Hakkımızda hayırlısı canım... Ama bu erkek milletine taviz verdikçe, onlardan bişey yapmalarını beklemeden onları sevdikçe kullanılıyoruz...
Ben bu senin yaşadığın dönemleri 7 sene yaşadım... Dönecek, dönmücek, seviyo, sevmiyor diye kafayı yedim 7 sene!
Aramızda özel bişey olmasa 7 sene sürmezdi diye bahaneler buldum kendime... O da benim sevgimi gördükçe istediği gibi gelip gitmeye devam etti... O yüzden kendinizden de fazla ödün vermeyin... Seviyorsa senin attığın mesajdan sonra adam olur döner, ama seni beklemede bırakıp 1-2 ay sonra dönerse... Gidecek kapısı kalmamış sana dönüyor da olabilir...
Dün bir falcıya daha gittim bu zamana kadar 20'den fazla falcıya gittim bir çoğu da olumlu konuştu...
Ama dün gittiğim kişi bana güzel bi ders verdi, çok mantıklı konuştu, çok doğru analizleri vardı... Gerçekten bir terapi oldu benim için, "bu adam değişecek diye hep beklemişsin ama değişmez, bir insan 1 yıl sorumluluk almaz 2 yıl almaz ama bu 7 yıldır sorumluluk almamış, bencilce davranmış... sen 7 senedir dönüyor diye kendini kandırma dönmesi bir kıstas değil, ne kadar sorumluluk aldığına bak... Bir insan seviyorsa birşeyler yapar... " dedi... Ve cidden bazı şeyler kafama tekrar dank etti ve olumsuz konuşan biri çıktığı için içimden bişeyler koptu...
faldanda bakandanda baktırandanda nefret ediyorum.
bu bahsettiğin kadın fikirtepe tarafındamı oturuyordu acaba
bir kaç yıl önce bir komşumuza misafirliğe gelen bi kadın vardı adını hatırlamıyorum sdece fikirtepe tarafında oturduğunu hatırlıyorum , yani sanıyorum uzun zaman oldu pek hatırlamıyorum ama aynı onu anlattın uzun zamandır onu arar dururum
gideceğin zaman banada haber verirsen sevinirim
Hakkımızda hayırlısı canım... Ama bu erkek milletine taviz verdikçe, onlardan bişey yapmalarını beklemeden onları sevdikçe kullanılıyoruz...
Ben bu senin yaşadığın dönemleri 7 sene yaşadım... Dönecek, dönmücek, seviyo, sevmiyor diye kafayı yedim 7 sene!
Aramızda özel bişey olmasa 7 sene sürmezdi diye bahaneler buldum kendime... O da benim sevgimi gördükçe istediği gibi gelip gitmeye devam etti... O yüzden kendinizden de fazla ödün vermeyin... Seviyorsa senin attığın mesajdan sonra adam olur döner, ama seni beklemede bırakıp 1-2 ay sonra dönerse... Gidecek kapısı kalmamış sana dönüyor da olabilir...
Dün bir falcıya daha gittim bu zamana kadar 20'den fazla falcıya gittim bir çoğu da olumlu konuştu...
Ama dün gittiğim kişi bana güzel bi ders verdi, çok mantıklı konuştu, çok doğru analizleri vardı... Gerçekten bir terapi oldu benim için, "bu adam değişecek diye hep beklemişsin ama değişmez, bir insan 1 yıl sorumluluk almaz 2 yıl almaz ama bu 7 yıldır sorumluluk almamış, bencilce davranmış... sen 7 senedir dönüyor diye kendini kandırma dönmesi bir kıstas değil, ne kadar sorumluluk aldığına bak... Bir insan seviyorsa birşeyler yapar... " dedi... Ve cidden bazı şeyler kafama tekrar dank etti ve olumsuz konuşan biri çıktığı için içimden bişeyler koptu...
