inşallah bana da söyledikleri çıkar
Çok basit olarak size Elmira ile yaşadığım bugünkü telefon konuşmalarını anlatmak istedim :
Ben : B Elmira E:
B: Adamın bana yaklaşımı hiç de seviyormuş gibi değil,"gönlümü eğlerim, seninle de olurum istediğimde, yerse" tarzında geldi
E : Şimdi öyle gelebilir, ama 1-2 saat içinde seni kırdığını anlar (o sırada saat 15:13)
B: Bana hiç de öyle gelmiyor
E : Söylediklerine pişman olmaya başlamış bile, şu an kartlar önümde ve ve gayet net gözüküyor
B : Bu defa olmadı Elmira, bence onun umurunda bile değilim
Yaklaşık 2 saat sonra saat 17:05
B : Haklıymışsın, "kızdın mı bana yoksa" iye mesaj gönderdi
E : Söyleim ya o'nun sana yaklaşımı öyle değil, çok da bariz görünüyordu kartlarda, söylediğim gibi
İşte böyle...
Sevgiler
Çok basit olarak size Elmira ile yaşadığım bugünkü telefon konuşmalarını anlatmak istedim :
Ben : B Elmira E:
B: Adamın bana yaklaşımı hiç de seviyormuş gibi değil,"gönlümü eğlerim, seninle de olurum istediğimde, yerse" tarzında geldi
E : Şimdi öyle gelebilir, ama 1-2 saat içinde seni kırdığını anlar (o sırada saat 15:13)
B: Bana hiç de öyle gelmiyor
E : Söylediklerine pişman olmaya başlamış bile, şu an kartlar önümde ve ve gayet net gözüküyor
B : Bu defa olmadı Elmira, bence onun umurunda bile değilim
Yaklaşık 2 saat sonra saat 17:05
B : Haklıymışsın, "kızdın mı bana yoksa" iye mesaj gönderdi
E : Söyleim ya o'nun sana yaklaşımı öyle değil, çok da bariz görünüyordu kartlarda, söylediğim gibi
İşte böyle...
Sevgiler
Benim Elmirayla kısa zamanda bir görüşme yapmam gerekli demekki :)))
Canım bi de sen melise gitmiştin di mi ? Eger gittiysen melisle elmiranın söyledikleri dogru orantılımıydı yani tutuyor mu birbirini ?
Az önce bende msn de baktırdım Elmiraya.Valla çok iyi oluyo böyle.Oraya kadar gitmeye gerek kalmıyo hem.Bugün adamın doğum günü çıkmış bir yerlerde kutluyordur, evde değildir diye düşündüm,Elmira ısrarla evde dedi.Adam az önce facebooktaydı.
Aştık artık fal olayını Elmira sayesinde.
Evet gittim Destinacım, tamamıyla tutuyor. benim sıralamama Elmira 1. , Melis 2.'dir zaten..
nasıl yaa msn den de mi bakıyorr ??? eee ödemeyi nasıl yapıyorsunuzz , tel de ya da msn de baktıgında yuz yuze gıbı oluyor mu frekans işi falan ??
ödemeyi bankaya yapıyorum canım.Ya bende önceden ille yüz yüze baktıracağım diye tutturuyordum.Ama hiçbir fark yok.
nasıl yaa msn den de mi bakıyorr ??? eee ödemeyi nasıl yapıyorsunuzz , tel de ya da msn de baktıgında yuz yuze gıbı oluyor mu frekans işi falan ??
hmmmm ben yarın fırsat bulursam bir arıyim elmirayı , belkı gıderım belkı telde vs baktırırım..Yazarım mutlaka burdan
yokum ki ben
elmiranın 1 sınav sonucu bi de aşkla ilgili tarihi var onlar cıkmadan fal baktırmam ben
yani minik mayısa kadaaa sizi dinlicek
Ben ilk telefona baktırmıştım elmiraya, ve şok olmuştum... kadın babamın öldüğünden sevgilimin oğluna, benim boşanmış olduğuma döktürmüştü. Hem de başta "ben bitirince konuş" demişti :)
Ben sana özel mesaj attım canım bakar mısın?
walla melis bakarken içimden gecırmıstım söyledikleri cıkarsa ona hedıye alıcam :)) Elmırayada baktırıyım ben en iyisi :)) oda ıyı seyler derse ve cıkarsa onada alırım :))
bana o dediğini sadece elanit yaptı , elmira 2 numaram o da cok cok tutarlı idi ama elanit gibi abovvvvvvvvvvv yaptırmadıBen ilk telefona baktırmıştım elmiraya, ve şok olmuştum... kadın babamın öldüğünden sevgilimin oğluna, benim boşanmış olduğuma döktürmüştü. Hem de başta "ben bitirince konuş" demişti :)
Minik gördüm sobe :)
Ne mayısı minikim ya, aralık ortası kutlarız senin çıkanları , doğumgününle birlikte
Canım ya, sen e bol gönüllüsün, allah sana istediğin herşeyi verir,....
Ben elmirayı tavsiye ederim, ama sen biling tabe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?