İstanbul'da Fal - Falcılar

Merhabalar

Taksimdeki Emine galiba Abdullah Ağa Lokantasının karşısındaymış. Telefonunu bilen var mı acaba? Bu akşam için randevu alacağım....

Teşekkürler

adam geleceği bilerek açık bırakıyor ki bir daha sormak için gelelim.zaten bir haltta bilemiyorki ne desin? ben çalışmıyorum başka şeyi içimden geçirdim bana olmayan iş hayatımı anlattı.fal bitene yakın ben sordum artık.çok sıkıldım ben.o kadar büyük olaylar oldu ayrıntıyı bırak geneli göreydi bari.ben sorunca tepkime göre cevap verdi ama dediği çıkmadı şükür

fulya ise bunla konuşmalarınız olacak şaşıracaksın o kadar iyi konuşacakki senle o adam bu mu diyeceksin dedi.bak şimdi hatırlıyorum.ne konuşması ya birbirimizi yiyoruz.bu kadın herşeyin tersini biliyor bazen.evet bir yerden yakalıyorlar bizde iyi sanıyoruz.tüm falcılar böyle.şu d avar ki taksimdekiler,kadıköy,kibritçi ve soğanlıktaki kadar rezalet değil hiç olmazsa.
nabza göre şerbet verenide sevmiyorum felaket tellallığı yapan psikopatlarıda.

Merhabalar

Taksimdeki Emine galiba Abdullah Ağa Lokantasının karşısındaymış. Telefonunu bilen var mı acaba? Bu akşam için randevu alacağım....

Teşekkürler

forumun geçmiş sayfalarını bir okusana.kesinlikle bu kişinin bir şey bilemediği ve boşuna paranızın gittiği bir çok kişi tarafındna yazılmış.

merhaba bağcılardaki kadının telefon veya adresini mesaj atar mısınız?

[/b]

asla olmaz diye konuşan negatif falcıların fallarının çıkmadığını bile gördüm ben. bundan 3 sene önce mulla, nişantaşı symbol bahar ve o zaman taksim symbol'de bakan levent o kadar olumsuz konuşmuşlardı ki, o kadar moralimi bozmuşlardı ki anlatamam. hayatında başkası var, sana asla geri gelmez, gelse bile bir iş için gelir, seni sevmemiş gibi şeyler söylemişlerdi sonra ne oldu, adam 1 sene sonra geldi evlenmek istediğini söyleyerek. iş işten çoktan geçmişti, benim ona karşı duygularım bitmişti, ona güvenim yoktu, tekrar bir birliktelik istemedim. ama diyeceğim şey şu moralinizi bozmayın, özellikle de bu kadar olumsuz konuşanları hiç takmayın, hayat onların dediği gibi olsaydı oooohooo yani.

Son düzenleme:
hiçbiri bilemiyor ya hepsi atıyo inanmayın tarık,olgu,gül,şengül,emre,levent,burcu,nesrin,neşe bunlar aklıma gelen gittiklerim ama hiç biri geleceği bilemedi.. şu anı fikirleri biliyolar ama gelecek yok.. hiç bi falcının sölyleyipte yaşadığım bi olay yok !!

Taksim aga camiinin orda rumeli handa MONALİSA cafe var orada TANER ona baktırın fal.Ben de arkadasım da gittik şok içindeyiz gayet başarılı 15 lira facebookta sayfası var bakın valla begendik inşallah da çıkar dedikleri bakalm

