İstanbul'da Fal - Falcılar

canım benim benim durum pek bir karışık asılında karışık olan birşey de yok herşey ordada ama ben anlamıyorum doğru cümle bu evet.. benim sen yoksan eğer bende yokum dediğim ve hayatımın beş yılını ona harcadığım biri artık başkasınla evli. yeni evlendi yeni dediğim temmuzda işte benim o tarihten bu zamana kadar ağlamadım bir an bile yok. durum ortada yapılacak belli unutmak kabullenmek ve kendi yoluna onsuz devam etmek olmuyor iste yapamıyorum. ben aslında falcıya bana dönecek mi falan bilmem ne onları sormuyorum ben sadece bilmek istiyorum ki suan nasıl yani mutlu mu ne bileyim bir şey onunla ilgili birşey duymak istiyorum zaten gayb ilmini allahtan başkasını bilemez bundan şüphem yook da.. madem falcıyım diye ortalarda geziyorsun bunu söyle be kardeşim bana dedik uzun bir süredir hayatında kimse yok iste sen zor aşık olan birisin evet doğru zor severim seversem de ölümüne bırakmam karakter analizi doğru iste ondan sonra sana 2012 yılında biri çıkıcak karışına falan dedi mutlaka çıkar yani biri sonuçta genç bir bayanız eee dedim iste isle ilgili tecrübelisin ama kendini gösteremiyorsun dedi genel bir bakış akışı bence eee dedim benim sonunum o değil ki maden sen falcısın benim içimdeki inanılmaz acının kaynağını bunları söylemeden önce söyle adam duraksadı ben anlatmaya başladım erkek arkadaşım evlendi dedim ona bakabilir misin aa evet dedi dedim ki üç ay içinde evlendi nasıl oldu dedim zaten nasıl olduğu belli ben varken de o kız vardı bunu bilmek için falcı olmak gerekmiyor o kızla hep evlenmek istemiş sen öylesine bir kızsın onun gözünde seni hiç sevmemiş hiç düşünmüyor o şuan çok mutlu dedi tamam dedim. daha fazla birşey duymak istemiyorum kardeşim iyi güzelde sen bunları söyken sen karşındaki insanın ağladığını görürken bu rahatlık neyin nesi iyi de zaten o senin için hayırlı değilmiş üzülme de ya teselli et ne bileyim adam bana bunları söyledi zevk aldı resmen benim aglamamdan

bu adamlar bence işin kurdu olmuş. yıllardır aynı şeyi yapıyorlar. ben şunu anlamıyorum birkez gidiyorsun iyi biliyor ikinci kez gittiğinde kafası karışıyor herhalde saçmalıyor :) aslında hiç bulaşmamak lazım sanki çalışmaktan bir taraflarımızdan ter damlıyor biz bu adamlara bir ikisey dicek diye bir dünya para veriyoruz ben yemedim sen ye girdigimiz günahın da addi hesabı yok onun yerine dua edip allahım sen bana yardım et desek hem huzur bulucaz hemde işlerimiz daha iyi olacak belki.. şeytanım bol olduğu için falcıya gitmek daha cazip geliyor herhalde ne bileyim o kadar tövbe ediyorum yine yanı yine aynı

Kimdir öğrenebilirmiyiz ?

kesinlikle katılıyorum. gerçekten manyakça bi zevk duyuyo. senin durumun çok kötüymüş. gelecekle ilgili bi şey beklemeden sırf şu an için gitmek.. bunu çko az kişi anlıyor işte. genelde insanlar kılıf uydurduğumuzu sanıyo fal işine ama öyle değil. gerçeketn ona dair bi şeyler duymak geliyor bazen içimizden
Allah hepimizin yardımcısı olsun sabırlar versin

