İstanbul'da Fal - Falcılar

gecenlerde arkadasımın ısrarıyla cadde nostradamus a gittik tarot baktırmaya.öyle bilerek değil,önünden geçerken arkadaşım hadi girelim baktıralım dedi.aycan diye bi kadın.aman tanrım bu kadar bilemez,bu kadar laf arasında bi tanesi tutsaydı bari.yok yok yok.arkadasım da aynı sekilde.bi de 30 lira para.kızlar kulağınıza küpe olsun aman diyim.tek bir net cümlesi yok,ağızdan laf almaya çalışıyo,o bile bi işe yaramıyo. :120:

Kızlarrr,

bugün akşam fulyaya gittim,değil fincanı açmak daha sandelyeye oturmadan anlatmaya başladı birebir ve isim vererek anda çok iyi isimlerde de bugün bir iş görüşmesine gitmiştim gitdiğim firmanın adını bile verdi.

Umarım söyledikleri olur ama son 15 günde 4 falcıya gittim hepside aşşağı yukarı aynı şeyleri söyledi.
Sonuç iyi olsun sıkıntıdan patlıcam

bana kurşuncu ,büyü çözücü gibi biri lazım

Merhaba

Gecenlerde ben de Rana'ya baktirdim bana cok guzel seyler soyledi.Suanki durumu cok iyi bildi fakat gelecekle ilgili dedikleri cikiyor mu bilemiyorum...Ama kafami karistiran baktirdigim baska bir falci onun dediklerinin tersini soyledi..Rananin gelecek hakkinda dedikleri cikti mi size???

Fal olayına kendimi ileri derecede kaptırmaya yeni başladığım toy dönemimde yani yaklaşık 2 sene önce... Tarık'ı pek beğenirdim onu ama sonradan gördüm ki hiç bir falı çıkmadı... Gerçi zaten kimsenin dediği pek çıkmıyor ama neyse alıştık...

Ben kızmıyorum ki artık... Hem uslandım baya ayda 1 fln baktırıyorum =) Hayal satın alıp, çok da çıkmasını beklemiyorum... Pes!

beklemek hata zaten .. sadece falın çıkmasını değil , hiçbirşeyi çok beklememek lazım.
zira zaman durağan değil hızla akıp gidiyor.

tüh keşke bugün bende gitseymişim demek formundaymış...bana kahve bakmıyor artık..gittiğin öteki falcılar kimlerdi canım? bir de fulyaya kaçta gittin.ilk olmak iyi değil fazla sonlarda olmakta iyi değil o yüzden soruyorum

banada büyü çözücü lazım

of ya hep aynı falcıya gitmekten skıldım. kaç gündür topiği okuyorum okuyorum tam birine karar veriyorum,o kadar çok yorum varkiii kimisi çok iyi demiş kimisi berbat demiş. tam bir ikilemde kalıyorum.

o gittiğin kişi bilebiliyorsa hiç bulaşma derim ben. ya da illa farklılık olsun diyorsan artık kısmetine birini seç :) aman diyem ucuzlardan başla

Fala inanan gidip ona tonla para veren kisilere Allah akil fikir versin... Fala inanmaymis falsizde kalmaymis, ben bu fala inanlari kesinlikle cahil tabelasinda görüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…