Sevgili daphne1133, suan hersey senin icin cok yeni. Seni cok iyi anliyoruz, burda herkesin en az bir kereliginede olsa buna benzer bir olay basindan gecmistir. Yalniz degilsin =), ama sandigin kadarda buyuk bi olay degil bu aslinda. Burda bir suru olumsuz tecrube okuyosun degil mi? Hepside seni yaraliyor eminim ki. Bence aldiris etme, baskalarinin sana verdigi tavsiyeler seni uzecek nitelikteyse bunlari sakin ciddiye bile alma. Sizin iliskinizi biz bilemeyiz, falcilar bilemez (yada bilir bi kismi).. senin karakterin nasildir, sevgilininki nasildir hic bilemeyiz. Nasil davranman gerektigini en iyi sen bilebilirsin bu yuzden!. Biri oyle davranir ise yaramaz olayi berbat eder, birinde de tam tersi duzelir.
Tek yapman gereken sey ne biliyomusun? cantada keklik gibi dusun sevgilini.. o rahatlikta haraket et! Etrafina bak bi, rahatla.. bi tek o yok.
pardon isimleri paylaşmışsın yeni gördüm. belgin belgin kostak mı? birnur ve elmira için iyi konuşuluyo genelde. sen yine umutlanma tabi. ama elmira bu forumda çok beğeniliyor sanırım :)
Aslında aralarında beni en az şaşırtan Elmira oldu. Belki telefonda baktı ondandır. Bu ilşler telefonda nasıl olur emin değilim.
Bana sevgilimin beni benden bile çok sevdiğini söyledi. Bunu dediği adam daha 2 hafta önce bana seni artık sevmiyorum Yüreğimde sana ateş yok diyip beni bıraktı gitti.
Bunu Elmira'ya söyledim 'istersen ona inan ama benim gördüğüm bu, onun senden vazgeçmesi imkansız' dedi.
Ayrıca arlarında en çok Elmira benden bilgi almaya çalıştı diğerleri hemen hiç bir bilgi almadan bana hikayemi anlattılar.
Belgin dediğin gibi Belgin Kostak.
Belgin Kostak isim bulma kısmı dışında bayağı iyiydi ama isim bulma çok uyduruk. Eğer burada anlatılan tüm falcılar böyle isim buluyorsa çok inanılcak bir şey değil.
Açıkca bu konularda sıfır tecrübeliyim ve ilk defa fal baktırdım ama gördüklerim ve onlardan duyduklarım kendi kendime ' acaba bunlar gerçekten bazı şeyleri görebiliyorlar mı' dedirtecek kadar enteresandı. Telepati de olabilir, bilmiyorum. Belki o nedenle geleceği pek tutturamıyorlardır.
İstnabul'un en iyi falcısına gitmek isterdim. Ama sanırım bu forumda söylenenler çok iyi değilller. Kötü değiller ama her zaman iyi bir perfomansları yok. Yetenekleri de belli bir seviyede. Ben daha iyi birilerinin olduğunu düşünüyorum ama sanırım onlar daha az biliniyorlar. En azından bu forumda.
Aslında şurada bir ' kırıkkalpler falcısını arıyor' adında bir komite kursak ta bazen bir araya gelip hem eğlenip hem araştırsak.
size şöyle bir örnek vereyim bizim aile toptan fala meraklıdır bundan 10-15 yıl evvel evimize bir falcı gelmişti ben de o zamanlar unv sınavına girecektim adam sadece gözlerini kapatarak söylüyordu herşeyi bizimkiler sordular sınav sonucu ne olacak die adam dediki su harfle başlayan bi okulda sınava girecek 2 katta girecek sınav kağıdım gelmişti okulun adı dogruydu ama 1. kat yazıyordu sonra da dediki gireceği sınıfın başında x olacak a b hadi neyse de x iyi bi atıştı sonuç dedik dedi fazla başarılı olamayacak orta olacak dedi neyse ben o okulda sınava girdim dedilerki bu okulda 1. kat aslında 2 imiş ben dumur oldum tabi sonra sınav sınıfıma geldiğimde bir de baktım ki kapısında x yazıyor nasıl moralim bozuldu anlatamam ama ben o sınavda türkiye derecesi yaparak tıp fak kazandım yani diyeceğim o ki malum varlıklar bizim bilemediğimiz yerlere gidebilirler kişilerin beyinlerini içinden geçenleri okuyabilirler belki sizin kendinize bile itiraf edemediğiniz duyguları ama bunları biliyor olmaları geleceği bilecekleri anlamına gelmiyor bayagı uzun yazdım ama sonuç bu
bunun yanında evet ben de şahit oldum gerçekten benim de tanıdıklarımın da geleceğini bilen falcılar oldu bir tesadüf müydü yoksa gerçekten yetenek mi onu bilmiyorum
Aslında aralarında beni en az şaşırtan Elmira oldu. Belki telefonda baktı ondandır. Bu ilşler telefonda nasıl olur emin değilim.
