kimi öneriyıorsun?
açıkçası kimi önereceğimi,kime gideceğimi şaşırdım.birinin falcısından öteki memnun değil.ama bana 3 senedir her zaman tutturan nişantaşı sembolda fulya var..geçen haftalarda gittiğimde yine herşeyi bildi ama onu beğenmeyenler de var..saçmalıyor diyorlar ya ben çözdüm o olayı: çok ısrar edip sorarsan, istediğini duymak istersen anlıyor sonra saçmaladı diyorlar..her falcı için geçerli bence..bana acı gerçekleri söyledi mesela oyalamadı hiç..tıpkı çocuğun geleceği tarihi söylediği gibi....
merhaba fulya kahve mi tarotta mı iyiydi?
eski işyerinden arkadaşlar toplanıp Nuray Sayarı ya gitmişler.bilgi vermek için yazıyorum kadın fos çıkmış....olan 400 tl lerine olmuş..ayrıca adam kayırıyor ve oyalıyormuş..şimdi hatırlıyorum bir zamanalr bir evlilik programındaki çift için bunlar evlenecek seneye demişti.o da yalan oldu..daha o zaman hiç birleşmedikleri gibi 10 sene bitti o zamandan beri görüşmüyorlarmış bile...
400 mü oha ama
nasıl fos çıkmış bi de ne bakmış?
horoskop filan çıkardı heralde bu paraya
Canım sen elmiraya fal baktırdığında 18 kasım tarihini sana sen sormadan mı söyledi yoksa sen sorunca mı?Çünkü elmiranın sormadan söylediği tarihler bana hep tuttu.tutmasını istemediklerim bile.Ama ne zaman ille de tarih ver desem o tarih hep ertelendi.Hem bire bir aynı tarihi beklememelisin ki keşke öyle olsa ama olamıyor maalesef.
kibir en büyük günah olmanın yanında en büyük zaafiyettir.
nefret güçlü bi duygudur ama negatiftir. yer bitirir insanı.
32 yıldır hiç nefret etmedim.
bilirim ki bugün başkasının yaşadığı bir olayı yarın ben yaşayabilirim.
o yüzden yaşadıkları ve yaptıkları için insanları küçümsemem.
fal baktırıyorum ama çok şükür kendimi diğer insanlardan üstün görmem ,seçimleri ya da yaptıklarından dolayı nefret etmem.
mevlaananın dediğini benimser ne olursan ol gel derim.
umarım ruhun huzura erer ,kibirden arınır ve insanları yargılamaanın kötü bişi oldugunu anlarsın.
canım banade hemen hemen butun soylediği tarihler tuttu ama ozellıkle benım soylediğim ve beklediğim tarıhler çıkmadı bende hemen hemen burda yazılan falcıların yuzde 90 nına gıtmışımdır daha oncede dediğim gibi favorım şuan elmira bıde marıya vardı annemle hep ona gıderdık evıde bakırkoydeydi ama malesef şu an amerıkada tv de yıldızname bakıyor bu ay bıtmeden bıdaha gıdıcem çunku beklenmedık surpırızler oldu hayatımda...!!!
:18:
canım banade hemen hemen butun soylediği tarihler tuttu ama ozellıkle benım soylediğim ve beklediğim tarıhler çıkmadı bende hemen hemen burda yazılan falcıların yuzde 90 nına gıtmışımdır daha oncede dediğim gibi favorım şuan elmira bıde marıya vardı annemle hep ona gıderdık evıde bakırkoydeydi ama malesef şu an amerıkada tv de yıldızname bakıyor bu ay bıtmeden bıdaha gıdıcem çunku beklenmedık surpırızler oldu hayatımda...!!!
:18:
Günaydın minikdepresif,
Samimi hitabımı hoşgör lütfen. Burada nedense bazı insanları tanıyormuşum hissine kapılıyorum:) Seni görünce yazmak istedim.
Rahmetli Elanit'in söylediklerini beklemeli miyim sence. Hayatımla ilgili çok net birşey söylemişti. Hala olmadı ama, diğer dedikleri verdiği tarihten çok sonra çıktı.
Fikrin gerçekten önemli, teşekkürler...
Pardon şekerim amerikada yazmıssın hangi kanalda cıkıyor? ben yıldıznameye cok inanırım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?