- 21 Şubat 2011
- 379
- 21
- 298
Kızlar;
Kadıköy Tiryaki Kafe de ASLI ya baktıran var mı_
2 arkadaşım baktırmış birisi çok iyi diğeri de vasat dedi..
Bilen varsa yazsın ltfn.
Tiryaki Cafe'ye ben gitmiştim. Adını hatırlamıyorum, ama bir bayan hem kahve hem tarot bakıyordu (ikisi birarada olursa, fiyat artıyordu) Ben çok memnun kalmadım. Yani şaşırtıcı ya da nokta atışı dediğimiz herhangi bir şey söylemedi. Ama sen bilirsin.
ekleme yapıcaktım bi arkds sormus burcu ile yrm eklemei unttm okuyunca anlar artk :))
ben baktırmıstm burcuya cici bi kız güzel elektrigi var ama öle vay be dicegim bi fal değildi
hatta sıkılmstm bile
tabi ben aksam 7 gibi gittm butun gun bakıp yorulmus olabilir
1 yıl fln oldu ben baktıralı söledgi dedigi bazı seyler olmusta olabilir ama bekledgm nokta atıslrını hiç yapmadıgı için unuttum bile
kızlar elanit in dediği kime ne kadar çıktı veya çıkmadı bi kamuoyu araştırması yapıyorum.gelmiş geçmiş en iyi o diyoruz kime ne kadar çıktı bakalım? lütfen yazın arkadaşlar
Elanit e bir kere baktırabilmiştim. ve çok etkilenmiştim. Hatta teyzemle oraya bile gitmeyi düşünmüştük(Hatay). Sonra aradığımda vefat etmişti, kızıyla konuştumdu.
Elanit'in o an dopruyu soylemesi çok onemliydi benim için. Sanırım burda yazılanlardan da etkilenip,her dediğini olacak diye farz etmiştim.
Evet , çok iyi niyetli biriydi. Fakat ne diyeyim. Dediği hiç bir şey çıkmadı. Maalesef çıkmadı. Ve de süper olacak dediği birinden de işle ilgili büyük bir kazık yedim. AMAAAA bana kimsenin şimdiye kadar söylemediği birşeyi söyledi. Yurtdışında daha evvel yaşadığım bir şehirle ilgili bir insanla tanışacaksın dedi. Ki bu şehir öyle kolay atılacak bir şehir değil. Zaten falın ilk başlarında böyle birşey söyledi.Ona tav oldum. Fakat hiçbirşey çıkmadı. Sonra düşündüm. İsim ve soyadımı girerlerse google a ( kızına ismimle EFT yapmıştım)o şehirde yaşadığım ortaya çıkıyor zaten önceleri,
Keşke çıksaydı söyledikleri ama çıkmadı işte. Umarım size çıkmıştır
bende çok iyiydi dedikleri çıkıyor ama bazıları beğenmiyor. o yüzden bir falcıyı deneme yanılma yönetmiyle kendimiz gidip değerlendireceğiz...
kibritçi kadına gideniniz oldu mu o günden sonra merak ettim? nasıldı? kadınlar kahvesi pelin kadar fos bir falcı bana göre .ama benim görüşüm bu yüzden beğenmediğim sembol nesil, kibritçi ve pelin hakkındaki diğer görüşleri merak ediyorum..aydınlanmak ve sağlama yapmak için:44:
bu arada sembol tarıktan bahsedilmemiş beğenenler ve dedikleri çıkanlar var mı acaba.ona gidecekken nesile yönlendirilmiştim de.
arkadaşlar,
elmirayı görenler bana tipini tarif edebilirler mi ?
tip tarifinde iyi değilim ama :)
genç,zayıf,uzun sayılır saçları,beyaz tenli güzelcene bi bayan
arkadaşlar, forumdan takip ettim ve çok övülen Taksimdeki iki falcıya gittim.
