İstanbul'da Fal - Falcılar

eduttt iki kere mesaj gitmis

Son düzenleme:

işte benim aradığım bu tarz biri aslında.yıldızım düşüktür habire nazar değer.başıma gelmedik kalmaz.küçükken kurşun döktürürlermiş.anası ile peşindeki kızın büyüleirnden ne hale geldik.şimdi kimseye güvenilmiyor.kalmadı dürüst insanlar.senden ricam benim için bir araştırıp peşine düşermisin bu kişinin.ya da özelden bana telefonunu verirmisin.acaba nasıl biri başımıza bişey sarmasın.ay her şeyi düşünür oldum

Son düzenleme:
haklısın açamıyorum iki gündür msnimi. açılmıyo bilgisayardan mıdır nedir. ben en iyisi telefon numaramı yollayayım sana.

canım ya bana isim de bilemediki off offf allah insallah hepimizin sorunlarını halletsin ki bizler çaresiz olmasak böyle uğraşmayız yıllar önce hiç böyle şeylerle uğraşmazdım hayat işte

asiye seymbol beşiktaşta

çok teşekkür ederim canımm,allah ne muradın varsa versin
nasıl iyi geldi bu haber bir bilsen elektrik meselesi fal birazda asiye bana ne dediyse geleceğe dair çıktı ve şu anda ona çok ihtiyacım varr

ben simdi sayfayıda tam kullanamıyorum cevap yanlış bölüme yazıldı galiba acemi yim acemi sayfayı kontrol ettim alakasız yere yazmışım ...kızlarr hepinize teşekkür ederim cevap verdiğiniz için en azından bi daha gitmemmm

ay şimdide sembol beşiktaş asiye çıktı.ben hiç duymadımg erçi beşiktaştaki yeri bile bilmiyorum.nihalmi asiyemi diycem? nihal ileriyi bilmiyormuş fazla.bu asiye anı geçmişi ve geleceği iyi bilebiliyormu sadece meraktan soruyorum.ayrıntı verebilirmisiniz neler oldu?gitmeyeceğim bir süre.. keryneia dan cevap bekliyoum :)

Son düzenleme:

asiyeye ben kadıköy nostradamus ta 2 kere fal baktırdım ,ileriye yönelik yok böyle bir sallıyor diyeceğim şeyler söyledi.

işe başlayacağım yeri ,sevgilim olacak adamı felan vs vs gülmüştüm ilkinde tam salladı diye ,2.cisi tşk falıydı o zamanda söylediği şeyler oldu.
Asiye boş umut vermiyor,sorduğum biri için direkt bitmiş kapat artık der bakmaz sorduğun şeyle ilgili kötü bişey görüyorsa sorma der söyleyemem detayları .Mantıklı ve akılcıdır.

Çok saol canım benimmm.. peki memnun musunuzzz??

detaycı değildir (örneğin mesaj gelecek yada arayacak demez ,herhangi bir şekilde haberden bahseder)ama ileriye yönelik kısa süre için şimdilik tuturuyor fena değil ama esas olaya var bekliyorum ve beni negatif etkilemedi ,kendi yorumunu katmadı yap yapma demedi bence keliemesi geçmedi falda bu önemli bana göre senin sorununu dinleyip şöyle yap böyle yap diyenlerde var ....

Kizlar herkese merhaba,
Ben bu foruma bir kac gundur bakiyorum. Moralim cok bozuldu.
Bir ay once sevgilimden ayrildim. Cok kotu bunalima girdim. Sonra arkadas tavsiyesiyle hic inamama ragmen 3 tane falciya gittim. Gecmis ve bugunle ilgili asagi yukari dogru seyler bildiler. Iliskimle ilgili hepsi de sozlesmis gibi Aralik'ta bana donecegini soylediler. Bu beni bir nebze olsun rahatlatmisti. Cunku ayriligimiza da anlam verememistim. Simdi bu formu okuyunce genelede boyle umut verdiklerini ama cogunda dogru cikmadigini anladim. Cok uzgunum gercekten inanmaya baslamistim. Ucununde anlattiginda bayagi ortak noktalar cikmisti. Ama burada okudugum kadariyla bunu yasayan ve sonu husran olan cok kisi var.
Ben falcilara inanip beklemeyi dusunuyordum. Simdi ne yapacagim bilemiyorum.

neye bakıyor tarot mu kahve mi su mu ?

