İstanbul'da Fal - Falcılar

Şaşkınbakkal daki Nostradamusta önerebileceğiniz birisi varmı, daha öncede sormuştum. Mine artık çalışmıyor ve ben karşıya geçemiyorum. Symbol caffeede çok çok kötü ve vasattı.Yardımcı olursanız sevinirim

Benim Elmirayla kısa zamanda bir görüşme yapmam gerekli demekki :)))

Canım bi de sen melise gitmiştin di mi ? Eger gittiysen melisle elmiranın söyledikleri dogru orantılımıydı yani tutuyor mu birbirini ?

Benim Elmirayla kısa zamanda bir görüşme yapmam gerekli demekki :)))

Az önce bende msn de baktırdım Elmiraya.Valla çok iyi oluyo böyle.Oraya kadar gitmeye gerek kalmıyo hem.Bugün adamın doğum günü çıkmış bir yerlerde kutluyordur, evde değildir diye düşündüm,Elmira ısrarla evde dedi.Adam az önce facebooktaydı.
Aştık artık fal olayını Elmira sayesinde.

nasıl yaa msn den de mi bakıyorr ??? eee ödemeyi nasıl yapıyorsunuzz , tel de ya da msn de baktıgında yuz yuze gıbı oluyor mu frekans işi falan ??

Evet gittim Destinacım, tamamıyla tutuyor. benim sıralamama Elmira 1. , Melis 2.'dir zaten..

walla canım melis in soyledıklerını ufak ufak yasamaya basladım ama devamınında gelmesı gerek..O yuzden melisin falı cıkmak zorunda :)))) Elmırayada baktırıcam taktım kafaya :)

nasıl yaa msn den de mi bakıyorr ??? eee ödemeyi nasıl yapıyorsunuzz , tel de ya da msn de baktıgında yuz yuze gıbı oluyor mu frekans işi falan ??

ödemeyi bankaya yapıyorum canım.Ya bende önceden ille yüz yüze baktıracağım diye tutturuyordum.Ama hiçbir fark yok.

yokum ki ben
elmiranın 1 sınav sonucu bi de aşkla ilgili tarihi var onlar cıkmadan fal baktırmam ben
yani minik mayısa kadaaa sizi dinlicek

Ben ilk telefona baktırmıştım elmiraya, ve şok olmuştum... kadın babamın öldüğünden sevgilimin oğluna, benim boşanmış olduğuma döktürmüştü. Hem de başta "ben bitirince konuş" demişti :)

walla melis bakarken içimden gecırmıstım söyledikleri cıkarsa ona hedıye alıcam :)) Elmırayada baktırıyım ben en iyisi :)) oda ıyı seyler derse ve cıkarsa onada alırım :))

walla melis bakarken içimden gecırmıstım söyledikleri cıkarsa ona hedıye alıcam :)) Elmırayada baktırıyım ben en iyisi :)) oda ıyı seyler derse ve cıkarsa onada alırım :))

Canım ya, sen e bol gönüllüsün, allah sana istediğin herşeyi verir,....
Ben elmirayı tavsiye ederim, ama sen biling tabe

bana o dediğini sadece elanit yaptı , elmira 2 numaram o da cok cok tutarlı idi ama elanit gibi abovvvvvvvvvvv yaptırmadı
Minik gördüm sobe :)

Ne mayısı minikim ya, aralık ortası kutlarız senin çıkanları , doğumgününle birlikte

konustuk biz elmirayla doom günüm deel 6 ay verdiği süre. bana yine hüsran, bana yine hasret var

Canım ya, sen e bol gönüllüsün, allah sana istediğin herşeyi verir,....
Ben elmirayı tavsiye ederim, ama sen biling tabe

Amin canım kalpten isteyince Allah eger hayırlıysa herşeyi veriyor zaten ama sadece zamanı var... Biz aceleci davranıyoruz ve ogrenmek ıstıyoruz, içine dustugumuz kotu psıkolojıden bır sekılde kurtulmak ıstıyoruz... Aslında fal olayına olan ragbet bundan ıbaret..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…