İstanbul'da Fal - Falcılar

Kuzucanlar iyi bir kurşuncu bilen bulan var ise haber edermi lütfen bana

Teşekkür ederim, gerçekten inanmak istiyorum. Söylediği ve yaşadığım şeyler zaten unuttuğum ve hatta artık beklemeyi kestiğim için oldu sanırım.
Tavsiyene uymaya çalışacağım.
Tekrar teşekkürler...
Bekleyen, ümit eden, isteyen, dua eden herkesin, hepinizin, hepimizin isteklerinin en hayırlısı ile gerçekleşmesi dileğimle, sevgiler...

tşk.ler.. ben dün gittikten sonra yazın gelmiş. Perşembe cuma günleri izinliymiş
Melis hanım az söylüyor ama tutarlı bana göre ...
tekrar çıkarsa yazarım ...

Tatlım cevabın için sağol ama,bende uydu yok eski antenlerden kullanıyoruz biz hani Mete ceviriyordu ya öyle bir gecer zamanda ki o antenden var bizde:):):)

bu kadına o kadar parayı nasıl veriyor insanlar anlamıyorum!!! gercekten hiç birşey bilmiyor.

bu arada melise gittim o kadar da degil bilemiyorum cok genel bakıyor keskin degil nokta atısları yok evet yorumlarınızı beklıyorum mesela gul varmıs meshur dıolar bakırkoyde

Arkadaşlar bana gülün nerede baktıgını söyleyebilirmisiniz? ne falına bakıyor?

arkadaşlar,

symbol cafe fulya nasıl bir fikrinizi alabilirmiyim ?

Kızlar anadolu yakasında ya da gebze izmit taraflarında kimi önerirsiniz ?

Arkadaşlar bana gülün nerede baktıgını söyleyebilirmisiniz? ne falına bakıyor?

Gül artık bakırköyde değil yeşilköyde stonz kafede madonun karışısı herhangi bi fala bakmıyo yüzüne bakarak koonuşuyo evet ilk baktrdığında şok olyosun ama sonrası tabi kötü ama bazı dedikleri çıkıyo deneyin

elmiranın tlfonunu alabılırmıyım acaba varsa sizde
ozelden hakkım yokda yenı uyeyım bende,
teşekkür ederim sizdeden

arkadaşlar,

symbol cafe fulya nasıl bir fikrinizi alabilirmiyim ?

bende çok iyiydi dedikleri çıkıyor ama bazıları beğenmiyor. o yüzden bir falcıyı deneme yanılma yönetmiyle kendimiz gidip değerlendireceğiz...

kibritçi kadına gideniniz oldu mu o günden sonra merak ettim? nasıldı? kadınlar kahvesi pelin kadar fos bir falcı bana göre .ama benim görüşüm bu yüzden beğenmediğim sembol nesil, kibritçi ve pelin hakkındaki diğer görüşleri merak ediyorum..aydınlanmak ve sağlama yapmak için:44:

bu arada sembol tarıktan bahsedilmemiş beğenenler ve dedikleri çıkanlar var mı acaba.ona gidecekken nesile yönlendirilmiştim de.

yaaa merhaba eskiden gemide çalışan dileği arıyordum bnde, yazdıklarınızı okuyunca çok heyecanlandım :) nerde çalıştığını yazrmısınız birde kaça bakıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…