bir arkadaş özelden sormuş.taksimde falcı ismi istemiş.taksimdekilerin hepsi fos çıktığı için isim öneremeyeceğim. tarık, şengül, mehmet, gülşen, nesil, pelin çok başarısızlar.geçmişte iyilermiydi bilmiyorum ama 1 senelik tecrübelere nazaran an ve gelecekte dediklerinin hiçbiri olmadı..taksim sembol nesil bana beklediğim bir durumla ilgili resmen zevk duyarcasına felaket tellalığı yapmıştı.bende buraya zevkle yazıyorumki dediğin olmadı falcılık kim sen kimsin? yolda karşılaştığım liseli bir kaç kızın ağzına bakarak gittim adam herkesi ağlatıyormuş.neden bunlar halen gidiyor anlamıyorum acı çekmeyemi? ben fazla takmadım ama dediği çok şükür olmadı.zaten ne geçmişi ne de anı söyleyebilmişti.
bu arada nişantaşı sembol fulyaya gitmiştim en son ( genelde devamlı gidip frekansımın tuttuğu kişidir) kadının son dedikleri çıkmadı.açık yazayım; biriyle bir görüşme olacak sen bekle o senle konuşacak dedi ama 2 kere mecburen karşılaştık birbirimizin yüzüne bakmadık. son dedikleri fos.açıklamak gereği duydum.
bir arkadaş özelden sormuş.taksimde falcı ismi istemiş.taksimdekilerin hepsi fos çıktığı için isim öneremeyeceğim. tarık, şengül, mehmet, gülşen, nesil, pelin çok başarısızlar.geçmişte iyilermiydi bilmiyorum ama 1 senelik tecrübelere nazaran an ve gelecekte dediklerinin hiçbiri olmadı..taksim sembol nesil bana beklediğim bir durumla ilgili resmen zevk duyarcasına felaket tellalığı yapmıştı.bende buraya zevkle yazıyorumki dediğin olmadı falcılık kim sen kimsin? yolda karşılaştığım liseli bir kaç kızın ağzına bakarak gittim adam herkesi ağlatıyormuş.neden bunlar halen gidiyor anlamıyorum acı çekmeyemi? ben fazla takmadım ama dediği çok şükür olmadı.zaten ne geçmişi ne de anı söyleyebilmişti.
bu arada nişantaşı sembol fulyaya gitmiştim en son ( genelde devamlı gidip frekansımın tuttuğu kişidir) kadının son dedikleri çıkmadı.açık yazayım; biriyle bir görüşme olacak sen bekle o senle konuşacak dedi ama 2 kere mecburen karşılaştık birbirimizin yüzüne bakmadık. son dedikleri fos.açıklamak gereği duydum.
,yüzde binbeşyüz katılıyor ve aynen böyle düşünüyorum. zaten biraz dikkatli olanlar farkeder hep aynı kişiler tarafından yazıldığını. diğer iyi diyenler de hiç adı duyulmamış, belli ki yeni üyeler; farklı nick'lerle kendi reklamını yapan falcılar var. ama yapacak bi şi yok. biz en fazla uyarırız, 75 TL'si bol olan gider.
nesile ben de gittim. geçmiş ve an yorumlamada yarı yarıya doğruydu. şöyle ki 'şu aydan itibaren böyle birinden ayrılmışsın' dedi. ve doğruydu. ama 2 yıllık lişkim için 1-2 ay çıktın diye.. gibi bi cümle kurdu. zevk duyarcasına felaktet tellallığı kısmına tamamen katılıyorum. tabi ki olumsuz düşünüyosan söyleyeceksin. ama bundan keyif duymak?
yalnız nesil herkese olumsuz konuşmuyomuş. buradan kanımın çooook kaynadığı bi arkadaş kendisine olumlu ko nuştuğunu ve çıkmadığını söyledi. çıkan örnekleri de varmış nesilin. zaten bi falcı herkese iyi bakamıyor.
