İstanbul'da Fal - Falcılar

kimi öneriyıorsun?

açıkçası kimi önereceğimi,kime gideceğimi şaşırdım.birinin falcısından öteki memnun değil.ama bana 3 senedir her zaman tutturan nişantaşı sembolda fulya var..geçen haftalarda gittiğimde yine herşeyi bildi ama onu beğenmeyenler de var..saçmalıyor diyorlar ya ben çözdüm o olayı: çok ısrar edip sorarsan, istediğini duymak istersen anlıyor sonra saçmaladı diyorlar..her falcı için geçerli bence..bana acı gerçekleri söyledi mesela oyalamadı hiç..tıpkı çocuğun geleceği tarihi söylediği gibi....

Son düzenleme:
Kadıköy'den geldiğim için deniz otobüsünden tarif edeceğim Fincan Cafe'yi. Deniz otobüsünden indikten sonra Galleria'ya gider gibi sola doğru yürüyorsunuz. Gelik restoranı geçtikten hemen sonra karşıya geçilebilecek bir alt geçit var oradan karşıya geçtikten sonra sağa doğru yürüyün. dar ve ağaçlı bir yol orası. Biraz ileride yanyana Laf cafe ve Fincan cafeyi göreceksiniz. 02125707252 numarası. Özelden bir problem oldu yazamadım o yüzden buradan yazıyorum

merhaba fulya kahve mi tarotta mı iyiydi?

merhaba fulya kahve mi tarotta mı iyiydi?

ilk gittiğimde herşeyi kahvede gördü.sonra resim getir kara tarot bakayım dedi.ondada iyiydi.öteki tarotlarada iyi bakıyor..ona sormak lazım hangisine baktırayım diye..o anki şeyine göre..benim sorularım olduğu için tarot bakıyor.kahve sana iletişim kalmadığı için bişey vermez dedi bakmadı.

benim kadar falcilara giden yoktur haytta :) kimi duysam gittim simdi ye kadar hepsi suani bilio inanamiosun once gelecekle ilgili soluolar oo kesin dogru diosun su ani bildigi icin ama sonrasi hepsi yalan DD

verdiginiz paralara yazik oluo sadece ama bakin bitane falci vardi muzo die erdkte ben buna fal baktirmistim bana bi cocuktan bahsetti senden hoslanio falan cicek goruorum dedi bnde yok cnm falan dedim size yemin ederim falcidan ciktim aradan yarim saat gecti cocuk elinde kirmizi gullerle geldi ve bana acildi bu olay baya iyiydi

eski işyerinden arkadaşlar toplanıp Nuray Sayarı ya gitmişler.bilgi vermek için yazıyorum kadın fos çıkmış....olan 400 tl lerine olmuş..ayrıca adam kayırıyor ve oyalıyormuş..şimdi hatırlıyorum bir zamanalr bir evlilik programındaki çift için bunlar evlenecek seneye demişti.o da yalan oldu..daha o zaman hiç birleşmedikleri gibi 10 sene bitti o zamandan beri görüşmüyorlarmış bile...

400 mü oha ama
nasıl fos çıkmış bi de ne bakmış?
horoskop filan çıkardı heralde bu paraya

400 mü oha ama
nasıl fos çıkmış bi de ne bakmış?
horoskop filan çıkardı heralde bu paraya

kimine harita kimine tarot vs bakmış..evet 400 tl almış adam başı..tv lere çıkıyor ya.hayatta vermem bu parayı.insanları hep atlatıyormuş..söz verdiği tarihte gelmeyip erteliyormuş birde..önceliği ünlüler ve tv kanallarıymış...yani 400 tl veren garibanları napacak milyar veren yapımcılar varken
fos çıkmış derken doğum tarihi ve saatine göre genel yorumlar yapmış.şöyle olacak şu ayda şu gezegene girecek dikkat bilmemne..gazetelerde günlük haftalık fal yorumları nasıl her burcun insanına aynı şeyi yazıyorsa bu da aynını yaptı diyorlar..bizim baktırdığımız gibi geçmişi anı falan söylememiş..gelecekte yuvarlak bilgiler...bana iletilenleri yazıyorum..

canım banade hemen hemen butun soylediği tarihler tuttu ama ozellıkle benım soylediğim ve beklediğim tarıhler çıkmadı bende hemen hemen burda yazılan falcıların yuzde 90 nına gıtmışımdır daha oncede dediğim gibi favorım şuan elmira bıde marıya vardı annemle hep ona gıderdık evıde bakırkoydeydi ama malesef şu an amerıkada tv de yıldızname bakıyor bu ay bıtmeden bıdaha gıdıcem çunku beklenmedık surpırızler oldu hayatımda...!!!
:18:

yurekten katılıyorum başkada ekleme yapmıyorum arkadaşım

Tatlım mariya nerde ne bakıyor? bana telefonunu yazarmısın?

Pardon şekerim amerikada yazmıssın hangi kanalda cıkıyor? ben yıldıznameye cok inanırım..

Eger bildiginiz yıldızname bakan biri varsa bana iletişim bilgilerini atabilirmisniz arkadaşlar? Ama çok iyi olmalı yıldıznameye iyi bakılırsa eger gercekten cıkıyor. herkes bakamıyor..

Günaydın minikdepresif,

Samimi hitabımı hoşgör lütfen. Burada nedense bazı insanları tanıyormuşum hissine kapılıyorum:) Seni görünce yazmak istedim.
Rahmetli Elanit'in söylediklerini beklemeli miyim sence. Hayatımla ilgili çok net birşey söylemişti. Hala olmadı ama, diğer dedikleri verdiği tarihten çok sonra çıktı.
Fikrin gerçekten önemli, teşekkürler...

Bekleme .. Bekleyince olmuyor .. Unutup hayata devam edince çıkıyor
ben o yüzden falları hiç yazmam , çıkınca hatırlıyorum.
Şunu söyleyebilirim , Elanit hep 1 numara olarak kalıcak bende ..
Banada hep net şeyler söyledi, acaba demedi, çatır çatır herşeyi bildi,sormadan,bilgi almadan :)
Birde fallarda tarihler sarkabiliyor, istediğin birşeyse umarım çıkar , dua et bol bol ..
Elanit kendisi demişti, benim söylediğim tarihleri bekler ve ona göre yaşarsanız Allahın gücüne gider , çıkmaz hiçbişi diye ..

Pardon şekerim amerikada yazmıssın hangi kanalda cıkıyor? ben yıldıznameye cok inanırım..

canım marıya yı uydu dan (hotbırd) itv de çarşamba gunlerı saat 22:00de takıp edebılırsın numarası yok bende ama kızı benım lıseden arkadaşım yılbaşında turkıyeye gelecek ondan dırek numarasını alıp burdan duyururum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…