canım neşe kahve tarot bakıo 20tl.ya neşe benim aile ilişkilerimi de bildi mesela tek aşk üzerine deil.sadece aile içi olan sorunları kimsenin bilmedigi şeylerdi mesela bunlar.sonra aşk üzerine olanlarda da kaç kere ayrılıp barıştıgımızı sonra ortak çok yakın bi arkadasmız var onun adını neler dedigini fln bana hepsini bildi.yine eski sevgilimin çogu şeyini bildi hani öyle herkesin bilmedigi.okulla ilgilide kaçıncı sınıfta olduguma kadar bildi mesela bence denenmeli arkadasıma tel numarası söylemişti böyle bi numara arıcak seni die falan ii yani neşe benle enerjiyi tutuo bence.ama son falı digerleri kadar detaylı deildi bana sorarsan ama yine nokta atışları yaptı diger fallarında daha çok yapıodu ona göre kıyaslarsak böyle ama istikrarlıydı yinede son falıda hani memnun kaldım ben
o güllerin ikisi de aynı kişi canım :)
nerde bu neşe hanım? adres kafe adı telefon rica edecektim...birde en önemlisi geleceği bilebiliyormu?bir soru sorsam....çok yakın geleceğimi biliyor ilerisinimi?Allahtan başkaıs bilemez tabide tutturma olasılığını soruyorum..mesela sembol dilek için çok yakın 1 haftaya kadra falan diyolar biliyo.ben onu istemiyorum..detay verermisin bu konuda canım.
başka neşeye giden yokmu????
bakırköy dejavu kafede.telefonunu bilmiorum kafenin canım ama google da yaz çıkar kesin.ya tutturması %80 diyim ben sana.çünkü bana dedikleri hep oldu.yani mesela ilk seni internetten eklicek öyle konşcaksınız dedi bana 3lü bi zaman verdi 3 gün sonra ekledi.sonra konştk ettik falan.tekrar olmadı tabi bizim durumumuz o ayrı.tekrar gittim işte bayramda bu seferde aralıgın ortasına kadar süre verdi bana.ama zaman olarak hani hiç ay falan söylememşti bana ilk defa söyledi o yüzden tarihleri nasıl tutturur bilmem.gecikebilir sonuçta olursa yine dedikleri yazarım ama beni etkilemişti.çok ileri tarih içinde bişeyler dedi ama onlarada daha var yine olursa söylerim tabi.mesela ocak ayında bişe olucak dedi olursa derim yine
cvp için sağol canım..bu deiğim gül e gitmedin dimi.nesil için bir arkadaş iyi değil demiş.kızlar hepsi çıkıyor dediler gittim beter şeyler dedi.boşver onu diye nasihat eden tarık var orda birde..sen nesil e ,peline,fulya ya gittnmi? başka kimlere gittin memnun kaldıkların-kalmadıkların kimler?
bi de neşe kötüleri söylüyormu? hep geleyim diye ümitlimi konuşuyor.ben ilk oturuşta diyorum zaten ben herşeyi duymak istiyorum derim.demekki kahve tarot bir arada bakıyor.bazıalrı kahveye ayrı tarota ayrı para alıyorda.kimi tarotta iyi kimi kahvedeymiş.
asiyeye ben kadıköy nostradamus ta 2 kere fal baktırdım ,ileriye yönelik yok böyle bir sallıyor diyeceğim şeyler söyledi.
işe başlayacağım yeri ,sevgilim olacak adamı felan vs vs gülmüştüm ilkinde tam salladı diye ,2.cisi tşk falıydı o zamanda söylediği şeyler oldu.
Asiye boş umut vermiyor,sorduğum biri için direkt bitmiş kapat artık der bakmaz sorduğun şeyle ilgili kötü bişey görüyorsa sorma der söyleyemem detayları .Mantıklı ve akılcıdır.
