İstanbul'da Fal - Falcılar

nısantasındakı roman falcıyla ılgılı daha ayrıntılı yazarmısın gelecek cıktı mı neler bildi?

canım ben gıtmedımkı nısantasındakı roman falcıya..bende sordum ayrıntı almak ıcın bırı cevap vermıstı.galıba roman bır kadın.ve öyle bı cafede degıl.bazen cıkıyomus dedıklerı ucret olrakta ıstedgnı verıyomussun yanı pek ıc acıcı gelmedı bana

üçüde çok detaaylı ve birbirine yakın şeyler söylediler. onun için umutlanmıştım ama forumu okuyunca herkesin yaşadığı bir tecrübe olduğunu ve sounun hüsran olduğunu anladım.
Oysa ben çok umutlanmış, sevgilimin Aralıkta döeceğine kesin gözüyle bakmaya başlamıştım.
Şimdi umutlarım söndü. Çok kötüyüm.

faala göre hareket eder hayatını yönlendiirirsen alt üst olursun. Bu kötülüğü yapma kendine.

neye göre yönlendireceğimi bilmiyorum
bazen onu arayayım diyorum bazen de kendime 'bekle eğer dönecekse o arar' diyorum
ne yapmam gerektiğini bilmiyorum
en kötüsü bu belirsizlik ve bekleme

bilmez miyim seni çok iyi anlıyorum.
iyi düşün karar ver.
içinden geliyorsa ara, gelmiyorsa bekle ve dua et.

bilmez miyim seni çok iyi anlıyorum.
iyi düşün karar ver.
içinden geliyorsa ara, gelmiyorsa bekle ve dua et.
3 falcı da geri dönecek diye çok kesin konuştu. hatta birine neden dönsün beni artık sevmediğini söyledi dediğimde doğru değil o seni çok seviyor bunu çok net görüyorum dedi
beni ümitlendiren 3 ününde aynı şeyleri söylemesi

Bana 3 değil 5 değil 10 değil bilmem kaç falcı geri dönecek dedi de 2buçuk yıldır hiçbir şey olmadı.

Bu geri dönecek lafı sevgilisinden ayrılmış tüm kızlara söyleniyor.
Falcılar bunu bilerek yapıyormuş.
amaçları moral bozmamak ve pozitif bi yorum yapmakmış bu sebeple.

Ama düşünmüyorlar ki karşıdaki hayalkırıklığına uğrayınca kendini salak gibi hissedecek...

Böyle böyle işi götürüyorlar işte.

o zaman neden gidiyoruz aptal gibi bu falcılara?
bunlardan hiç mi doğru söyleyeni yok?

umutlanmak için gidiyoruz ne diye gidelim
o fallar doğru da olabilir. zaten ihtimaller yarı yarıya. ya seviyo ya sevmiyo.
ya gelecek ya gelmeyecek.
gittiğin şu üç kişi kim onları söysene sen :) belki atma oranı konusunda yardımcı olabilirim.

pardon isimleri paylaşmışsın yeni gördüm. belgin belgin kostak mı? birnur ve elmira için iyi konuşuluyo genelde. sen yine umutlanma tabi. ama elmira bu forumda çok beğeniliyor sanırım :)

o zaman neden gidiyoruz aptal gibi bu falcılara?
bunlardan hiç mi doğru söyleyeni yok?

tamamen kafayı dağıtmak için gidiyorum ben ,herşeyi bir kenara bırak emeksiz şey olmuyor,karşımdaki pişman olsun dönsün beni özlesin diye beklemek saçma bişey etraf kadın kaynıyor başkasını bulur avunur.İstiyorsan sahip çık sen bırakma belki oda aramaya korkuyor.Bişeyi çok istiyorsan tırnakları geçir bırakma .

Bende fal baktırıyorum tamam ama herşeyi allahtan istiyorum ama oda gökten zembille indirmiyor,sen çalışıcan azmedicen dimi tatlıcım

Aşkta gurur olmaz ,ara söyle özledim de , döneceği varsa belkide bunu bekliyor,sende aldığın tepkiye göre hareket edersin hem ama dağılmasakın

Tesekkur ederim icime su serptin.
Telefona mesaj attim. Onu ne kadar sevdigimi soyledim. Tiss yok.
Insallah aralik'ta doner bana.
Ne yalan soyleyeyim 3 falcinin da dediklerinden etkilendim. Oyle yuvarlak seyler soylemediler. Cok kesin konustular ve gelecekle ilgili detaylara kadar benzer eyler soylediler,
Bakalim.

Hakkımızda hayırlısı canım... Ama bu erkek milletine taviz verdikçe, onlardan bişey yapmalarını beklemeden onları sevdikçe kullanılıyoruz...
Ben bu senin yaşadığın dönemleri 7 sene yaşadım... Dönecek, dönmücek, seviyo, sevmiyor diye kafayı yedim 7 sene!
Aramızda özel bişey olmasa 7 sene sürmezdi diye bahaneler buldum kendime... O da benim sevgimi gördükçe istediği gibi gelip gitmeye devam etti... O yüzden kendinizden de fazla ödün vermeyin... Seviyorsa senin attığın mesajdan sonra adam olur döner, ama seni beklemede bırakıp 1-2 ay sonra dönerse... Gidecek kapısı kalmamış sana dönüyor da olabilir...
Dün bir falcıya daha gittim bu zamana kadar 20'den fazla falcıya gittim bir çoğu da olumlu konuştu...
Ama dün gittiğim kişi bana güzel bi ders verdi, çok mantıklı konuştu, çok doğru analizleri vardı... Gerçekten bir terapi oldu benim için, "bu adam değişecek diye hep beklemişsin ama değişmez, bir insan 1 yıl sorumluluk almaz 2 yıl almaz ama bu 7 yıldır sorumluluk almamış, bencilce davranmış... sen 7 senedir dönüyor diye kendini kandırma dönmesi bir kıstas değil, ne kadar sorumluluk aldığına bak... Bir insan seviyorsa birşeyler yapar... " dedi... Ve cidden bazı şeyler kafama tekrar dank etti ve olumsuz konuşan biri çıktığı için içimden bişeyler koptu...

Bana da falcılar hepsi gelecek görüşeceksin kasımda konuşmalar olacak dedi zaten seneye evlilik görünüyor diyorlardı. Şu an ne gelen var ne giden. Bir de burda övülen falcılara gittim ve genelde hepsi aynı senaryoyu söyleyince herhalde olabilir diye düşündüm. Hani yok fala inanmam desemde sanırım farkettim ki bel bağlamışım, umutlanmışım. Ama zaman ilerledikçe acı gerçek çıkıyor. Yok gelmiyor dönmüyor.

Gaybın anahtarı Allah’ın yanındadır. Onları ancak O bilir.” (En’âm Sûresi, 59) “Hiçbir kimse yarın ne yapacağını bilemez.” (Lokman Sûresi, 34) “De ki: Göklerde ve yerde Allah’tan başka kimse gaybı bilemez.” (Neml Sûresi, 65) kimse beni yanlış anlamasın bildiğimi söylemek zorundayım....

Son düzenleme:

yok neden yanlış anlayalım .doğru söylüyorsun.bak işte o kadar övülen tüm falcılar fos çıktı.

canım sen birde şu taksim semboldeki nesil e gitsene.o olumsuz konuşuyor yani olmayacaksa olmayacak diyor.umutlandırmıyor.falın sağlamasını yapmak için git bakalım.hem ucuz orası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…