Bana sevgilimin beni benden bile çok sevdiğini söyledi. Bunu dediği adam daha 2 hafta önce bana seni artık sevmiyorum Yüreğimde sana ateş yok diyip beni bıraktı gitti.
Bunu Elmira'ya söyledim 'istersen ona inan ama benim gördüğüm bu, onun senden vazgeçmesi imkansız' dedi.
Ayrıca arlarında en çok Elmira benden bilgi almaya çalıştı diğerleri hemen hiç bir bilgi almadan bana hikayemi anlattılar.
Belgin dediğin gibi Belgin Kostak.
Belgin Kostak isim bulma kısmı dışında bayağı iyiydi ama isim bulma çok uyduruk. Eğer burada anlatılan tüm falcılar böyle isim buluyorsa çok inanılcak bir şey değil.
Açıkca bu konularda sıfır tecrübeliyim ve ilk defa fal baktırdım ama gördüklerim ve onlardan duyduklarım kendi kendime ' acaba bunlar gerçekten bazı şeyleri görebiliyorlar mı' dedirtecek kadar enteresandı. Telepati de olabilir, bilmiyorum. Belki o nedenle geleceği pek tutturamıyorlardır.
İstnabul'un en iyi falcısına gitmek isterdim. Ama sanırım bu forumda söylenenler çok iyi değilller. Kötü değiller ama her zaman iyi bir perfomansları yok. Yetenekleri de belli bir seviyede. Ben daha iyi birilerinin olduğunu düşünüyorum ama sanırım onlar daha az biliniyorlar. En azından bu forumda.
Aslında şurada bir ' kırıkkalpler falcısını arıyor' adında bir komite kursak ta bazen bir araya gelip hem eğlenip hem araştırsak.
Günaydın kızlarrr..
Yaklaşık 1 aydır formda bişey yazmıyodum ama takip ediyodum vee 3 aylık falcı maratonum sanırım sona erdi dün gece :)) bunca falcıya gttimm herkes barışcan dedii sabırla bekledımm ve dün beklenen oldu.. barış için ilk adımlar atıldı .. hemde denilen tarihtee.. ama önce insanın gerçkten yürektenm istemesi gerekiyomuşgerçkten çok istemesi ve hep dua etmesi gerekiyomuş evet falcılarda medet umuyoruz bende öyleyim ama önce inanınn içten imkansız demeyin benimkide imkansızdıı ama oldu yavaş yavaşda olcak daha çok inanıyorummm.. dejavudaki neşeninn her dediğini bir bir yaşadım , stons gül bana eylül sonu demişti ve arad söyledikleride oldu tutan tutmayan var elbet ama inanmak önemli.. ve diğer ismini söyleyemdğim müthiş falcım beni hep inandırdı her zaman her daim... kızlar sadece inanın yürekten inanın olur... umarım hepnizim gönlünden kalbinden geçen olur.. fallarınız çıkar :))
şimdi okadar çokki nerden başlyım:))
Öncelikle dejavu neşe abla çok iyi yani 3 aydr 5 sefer gttysem hep istikrarla olacağını ve oan gelişen herşeyi ama herşeyi bilirdi ve ne dediysede olurdu
sonra stones gül ona bir kere gttm çıkarken hadi cnm dye çıkmıştım ama ne dediyse oldu geçmişide geleceğide bildii yani arada neşler olacağını sana şöyle davranıcak şu olcak bu olcak dedi oldu :))
emel cafe emele gttm güzel baktı oda olcak dedi ama daha iyileri var bnce..
