İstanbul'da Fal - Falcılar

Symbol Nesil'den bahsedenler var, sağlama için, bir kere Nesil baska bir falın sağlamasını yapacak kadar iyi bir falcı degil. falcı degil ki.
Adam seni sevmiyor, istemiyor, dönmeyecek dedi, dakikalarca, en sonunda verdigi ''hayat dersi''nden o kadar sıkıldım ki, '' neyse bosver bu adamı o zaman, hayatıma yeni biri ne zaman giriyor oyleyse?'' diye sordum,
'' nasıl sattın anında adamı ? '' seklinde inanılmaz hadsiz bir soru sordu.
kimin icin fal baktıracagımızı da nesile sorarım, nasılsa o soyler.

Adam donmustu bu arada onun uzerine bunu da belirtelim.

Kızlarrr Merhabaaa....
Fincan Melis e gidecekler vardııı , baktım son birkaç sayfaya gidicem diyenler yorum yapmamışş , gitmedimi son zamanlarda kimse ??

nerde bu neşe hanım? adres kafe adı telefon rica edecektim...birde en önemlisi geleceği bilebiliyormu?bir soru sorsam....çok yakın geleceğimi biliyor ilerisinimi?Allahtan başkaıs bilemez tabide tutturma olasılığını soruyorum..mesela sembol dilek için çok yakın 1 haftaya kadra falan diyolar biliyo.ben onu istemiyorum..detay verermisin bu konuda canım.

başka neşeye giden yokmu????

o güllerin ikisi de aynı kişi canım :)

ben geçen kış yeni üye olduğumda bir gül ün ilk başlarda iyi olduğu sonra fos çıktığını yazmışlardı.forumun eskileri yazıyordu.acaba aynı kişiden mi bahsediliyor? bu gül nasıl geçmiş an ve geleceği tutuyormu? neşe ya da gül ü sizlerin oranına göre değerlendirebilirim.ama bu ara değil.aklımd abulunsun.kızlar bir el atın

bakırköy dejavu kafede.telefonunu bilmiorum kafenin canım ama google da yaz çıkar kesin.ya tutturması %80 diyim ben sana.çünkü bana dedikleri hep oldu.yani mesela ilk seni internetten eklicek öyle konşcaksınız dedi bana 3lü bi zaman verdi 3 gün sonra ekledi.sonra konştk ettik falan.tekrar olmadı tabi bizim durumumuz o ayrı.tekrar gittim işte bayramda bu seferde aralıgın ortasına kadar süre verdi bana.ama zaman olarak hani hiç ay falan söylememşti bana ilk defa söyledi o yüzden tarihleri nasıl tutturur bilmem.gecikebilir sonuçta olursa yine dedikleri yazarım ama beni etkilemişti.çok ileri tarih içinde bişeyler dedi ama onlarada daha var yine olursa söylerim tabi.mesela ocak ayında bişe olucak dedi olursa derim yine

cvp için sağol canım..bu deiğim gül e gitmedin dimi.nesil için bir arkadaş iyi değil demiş.kızlar hepsi çıkıyor dediler gittim beter şeyler dedi.boşver onu diye nasihat eden tarık var orda birde..sen nesil e ,peline,fulya ya gittnmi? başka kimlere gittin memnun kaldıkların-kalmadıkların kimler?
bi de neşe kötüleri söylüyormu? hep geleyim diye ümitlimi konuşuyor.ben ilk oturuşta diyorum zaten ben herşeyi duymak istiyorum derim.demekki kahve tarot bir arada bakıyor.bazıalrı kahveye ayrı tarota ayrı para alıyorda.kimi tarotta iyi kimi kahvedeymiş.

güle gitmedim begenmeyende çok hemde kısa bakıyo diolar o yzden gitmeyi düşünmedim.nesilede gitmedim canım ben symbole tarık için gitmiştim o yoktu başka birine baktırdım toprak olması lazım eminde degilim çokta memnun kalmamıştım.cafe emel var bakırköyde yine oda fena deildi neşeyle tutarlıydı söyledikleri kısmen çıktı yani.laf kafeye gittim bakırköyde yine memnun kalmadım canandı adı.çok tutarsız baktı bi öyle bi böyle diodu dedikleride çıkmadı zaten.melekler kahvesine gittim begenmedim başkada şu anda hatırlamıorum.ama bence neşe denenmeli cuk oturtuyo yani ben çok begenirim arkadaslarımda begeniyo yani bizi bildi en azından ama enerji meselesı tabi..neşe kötüleride söylüo bu arada çünkü mesela bu seni arar yine ama nasıl elinde tuttun yada gelince tekrar nasıl elinde tutarsın blmem dio bana kalsa seni yoruyo gerk yok dedi.arkadasımın sevgilisi vardı çocuga demedgi kötü laf kalmamış ki dedikleride dogruydu hani.

