neşe derken melis çıktı şimdi
neşe galiba yuvarlak konuşuyor anlamadım pek.
iskambil falı bana çıkmıyor kızlar.ya da inanmadığım için.gerçi ben ilk falcıyada inanmayarak gitmiştim hepsini bilmişti ama...(ilkind ekahve sonrakilerde tarot bakmıştı)..iskambile inanmıyorum.pelin de tutturamamıştı hiçbirini..sonra tarot kartlarıyla desteklemeye çalıştı yine beceremedi.
melis ve neşe için başka detaylı yorumları almak istiyorum :)))
iskambil falını herkes bakamıyor çünkü ve evet biraz da kağıtlara inanmakla ilgili. o katina aşk destesi dediğimiz falda 3 ay boyunca aynı şeyin çıktığını bilirim. iskambille ilgili deneyimlerimi yazsam bitmez zaten.
neşe derken melis çıktı şimdi
neşe galiba yuvarlak konuşuyor anlamadım pek.
iskambil falı bana çıkmıyor kızlar.ya da inanmadığım için.gerçi ben ilk falcıyada inanmayarak gitmiştim hepsini bilmişti ama...(ilkind ekahve sonrakilerde tarot bakmıştı)..iskambile inanmıyorum.pelin de tutturamamıştı hiçbirini..sonra tarot kartlarıyla desteklemeye çalıştı yine beceremedi.
melis ve neşe için başka detaylı yorumları almak istiyorum :)))
ben geçen kış yeni üye olduğumda bir gül ün ilk başlarda iyi olduğu sonra fos çıktığını yazmışlardı.forumun eskileri yazıyordu.acaba aynı kişiden mi bahsediliyor? bu gül nasıl geçmiş an ve geleceği tutuyormu? neşe ya da gül ü sizlerin oranına göre değerlendirebilirim.ama bu ara değil.aklımd abulunsun.kızlar bir el atın
kızlar merhaba,
hatırlarsanız yaklaşık 1.5 ay once elmira ya gitmiştim ve bana 18 kasım için tarih verip eski erkek arkadaşımın doneceğini ve benim istemememe rağmen ona doneceğimi soylemişti. zaten istemiyodum bunların olmasını ama neticede olmadı. ben de 75 tl yi boşa verip bir de şirinevlere kadar gittiğimle kaldım. eski gemi den dileğe devam diyorum ben... birebir bilmese bile pek çok şeyi yakalıyor, onu anlamayı ogrenmek lazım ama:)
3 hafta önce gitmiştim. Dediği 2 şey oldu
tekrar gitmeyi düşünüyorum
Ben gittim 2-3 hafta önce, fena diil ama öle agzım açık kalmamıştı, ilk başta deftere birşeyler karalıyor orda iyiydi ama, söyledigi seyler dogruydu yani
kızlar merhaba,
hatırlarsanız yaklaşık 1.5 ay once elmira ya gitmiştim ve bana 18 kasım için tarih verip eski erkek arkadaşımın doneceğini ve benim istemememe rağmen ona doneceğimi soylemişti. zaten istemiyodum bunların olmasını ama neticede olmadı. ben de 75 tl yi boşa verip bir de şirinevlere kadar gittiğimle kaldım. eski gemi den dileğe devam diyorum ben... birebir bilmese bile pek çok şeyi yakalıyor, onu anlamayı ogrenmek lazım ama:)
kızlar merhaba,
katina destesi iyimi oluyor anlamadım? hangisi oluyor o?üstü kara renkli kartlar var o hangisi? birde daha büyük ve herkeste olmayan bir deste vardı unuttum şimdi adını.
izmir büyücüleri diye bir kitap vardı, katina'nın aşk falı ya da deste diye orda geçiyordu sonra kartları da bastılar. iyi mi oluyor derken anlamadım ama katina değişik bir faldır, net cevap verir yani. üstü kara renkli bir kadın resmi var destede. büyük ve herkeste olmayanı bilmiyorum ama.
Arkadaşlar, İstanbul'da neredeyse bütün falcıları gezerdim eskiden. O zamanlar cafelerde fal bakılmıyordu. Sonra çok sıkıldım bıraktım. Bir gün bir arkadaşım tesadüfen Mercan'a baktırmış. Her söylediği çıkınca, bana da baktır dedi. Önce boşver dedim, sonra bir akşam çok sıkıntılıyken aradım. Randevu verdi. Telefonda veya msn de bakıyor. Ben böyle şey görmedim. İş,aşk hepsi çıktı. Hatta o dönem kimsenin bilmediği karışık bir mesele vardı. Onu bile söyledi, ben inanamadım. Baktırmak isteyen olursa, bende telefonu var. Ama kesin deneyim derim.
Arkadaşlar Selam ,
Daha çok eskiden beri foruma arkadaşlara sesleniyorum,yeni arkadşlarda yardımcı olabilir rita nın teli olan varsa özelden mesaj atabilirmi ..teşekkürler...
evet üstü kara kaplı ve kadın resmi olan..o bana iyi geliyor herkese iyi gelmiyormuş.bana bakan kişi demişti.isabetli oluyordu.birde kimsede görmediğim bir deste görmüştüm benim falcıda.o da iyi bliyordu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?