İstanbul'da Fal - Falcılar

Fala inanan gidip ona tonla para veren kisilere Allah akil fikir versin... Fala inanmaymis falsizde kalmaymis, ben bu fala inanlari kesinlikle cahil tabelasinda görüyorum.

ayyy deme :2::2::2::2::2:
şimdi nasıl uyuruz biz? inanma canım. hatta lütfen inanma. saçma tabi ki o kim nerden bilcek? umut satın aldığımızın farkındayız da.. sana ne?
hayır gelip burda güzel güzel 'bakın arkadaşlar işte fal kötüdür. günah. yapmayın' filan da demiyosun. cahilmiş! sana ne yahu bizim cehaletimizden?

aynen katılıyorum

Sevgili arkadaşlar,

N'olur "büyü çözüyorum" diyen tiplerden uzak durun. Onların yaptıklarının etkisinden kurtulmak aylar sürebiliyor. İyi şeyler bekliyorsunuz, durum daha da kötüleşiyor ve yine onlardan medet umuyorsunuz. Olan verdiğiniz onca paraya ve harap olan sinirlerinize oluyor. Süreci çok yakından takip ettiğim en az iki insan tanıyorum. İyilik bulmak için başlayıp, kendilerini zor kurtardılar. Naçizane tavsiyem, sakın bulaşmayın. Kendiniz okuyun. 41 Felak ve 41 Nas... Hergün, üşenmeden... Bol bol dua edin. O'ndan başka bize yardım edebilecek yok ki...

Hadi fal; hepimizin terapisi, ümit kaynağı, hayal alışverişi oldu. Anlık moral düzeltme vesilesi belki. Ama tehlikeli sulardan uzak duralım n'olursunuz. Zaten bugün dürüst insan bulmak zorken, insanların en zayıf noktalarından para kazanmaya çalışan şarlatan o kadar çok ki...

Herkese neşe dolu bir hafta sonu diliyorum.

Selam ve sevgiler.

Angels Burcu
Fincan Melis
Symbol Asiye
Symbol Fulya

Yani gidilebilecek neredeyse herkese gittim ama herkes bişi yapmış böyle kendi kendine olmamış diyor,ki buna bende neredeyse eminim ben Fulyaya saat 17 de gittim benden önce 2 kişi vardı yemek falan yedi 1 saat bekledim .
Cidden iyiydi işallah söyledikleri çıkar

Fala inanan gidip ona tonla para veren kisilere Allah akil fikir versin... Fala inanmaymis falsizde kalmaymis, ben bu fala inanlari kesinlikle cahil tabelasinda görüyorum.

psikologa gitmekten daha eğlenceli ve ucuz oldukçada rahatlatıcı doktora gidiyormuş gibi gerilmiyorsunuzda

çok cahilim çok :)
ama tanımadıklarıa cahil demeyecek kadar akıllıyım çok şükür :)

Öncelikle Merhaba arkadaşlar..

Normalde bu tarz konularda yazmıyorum bu forma üye oldğumdan beri her gittiğimi paylaştım destek aldım saolsunlar buradaki arkadaşlar herkes birbirine destek veriyo herkes bir şeklde acısnı paylaşıp biran olsun unutyo.. peki madem cahillik bu formda olup yazmanza yorum yapmanza ne gerek var cahilsek biz birakın cahilliğimze biz yanalım.. demekki sende takip ediyosun bunları.. hepimizin bi derdi bi sıkıntısı olyo terapi gbi geliyo insana iyi şeyler duymak ama insan çaresiz kaldığında senin o cahillik dediğin şeyi yapmazsa biraz olsun yüzü gülmyo .. bizim hepmizin aklı başında ne cahiliz nede imansızız çok şükür herşeyin farkındayız .. evet fala göre yaşamak olmaz bende baktryorum bilen olduğunda falım çıktığında paylaşıyorum çnkü burda destekde önemli.. fala inanıp hayatı değiştremezsin yada beklemek çok yanlş ama çıkanlar var göryoruz mutlu olyoruz bizde baktryoruz... özür dilerim böyle konuya daldım ama yeter artık bu forma her girdiğimde birilerinin bize laf sokmasına kızıyorum.. bırakın biz cahil kalalım bırakın aptallığımza doymayalım ama biz dayanışma olmasından mutluyuz en azından ben mutluyum.. ve yine falcıya gittiğimde burdan paylaşırım yine iyiye iyi kötüye kötü derim..

Kafanızı şişirdm kızlar kusura bakmayın ya ...

alıntılar karıştı sanırım :) cahil diyen ben değilim :)

hahha D katılıyorum :)))

Herkese merhaba belki işe yarar diye düşünerek bende yorumlarımı paylaşmak istedim..ben Tarığa arada bir gidiyorum çok memnunum, çokta seviyorum,birlikte gittiğimiz arkadaşlarımda memnun kaldı, hatta bazı arkadaşlarına anlatmışlar onlarda gitmek istiyomuş tabi bu durum kişiden kişiye değişir..biraz açık sözlüdür :) bana söylediği tek bir cümle yetti zaten ondan sonra tarıktan başkasına gitmemeye başladım..erkek arkadaşımla ilgili baya şey söylemişti ve bana söylediklerini yaşadım, en son geçenlerde yine gittim baya güzel şeyler söyledi, bir kaç ay beklicem umarım yine söylediği gibi olur her şey, sonraa tekrar gitmeyi düşünüyorum :))

seven sevdiğinden vazgeçmez eğer sevgi gerçekse hayatı akışına bırak canım benim emin ol sen tam ona sırtını döndüğün an o sana dönececek köpek olacak ama sakın üstüne düşme kendini bişey zannettirme...

teşekkürler canım
inşallah dediğin gibi olur
şu an o kadar çok morale ihityacım var ki....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…