunu son bi kez dokuyor.. haydeee ;D
haklısın açamıyorum iki gündür msnimi. açılmıyo bilgisayardan mıdır nedir. ben en iyisi telefon numaramı yollayayım sana.
asiye seymbol beşiktaşta
canım ya bana isim de bilemediki off offf allah insallah hepimizin sorunlarını halletsin ki bizler çaresiz olmasak böyle uğraşmayız yıllar önce hiç böyle şeylerle uğraşmazdım hayat işte
ay şimdide sembol beşiktaş asiye çıktı.ben hiç duymadımg erçi beşiktaştaki yeri bile bilmiyorum.nihalmi asiyemi diycem? nihal ileriyi bilmiyormuş fazla.bu asiye anı geçmişi ve geleceği iyi bilebiliyormu sadece meraktan soruyorum.ayrıntı verebilirmisiniz neler oldu?gitmeyeceğim bir süre.. keryneia dan cevap bekliyoum :)
Çok saol canım benimmm.. peki memnun musunuzzz??
asiyeye ben kadıköy nostradamus ta 2 kere fal baktırdım ,ileriye yönelik yok böyle bir sallıyor diyeceğim şeyler söyledi.
işe başlayacağım yeri ,sevgilim olacak adamı felan vs vs gülmüştüm ilkinde tam salladı diye ,2.cisi tşk falıydı o zamanda söylediği şeyler oldu.
Asiye boş umut vermiyor,sorduğum biri için direkt bitmiş kapat artık der bakmaz sorduğun şeyle ilgili kötü bişey görüyorsa sorma der söyleyemem detayları .Mantıklı ve akılcıdır.
işte benim aradığım bu tarz biri aslında.yıldızım düşüktür habire nazar değer.başıma gelmedik kalmaz.küçükken kurşun döktürürlermiş.anası ile peşindeki kızın büyüleirnden ne hale geldik.şimdi kimseye güvenilmiyor.kalmadı dürüst insanlar.senden ricam benim için bir araştırıp peşine düşermisin bu kişinin.ya da özelden bana telefonunu verirmisin.acaba nasıl biri başımıza bişey sarmasın.ay her şeyi düşünür oldum
Kizlar herkese merhaba,
Ben bu foruma bir kac gundur bakiyorum. Moralim cok bozuldu.
Bir ay once sevgilimden ayrildim. Cok kotu bunalima girdim. Sonra arkadas tavsiyesiyle hic inamama ragmen 3 tane falciya gittim. Gecmis ve bugunle ilgili asagi yukari dogru seyler bildiler. Iliskimle ilgili hepsi de sozlesmis gibi Aralik'ta bana donecegini soylediler. Bu beni bir nebze olsun rahatlatmisti. Cunku ayriligimiza da anlam verememistim. Simdi bu formu okuyunce genelede boyle umut verdiklerini ama cogunda dogru cikmadigini anladim. Cok uzgunum gercekten inanmaya baslamistim. Ucununde anlattiginda bayagi ortak noktalar cikmisti. Ama burada okudugum kadariyla bunu yasayan ve sonu husran olan cok kisi var.
Ben falcilara inanip beklemeyi dusunuyordum. Simdi ne yapacagim bilemiyorum.
Cok husrana ugramis kisi var evet, ama benim gibi fali cikanlarda var arada. Tabi bundan sonra neler olur bilemem, ama simdiye kadari en azindan tutarliydi ve cikti. Bundan 3 - 4 ay oncesine kadar hayatim allak bullakti, herseymi ters gider! bir suru seyle cebellestim ve falcilarin soylediklerinin cikmayacagini dusundum. Yazdigim notlar ne varsa cope attim. Ve derken hic ummadigim bir anda hersey tekrar degismeye basladi.
Cok husrana ugramis kisi var evet, ama benim gibi fali cikanlarda var arada. Tabi bundan sonra neler olur bilemem, ama simdiye kadari en azindan tutarliydi ve cikti. Bundan 3 - 4 ay oncesine kadar hayatim allak bullakti, herseymi ters gider! bir suru seyle cebellestim ve falcilarin soylediklerinin cikmayacagini dusundum. Yazdigim notlar ne varsa cope attim. Ve derken hic ummadigim bir anda hersey tekrar degismeye basladi.
neye bakıyor tarot mu kahve mi su mu ?
Cafe falcilarindan daha iyi bir performans beklenemezdi zaten.. aralarinda bazilarina baktirdim, bi tek soganlik Emine hakkinda sana katilamicam. Bi kadin vardi hem kursun dokuyo hemde falina bakiyor.. devamli dua ediyor. O kadindan sonra islerim rast gitmeye basladi, ama ne var ki her onune gelene bakmiyor. Ben aradigimda telefonumu bile acmadi, arkadasim zar zor ayarlamisti. Kadinin ismini hatirlamiyorum, ama bi ara ona kursun dokturmeye yine gitmeyi dusunuyorum. Kursun dokerkende guzel fal bakiyor, hemde rahatlatiyor. Suan siz ayrisiniz aha sizi birlestiriyorum diyo egiyo kursunuaahahaha.. cok bidi bidi yapmissin, bak kizim sabret soyle olucak boyle olucak.. derken duasini ediyor kursunu son bi kez dokuyor.. haydeee ;D
Kizlar herkese merhaba,
Ben bu foruma bir kac gundur bakiyorum. Moralim cok bozuldu.
Bir ay once sevgilimden ayrildim. Cok kotu bunalima girdim. Sonra arkadas tavsiyesiyle hic inamama ragmen 3 tane falciya gittim. Gecmis ve bugunle ilgili asagi yukari dogru seyler bildiler. Iliskimle ilgili hepsi de sozlesmis gibi Aralik'ta bana donecegini soylediler. Bu beni bir nebze olsun rahatlatmisti. Cunku ayriligimiza da anlam verememistim. Simdi bu formu okuyunce genelede boyle umut verdiklerini ama cogunda dogru cikmadigini anladim. Cok uzgunum gercekten inanmaya baslamistim. Ucununde anlattiginda bayagi ortak noktalar cikmisti. Ama burada okudugum kadariyla bunu yasayan ve sonu husran olan cok kisi var.
Ben falcilara inanip beklemeyi dusunuyordum. Simdi ne yapacagim bilemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?