Ya buyu'den filan bahsediyosan alakasi yok. Arkadasimin ailesine uzun seneler once buyu yapilmis onu gordu, ama hani buyu cozulsun diye birseyler yapiyim tarzinda bi konusma olmadi. Oyle birseyin lafsini etseydi yuzune tukururdum oracikta emin ol. Bu tur seylere karnim tok. Yok senin uzerinde koruyucu var yok bilmem ne bunlarada inanmiyorum. Ben gormedigim hissetmedigim birseye baskasinin agzindan inanmam. Senelerdir bir guc tarafindan korunuyosun tarzinda seyler soylendi bende saf gibi yedim! geceleri tikirtilar sesler duyuyodum bu yuzden, tamamen psikolojik oldugunu anladim. Simdi neden boyle birsey yasamiyorum? yok iste, olmadigina emin olduktan sonra rahatca uyumaya basladim Ya bu kadinin teli yok bende suan, ama arkadasimla tekrar gitmeyi dusunuyoruz.. olurda randevu'yu ayarlayabilirsek sana bildiririm.

Son düzenleme:

Cok husrana ugramis kisi var evet, ama benim gibi fali cikanlarda var arada. Tabi bundan sonra neler olur bilemem, ama simdiye kadari en azindan tutarliydi ve cikti. Bundan 3 - 4 ay oncesine kadar hayatim allak bullakti, herseymi ters gider! bir suru seyle cebellestim ve falcilarin soylediklerinin cikmayacagini dusundum. Yazdigim notlar ne varsa cope attim. Ve derken hic ummadigim bir anda hersey tekrar degismeye basladi.

tamam canım bulursan banada mutlaka bildir.bende gitmek istiyorum çünkü o dediğin bkurşun döken bayana.

birde bu mesajında kimden bahsettin anlamadım.memnun olduğun falcı kim? yazıları kaçırmışım galiba.

kızlar asiye için iyimi diyorsunuz olumsuzmu bunuda anlamadım.

Insallah benimki de cikar.
Dedigim gibi ucude gelecekle ilgili cok detayli seyleri (isle ilgili) hemene hemen ayni sekilde soyledi. Sevgilim icinse biri ' aralik basi ' digeri 'aralikta' sonuncusu da '3 hafta icinde' dedi. Hepsi de ayni tarihi verdi.
Cok umutlandim. Zaten ayrilma sebebide belirsiz.
Mevcut durumla ilgili ise her biri bayagi nokta atisi yapti.
Bu kadar benzeyen tahmin olunca sanki ben sevgilim geri donmus gibi sevimistim. Ama burada ayni seyleri yasayan kizlari okuyunca yineenerjim yerlerde surunuyor.

bu bahsettiğin kadın fikirtepe tarafındamı oturuyordu acaba
bir kaç yıl önce bir komşumuza misafirliğe gelen bi kadın vardı adını hatırlamıyorum sdece fikirtepe tarafında oturduğunu hatırlıyorum , yani sanıyorum uzun zaman oldu pek hatırlamıyorum ama aynı onu anlattın uzun zamandır onu arar dururum
gideceğin zaman banada haber verirsen sevinirim

Soganlık eminenin telefonunu cenemi tutamadıgım icin kaybettim. Fakat Su an onun telefonuna ,iht,yacım var.1 yıl evvel baktırdım dedikleri cıktı. Tekrar baktırmak istiyorum. amacım reklem degil. Bu siteyi uzun zamandır takip ediyorum. Fakat Soganlık Eminenin esas oglan icin soylediginin dısında hersey cıktı. Biri bana onun telefonunu ya da ev adrsini gonderirse cok sevinirim.

Ayse

kimlerdi bu falcılar

merhaba bayanlar bn yeni üye oldum =) uzun süredir takip ediyordum moda mizah ve fal bölümlerini =) ben hiç bakırmadım ama baktırmak istiyorum. okuduğum kadarıyla bi çok falcı war :) bana soğanlıktaki emine hanımın numarasını verebilir misiniz =/ bide karşıda iyi bi falcı ismi söyleyebilir misin :/ şimdiden çok teşekkür ederim.. foruma üye olduğm için çok mutluyum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…