bütün fallar çıksın, kızlar mutlu olsun ..
pelin seni görüyorum aşağıdasın
kuşum benim ben de şimdi gördüm seni nasılsın ösledim yaf
ben anlatmamıştımmmm
yani kendisi sölüyor zatennn
ben anlatmamıştımmmm
yani kendisi sölüyor zatennn
idare ederim .
itiraf ediyorum , isyankarım ve feci daraldım. ama bugünlerede şükür.
ya bi sabah uyanmıcam, ya da hersey cok güzel olucak bi gün.
bende özledim, az kaldı şu sınava sonra ben özgürüm.
Ben de çok sıkılınca diyorum en kötü ihtimal 50 sene sonra ölcem kurtulucamMesela şu an da diyorum bunu.. Bazen de 50 sene bekleyemicem diyorum.. Sınavın bitsin de bi buluşalım rahat rahat..
Zaten bu aralar fal falan da baktırmıyorum. Nasılsa herşey olucaana varıyo ve hiçkimse hiçbirşey bilmiyo.. Sadece kendimizi kandırıyoruz.. Biri bana doru düzgün falcı getirene kadar da bu böle biline
Angels Burcu
Fincan Melis
Symbol Asiye
Symbol Fulya
Yani gidilebilecek neredeyse herkese gittim ama herkes bişi yapmış böyle kendi kendine olmamış diyor,ki buna bende neredeyse eminim ben Fulyaya saat 17 de gittim benden önce 2 kişi vardı yemek falan yedi 1 saat bekledim .
Cidden iyiydi işallah söyledikleri çıkar
merhaba, bana bu bayanın numarasını bana mesaj atarmısın? Mesaj hakkın yoksa mail adresim pinarmermi(et)hotmailcom. Teşekkür ederim. Bide ücretini söylersen sevinirm.
kızlar meraba
h.sonu angels burcuya gittim,burdaki yorumlardan yola çıkarak gittim,
ama ben pek memnun kalmadım,can alıcı işte bu diyebilceğim bi yorumu olmadı,
belli başlı bazı şeyleri tutturdu evet,
ama genelde emin değildi söylediklerinden,yuvarlak cümlelerle açık kapı bırakarak yorumlar yaptı,
verdiği en kısa tarih 2 ay...
2 ay içinde dediği şey olursa buraya yazarım kızlar,ama ben pek memnun kalmadım,
burcuya baktıran arkadaşlar sizler memnun kaldınız mı,verdiği sürede dedikleri gerçekleştimi?????
hımm ben burcuya baktırdığımda söyledi çoğu şey tuttu anı bildi ,geleceğe dair öyle bişi söylemişti ki güldüm geçtim ve oda çıktı dün akşam aa bunu söylemişti diye bayağı şaşırdım.nokta atışı yapıyor o sebeble beklemek lazım bazen çok önemli değilmiş gibi gelsede söylediği sonradan görünce önemli gelebiliyor.
kendisine çokta haksızlık yapmış olmak istemem,gittiğim günün sabahı sınava girmiştim,hem iş hem eğitim hayatın aynı anda devam edicek dedi,bunun olasılığı yüksek,şuan benim için imkansız görünen iş değiştirmeden bahsetti,devlet dairesinde olacak die,bu çokta mümkün bişe değil benim hayatımda ama dediğin gibi belkide dediği çıkacak,yazdıkların umut oldu,umarım söyledikleri çıkar,çok büyük beklentiyle gitmiştim sanırım ondan pek tatmin olmadım,geçmişi bildi evet,gelecekle ilgili söyledikleri çokta mümkün görünmediği için bi acaba oldu bende..
Bekleyip görmek lazım :)) ama umarım hepimiz için söyledikleri iyi olan şeyler çıkar bazen falalrda bile umut arabiliyoruz
Çok basit olarak size Elmira ile yaşadığım bugünkü telefon konuşmalarını anlatmak istedim :
Ben : B Elmira E:
B: Adamın bana yaklaşımı hiç de seviyormuş gibi değil,"gönlümü eğlerim, seninle de olurum istediğimde, yerse" tarzında geldi
E : Şimdi öyle gelebilir, ama 1-2 saat içinde seni kırdığını anlar (o sırada saat 15:13)
B: Bana hiç de öyle gelmiyor
E : Söylediklerine pişman olmaya başlamış bile, şu an kartlar önümde ve ve gayet net gözüküyor
B : Bu defa olmadı Elmira, bence onun umurunda bile değilim
Yaklaşık 2 saat sonra saat 17:05
B : Haklıymışsın, "kızdın mı bana yoksa" iye mesaj gönderdi
E : Söyleim ya o'nun sana yaklaşımı öyle değil, çok da bariz görünüyordu kartlarda, söylediğim gibi
İşte böyle...
Sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?