ya arkadaslar bu fallar hep yalan...ne guzel umutlanmıstım falcının dediklerinden sonra ama şimdi resmen yere cakıldım...canım çok yandı...ama fallarla umutlanmasaydım bu kadar yanmazdı canım eminim...o yüzden gerçekleri görmek lazım...bir de sana değer vermeyen biri için üzülmemek gerek.tabi ben bunları söylüyorum ama ben de üzülüyorum o ayrı.yine de falcı işte adı üstünde inanmamak gerek sonrasında çok kötü düşüyorsun özellikle de umutlandıysan...erkeklerin %90ı da tam hödük zaten...bugüne kadar dogru düzgün bir insanla karşılaşmış arkadaşım o kadar az ki...ben hiç karşılaşamadım.umarım bidaha böyle üzüntüler yaşamam biran önce de bu ruh halini atlatırım diyorum...gerçi falcıların da işi bu sonuçta sizi memnun etmeye çalışıyorlar.senin sonradan üzülmüş olman onlar için bir anlam ifade etmiyor ki...ama bikez daha anladım kimseye bağlanmayacaksın..sonra üzülen sen oluosun işte...umarım bu son olur...

merhaba canım
biraz aha bilgi verirmisin?
nasıl bir çalışma yapıyorsunuz?
ücret ne kadar?

seni ağlattı ve devam mı etti zevk alırcasına?nesilden mi bahsediyorsun.çünkü bunu yapan genelde oymuş dediler de başkası için duymadım.pes yani.o zaman ruhsal bir sorunu var sana bunu yapan kişinin. daha açık yazamayacağım hakaret gibi algılanır.ben ilk oturuşta her falcıya olumsuzluklarıda söyle ben takmam diyorum ki zayıf görüp beni oyalamasınlar diye.
şu forumdaki başka fal topiclerini de okudum evet yine yazıyorum taksimdeki ne kadar kafe ve falcı varsa hepsi millete fos çıkmış.ilk gidişte bir iki yerden yakalayanlar olmuş ama sonraki gidişlerde tutturamamışlar ya da dedikleri çıkan yok.benim bile devamlı gittiğim kişi her zaman bilemiyor dediğinin tersi çıkıyor.bağdat caddesindekilerde fos evet.ona buna döktürmesi önemli dğeil bana ve çoğunluğa ne kadar bildikleri önemli.aslında bana ne kadar bildikleri önemli.bakırköydekileri de beğenmiyorlar ilk sayfalarda şahane yazanlar onlarca sayfa sonra iyi falcı değilmiş tutturamadı artık bilemiyor yazmışlar hepsini okudum.bakıyorum bir falcı için kavga etmişler ama sonra onu beğenenlerde belki 1 sene sonra adamı kötülemişler dedikleri çıkmıyor yazıp görüş birliğine varmışlar.fal işi şans işi ya.çok ara verip fazla gitmemek beklemek lazım galiba.mesela taksimde çok methedilenler, ve öteki yerdeki gittiklerim hepsi bana oturur oturmaz iş hayatımı anlatıyorla r ozaman masadan kalkasım geliyor.yahu ben çalışmıyorum ne işi? aşk için baktırmıyorumki sadece genel profilimi bile çizemedikten sonra ben onları sallamam bile.başkalarına iyi bilmesi benim ölçüm değil zaten çoğu kişi aynı görüşü paylaşmış.sadece boşuna para verilmemesi için kendi izlenimlerimi paylaşıyorum.herkes gitmek istediğine gitmekte özgür.denemekten bişi çıkmaz para ve zaman kaybından başka.mesela elmira için çok iyi diyenlerde var kötü diyenlerde.ben gitmediğim için günahını alamam hakkında yazma lüksüm de olmaz.

merhaba canım
biraz aha bilgi verirmisin?
nasıl bir çalışma yapıyorsunuz?
ücret ne kadar?