Bu site sayesinde ve sayenizde tanıştığım bir çok falcı oldu.5 yıl boyunca ileri düzeyde spirütüel çalışmalar yapan biri olarak öncelikle birkaç şeye değinmek istiyorum.Lütfen söylediklerimi yanlış anlamayın burada yazdıklarım kesinlikle birilerinin yazdıklarına cevaben yazılmamıştır sadece kendime ait yorumlarımdır.Öncelikle kaliteli bir fal için vazgeçilmez en önemli öğe danışanla falcının arasındaki enerjidir.Bir ikincisi ise danışanın bakış açısı .Siz bir şeye hayatta olmaz diyorsanız emin olun zaten olmaz olması ise mucize olur.Eğer falcı ve danışan arasında bu enerji sağlanamazsa falcı danışanı söyledikleri %100 oranda gerçek olsa bile tatmin edemez. O nedenle ben hiçbir falcıya(tabiki hisleri ve emeğiyle bu işi yapanlardan bahsediyorum)kötü diyemem.Olan sadece falcıyla enerjimizin uyuşmamasıdır.Fal baktırdığım kişiler Selma Toprak;Elanit ;Emel Tarık Elmira bunlardan bir kaçı ve aklımda kalanlar. Çok pozitif bir yaklaşımım olmasına rağmen ve çok büyük beklentiler içerisinde olmamama rağmen ben bile içlerinden sadece Elmira’dan o bahsedilen güveni ve sempatiyi aldım.Fallarında bana söyledikleri gerçekleşti ve gerçekleşmeye devam ediyor.Öyleki kendisine yaklaşık 2 ay önce yaşam koçum olması adına bir teklifte bulundum. (tamamen benim talebim ve ısrarım sonucu) Bir arkadaşım daha kendisinden yaşam koçluğu yardımı alıyor Sağolsun kendisi beni de kırmadı.2 aydır kendisiyle beraber belirlediğimiz aralıklarla çalışmalarımıza devam ediyoruz.Hayatımda ki bir çok problemin çözümünü görmemde ve düzeltmemde çok emeği ve desteği oldu.

Umarım o yaşadığım dönem hayatım boyunca yaşayacaklarım arasında son olur.Bir daha da geri gelmez.Allah herkese gönlündekini hayalindekini versin inşallah…Herkese iyi akşamlar.

Elmira'nın yaşam koçluğu konusunda yardımcı olduğu insanlar olduğunu biliyordum.Falda ki yönlendirmeleri konusunda bende başarılı oldu açıkçası.Sende doğru bir seçim yapmışsın.Bildiğim kadarıyla bu işi yapanlar psikoloji konusunda eğitim alıyor.Elmira hem yapısı gereği sabırlı bir insan hem de benim Elmirada çözdüğüm en önemli özellik fal bakarken bile karşı tarafla empati yapması ve kişinin sorununa kendi yaşarcasına samimi ve içten çözüm üretmeye çalışması.Bunu birçok psikoloji eğitimi almış insanda bulmak çok zor.Ama Elmiranın doğasında olan bir özellik bu.Olaylara çok objektif bakıyor.Kendi adıma benim için yaptığı saptamalarda ıskaladığını görmedim.O yüzden canı gönülden inanıyorum ki Elmira bu işin hakkını verir.

tesekkürler canim gittigimde kesin gidicem.)
Kizlar bu Elmira kimdir ay ben bikac ay uzak kaldim neler neler olmus yahu..Elmira kaca bakiyor nasil ulasabiliriz Elmiraya gördügüm kadariyla ondan memnun kalinmis ne kadari dogru bunun yani gidenler gercekten memnun kaldi mi?

Günaydın :)

Yaşam koçluğu enteresan bir meslek aslında; eğitimi veriliyor, hem de yurt dışında çok ciddi bir kol olmuş. Bu meslek bir taraftan bakıldığında psikolojik danışmanlık, fakat tam anlamıyla değil. Bir dönem eğitimini almış olduğum için biraz ukalalık yapabilme hakkı buldum kendimde :) Diyeceksiniz ki "eğitimini aldın da ne oldun"; bu iş öncelikle istek gerektiriyor, anlayış, sakinlik, sabır. Çünkü aslında akıl verme değil danışmanın yaptığı, akıl buldurtma. Yani hem yeteneğini, hem tecrübeni, hem de hislerini katacaksın; benim için zor bir meslek :)
Elmira'ya bu kadar fal baktırırım, bilmiyordum böyle bir hizmet verdiğini, hoş, çok sıkıldığımda, sohbet ettiğimizde sakinleşip problemin özünü bulmamı, başka yönlerden bakmamı sağlamıştır çoklukla, bu anlamda zaten "yaşam koçluğu" yapmış oluyor. Ne güzel kendinin bu yanını görüp bu anlama da destek veriyor insanlara, yolu açık olsun...

