75 tl şirinevlerElmiradan bahsediyorsunuz sürekli, aceba kendisi nerde ve kaça bakıyor. Yardımcı olursanız sevinirim
bugün bi arkadsımdan kadıkoydeki erdogan adlı falcının var oldugunu öğrendim ama o da bilmiyomus saatlerdir arastryorum sizinde bilginiz oldugunu dusunuyorum adam ne derse cıkıyomus garantsını aldım ve gitmek istyorum lütfen yardımcı olun
Az önce bende msn de baktırdım Elmiraya.Valla çok iyi oluyo böyle.Oraya kadar gitmeye gerek kalmıyo hem.Bugün adamın doğum günü çıkmış bir yerlerde kutluyordur, evde değildir diye düşündüm,Elmira ısrarla evde dedi.Adam az önce facebooktaydı.
Aştık artık fal olayını Elmira sayesinde.
yanlis hatirlamiyorsam keyfi hane mi nedir oyle bir cafe varmis kadikoyde orada bir erdogan varmis, ama senin aradigin erdoganmidir bilmiyorum.bugün bi arkadsımdan kadıkoydeki erdogan adlı falcının var oldugunu öğrendim ama o da bilmiyomus saatlerdir arastryorum sizinde bilginiz oldugunu dusunuyorum adam ne derse cıkıyomus garantsını aldım ve gitmek istyorum lütfen yardımcı olun
75 tl şirinevler
fal ve garanti buna gülerim
yanlis hatirlamiyorsam keyfi hane mi nedir oyle bir cafe varmis kadikoyde orada bir erdogan varmis, ama senin aradigin erdoganmidir bilmiyorum.
sen gülebilrsin çaresizlik insanları byle gülüncek duruma düşürebiliyomus demekki !
ne çaresizlik mi dedin hiç anlamam ben :)
garantili fal mı olurmuş ona gülüyorum ben :2:
iyi çok sanslıymıssn o zman sen :)
inşallah orasıdır ben sadece adnn erdoğan oldgnu ve kadkyde oldgnu biliyorum peki sen baktrdınmı?
Minik gördüm sobe :)
Ne mayısı minikim ya, aralık ortası kutlarız senin çıkanları , doğumgününle birlikte
inşallah bana da söyledikleri çıkar
kızlar Asiye ye gittim bugün beğendim..
Aranızda baktıran varmı ?yorumlarınızı merak ediyorum...
benim favorimdir o herzaman bana söyledikleri çıktı elektrik meselesi belkide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?