elmiranın tlfonunu alabılırmıyım acaba varsa sizde
ozelden hakkım yokda yenı uyeyım bende,
teşekkür ederim sizdeden
Gönderdim canım
Merhaba, İstiklal cad. üzerinde x cafe diye bir cafede Rana abla adında bir falcı var. Yıldızname-kahve falı bakıyor, bazen tarot da açıyor. Şu ana kadar bana söylediği bir çok şey doğru çıktı. Buraya tel nı yazmam sakıncalı mı bilmiyorum fakat bu akşam gittiğimde özellikle aldım soran olursa daha rahat bulsun diye 0212 252 59 17.
Kahve + fal (hangisi/leri olursa farketmez) toplam 15.-TL
Kuzucanlar iyi bir kurşuncu bilen bulan var ise haber edermi lütfen bana
elmirayı arayınca hemen ertesi güne randevu alınıyor mu
bende çok iyiydi dedikleri çıkıyor ama bazıları beğenmiyor. o yüzden bir falcıyı deneme yanılma yönetmiyle kendimiz gidip değerlendireceğiz...
kibritçi kadına gideniniz oldu mu o günden sonra merak ettim? nasıldı? kadınlar kahvesi pelin kadar fos bir falcı bana göre .ama benim görüşüm bu yüzden beğenmediğim sembol nesil, kibritçi ve pelin hakkındaki diğer görüşleri merak ediyorum..aydınlanmak ve sağlama yapmak için:44:
bu arada sembol tarıktan bahsedilmemiş beğenenler ve dedikleri çıkanlar var mı acaba.ona gidecekken nesile yönlendirilmiştim de.
ya niye fal çıkmadı diye kızıyosunuz ki :) hayal satın alıyoruz neticede
Ben kızmıyorum ki artık... Hem uslandım baya ayda 1 fln baktırıyorum =) Hayal satın alıp, çok da çıkmasını beklemiyorum... Pes!
Kızlarrr,
bugün akşam fulyaya gittim,değil fincanı açmak daha sandelyeye oturmadan anlatmaya başladı birebir ve isim vererek anda çok iyi isimlerde de bugün bir iş görüşmesine gitmiştim gitdiğim firmanın adını bile verdi.
Umarım söyledikleri olur ama son 15 günde 4 falcıya gittim hepside aşşağı yukarı aynı şeyleri söyledi.
Sonuç iyi olsun sıkıntıdan patlıcam
bana kurşuncu ,büyü çözücü gibi biri lazım
ya bostancıda falan iyi falcı yokmuuyada yıldızname bakan..
Genelde alınıyor canım
iyi falcı yok. nerde kalmış bostancısı :)
of yahep aynı falcıya gitmekten skıldım. kaç gündür topiği okuyorum okuyorum tam birine karar veriyorum,o kadar çok yorum varkiii kimisi çok iyi demiş kimisi berbat demiş. tam bir ikilemde kalıyorum.
:) hihihhhh çokk sağol yinede bi sen cevap verdin. ben yeni katıldım aranıza. beni yanlız bırakmadığın için sağolll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?