güle gitmedim begenmeyende çok hemde kısa bakıyo diolar o yzden gitmeyi düşünmedim.nesilede gitmedim canım ben symbole tarık için gitmiştim o yoktu başka birine baktırdım toprak olması lazım eminde degilim çokta memnun kalmamıştım.cafe emel var bakırköyde yine oda fena deildi neşeyle tutarlıydı söyledikleri kısmen çıktı yani.laf kafeye gittim bakırköyde yine memnun kalmadım canandı adı.çok tutarsız baktı bi öyle bi böyle diodu dedikleride çıkmadı zaten.melekler kahvesine gittim begenmedim başkada şu anda hatırlamıorum.ama bence neşe denenmeli cuk oturtuyo yani ben çok begenirim arkadaslarımda begeniyo yani bizi bildi en azından ama enerji meselesı tabi..neşe kötüleride söylüo bu arada çünkü mesela bu seni arar yine ama nasıl elinde tuttun yada gelince tekrar nasıl elinde tutarsın blmem dio bana kalsa seni yoruyo gerk yok dedi.arkadasımın sevgilisi vardı çocuga demedgi kötü laf kalmamışki dedikleride dogruydu hani.
meleklerde bir şengüle giderdim.ilk başlarda bilirdiaileyi ilişkiyi vs. ama hep oyaladı.sana şu burçta şöyle biri çıkacak.başka gittiğimde yine başka burçta biri çıkacak vsvs.nerdeeee.benimkisi için galiba kızlarımı karıştırdı yoksa bilemedimi ben hiçbişi anlamadım.işi bırakacağı gün gittiğimd een sonunda gerçeği söyledi bu o kızı seviyor dedi.ama sorduğum kız başkaydı yine anlamadım.şengülün ileriye dönük falı çıkan varmıydı aranızda? o gidince gülşene baktırdım bir dahada oraya gitmedim.çıkarmı çıkmazmı bilmem..tarık bir kere daha denenmelimi bilmiyorum.neşe için kararsızım..mesela senin için o çocukla geleceğin oalcak diyormu yada öyle ötesi için .yoksa kısa vadede ekledi eklemedi olayımı? gideceğini söylemedimi yada geleceğini.
ben birlikt eiken hiç falcıya gitmemiştim.ayrılınca bir arkadaş yüzündne bulaştım.kadın döneceği tarihi söyledi ben oralı olmadım.evet o zaman döndü.yine falcılara gitmedim.ama ne zaman ayrıldık o zaman yine gitmeye başladım.1 seneye yakın da ara verdim.bulaşıcı bir şey.napalım merak.ben şartları zorluyorum.onlar olmayacak dese bile kendim napıp edip bir şekilde hallediyorum.yani sadece duyduklarım o an sinirimi bozsada yada iyi konuşsalar bile inanmasamda kendim takipteyim.dinlemiyorum onları burnumun dikine gidiyorum.
önce çarşamba dedim randevu aldım, sonra erteledim cumaya çektim ama cumada gitmedim. evet, en son mesajımda cuma kızıltoprak'ta nurcan hanım'a gideceğim demiştim ama gitmedim. hiç canım istemedi, ayaklarım çekmedi resmen, gerçi sabah bir arkadaşım iskambil falı bakmıştı ve fal çok iyiydi, onun da etkisi olabilir ama bilmiyorum. nurcan hanım'la ilgli yorumları yazacaktım fakat gitmedim, ilerleyen zamanlarda gider miyim bilmiyorum, arkadaşımın falının çıkmasını bekleyebilirim.
keşke öyle bi arkadaşım olsa:))
25-30 dk sürdü.
telde bakıyor çünkü hatayda.
soru sorabiliyosun. falın sonunda evet sıra sende sorun var mı dedi
yoh dedim kalmadı ben almam gerekeni aldım
isim bildi gibi 5 harften 3 nü ve nerde oldugunu bildi
baş harfı su son harfi su bir önceki harf su ve 5 harf ve sürekli kullanılan bi isim değil didi. bu akdarını görebildim didi
Bana da yardımcı olabilir misiniz? Karışik ve hiç bilmediğim durumlarla karşı karşıya olarak...
Kızlarrr Merhabaaa....
Fincan Melis e gidecekler vardııı , baktım son birkaç sayfaya gidicem diyenler yorum yapmamışş , gitmedimi son zamanlarda kimse ??
Kızlarrr Merhabaaa....
Fincan Melis e gidecekler vardııı , baktım son birkaç sayfaya gidicem diyenler yorum yapmamışş , gitmedimi son zamanlarda kimse ??
Ben gittim 2-3 hafta önce, fena diil ama öle agzım açık kalmamıştı, ilk başta deftere birşeyler karalıyor orda iyiydi ama, söyledigi seyler dogruydu yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?