nısantasındakı roman falcıyla ılgılı daha ayrıntılı yazarmısın gelecek cıktı mı neler bildi?
kimlerdi bu falcılar
kimlerdi bu falcılar
üçüde çok detaaylı ve birbirine yakın şeyler söylediler. onun için umutlanmıştım ama forumu okuyunca herkesin yaşadığı bir tecrübe olduğunu ve sounun hüsran olduğunu anladım.
Oysa ben çok umutlanmış, sevgilimin Aralıkta döeceğine kesin gözüyle bakmaya başlamıştım.
Şimdi umutlarım söndü. Çok kötüyüm.
faala göre hareket eder hayatını yönlendiirirsen alt üst olursun. Bu kötülüğü yapma kendine.
neye göre yönlendireceğimi bilmiyorum
bazen onu arayayım diyorum bazen de kendime 'bekle eğer dönecekse o arar' diyorum
ne yapmam gerektiğini bilmiyorum
en kötüsü bu belirsizlik ve bekleme
3 falcı da geri dönecek diye çok kesin konuştu. hatta birine neden dönsün beni artık sevmediğini söyledi dediğimde doğru değil o seni çok seviyor bunu çok net görüyorum dedibilmez miyim seni çok iyi anlıyorum.
iyi düşün karar ver.
içinden geliyorsa ara, gelmiyorsa bekle ve dua et.
3 falcı da geri dönecek diye çok kesin konuştu. hatta birine neden dönsün beni artık sevmediğini söyledi dediğimde doğru değil o seni çok seviyor bunu çok net görüyorum dedi
beni ümitlendiren 3 ününde aynı şeyleri söylemesi
o zaman neden gidiyoruz aptal gibi bu falcılara?
bunlardan hiç mi doğru söyleyeni yok?
umutlanmak için gidiyoruz ne diye gidelim
o fallar doğru da olabilir. zaten ihtimaller yarı yarıya. ya seviyo ya sevmiyo.
ya gelecek ya gelmeyecek.
gittiğin şu üç kişi kim onları söysene sen :) belki atma oranı konusunda yardımcı olabilirim.
o zaman neden gidiyoruz aptal gibi bu falcılara?
bunlardan hiç mi doğru söyleyeni yok?
Tesekkur ederim icime su serptin.
Telefona mesaj attim. Onu ne kadar sevdigimi soyledim. Tiss yok.
Insallah aralik'ta doner bana.
Ne yalan soyleyeyim 3 falcinin da dediklerinden etkilendim. Oyle yuvarlak seyler soylemediler. Cok kesin konustular ve gelecekle ilgili detaylara kadar benzer eyler soylediler,
Bakalim.
Gaybın anahtarı Allah’ın yanındadır. Onları ancak O bilir.” (En’âm Sûresi, 59) “Hiçbir kimse yarın ne yapacağını bilemez.” (Lokman Sûresi, 34) “De ki: Göklerde ve yerde Allah’tan başka kimse gaybı bilemez.” (Neml Sûresi, 65) kimse beni yanlış anlamasın bildiğimi söylemek zorundayım....
Tesekkur ederim icime su serptin.
Telefona mesaj attim. Onu ne kadar sevdigimi soyledim. Tiss yok.
Insallah aralik'ta doner bana.
Ne yalan soyleyeyim 3 falcinin da dediklerinden etkilendim. Oyle yuvarlak seyler soylemediler. Cok kesin konustular ve gelecekle ilgili detaylara kadar benzer eyler soylediler,
Bakalim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?