Öncelikle ilk Elmira'ya fal baktırdığımda çok sıkıntılı bir dönemdeydim.Hani olurya (aman kimseye olmasın) herşeyin üstüste geldiği elinizde tutabileceğiniz hiçbişeyinizin kalmadığı aynen öyle bir dönem.İlk Fal baktırdığımda zaten kendisinden çok güzel bir elektrik almıştım.Falında söylediği şeylerde çıkmaya başlayınca bu sefer sırf moralimi düzeltmek için fal baktırdığımı itiraf edebilim.En sonunda baktım olmuyo kendisine fal dışında yaşam koçum olmasını teklif ettim çünkü bir arkadaşımla daha çalışmalar yapıyor ordan biliyordum.Sağolsun beni kırmadı.Haftalık olarak seanslar düzenliyoruz o seanslar içerisindehayatımda o an baskın olan hangi durum varsa onları anlatıyorum .Örneğin iş yerimde yaşadığım problemler,erkek arkadaşımla olan problemler,ailem vs vs bu seanslarda konuşarak çözüme ulaşılmaya çalışılıyor.Bazıları diyebilir bunda ne var diye ama çoğu zaman birinin size kendinizi objektif olarak yansıtması gerekiyor.Daha öncede bir yaşam koçuyla çalışma yapmama rağmen kalıplaşmış teknikleri kullandığı ve o teknikler bana pek inandırıcı gelmediği için sonuç alamamıştım.Çalışmalarda siz durumu anlatıyorsunuz artık durum neyse Elmira sizi size anlatıyor inanılmaz zeki biri ne desem az.Vermiş olduğu tavsiyeleri hayata geçirdiğimde yaşadığım kolaylığı anlatamam.Bu durumla neden karşılaşıldığının sebeplerini,oluşabilecekleri beraber ölçüp tartıyorsunuz en sonunda yine beraber çözüm yolunu tartışıyorsunuz.Kendisi bu seanslar da size gayet samimi candan bir şekilde yol gösterici oluyor.Ayrıca kendisine güvendiğim içinde çok memnunum.Haftada bir kez 1 saat süren seanslar düzenleniyor.Seanslar illa yüzyüze olmak zorunda değil telefondada gerçekleştirebiliyorsunuz.Ayda 4 defa seans hakkınız oluyor.Ücreti ise 300 TL...

Umarım açıklayıcı olabilmişimdir.İyi akşamlar canım

fulya için ilk bakışta iyi üst üste gidince tutmuyor demiştim. uzun bi ara verdiğim için gittim bi de o tarafta işim vardı, boş kahve içmeyeyim diye mandallcığım:)) taksimdekilerin hiçbiri çıkmıyomuş gb bi genelleme yapmamak lazım. o dediğin dilek mesela, bana çıktığı için gidiyorum. taihlerde çok başarılı, ne zaman daralsam giderim ve hiç boş çıkmadım. bugüne dek 3 kişiyi götürdüm hepsi de memnun kaldı. symbol nihal de benim favorimdir. o da yşakın tarihlerde çok başarılıdır, sen geçmiş sayfaları nasıl okudun böyle anlamadım:)

teşekkür ederim gayet açık anlatmışsın

valla ben iyi okurum ve algılama kabiliyetimde iyidir çok şükür.kadınlar kahvesi ile ilgili açılmış topiclerde ve bu topicte,gerekse dışarıdan arkadaşlardan aldığım referenslara göre dilekten memnun olan binde bir.o kafeden memnun olan yok gibi.siz de elmilayı kötülemişsiniz baya baya.hatta kaç mesaj yazmışsınız.siz memnun değilsiniz diye şimdi kötü falcı oluyor ama bizler dilekten,nihalden,taksimden memnun kalmadığımızı fos çıktığını söyleyince sırf size çıktığı için bize diklenme hakkınız yok sizin yazıalrınızı okuyorum da bu forumdaki neredeyse herkesle ters bir frekansınız var.şu anlamda söylüyorum: eğer bir falcı için kötü diyorsanız yüzden doksanı ondan memnun,eğer bir falcı için iyi demişseniz çoğunluk ondan memnun kalmamış.ben sizin yazıalrınıza bakarak diyorum ki kendi kendime bu kişi şunu beğenmemiş ben gideyim yada nesli1970 şunu beğenmiş demekki fos diyorum.kusura bakmayın frekans olayı.kişiliğinizle alakası yok sadece fal-falcı-müşteri uyuşması olayı :))) bırakın elmirayı kötülemeyi yada kim kimi beğenmemişse kötü yazmışsa itiraz etmeyin herkes gitmek istediğine özgürdür.

