İstanbul'da Fal - Falcılar

iskambil falını herkes bakamıyor çünkü ve evet biraz da kağıtlara inanmakla ilgili. o katina aşk destesi dediğimiz falda 3 ay boyunca aynı şeyin çıktığını bilirim. iskambille ilgili deneyimlerimi yazsam bitmez zaten.

katina destesi iyimi oluyor anlamadım? hangisi oluyor o?üstü kara renkli kartlar var o hangisi? birde daha büyük ve herkeste olmayan bir deste vardı unuttum şimdi adını.

symbol beşiktaş asiye aylar sonra tekrar gittim herzamanki gibi herşeyi bildi ,bugünkü iş görüşmemle ilgili olucakları bildi ,yani tabiki kalkkıp trafik sıkışacak temde 3 saat takside kalıcaksın demedi ama sorun yaşayacağımı ve görüşmemin iyi gideceğini söyledi sorunun detayı yok malesef hoş söylesede uçak tutacak halimiz yoktu.Neyse önemli konu aşk hayatımada çok güzel dokundu anlattı vee en önemlisi herzamanki gibi sıcak ve pozitifti ,abla gibiydi yani demeye değer diyorum ...

Dejavu cafe nin falcılarını ben pek beğenmiyorum daha önce yiğite ve neşeye gittim ama geleceğe yönelik pek bişi tutturamadılar orada benim elektriğim tutmuyor ,isim veren falcılarda evet ama gelecek fos eğer tusa şu anda ben evli ve çocuklu olurdum,malesef ki öyle bir durum yok:44:

Melis i beğeniyorum ,çok uçuk şeyler söylemedi ve şuna kadarda söyledikleri çıktı ,beklemedeyim büyük olay için ancak 3 ay sonra size tam olarak tuttu tutmadı diyebilirim,negatif bir elektrik almadım ilk 15 gün sağlam tuttu

güle bosuna gitmeyin. hiccccc gerek yok. hem cok beklersiniz, 7 saat bekletmişti beni.. aptallık. gerek yokmus. o an cok mantıklı gelıyordu ama fosss.

Kimler iyi diyorsanız: Çanakkale Biga da yaşayan Esma adın da bir köy kadını...Kendisiyle telde görüşmüştüm ve teli yok bende...Ama ölen abimin adına kadar herşeyi söylemişti bana..Hem geçmişimi hem de geleceğimi bilmişti..Köy şivesine sahip bir kadın..Ama ona bir daha ulaşamadım...Ağzını açık kalırdı...Telefon ettiğimde, ona iyi tanıdığım bir erkek hakkında bilgi almak istemiştim , bana yakalaşan bir erkekti..Bana direk dediki, o adamdan uzak dur evli o demişti..Adamı gittim araştırdım evli çıktı..Dediği herşey doğruydu ama onu bulmak zor işte..

kızlar merhaba,

hatırlarsanız yaklaşık 1.5 ay once elmira ya gitmiştim ve bana 18 kasım için tarih verip eski erkek arkadaşımın doneceğini ve benim istemememe rağmen ona doneceğimi soylemişti. zaten istemiyodum bunların olmasını ama neticede olmadı. ben de 75 tl yi boşa verip bir de şirinevlere kadar gittiğimle kaldım. eski gemi den dileğe devam diyorum ben... birebir bilmese bile pek çok şeyi yakalıyor, onu anlamayı ogrenmek lazım ama:)

dikkat ettim dün biri asiye için fos çıktı yazarken diğer arkadaş ilerisini biliyor demiş.elmira için iyi diyenler var size çıkmamış.gerçi okadar parayı hayatta vermem.neşe ve melisi beğenenler var sıradan bulanalrda var.demek iyi bir falcı gerçekten yok..arkadaşın çanakkaledeki köy kadını dediğine inanırım.çünkü gerçekten bakan insnalar saf temiz para ile işi olmayanlar oluyor..bazıları derki sende büyü var açtırayım 250 milyon 400 milyon.(dikkat edin bizim gittiğimiz kafelerden birinde bu tür insnaalr gelip ayartmaya çalışıyor.bir kız bana bu şekilde teklifte bulunmıştu yemedim.sonra kafe sahibi onu atmış ordan.bir başkasıda benim ablam fal bakıyor ona gelin adresi şu ,şu kadara bakıyor demişti.onuda atmışlar bir daha gelememiş.ne uyanık insanlar var).gidenler ama bir halta yaramayanlar var biliyorum.bir başkası gönlünden ne koparsa der para istemez.onunki tutar.bu işler böyledir işte.

Son düzenleme:
Herkese selam,

ben gecen sene kasim ayinda Birize tarot fali baktirmistim ve bana bir daha kasim 2011de gel demisti. Ama gercekten dedigi hersey ayni cikti ve o yüzden ben de tekrar Pilav Kafeye gittim ama Biriz Hanim yoktu =(

Onun dedikleri harfi harfine cikti ve ben kesinlikle ona tekrar baktirmak istiyorum o yüzden onu ariyorum. Acaba sizlerden biri Biriz Hanimin suan nerede calistigini biliyor mu???

yine sizin eski bi erkek arkadaşınız olduğunu bilmiş hahaha iyi yönünden bakmak lazım. ya benimgb evli olduğunuzu iddia etse idi?? valla elmiraya kalsa ben sevgilimi başka bi kadınla basıp çoktan ayrılmıştım. neyse 75TL'mizin çıkacağı varmış diyelim. bu arada dilek artık gemide değil, elmirayla kıyaslanmayacak kadar iyidir. uzun vade bakar, ozaman gülüp geçersiniz ama 1yıl sonra dediği şey çıkar mesela, aaa dilek bunu demişti dersiniz. psikolog gibi ruhunuzu analizeder, tatlı kaçıktır ama iyidir. aynendevam. üstelik 75 TL de değil

Canım sen elmiraya fal baktırdığında 18 kasım tarihini sana sen sormadan mı söyledi yoksa sen sorunca mı?Çünkü elmiranın sormadan söylediği tarihler bana hep tuttu.tutmasını istemediklerim bile.Ama ne zaman ille de tarih ver desem o tarih hep ertelendi.Hem bire bir aynı tarihi beklememelisin ki keşke öyle olsa ama olamıyor maalesef.

katina destesi iyimi oluyor anlamadım? hangisi oluyor o?üstü kara renkli kartlar var o hangisi? birde daha büyük ve herkeste olmayan bir deste vardı unuttum şimdi adını.

izmir büyücüleri diye bir kitap vardı, katina'nın aşk falı ya da deste diye orda geçiyordu sonra kartları da bastılar. iyi mi oluyor derken anlamadım ama katina değişik bir faldır, net cevap verir yani. üstü kara renkli bir kadın resmi var destede. büyük ve herkeste olmayanı bilmiyorum ama.

evet üstü kara kaplı ve kadın resmi olan..o bana iyi geliyor herkese iyi gelmiyormuş.bana bakan kişi demişti.isabetli oluyordu.birde kimsede görmediğim bir deste görmüştüm benim falcıda.o da iyi bliyordu..

günaydın arkadasım. ben msn veya telefonda bakan birisini arıyorum,mercan dedigin kişi mercan sayhan mı? eger o ise baktıran arkadaslardan yorum alabilirmiyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…