kimse geleceği kesin bilemez
evet bunu falcılara bi ton paara harcayan ben söylüyorum.
ben elanit ve elmiranın söylediklerini yasıyorum ama bundan sonra yaşayacağımın garantisi yok.
ve hayatımızı onların yazdığı sona göre değil kendi inandığım sona göre ayarlamaya çalışıyorum.
ben sevgilimden ayrı değilim , ayrılmayacağımın garantisi yok ki iç sesim bana bir gün biteceğini söylüyor.
o yüzden kendime ayrı bi yol çizmek için uğraşıyorum. dileğim bu değil tabi ki ,gönül ister ki mutlu son değil hergün mutlu bir başlangıc yaşayayım onunla.
benim aşkımı cok dinledi bu sayfadakiiler :)
dua ediyorum ve bekliyorum. yapılacak başka hiç bir şansım yok :) gelecek hep bi muamma olarak kalıcak :)
dönmesi beklenrn dönse bile sonra ki günler muamma olacak ..
ben gene uzun bi süre baktırmama kararı aldım ama 1-2 ay değil daha uzun.

asiyeyi bugun denedım begenmedım agzından laf alıyor aksını soyluyorsan degıstırıypr benım gorusum bu

meleklerde bir şengüle giderdim.ilk başlarda bilirdiaileyi ilişkiyi vs. ama hep oyaladı.sana şu burçta şöyle biri çıkacak.başka gittiğimde yine başka burçta biri çıkacak vsvs.nerdeeee.benimkisi için galiba kızlarımı karıştırdı yoksa bilemedimi ben hiçbişi anlamadım.işi bırakacağı gün gittiğimd een sonunda gerçeği söyledi bu o kızı seviyor dedi.ama sorduğum kız başkaydı yine anlamadım.şengülün ileriye dönük falı çıkan varmıydı aranızda? o gidince gülşene baktırdım bir dahada oraya gitmedim.çıkarmı çıkmazmı bilmem..tarık bir kere daha denenmelimi bilmiyorum.neşe için kararsızım..mesela senin için o çocukla geleceğin oalcak diyormu yada öyle ötesi için .yoksa kısa vadede ekledi eklemedi olayımı? gideceğini söylemedimi yada geleceğini.
ben birlikt eiken hiç falcıya gitmemiştim.ayrılınca bir arkadaş yüzündne bulaştım.kadın döneceği tarihi söyledi ben oralı olmadım.evet o zaman döndü.yine falcılara gitmedim.ama ne zaman ayrıldık o zaman yine gitmeye başladım.1 seneye yakın da ara verdim.bulaşıcı bir şey.napalım merak.ben şartları zorluyorum.onlar olmayacak dese bile kendim napıp edip bir şekilde hallediyorum.yani sadece duyduklarım o an sinirimi bozsada yada iyi konuşsalar bile inanmasamda kendim takipteyim.dinlemiyorum onları burnumun dikine gidiyorum.

evet bulaşıcı ve bırakmıosun.ya mesela böyle olcagını söyledi hani.ileriye dönük açıkçası olmaz dio biraz senin elinde falan dedi ama sen bunla evlenmezsin dedi.ama bunu kolay kolay bitiremezsinde dedi.bilmiorm belkide hiç tekrar başlamıcaz fal sonuçta

önce çarşamba dedim randevu aldım, sonra erteledim cumaya çektim ama cumada gitmedim. evet, en son mesajımda cuma kızıltoprak'ta nurcan hanım'a gideceğim demiştim ama gitmedim. hiç canım istemedi, ayaklarım çekmedi resmen, gerçi sabah bir arkadaşım iskambil falı bakmıştı ve fal çok iyiydi, onun da etkisi olabilir ama bilmiyorum. nurcan hanım'la ilgli yorumları yazacaktım fakat gitmedim, ilerleyen zamanlarda gider miyim bilmiyorum, arkadaşımın falının çıkmasını bekleyebilirim.

keşke öyle bi arkadaşım olsa:))

keşke öyle bi arkadaşım olsa:))

galiba artık isteklere dayanamarak bakmaya başlıycak :) sabah bakmış işte iyi çıktı dedi, ben de üşendim gitmeye. biraz beklemeye karar verdim, bu hafta içi bir yere gideceğim o kadar, sonra baya bir süre baktırmayacağım. haa arkadaşımın kafasını yemezsem inşallah.

Bana da yardımcı olabilir misiniz? Karışik ve hiç bilmediğim durumlarla karşı karşıya olarak...

Kızlarrr Merhabaaa....
Fincan Melis e gidecekler vardııı , baktım son birkaç sayfaya gidicem diyenler yorum yapmamışş , gitmedimi son zamanlarda kimse ??

Ben gittim 2-3 hafta önce, fena diil ama öle agzım açık kalmamıştı, ilk başta deftere birşeyler karalıyor orda iyiydi ama, söyledigi seyler dogruydu yani

Ben gittim 2-3 hafta önce, fena diil ama öle agzım açık kalmamıştı, ilk başta deftere birşeyler karalıyor orda iyiydi ama, söyledigi seyler dogruydu yani

neşe derken melis çıktı şimdi
neşe galiba yuvarlak konuşuyor anlamadım pek.
iskambil falı bana çıkmıyor kızlar.ya da inanmadığım için.gerçi ben ilk falcıyada inanmayarak gitmiştim hepsini bilmişti ama...(ilkind ekahve sonrakilerde tarot bakmıştı)..iskambile inanmıyorum.pelin de tutturamamıştı hiçbirini..sonra tarot kartlarıyla desteklemeye çalıştı yine beceremedi.
melis ve neşe için başka detaylı yorumları almak istiyorum :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…