bende gittim o nesil denen adama aman yarabbi o kadar kötü şeyler söyledi ki eve nasıl gittim bir ben bir allah biliyor ağlamaktan canım çıktı sevmiyor ki seni diyor hiç sevmemiş ki hiç aklının ucundan bile geçmiyorsun diyo işin garip tarafı enteresan bir zevkle bildimi bildi aslında benim işime gelmiyor belki ama ben gitmeyin derim umuda ihtiyacınız varsa benim gibi hiççç gitmeyin..
bende gittim o nesil denen adama aman yarabbi o kadar kötü şeyler söyledi ki eve nasıl gittim bir ben bir allah biliyor ağlamaktan canım çıktı sevmiyor ki seni diyor hiç sevmemiş ki hiç aklının ucundan bile geçmiyorsun diyo işin garip tarafı enteresan bir zevkle bildimi bildi aslında benim işime gelmiyor belki ama ben gitmeyin derim umuda ihtiyacınız varsa benim gibi hiççç gitmeyin..
Sembol fulya konusuna katılıyorum..Dedikleri çıkmıyor.bana da aynen sen bekle o senle konuşacak kesinlikle arama demişti..tarih bile vermişti..nerdeyse üstünden 2 ay geçti.sonuç yok..Bir de kendinden emin emin konuşması..bak net gördüm arıyacak gelicek diye ısrarla konuşup karşısındaki umut vermesi çok kötü oldu((
nasıl yanı anlamadım.adam bildimi bilemedimi? falı çıktımı?
demekki bu kişi için doğru tespitte bulunmuşum sizlerde aynı şeyi söylediniz:adam zevk duyuyor kötü söylemekten.fakirinekmeği arkadaşım bana da aa nerden bileyim,ben evlilik konuşmam cart curt gibi şeyler dedi.zaten anı,geçmişi bilemedi geleceği ise hiç bilemedi birde sıkışınca böyle konuşuyor. yalnız bana seni sevmemiş diyemedi çünkü adam bilemeyince ben anlatmaya başladım.evlilikten döndüğümüzü,ailelerin tanıştığını söyleyince tabiki seni sevmemiş yalanına başvuramadıbu sefer ne yalan uydururlar söyliyim: senle kavgalar olmuş bunla iyi anlaşıyordur derler. bana abuk sabuk bir herif buldu ilerisi için.erkek falcıların hep dediğidir bu.bunu bırak iyi değil başkası gelecek.herhalde yani ilerde bir gün başkası da olur.sanane iyi değilse değil ben seviyorum ya.evli olanlarıda böyle kocalarını kötüleyip boşatıyormudur acaba?
benimde ne zaman ayrıldığımı ne kadar sürdüğünü bilemedi.çok çok karışık olaylar olmuştu bunları göremedi yahu daha ne diyim.ben bunun biri var galiba diye sorunca adam çaktı durumu var diyorbir sürü şey oldu bu ara onuda söylemedi bak şimdi aklıma geldi.
ordaki yaşı küçük kızlarla konuştum onları ağlatıyormuş,hiç onları sevgilileri sevmemiş,başkasını seviyormuş,dönmeyecekmiş,başka herif bulacaklarmış hep aynı masal.
muhtemelen seninkinin öbür kız gitse ona da senden bahseder. onu seviyo bak filan diye. maksat üzülsün birileri. ama olumlu konuştuğu da olmuş biraz da anına denk gelmeyle mi alakalıı yoksa belki de cidden hissettiği şeyi söylüyodur da bu kdar da üstüne gelmeye gerek yok. bana resmen hakaret gibi bi laf etti. dur sana özelden yazayım onu
gelmemiş özel mesaj :)
olumlu konuştuklarınada dedikleri çıkmamış ama.yani adama 15 tl bile çok.ben otursam daha iyi o koltuğa.yad adüşmanını göndereceksin sinir harbine sokar onu
Canım bu Edi Dejavu 1'de mi 2'de mi?
Klisenin ordakine gidiyorum. Hatta yarın gidicem tekrardan bir çok dediği çıktı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?