İstanbul'da Fal - Falcılar

canım benim,3 falcı aynı şey dedi diye inanma,bana en az 8 tanesi aynı şeyi söyledi de noldu,üzülen ben oldum,tersi çıktı hepsinin.zaten iki olasılık var.ya döner ya dönmez,ya seviyo,ya sevmiyo,tahmn etmeleri zorda olmuyohem sanki bize erkek yokk,sallaaa,kıymetini bilmeyenle bir ömrü mahvedeceğine edeceğine,azcık sabret de sultanlar gibi yaşa,bak o zaman nasılda güleceksin kendine,ne aptallıklar yapmışım böle diyehiç kimse senden kıymetli değil

faldanda bakandanda baktırandanda nefret ediyorum.

kibir en büyük günah olmanın yanında en büyük zaafiyettir.
nefret güçlü bi duygudur ama negatiftir. yer bitirir insanı.
32 yıldır hiç nefret etmedim.
bilirim ki bugün başkasının yaşadığı bir olayı yarın ben yaşayabilirim.
o yüzden yaşadıkları ve yaptıkları için insanları küçümsemem.
fal baktırıyorum ama çok şükür kendimi diğer insanlardan üstün görmem ,seçimleri ya da yaptıklarından dolayı nefret etmem.
mevlaananın dediğini benimser ne olursan ol gel derim.
umarım ruhun huzura erer ,kibirden arınır ve insanları yargılamaanın kötü bişi oldugunu anlarsın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sevgili daphne1133, suan hersey senin icin cok yeni. Seni cok iyi anliyoruz, burda herkesin en az bir kereliginede olsa buna benzer bir olay basindan gecmistir. Yalniz degilsin =), ama sandigin kadarda buyuk bi olay degil bu aslinda. Burda bir suru olumsuz tecrube okuyosun degil mi? Hepside seni yaraliyor eminim ki. Bence aldiris etme, baskalarinin sana verdigi tavsiyeler seni uzecek nitelikteyse bunlari sakin ciddiye bile alma. Sizin iliskinizi biz bilemeyiz, falcilar bilemez (yada bilir bi kismi).. senin karakterin nasildir, sevgilininki nasildir hic bilemeyiz. Nasil davranman gerektigini en iyi sen bilebilirsin bu yuzden!. Biri oyle davranir ise yaramaz olayi berbat eder, birinde de tam tersi duzelir.

Tek yapman gereken sey ne biliyomusun? cantada keklik gibi dusun sevgilini.. o rahatlikta haraket et! Etrafina bak bi, rahatla.. bi tek o yok.

Son düzenleme:

Bu bayan gazi mahallesinde oturuyor, Fikirtepe oradamidir bilemicem, cunku istanbul'u cok iyi tanimiyorum.. gittigimiz gunde yuruyus'e denk geldik her tarafta tank mank vardi, nereye dustuk diye tirsmistik arkadasla ;D

Sen kime gittin kuzum ,belki benimde bir derse ihtiyacım vardır

arkadaşlar taksimdeki emine akkayaya (rüyanız hayrolsun programını sunuyordu) baktıran varmı aranızda? bana o anı bildi fakat gelecekle alakalı söyledikleri şeyler çıkarmı diye merak ediyorum. eğer baktıran varsa lütfen nasıl olduğunu yazsın..

keryneia, teşekkürler canım
çok güzel şeyler yazmışsın

aslında yapılaca bir şey yok kaderimde bunu da yaşamak varmış yaşıyorum
insan bu deneylerden daha güçlü çıkıyor ama bir şeylerini de orada bırakıyor, sanki biraz eksiliyoruz
bir şeyleri yitiriyoruz
neyse burası ağlama duvarı değil, falcılarla yaşanan deneyimler yeri
dediğim gibi ben bu yaşıma kadar ilk defa falcıya gittim, arkdaşlar arasında bile kahve falı bakan olduğunda alay etmişimdir
şmdi birden bu yaşadığım deneyim beni şok etti
hayatıma dair bildikleri şeyler tahmin ve tesadüfle açıklanacak gibi değil
birbirlerine benzer söyledikleri 'yola gideceksin ' ' iyi şeyler olacak' türü genel şeyler değildi
burada okuyorum, deniyorki hep iyi şeyler söyleniyor ama bana sevgilimin döneceğini söylerken kötü şeyler de söylediler
mesela bir tanesi 2 yıl içinde babamın öleceğini söyledi
moral vermek isteyen neden böyle söylesin
aralık çok uzak değil, bekleyeceğim
olmazsa sonra artık unutmak için elimden geleni yapacağım

pardon isimleri paylaşmışsın yeni gördüm. belgin belgin kostak mı? birnur ve elmira için iyi konuşuluyo genelde. sen yine umutlanma tabi. ama elmira bu forumda çok beğeniliyor sanırım :)

