İstanbul'da Fal - Falcılar

bugün bi arkadsımdan kadıkoydeki erdogan adlı falcının var oldugunu öğrendim ama o da bilmiyomus saatlerdir arastryorum sizinde bilginiz oldugunu dusunuyorum adam ne derse cıkıyomus garantsını aldım ve gitmek istyorum lütfen yardımcı olun

Elmiradan bahsediyorsunuz sürekli, aceba kendisi nerde ve kaça bakıyor. Yardımcı olursanız sevinirim
75 tl şirinevler

fal ve garanti buna gülerim

Canım rica etsem bana elmiranın numarasını verebilirmisin bide onu denyelm bakalım umut dünyası :/

yanlis hatirlamiyorsam keyfi hane mi nedir oyle bir cafe varmis kadikoyde orada bir erdogan varmis, ama senin aradigin erdoganmidir bilmiyorum.

inşallah orasıdır ben sadece adnn erdoğan oldgnu ve kadkyde oldgnu biliyorum peki sen baktrdınmı?

hayir maalesef ben baktirmadim. Bi arkadasim bana soylemisti bir kac yil once. umarim isimi karistirmiyorumdur , sen iyisi internetten kafenin tel numarasini bul ara erdogan diye birisi varsa o olabilir. randevulu gidiliyordu diye hatirliyorum. Sen kimden duydun bu erdogani ?

SLM KIZLARRRRR !!!!!!

ben sizden elmiranın telefon numarasını istiyorum, içinizden biri yollarsa çok mutlu olurummmm. şimdiden teşekkürler

Kızlar;
Kadıköy Tiryaki Kafe de ASLI ya baktıran var mı_
2 arkadaşım baktırmış birisi çok iyi diğeri de vasat dedi..
Bilen varsa yazsın ltfn.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…