atamadım çünkü hata verdi:)
ya çıktıkarı da olmuş şimdi ama zaten hep böyle oluyo. elbet bi şeyler çıkacak. o kadar da spesifik konuşmuyor çünkü. mesela fulya çok önemsiz ve aklımdan bile geçmeyen bi ayrıntı vermişti-sana anlattım zaten :)
sonradan öğrendim ki çıkmış.
bu demek değil ki fulya haika bi falcı. hiç de umrum olmayan bi şey söylemişti. küçücük ve ilgisiz. ama çıktı mı çıktı.. . nesil şu an ve geçmişle ilgili yüzde 70-75lik bi doğruluk payıyla saptamalarda bulundu. gelecek içinse bi laf etmedi. sevmiyo dediği için bi şey deme gereği duymadı sanırım. işle ilgili filan bi şeyler söyledi gelecek için.
Merhabalar
Taksimdeki Emine galiba Abdullah Ağa Lokantasının karşısındaymış. Telefonunu bilen var mı acaba? Bu akşam için randevu alacağım....
Teşekkürler
canım;
bu kadın güneşli-bağcılar-istanbul da oturuyor.öyle paragözde değildir,zaten 10-20 tl normalde 10 tl istiyordu ama ben ve arkadaşlarım kadın çok güzel baktığı için her gidişimizde 20 tl bırakıyoruz.zaten ilk gidişinde 1-2 saat bakıyor.geçmişten başlayıp geleceğe doğru sayıp,döküyor.
kizlar fulya nerde ve kaca bakiyor?
merhaba bağcılardaki kadının telefon veya adresini mesaj atar mısınız?
[/b]
Bu site sayesinde ve sayenizde tanıştığım bir çok falcı oldu.5 yıl boyunca ileri düzeyde spirütüel çalışmalar yapan biri olarak öncelikle birkaç şeye değinmek istiyorum.Lütfen söylediklerimi yanlış anlamayın burada yazdıklarım kesinlikle birilerinin yazdıklarına cevaben yazılmamıştır sadece kendime ait yorumlarımdır.Öncelikle kaliteli bir fal için vazgeçilmez en önemli öğe danışanla falcının arasındaki enerjidir.Bir ikincisi ise danışanın bakış açısı .Siz bir şeye hayatta olmaz diyorsanız emin olun zaten olmaz olması ise mucize olur.Eğer falcı ve danışan arasında bu enerji sağlanamazsa falcı danışanı söyledikleri %100 oranda gerçek olsa bile tatmin edemez. O nedenle ben hiçbir falcıya(tabiki hisleri ve emeğiyle bu işi yapanlardan bahsediyorum)kötü diyemem.Olan sadece falcıyla enerjimizin uyuşmamasıdır.Fal baktırdığım kişiler Selma Toprak;Elanit ;Emel Tarık Elmira bunlardan bir kaçı ve aklımda kalanlar. Çok pozitif bir yaklaşımım olmasına rağmen ve çok büyük beklentiler içerisinde olmamama rağmen ben bile içlerinden sadece Elmira’dan o bahsedilen güveni ve sempatiyi aldım.Fallarında bana söyledikleri gerçekleşti ve gerçekleşmeye devam ediyor.Öyleki kendisine yaklaşık 2 ay önce yaşam koçum olması adına bir teklifte bulundum. (tamamen benim talebim ve ısrarım sonucu) Bir arkadaşım daha kendisinden yaşam koçluğu yardımı alıyor Sağolsun kendisi beni de kırmadı.2 aydır kendisiyle beraber belirlediğimiz aralıklarla çalışmalarımıza devam ediyoruz.Hayatımda ki bir çok problemin çözümünü görmemde ve düzeltmemde çok emeği ve desteği oldu.
Umarım o yaşadığım dönem hayatım boyunca yaşayacaklarım arasında son olur.Bir daha da geri gelmez.Allah herkese gönlündekini hayalindekini versin inşallah…Herkese iyi akşamlar.
symbol nişantaşı'nda. ben bi şeyler de yediğim için fazla ödedim ama 20'yi geçmiyor sanıyorum. anda fena değil, benim bildi en azından, geleceğe dair dedikleri çıkacak mı göreceğiz. yakın tarihler verdi, bakalım
Ne kadar bir süre için dedikleri çıktı :44:[/QUOT
Ben 3 haftadır falan dejavu kafedeki edi'ye baktırıyorum orda çalışan diğerlerinede baktırdım hiç beğenmedim. anket gibi soru soruyorlar.Ama bu çocuk anket yapmıyo çok hisli. İşinde yükselme olucak dedi ve 2 hafta sonra gerçekleşti. Küçük bir sağlık sorunun var dedi oda 3 gün önce oldu. kısacası baya bildi yani. kahve ve tarota bir bakıyo ama daha çok hisleriyle söylüyo hissederek bakıyo gözlerinden anlıyosun zaten baya etkileyici bir gözü var.
Elmira'nın yaşam koçluğu konusunda yardımcı olduğu insanlar olduğunu biliyordum.Falda ki yönlendirmeleri konusunda bende başarılı oldu açıkçası.Sende doğru bir seçim yapmışsın.Bildiğim kadarıyla bu işi yapanlar psikoloji konusunda eğitim alıyor.Elmira hem yapısı gereği sabırlı bir insan hem de benim Elmirada çözdüğüm en önemli özellik fal bakarken bile karşı tarafla empati yapması ve kişinin sorununa kendi yaşarcasına samimi ve içten çözüm üretmeye çalışması.Bunu birçok psikoloji eğitimi almış insanda bulmak çok zor.Ama Elmiranın doğasında olan bir özellik bu.Olaylara çok objektif bakıyor.Kendi adıma benim için yaptığı saptamalarda ıskaladığını görmedim.O yüzden canı gönülden inanıyorum ki Elmira bu işin hakkını verir.
tesekkürler canim gittigimde kesin gidicem.)
Kizlar bu Elmira kimdir ay ben bikac ay uzak kaldim neler neler olmus yahu..Elmira kaca bakiyor nasil ulasabiliriz Elmiraya gördügüm kadariyla ondan memnun kalinmis ne kadari dogru bunun yani gidenler gercekten memnun kaldi mi?
symbol nişantaşı'nda. ben bi şeyler de yediğim için fazla ödedim ama 20'yi geçmiyor sanıyorum. anda fena değil, benim bildi en azından, geleceğe dair dedikleri çıkacak mı göreceğiz. yakın tarihler verdi, bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?