Aslında aralarında beni en az şaşırtan Elmira oldu. Belki telefonda baktı ondandır. Bu ilşler telefonda nasıl olur emin değilim.
Bana sevgilimin beni benden bile çok sevdiğini söyledi. Bunu dediği adam daha 2 hafta önce bana seni artık sevmiyorum Yüreğimde sana ateş yok diyip beni bıraktı gitti.
Bunu Elmira'ya söyledim 'istersen ona inan ama benim gördüğüm bu, onun senden vazgeçmesi imkansız' dedi.
Ayrıca arlarında en çok Elmira benden bilgi almaya çalıştı diğerleri hemen hiç bir bilgi almadan bana hikayemi anlattılar.

Belgin dediğin gibi Belgin Kostak.
Belgin Kostak isim bulma kısmı dışında bayağı iyiydi ama isim bulma çok uyduruk. Eğer burada anlatılan tüm falcılar böyle isim buluyorsa çok inanılcak bir şey değil.

Açıkca bu konularda sıfır tecrübeliyim ve ilk defa fal baktırdım ama gördüklerim ve onlardan duyduklarım kendi kendime ' acaba bunlar gerçekten bazı şeyleri görebiliyorlar mı' dedirtecek kadar enteresandı. Telepati de olabilir, bilmiyorum. Belki o nedenle geleceği pek tutturamıyorlardır.

İstnabul'un en iyi falcısına gitmek isterdim. Ama sanırım bu forumda söylenenler çok iyi değilller. Kötü değiller ama her zaman iyi bir perfomansları yok. Yetenekleri de belli bir seviyede. Ben daha iyi birilerinin olduğunu düşünüyorum ama sanırım onlar daha az biliniyorlar. En azından bu forumda.
Aslında şurada bir ' kırıkkalpler falcısını arıyor' adında bir komite kursak ta bazen bir araya gelip hem eğlenip hem araştırsak.

o en iyi falcıyı bulsam bi dakika beklemeyeceğim bile. dertlerimden sıyrılsam bi daha fal baktırmayacağım gerçi:) bu arada bi de şöyle bi örnek varmış:

TPHPMC canım merhaba ,

çok yakında ben de Elmira'ya baktırıdım.
benden ayrılan sevgilim 3 haftaya dönecek dedi. üstüne gitme süreyi uzatırsın dedi.
merak ediyorum sen Elmira'yı beğenmiştin dedikleri çıktı mı?
verdiği süre sonunda sevgilin geri dönemiş bunu yazılarıdan anlıyorum ama yine de aranızda i görüşme olmuş galiba
Yani bir araya gelip tekrar mı ayrıldınız
cevabın için teşekkür ederim

sevgili daphne..

öncelikle...herşey gönlüne göre olsun:)...epeyce üzülmüşün...

ben eski bir üyeyim ve fal tecrübem de fena değil:)...eskiden çok sık baktıran amaa şimdi...keyfi ve uzun aralar vererek baktırıryorum...
en iyi falcı diye birşey yok maalesef:)...bir kaç kişi tarafından çok beğenilen falcılar vardır...ama bunun karşısında...hiç beğenmeyenlerde oluyor...garantisi yok

bulunduğun durumda...falcı'ya gitme ihityacın olduğunu çok iyi anlıyorum...amaa çok fazla falcılara giderek kafanı karıştırma...6 yıl evelsi aynı durumdaydım...ve gitmediğim falcı kalmamıştı...bir falcıdan çıkar...2 gün moralim iyi olurdu...çünkü barışacaksınız demişti....ama 3. gün tekrar falcı'ya giderdim6 ayım öyle geçti....hep bana verilen umutlarla....bekledim durdum...bir gün...gene bir falcıdan çıktığımda...dışarıda...herkes hayatını yaşadığını gördüm ve ben falcılara giderek...hayatımı ne kadar kısıtladığımı anlamıştım.evet..terapi için gidiyordum...ama hayatımıda askıya almıştımterapi için git ...ama hayatını...falcılar bunu söylüyor diye...askıya alma...sonuçta..falcıların söylediği gibi barışmadım!!

