İstanbul'da Fal - Falcılar

idare ederim .
itiraf ediyorum , isyankarım ve feci daraldım. ama bugünlerede şükür.
ya bi sabah uyanmıcam, ya da hersey cok güzel olucak bi gün.
bende özledim, az kaldı şu sınava sonra ben özgürüm.

Ben de çok sıkılınca diyorum en kötü ihtimal 50 sene sonra ölcem kurtulucam Mesela şu an da diyorum bunu.. Bazen de 50 sene bekleyemicem diyorum.. Sınavın bitsin de bi buluşalım rahat rahat..

Zaten bu aralar fal falan da baktırmıyorum. Nasılsa herşey olucaana varıyo ve hiçkimse hiçbirşey bilmiyo.. Sadece kendimizi kandırıyoruz.. Biri bana doru düzgün falcı getirene kadar da bu böle biline

sen bi tarafını yırtsanda hayat yapacağını yapıyo.
12 gün sona 32 oluyorum ve bilanco içleer acısı.
hani derler ya gunesin dogusunun en yakın oldugu an gecenin en karanlık oldugu andır.
düşünüyom ben tam güneş doğarken mi gebercem diye
ya da atıcam bi köprüden , hayat aldıklarını bi yerlerine monte et dicem.
bakalım ne olcak.
ben gidiyom muhasebe standartları çalışıcam.
öptüm cokcana
elmiranın dediği cıkana kadar ömrüm yeterse ona gidicem ama o zamana kadar fala para harcamak yok.
onada çok var.

inşallah çıkar........

merhaba, bana bu bayanın numarasını bana mesaj atarmısın? Mesaj hakkın yoksa mail adresim pinarmermi(et)hotmailcom. Teşekkür ederim. Bide ücretini söylersen sevinirm.

bana da maıl atar mısın öğrenirsen
ya da tubılı34 bana özelden mesaj atar mısın mesaj kutun dolu olduğu için mesajım gitmedi sana
teşekkürler

selam kızlar, bayadır fal baktırmıyodum ama bugün kuzenimin de isteğiyle taksime gitmişken sembole giriverdik. tarık'a ilk defa baktırdım. geçmiş ve şuanla ilgili isabetli şeyler söyledi ama çok kısa baktı. kuzenim de ben de yaaniii olsa da ollurr olmasa daaa modunda çıktık

Merhaba, Nostradamus Şaşkınbakkalda önerebileceğiniz iyi bir falcı varmıdır. Symbol iyi değildi, inanılmaz atmışlardı. Yardımcı olursanız sevinirim

İstanbul kadıköy de önce zodyak da ezel e tarot için gittim sonraki ayda angell cafe de songül e kahve falı için gittim .
ikiside birbirin den farklı hem için de olduğum koşullar hemde gelecek hakkında yorumlar yaptılar .birbirine yakım yorumlar dı songül bi falda çıkmaını hiç düşünmediğim bir yıl önce gittiğim bir yer adını dahi vererek söyledi ve hala üzerim den atamıyorum.ezel dede ayrı şaşkınlıklar yaşadım.örneğin sol azı dişimin ağrıycanı söyledi ve şu günler de ağrısını çekiyorum ayrıca paylaşmamamı söyledikleri için yazamadıklarım var her ikisi de ayrı ayrı kendi alanların da çok iyiler .
ikisine de güveniyorum.

kızlar meraba
h.sonu angels burcuya gittim,burdaki yorumlardan yola çıkarak gittim,
ama ben pek memnun kalmadım,can alıcı işte bu diyebilceğim bi yorumu olmadı,
belli başlı bazı şeyleri tutturdu evet,
ama genelde emin değildi söylediklerinden,yuvarlak cümlelerle açık kapı bırakarak yorumlar yaptı,
verdiği en kısa tarih 2 ay...
2 ay içinde dediği şey olursa buraya yazarım kızlar,ama ben pek memnun kalmadım,
burcuya baktıran arkadaşlar sizler memnun kaldınız mı,verdiği sürede dedikleri gerçekleştimi?????

hımm ben burcuya baktırdığımda söyledi çoğu şey tuttu anı bildi ,geleceğe dair öyle bişi söylemişti ki güldüm geçtim ve oda çıktı dün akşam aa bunu söylemişti diye bayağı şaşırdım.nokta atışı yapıyor o sebeble beklemek lazım bazen çok önemli değilmiş gibi gelsede söylediği sonradan görünce önemli gelebiliyor.

kendisine çokta haksızlık yapmış olmak istemem,gittiğim günün sabahı sınava girmiştim,hem iş hem eğitim hayatın aynı anda devam edicek dedi,bunun olasılığı yüksek,şuan benim için imkansız görünen iş değiştirmeden bahsetti,devlet dairesinde olacak die,bu çokta mümkün bişe değil benim hayatımda ama dediğin gibi belkide dediği çıkacak,yazdıkların umut oldu,umarım söyledikleri çıkar,çok büyük beklentiyle gitmiştim sanırım ondan pek tatmin olmadım,geçmişi bildi evet,gelecekle ilgili söyledikleri çokta mümkün görünmediği için bi acaba oldu bende..

Bekleyip görmek lazım :)) ama umarım hepimiz için söyledikleri iyi olan şeyler çıkar bazen falalrda bile umut arabiliyoruz

Bekleyip görmek lazım :)) ama umarım hepimiz için söyledikleri iyi olan şeyler çıkar bazen falalrda bile umut arabiliyoruz

aslında birazda onun için sordum burcuyu,
umut arıycam ama söyledikleri inandırıcı gelmediği için arayamadım,
burcuya referans bir kaç kişi daha yorum yazarsa bende umutlanıp birnebzede olsa sevinicem,
umarım söylediği güzel şeyler bir bir çıkar,
çok uzun değil 2 aylık süre vermişti,bekleyeyim bakalım :)

Çok basit olarak size Elmira ile yaşadığım bugünkü telefon konuşmalarını anlatmak istedim :

Ben : B Elmira E:

B: Adamın bana yaklaşımı hiç de seviyormuş gibi değil,"gönlümü eğlerim, seninle de olurum istediğimde, yerse" tarzında geldi
E : Şimdi öyle gelebilir, ama 1-2 saat içinde seni kırdığını anlar (o sırada saat 15:13)
B: Bana hiç de öyle gelmiyor
E : Söylediklerine pişman olmaya başlamış bile, şu an kartlar önümde ve ve gayet net gözüküyor
B : Bu defa olmadı Elmira, bence onun umurunda bile değilim

Yaklaşık 2 saat sonra saat 17:05
B : Haklıymışsın, "kızdın mı bana yoksa" iye mesaj gönderdi
E : Söyleim ya o'nun sana yaklaşımı öyle değil, çok da bariz görünüyordu kartlarda, söylediğim gibi

İşte böyle...
Sevgiler

inşallah bana da söyledikleri çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…