ben 2-3 arkadaşıma beğendiğim bir falcıyı tavsiye etmiştim.gitmişler ama benden ve çevreden gizlemişler.sonra tesadüfen oraya gittikleri ortaya çıkınca biz kahve içmek için gittik,geyiğine gittik,geçerken uğradık dediler.o kadar ters bir yere nasıl yol düşülüyorsa artık. aklıma geldi şimdi :)

(ayrıca bana nihalin başarısız olduğunu söyleyen kişilerden biri de symbol kafelerden birinin işletmecisidir.samiyetimiz olduğu için yani sırf fal kafe olayı ile tanışmadığımız için bana bu bilgiyi verdi.dostça.en iyi falcı anketlerini onlar bilir neticede.)

evet canım nesilden bahsediyorum arkadaşımla beraber gitmiştim o baktırmış bana dedi seni götürmek istemiyorum bize baktı çok kötü şeyler söyledi bir arkadaşa da baktı ona da kötü şeyler söyledi senin psikolojik durumun buna müsayit değil sen bakırma dedi yok dedim yaa ne diyebilir ki baktırcam dedim iyi dedi benden söylemesi dedi benim kaşıntım tuttu gittim dediğim gibi ben adamın söylediklerinden çok tarzına takıldım yani bir an sana ne oluyor kardeşim kına vereyim istersen diyesim geldi:)

kızlar selam...
aslında şöyle düşünmekte gerekli, falcı birşey söylüyor sen boyle boyle birşey yasayacaksın diye (eger işini iyi yapan ve bilen bir falcıysa ) ama biz o olayı yaşadıgımız andakı bır tepkımız nedenıyle olayın gıdısatını degıstırebılıyoruz...Ben mesela bilirsiniz melise baktırmıstım ve memnun kalmıstım soyledıklerıde cıkmaya baslamıstı, hatta gecen gun yazdım yıne burdan , 1-2 gune anlayacagım melisin nasıl bır falcı oldugunu eger bana dedıgı sey cıkarsa laf ettırmem demıstım:)) melis bana bu donemlerde erkek arkadasımdan evlılık teklıfı alacagımı soylemıstı , bunu soyledıgınde bızım aramız ıgrenctı, kavgalıydık ve bıttı gıbı bıseydı..ben de bu mucıze olur, ınanmam demıstım ona..O da yaşa ve gel dedi..hatta bızım o donemkı ayrılıgımızın ıyı oldugunu bu ayrılıgın bızı kendımıze getırecegını zoylemıstı ve aynen dedıgı gıbı oldu.Bizim aramız duzeldı, erkek arkadasım son derece şefkatlı yaklasmaya basladı bana..gecen gun hafta sonu yemege gıdelım dedı ve bız dun aksam yemekteydık..Herşey süperdi ama ben, çenesi kopacısa benn, bana o an soyledıgı küçük ve onemsız bır cumle yuzunden butun geceyı mahfettım..Sonrada afedersınız it gibi pişman oldum ama ne fayda ??? çocuk bana o kadar çok kızdıkı küplere bindi..ben kendıme gelıp affettırmeye calıssamda kendımı işe yaramadı ve eve geri döndüm..Bana kızdıgı esnada ne dedı bılıyormusunuz,,, sen bu geceyı mahfettın, hıc aklıma gelmezdı boyle olacagı, bu geceden sonrakı bulusmamızda ıkımızınde hayatını degıstırecek ve mutlu edecek şeylerden bahsedecektım ama sen mahfettın herşeyi !!!!!!!!! Şimdi ben kafamı hangi duvara vurayım ??? bana yer gösterinnnn :2:

kesinlikle çok haklısın.. böyle bir şey var gerçekten. aynısını bana daha dün burcu söyledi. daha önce 3 kere 1er ay arayla gittiğimde hep aynı tarihi verirdi ama bu sefer daha ileri bi tarih söyledi. ben de 'fazla uzadı bu iş. ' gibi bi laf ettim. o zaman kaderimiz bizim elimizde değildir ama seçimlerimizle onu etkileriz dedi.
sen bi hata yaparsın, o benim kestiremedğim bir şey yaşar ve gidişat değişiverir. tarih ileri gider, sonuç değişir. bunlar mümkün dedi.
aslında madem falcısın 'sen dikkat et de bozma işi' diyebilmesi de gerekirdi ama o kadarını yapamıyorlar malesef.
yine de ben anladım ki 5-6 falcı var ki gerçekten olayı harika yorumlamışlar. neden ilişki yaşayamadığımızı, bize nelerin engel olduğunu harika anlatmışlar. bunlar da bana yeter. önlemimi aldım ben. gerisi kader kısmet
aranızın düzeleceğini düşünyorum ama ben. hele az bi zaman geçsin, hayırlısıysa yine olur

peki sana ve arkadaşlarına dediği kötü şeyler gerçekleştimi merak ettim? bana dedikleri çıkmadı.aşk,iş,normal hayat hiçbiri tutmadı ileriside çıkmadı.hiç mi insanın hayatındaki olumlu şeyleri söylemiyor bu insan? neden halen gidiyorlar anlamıyorum.ordaki yaşı ufak kızlarla konuşmuştum hepsini ağlatıyomuş yine geliyorlardı.hep ileri tarihe atıp oyalıyor onları anladım.saf temiz kızlardı.kendinde bir sorun var insanların mutsuzluğu ile mutlu olan sadist bir yapısı var çözdüm onu.

destin_a kaderinde varsa, ne kadar kavga etsenizde o çocuk senindir canım işi oluruna bırak.

Canım inşallahhh düzelirr yoksa ben bu şekilde biterse kafayı yerim...Resmen bütün hatalarımı gördüm dün akşam...hep onu suclardım ama aslında durumun öyle olmadıgını anladım...Kendime o kadar kızıyorum ki şimdi, bakalım elimden geleni yapıcam düzeltmek için...Melise gittim bugün, aslında amacım ona gıtmek degıl dolasmaktı, nefes alamadım evde..Sonra karar degıstırdım ve gıttım..kımse yoktu hemen aldı benı, tanımadı zaten o , genel bakıcaktı yok dedım sadece ozel hayat bakmanı ıstıyorum...Ve beni yine şok etti, ben anlatmadan herseyı soyledı, yanı ya benım beynımı cok ıyı okuyor ya da bızım frekanslar tuttu patır patır soyluyor bana...varla yok arası bır durum yasadıgımı, bıseylerın duzelme asamasında oldugunu ama tam bu asamadayken benım hata yaptıgımı soyledı..Karsındakı cok kırılmıs ve kesınlıkle çok sinirli sana dedi..Açık söylüyorum bu cocuk senı cok sevıyor sende onu sevıyorsun ama dedı, bu son şansın..Biraz bekle ve gönlünü al , aranız duzelecek dedı..aralıgın sonuna dogru duzelecek merak etme dedı...ama aynı hatayı yaparsan bu sefer donüşü yok dedı..Yüzük tarihini şubat-mart gibi verdi bu sefer..Ben de dedım falın bıttı mı ? evet dedı.. ben de basladım onceden ona gıttıgımı ve bana soyledıklerının cıktıgını ama son olayda benım hata yaptıgımı...vs yani diyeceğim umarım herşey güzel olur , zor bir süreç ama biz onla nelerını yaşadık bu da düzelir heralde....

inşallah canım, herşey kader kısmet tabikii, çok sağoll

inşallah canım, herşey kader kısmet tabikii, çok sağoll

her şey tam rayına oturacakken yapılan hatalar adama çok pis koyuyor değil mi? malesef ben kaybettim hatalarım yüzünden. sen hemen fark etmişsin bense yıllar sonra. umarım en doğru adımları atıp mutlu sona ulaşırsın. gerçekten çok candan söyledim bunu :)

canımm çok teşekkür ederim umarım dediğin gibi olur...Normalde pazarları hep teli kapalı olurdu az önce içimden gectı bayaa uzun bir msj attım pişmanlıklarla dolu.. msj ıletıldı tel ını acmıs bugun.. ama cevap vermedı tabıkı ( ama bılıyorum böyle olcak bir süre , napalım beklıcem

Seni öpmek geldi içimden :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…