- 25 Nisan 2010
- 5.180
- 7.606
- 398
Bekleme .. Bekleyince olmuyor .. Unutup hayata devam edince çıkıyor
ben o yüzden falları hiç yazmam , çıkınca hatırlıyorum.
Şunu söyleyebilirim , Elanit hep 1 numara olarak kalıcak bende ..
Banada hep net şeyler söyledi, acaba demedi, çatır çatır herşeyi bildi,sormadan,bilgi almadan :)
Birde fallarda tarihler sarkabiliyor, istediğin birşeyse umarım çıkar , dua et bol bol ..
Elanit kendisi demişti, benim söylediğim tarihleri bekler ve ona göre yaşarsanız Allahın gücüne gider , çıkmaz hiçbişi diye ..
Kadıköy'den geldiğim için deniz otobüsünden tarif edeceğim Fincan Cafe'yi. Deniz otobüsünden indikten sonra Galleria'ya gider gibi sola doğru yürüyorsunuz. Gelik restoranı geçtikten hemen sonra karşıya geçilebilecek bir alt geçit var oradan karşıya geçtikten sonra sağa doğru yürüyün. dar ve ağaçlı bir yol orası. Biraz ileride yanyana Laf cafe ve Fincan cafeyi göreceksiniz. 02125707252 numarası. Özelden bir problem oldu yazamadım o yüzden buradan yazıyorum
Bahçelievlerde, telefonda da bakabiliyor, benim onunla tanışmam telefonda olmuştu
Daha once bahsedildi mi bilemiyorum ama Taksim'de Rana'ya giden var mi???Dedikleri cikiyor mu cok merak ediyorum???
rana ıkı kelıme soyluyor tavsıye etmem[/QUOT
Katılıyorum bence falcı demek dogru deil Ranaya
canım marıya yı uydu dan (hotbırd) itv de çarşamba gunlerı saat 22:00de takıp edebılırsın numarası yok bende ama kızı benım lıseden arkadaşım yılbaşında turkıyeye gelecek ondan dırek numarasını alıp burdan duyururum...
eski işyerinden arkadaşlar toplanıp Nuray Sayarı ya gitmişler.bilgi vermek için yazıyorum kadın fos çıkmış....olan 400 tl lerine olmuş..ayrıca adam kayırıyor ve oyalıyormuş..şimdi hatırlıyorum bir zamanalr bir evlilik programındaki çift için bunlar evlenecek seneye demişti.o da yalan oldu..daha o zaman hiç birleşmedikleri gibi 10 sene bitti o zamandan beri görüşmüyorlarmış bile...
bu arada melise gittim o kadar da degil bilemiyorum cok genel bakıyor keskin degil nokta atısları yok evet yorumlarınızı beklıyorum mesela gul varmıs meshur dıolar bakırkoyde
arkadaşlar,
symbol cafe fulya nasıl bir fikrinizi alabilirmiyim ?
Arkadaşlar bana gülün nerede baktıgını söyleyebilirmisiniz? ne falına bakıyor?
Merhaba,
Ben dün gittim şebneme arkadaşlar.Handekukunın da dediği gibi 100 lira çok fazla.Tarzı çok farklı.Fal baktırma amacınıza göre değişir beğenip beğenmeyeceğiniz.Sanırım bazı sahneler görüyor kendisi ama ya insanları birbirine karıştırıyor ya da çok kopuk kopuk kalıyor anlattıkları.Ben kendi adıma içinde şu harf olan biri,şu burçtan olan biri gibi fallardan hoşlanmıyorum.Şu an ki durumumu bildi mi bildi evet.Ama gelecekle ilgili söylediği bazı şeyler çok tutarsız.İlerde kaç çocuğunuz olacağını falan öğrenmek için gidiyorsanız gidin derim sadece.Elmira kesinlikle daha iyi.
arkadaşlar,
symbol cafe fulya nasıl bir fikrinizi alabilirmiyim ?
rana ıkı kelıme soyluyor tavsıye etmem
kızlar merhaba,
hatırlarsanız yaklaşık 1.5 ay once elmira ya gitmiştim ve bana 18 kasım için tarih verip eski erkek arkadaşımın doneceğini ve benim istemememe rağmen ona doneceğimi soylemişti. zaten istemiyodum bunların olmasını ama neticede olmadı. ben de 75 tl yi boşa verip bir de şirinevlere kadar gittiğimle kaldım. eski gemi den dileğe devam diyorum ben... birebir bilmese bile pek çok şeyi yakalıyor, onu anlamayı ogrenmek lazım ama:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?