Fala inanan gidip ona tonla para veren kisilere Allah akil fikir versin... Fala inanmaymis falsizde kalmaymis, ben bu fala inanlari kesinlikle cahil tabelasinda görüyorum.
ayyy deme :2::2::2::2::2:
şimdi nasıl uyuruz biz? inanma canım. hatta lütfen inanma. saçma tabi ki o kim nerden bilcek? umut satın aldığımızın farkındayız da.. sana ne?
hayır gelip burda güzel güzel 'bakın arkadaşlar işte fal kötüdür. günah. yapmayın' filan da demiyosun. cahilmiş! sana ne yahu bizim cehaletimizden?
çok cahilim çok :)Fala inanan gidip ona tonla para veren kisilere Allah akil fikir versin... Fala inanmaymis falsizde kalmaymis, ben bu fala inanlari kesinlikle cahil tabelasinda görüyorum.
tüh keşke bugün bende gitseymişim demek formundaymış...bana kahve bakmıyor artık..gittiğin öteki falcılar kimlerdi canım? bir de fulyaya kaçta gittin.ilk olmak iyi değil fazla sonlarda olmakta iyi değil o yüzden soruyorum
banada büyü çözücü lazım
tüh keşke bugün bende gitseymişim demek formundaymış...bana kahve bakmıyor artık..gittiğin öteki falcılar kimlerdi canım? bir de fulyaya kaçta gittin.ilk olmak iyi değil fazla sonlarda olmakta iyi değil o yüzden soruyorum
banada büyü çözücü lazım
Elmiradöküyor canım.Özelden atıyorum numarasını
Fala inanan gidip ona tonla para veren kisilere Allah akil fikir versin... Fala inanmaymis falsizde kalmaymis, ben bu fala inanlari kesinlikle cahil tabelasinda görüyorum.
çok cahilim çok :)
ama tanımadıklarıa cahil demeyecek kadar akıllıyım çok şükür :)
Öncelikle Merhaba arkadaşlar..
Normalde bu tarz konularda yazmıyorum bu forma üye oldğumdan beri her gittiğimi paylaştım destek aldım saolsunlar buradaki arkadaşlar herkes birbirine destek veriyo herkes bir şeklde acısnı paylaşıp biran olsun unutyo.. peki madem cahillik bu formda olup yazmanza yorum yapmanza ne gerek var cahilsek biz birakın cahilliğimze biz yanalım.. demekki sende takip ediyosun bunları.. hepimizin bi derdi bi sıkıntısı olyo terapi gbi geliyo insana iyi şeyler duymak ama insan çaresiz kaldığında senin o cahillik dediğin şeyi yapmazsa biraz olsun yüzü gülmyo .. bizim hepmizin aklı başında ne cahiliz nede imansızız çok şükür herşeyin farkındayız .. evet fala göre yaşamak olmaz bende baktryorum bilen olduğunda falım çıktığında paylaşıyorum çnkü burda destekde önemli.. fala inanıp hayatı değiştremezsin yada beklemek çok yanlş ama çıkanlar var göryoruz mutlu olyoruz bizde baktryoruz... özür dilerim böyle konuya daldım ama yeter artık bu forma her girdiğimde birilerinin bize laf sokmasına kızıyorum.. bırakın biz cahil kalalım bırakın aptallığımza doymayalım ama biz dayanışma olmasından mutluyuz en azından ben mutluyum.. ve yine falcıya gittiğimde burdan paylaşırım yine iyiye iyi kötüye kötü derim..
Kafanızı şişirdm kızlar kusura bakmayın ya ...
ayyy deme :2::2::2::2::2:
şimdi nasıl uyuruz biz? inanma canım. hatta lütfen inanma. saçma tabi ki o kim nerden bilcek? umut satın aldığımızın farkındayız da.. sana ne?
hayır gelip burda güzel güzel 'bakın arkadaşlar işte fal kötüdür. günah. yapmayın' filan da demiyosun. cahilmiş! sana ne yahu bizim cehaletimizden?
alıntılar karıştı sanırım :) cahil diyen ben değilim :)
yok canım sana demedim zaten yaa :)) anladın sen zatenn :)) sadece senden sonra yorum yapmak istedim.:)
bilmez miyim seni çok iyi anlıyorum.
iyi düşün karar ver.
içinden geliyorsa ara, gelmiyorsa bekle ve dua et.
Tesekkur ederim icime su serptin.
Telefona mesaj attim. Onu ne kadar sevdigimi soyledim. Tiss yok.
Insallah aralik'ta doner bana.
Ne yalan soyleyeyim 3 falcinin da dediklerinden etkilendim. Oyle yuvarlak seyler soylemediler. Cok kesin konustular ve gelecekle ilgili detaylara kadar benzer eyler soylediler,
Bakalim.
teşekkürler canımseven sevdiğinden vazgeçmez eğer sevgi gerçekse hayatı akışına bırak canım benim emin ol sen tam ona sırtını döndüğün an o sana dönececek köpek olacak ama sakın üstüne düşme kendini bişey zannettirme...
teşekkürler canım
inşallah dediğin gibi olur
şu an o kadar çok morale ihityacım var ki....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?