dejavu ayşe kesinlkle kum falına baktrın kesinle diyorum çnkü gerçkten harika bakıyor 12 eylülden sonra bekle olacak kesin sana şöyle dycek byle dycek dedi valla hepsni duydum ondan...
violette bi tuğba var aman ha sakın gtmeyin boşa bilmiyorum ama ben kesnlkle beğenmedim
emel omuzdaşı beğenmeğenler vardı ama ben ona baktrdığımda şok edenler şeyler duymuştum yani bir insan geçmişi byle iyi mi anlatr herkesn atladığı şeyi şak dye bildi ve banada o eylül sonu demişt onunda dedklerin oldu bu çocuk seni takip edyo kmseyle görüşme demişti hakkten taakip ediyomuş:))
şuan aklıma gelen bunlar yaniş hafızma kazılanlar yoksa daha br sürü falcı vaaar:))
geçmişi incelerken bu arkadaşın yazdıklarını gördüm.bazı falcıların geleceği bildiklerine dair baya idialı konuşmu.kim bunlar ilk kez duyuyorum.baktıran varmı?ilerisi çıkan varmı bir aydınlatırmısınız?detay verirmisiniz?çıkan çıkmayan? narin 90 senden de bekliyorum canım.dejavu ayşe,dejavu neşe falan iyi demişsin.bird eismini sakladığın biri var.o çıkmıyormu?
dejavu neşeye bende 3 4 kere baktırdım..dedikleri hep oldu ama son baktırdıgımın zamanı var daha bayramda baktırmıştı istikrarlı konşur evet bencede bende beğeniorum.
arkadaş birde ayşe yi demiş..babyster neşe hakkında ayrıntılı bilgi verebilirmisin? neler çıktı özel değilse....ben ilerisini merak ediyorum..birde nerdedir(adres tel falan) kaça bakar.tarotmu kahvemi bakar?
arkadaş birde ayşe yi demiş..babyster neşe hakkınd ayrıntılı bilgi verebilirmisin? neler çıktı özel değilse....ben ilerisini merak ediyorum..birde nerdedir(adres tel falan) kaça bakar.tarotmu kahvemi bakar?
arkadaş gitmiş galiba yetişemedim ona.stones te gül var demiş.o mu yoksa neşemi daha iyidir bir açıklama yaparsa seviniriz
çok eski mesajlara baktım.birileri sürekli bakırköy purple cafedeki gül ü methetmiş.2010 yaz ayları..stones gül ile purple gül aynı kişimi? şimdi bu gül'ler mi yoksa neşemi diyorum?eski arkadaşlarda yardımcı olurlarsa iyi olur.yenilerdend eyardım istiyorum çünkü falcıların enerjileri azalabiliyor....
canım neşe kahve tarot bakıo 20tl.ya neşe benim aile ilişkilerimi de bildi mesela tek aşk üzerine deil.sadece aile içi olan sorunları kimsenin bilmedigi şeylerdi mesela bunlar.sonra aşk üzerine olanlarda da kaç kere ayrılıp barıştıgımızı sonra ortak çok yakın bi arkadasmız var onun adını neler dedigini fln bana hepsini bildi.yine eski sevgilimin çogu şeyini bildi hani öyle herkesin bilmedigi.okulla ilgilide kaçıncı sınıfta olduguma kadar bildi mesela bence denenmeli arkadasıma tel numarası söylemişti böyle bi numara arıcak seni die falan ii yani neşe benle enerjiyi tutuo bence.ama son falı digerleri kadar detaylı deildi bana sorarsan ama yine nokta atışları yaptı diger fallarında daha çok yapıodu ona göre kıyaslarsak böyle ama istikrarlıydı yinede son falıda hani memnun kaldım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?