Yeter: çok genel bi konuşma yaptıktan sonra 1-2 yerden tutturdu, 5 üzerinden 3
Armağan: kesinlikle tavsiye ediyorum, olanı ve geçmişi çok iyi gördü, gelecekle ilgili söylediklerinde henüz beklemedeyim. 5 üzerinden 4
Cadde Serkan: 3 dakika bakıyor, o kadar hızlı konuşuyorki söylediklerini anlayamıyorsunuz. anladıklarınızda çıkıyor, isim veriyor. kötü olayları söylemiyor, sadece iyi olacak şeylerden bahsediyor, gördüğü dışında atma sallama yapmıyor. 5 üzerinden 4
Kadıköy burcu: sizin yönlendirmenizle biyerden yakalıyor, yine sizin yönlendirmenizle devam ediyor. arada isim bildiği oluyor. 5 üzerinden 2
Merhaba arkadaşlar,
Son günlerde ciddi bir fal ihtiyacı içerisindeydim. İnternette arama yaparken tesadüfen bu konu başlığına rastladım ve yaklaşık 4-5 aylık kısmı okudum. Herkes deneyimlerini paylaşmış. Özellikle Elmira isimli bayanın çok popüler olduğunu gördüm, herkes birbirinden Elmira'nın irtibat bilgilerini istemiş. Internette arama yaptığınızda facebook sayfası çıkıyor ve içerisinde iletişim bilgileri mevcut ben kendisiyle o şekilde iletişim kurdum ve fal baktırdım.
Doğruyu söylemek gerekirse birçok şey doğruydu söylediğinde. Ben telefonda baktırdım ve o anlatırken etkilenmemsi için yorum yapmayaya çalıştım. Birçok şeyi gördü, geçmişi bildi ancak geleceğe dair çok uzun vadeli şeyler söyledi. Bu nedenle söylediklerini tespit edebilmek için biraz zaman geçmesi lazım :2:
Ancak bugüne kadar ki falcı tecrübelerime dayanarak söyleyebilirim ki bu fal için 75 TL çok fazla. Çünkü 1-1,5 yıldır sürekli telefonda fal baktırdığım Oya isminde bir bayan var ki benim her falıma baktığında şaşkınlıktan dilim lal oluyorAncak uzun süredir baktırdığımdan dolayı bende eski şok edici etkisi kalmadı ve ancak Elmira' nın söylediği şeylerin birçoğunu oda söylüyor. Ancak fiyat olarak bakacak olursanız Oya falı 30 TL ye bakıyor. Belki burada okuduklarımdan dolayı beklentim çok yüksekti bilemiyorum ama birçok falcıya göre iyi olduğunu söyleyebilirim.
Burada diğer isimleri geçen Melis, Halil ve Tarık' ı da deneyip, deneyimlerimi kısa süre içerisinde sizlerle paylaşacağım.
Hepinize kocamaaaaaan sevgiler
Merhaba arkadaşlar,
Son günlerde ciddi bir fal ihtiyacı içerisindeydim. İnternette arama yaparken tesadüfen bu konu başlığına rastladım ve yaklaşık 4-5 aylık kısmı okudum. Herkes deneyimlerini paylaşmış. Özellikle Elmira isimli bayanın çok popüler olduğunu gördüm, herkes birbirinden Elmira'nın irtibat bilgilerini istemiş. Internette arama yaptığınızda facebook sayfası çıkıyor ve içerisinde iletişim bilgileri mevcut ben kendisiyle o şekilde iletişim kurdum ve fal baktırdım.
Doğruyu söylemek gerekirse birçok şey doğruydu söylediğinde. Ben telefonda baktırdım ve o anlatırken etkilenmemsi için yorum yapmayaya çalıştım. Birçok şeyi gördü, geçmişi bildi ancak geleceğe dair çok uzun vadeli şeyler söyledi. Bu nedenle söylediklerini tespit edebilmek için biraz zaman geçmesi lazım :2:
Ancak bugüne kadar ki falcı tecrübelerime dayanarak söyleyebilirim ki bu fal için 75 TL çok fazla. Çünkü 1-1,5 yıldır sürekli telefonda fal baktırdığım Oya isminde bir bayan var ki benim her falıma baktığında şaşkınlıktan dilim lal oluyorAncak uzun süredir baktırdığımdan dolayı bende eski şok edici etkisi kalmadı ve ancak Elmira' nın söylediği şeylerin birçoğunu oda söylüyor. Ancak fiyat olarak bakacak olursanız Oya falı 30 TL ye bakıyor. Belki burada okuduklarımdan dolayı beklentim çok yüksekti bilemiyorum ama birçok falcıya göre iyi olduğunu söyleyebilirim.
Burada diğer isimleri geçen Melis, Halil ve Tarık' ı da deneyip, deneyimlerimi kısa süre içerisinde sizlerle paylaşacağım.
Hepinize kocamaaaaaan sevgiler
Armağan nerede bakıyor ?
hayir maalesef ben baktirmadim. Bi arkadasim bana soylemisti bir kac yil once. umarim isimi karistirmiyorumdur , sen iyisi internetten kafenin tel numarasini bul ara erdogan diye birisi varsa o olabilir. randevulu gidiliyordu diye hatirliyorum. Sen kimden duydun bu erdogani ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?