sevgiler...

geçmişi incelerken bu arkadaşın yazdıklarını gördüm.bazı falcıların geleceği bildiklerine dair baya idialı konuşmu.kim bunlar ilk kez duyuyorum.baktıran varmı?ilerisi çıkan varmı bir aydınlatırmısınız?detay verirmisiniz?çıkan çıkmayan? narin 90 senden de bekliyorum canım.dejavu ayşe,dejavu neşe falan iyi demişsin.bird eismini sakladığın biri var.o çıkmıyormu?

Son düzenleme:

dejavu neşeye bende 3 4 kere baktırdım..dedikleri hep oldu ama son baktırdıgımın zamanı var daha bayramda baktırmıştı istikrarlı konşur evet bencede bende beğeniorum.

dejavu neşeye bende 3 4 kere baktırdım..dedikleri hep oldu ama son baktırdıgımın zamanı var daha bayramda baktırmıştı istikrarlı konşur evet bencede bende beğeniorum.

arkadaş birde ayşe yi demiş..babyster neşe hakkınd ayrıntılı bilgi verebilirmisin? neler çıktı özel değilse....ben ilerisini merak ediyorum..birde nerdedir(adres tel falan) kaça bakar.tarotmu kahvemi bakar?

arkadaş birde ayşe yi demiş..babyster neşe hakkında ayrıntılı bilgi verebilirmisin? neler çıktı özel değilse....ben ilerisini merak ediyorum..birde nerdedir(adres tel falan) kaça bakar.tarotmu kahvemi bakar?

arkadaş gitmiş galiba yetişemedim ona.stones te gül var demiş.o mu yoksa neşemi daha iyidir bir açıklama yaparsa seviniriz

çok eski mesajlara baktım.birileri sürekli bakırköy purple cafedeki gül ü methetmiş.2010 yaz ayları..stones gül ile purple gül aynı kişimi? şimdi bu gül'ler mi yoksa neşemi diyorum?eski arkadaşlarda yardımcı olurlarsa iyi olur.yenilerdend eyardım istiyorum çünkü falcıların enerjileri azalabiliyor....

Son düzenleme:
arkadaş birde ayşe yi demiş..babyster neşe hakkınd ayrıntılı bilgi verebilirmisin? neler çıktı özel değilse....ben ilerisini merak ediyorum..birde nerdedir(adres tel falan) kaça bakar.tarotmu kahvemi bakar?

canım neşe kahve tarot bakıo 20tl.ya neşe benim aile ilişkilerimi de bildi mesela tek aşk üzerine deil.sadece aile içi olan sorunları kimsenin bilmedigi şeylerdi mesela bunlar.sonra aşk üzerine olanlarda da kaç kere ayrılıp barıştıgımızı sonra ortak çok yakın bi arkadasmız var onun adını neler dedigini fln bana hepsini bildi.yine eski sevgilimin çogu şeyini bildi hani öyle herkesin bilmedigi.okulla ilgilide kaçıncı sınıfta olduguma kadar bildi mesela bence denenmeli arkadasıma tel numarası söylemişti böyle bi numara arıcak seni die falan ii yani neşe benle enerjiyi tutuo bence.ama son falı digerleri kadar detaylı deildi bana sorarsan ama yine nokta atışları yaptı diger fallarında daha çok yapıodu ona göre kıyaslarsak böyle ama istikrarlıydı yinede son falıda hani memnun kaldım ben

o güllerin ikisi de aynı kişi canım :)

Neşeye de gitsem mi ki acaba. Ya hep benzer aynı şeyleri diyorlar umutlanıyorum. Aslında bi daha gitmemek niyetindeyim ama sanırım tutamayıp kendimi buna da giderim gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…