Falcı olarak sürekli karalamaya çalışan dostlar, bir de bu taraftan bakın derim, belki bu yanı size daha çok güven verip, daha fazla yardımcı olacaktır

Sevgiler ve süper bir hafta sonu diliyorum herkeşçiklere

Canım google a medyum elmira yaz facebook adresinden telefon numarasini bulabilirsin özel mesaj hakkım olmadığı için seni bu sekilde yönlendiriyorum kusura bakma:)

nesli sen fulyayı tavsiye etmiyordun yinemi dayanamayıp gittin :) bazen saçmalıyor demiştin galiba.gerçi bana da son gittiğimde saçmaladı dedikleri çıkmadı tersi oldu.önceki falinımı esas alıp beklemek lazım başka falınımı bilmiyorum.19 tl ye bakıyor.

bu forumda başka konulardaki eski yazıalrı okuyordum da bilgi vermek için yazıyorum.taksimdekilerin hiçbiri çıkmıyormuş hatta kadınlar kahvesi ile ilgili bir konu var.pelin,dilek,vs hepsinin başarısız olduğunu sayfalarca tartışmışlar.aynı şekilde taksim melekler kahvesi ve taksim semboldekilerin fallarının çıkmadığı,saçmaladıkları yazılmış.bakırköydekileri de beğenmeyen çok kişi var..bende birkaç metheden okuyup taksimdeki bu 3 kafeye gidip pişman olduğum için sizlerle paylaşmak istedim.aldanmayın boşuna para vermeyin.taksimdekilerin,bağdat caddesindekilerin hepsine gittim hiçbiri çıkmadı.an ve geçmiştede çook az tutturdular.beşiktaş semboldekiler de fosmuş.nihan mı ne diyorlardı bir ara ama onuda beğenmeyen çok.

edirnede melahat varmış onuda bir kaç kişi övmüş ama geneline bakmak lazım.

ya ben taksidekilerin hepsi birden kötüymüş. ama kadıköyde fena değillermiş gibi genellemelerin biraz yanıltıcı olabileceğini düşünüyorum. taksimde 30-40 tane ffal kafe vardır. bunlarda en az 3 tane falcı çalıştırıyolar. taksimdekilerin hepsi fos deyince hiç kapısından bile girmediğimiz kafelerin falcılarını da mimlemiş oluyoruz.
iyi falcı dediğimiz kişi zaten kafede orda burda para kazanmak için çalışmaz.
geleceği Allah'tan başkası bilemez ki. onlar sadece sezgilerini kullanıyolar. bazıları da atıyo tabe.
mesala bağdat caddesindekilerin hepsi fos demişsin ama ben sembl cafe metinin hakkını yiyemem. adam geçen sene döktürdü bana.
bu sene aşk için gittiklerim olmadı mesela.
levent an ve geçmişte hep çok iyiydi benim için. bunlar muhteşem falcılar demek istemiyorum ama beş para etmez değillerdi bende.
herkesin frekansı farklı demek ki. taksimdekilerinki de elbet birileriyle tutuyodur.

Merhaba Arkadaşlar lafınıza girdim kusura bakmayın ama..
Taksim kadıköy vs. olan falcılar iyi değiller hepsi atıyo arada nadir az şey tutturan oluyor bana soracak olursanız Bir medyum var bundan kısa süre önce gelmişti Arkadaşım tanıştırdı, a dan z ye herşeyi söylüyor dilerseniz yardımcı olabilirim bu konuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…