İstanbul'da Fal - Falcılar

herkese merhaba

Benden başka bir arkadaşta daha önce sormuş, cevap verildimi bilemiyorum, takip edemedim.Pilav Cafede çalışan, ama yarılmış Biriz Hn yeni yerini yada telefonunu bilen var mı?Şimdiden teşekkürler

bir arkadaş özelden sormuş.taksimde falcı ismi istemiş.taksimdekilerin hepsi fos çıktığı için isim öneremeyeceğim. tarık, şengül, mehmet, gülşen, nesil, pelin çok başarısızlar.geçmişte iyilermiydi bilmiyorum ama 1 senelik tecrübelere nazaran an ve gelecekte dediklerinin hiçbiri olmadı..taksim sembol nesil bana beklediğim bir durumla ilgili resmen zevk duyarcasına felaket tellalığı yapmıştı.bende buraya zevkle yazıyorumki dediğin olmadı falcılık kim sen kimsin? yolda karşılaştığım liseli bir kaç kızın ağzına bakarak gittim adam herkesi ağlatıyormuş.neden bunlar halen gidiyor anlamıyorum acı çekmeyemi? ben fazla takmadım ama dediği çok şükür olmadı.zaten ne geçmişi ne de anı söyleyebilmişti.

bu arada nişantaşı sembol fulyaya gitmiştim en son ( genelde devamlı gidip frekansımın tuttuğu kişidir) kadının son dedikleri çıkmadı.açık yazayım; biriyle bir görüşme olacak sen bekle o senle konuşacak dedi ama 2 kere mecburen karşılaştık birbirimizin yüzüne bakmadık. son dedikleri fos.açıklamak gereği duydum.

Son düzenleme:

Sembol fulya konusuna katılıyorum..Dedikleri çıkmıyor.bana da aynen sen bekle o senle konuşacak kesinlikle arama demişti..tarih bile vermişti..nerdeyse üstünden 2 ay geçti.sonuç yok..Bir de kendinden emin emin konuşması..bak net gördüm arıyacak gelicek diye ısrarla konuşup karşısındaki umut vermesi çok kötü oldu((

nesile ben de gittim. geçmiş ve an yorumlamada yarı yarıya doğruydu. şöyle ki 'şu aydan itibaren böyle birinden ayrılmışsın' dedi. ve doğruydu. ama 2 yıllık lişkim için 1-2 ay çıktın diye.. gibi bi cümle kurdu. zevk duyarcasına felaktet tellallığı kısmına tamamen katılıyorum. tabi ki olumsuz düşünüyosan söyleyeceksin. ama bundan keyif duymak?
yalnız nesil herkese olumsuz konuşmuyomuş. buradan kanımın çooook kaynadığı bi arkadaş kendisine olumlu ko nuştuğunu ve çıkmadığını söyledi. çıkan örnekleri de varmış nesilin. zaten bi falcı herkese iyi bakamıyor.

kızlar majestic cafenin karşısında bir yer var adını unuttum damlalar ın yanında orda emre diye birine baktırdım ya saçma sapan birşeyler yaptı güya enerji veriyormuş sonra birşeyler söyledi tutumadı sevgilimin yaşı falan hepsini salladı ona giden var mı boşa gitti param sinir oldum herkes falcyım diye geçiniyor bu ne ya

,

:))) hiç onemli degil gercekten kimin neye inandıgı. verilen sureler - ki dilerim gerceklesir o surede tum beklentiler- sonrasında tekrar konusalim derim.

ve burda hakkında olumsuz konustugum tum falcılar ıcın teker teker ozur dılerım yanılırsam. ama o kadar emınım kı. artık yazmaktan vazgecmıs - en az 5 arkadasımı azcık zorlasam neler neler dokulur. o yuzden bekleyelım bence.

sonra da hem elmıradan, hem selma topraktan, hem mercandan, hem nesılden ozur dılerım.

:))))

kizlaaaarrr öncelikle herkese selaaam!:)
nekadar merakli oldugumuz bu kadar sayfadan anlasiliyor sanirsam
ben yurtdisinda okuyorum ama arada istanbula gittigimde falcilara gitmisligim var hepsi cafede tabi
Istiklal caddesindeki kadinlar kahvesiydi melekler kahvesiydi hic bosuna 25liranizi heba etmeyin bence,ben orda en iyi bakiyo denilene de gittim fakat orasi resmen parahane gibi bisey herkes ayni seyi söylüyo ve onlar daha konusurken icime bayginlik geliyo benim
Bu yaz cingene cafeye gittim bakirköyde su ermeni kilisesinin ordaki,cafe güzeldi fakat falci 6dk bakiyomus! 25 lira ayni sekilde ben arkadasimla gittim arkadasim girdi ilk cok az bildi dedi,ve kadin bana baska bi kadini gösterip bu kadin herseyi biliyo ona git dedi,kadin 45 dk boyunca bos konustu resmen gercekten ama hicbisey dogru degildi dediklerinde hic ama hic memnun kalmadim
Siz yesilköydeki güldenden biraz bahsetmissiniz bir ara onun numarasini bilen var mi?onu da bi denemek istiyorum
Bir de gercekten tarot bakilinca biseyler cikiyo fakat kahve fali tamamen sallama gibi geliyo bana siz ne düsünüyosunuz bu konuda?
Gecen sene bu zamanlar nescan adli arkadasimiz tokatli bi fadime teyzeden bahsetmis ama ben numarayi bulup bulmadigini okuyamadim o ne durumda?onun numarasini bilen var mi?
Onun disinda siz nereyi kimi önerirsiniz?
Ben maksimum bi fala 25 lira veriyorum nebilim gerisi cok geliyo bana cünkü hicbiri bilemiyo
3 sene önce ben mersinde 5 liraya bi kadina baktirdim bana cok garip seyler söyledi bikere herkesin adini bildi hayatimdaki olucaklarida bildi hersey tuttu simdiye kadar ama onun izini kaybettik adi da burcuydu ve mükemmeldi!bi yazligin cafesinde bakiyordu tömükte ve neden bukadar ucuza bakiyosun herseyi biliyosun demistik(arkadasimin kuzeniyle baya samimi oldular daha sonradan) o da,bunu yapmak zorunda oldugunu hissetigini buyüzden buraya geldigini falan söyledi o gercekten garip biriydi keske bulabilsem onu ama aradik taradik ve yok!
Neyse önerilerinizi bekliyorum kizlar:))

bende gittim o nesil denen adama aman yarabbi o kadar kötü şeyler söyledi ki eve nasıl gittim bir ben bir allah biliyor ağlamaktan canım çıktı sevmiyor ki seni diyor hiç sevmemiş ki hiç aklının ucundan bile geçmiyorsun diyo işin garip tarafı enteresan bir zevkle bildimi bildi aslında benim işime gelmiyor belki ama ben gitmeyin derim umuda ihtiyacınız varsa benim gibi hiççç gitmeyin..

yani ben boş umutlar da beklemiyorum. nesil dediğim gibi ayrılık tarihimizi tam bildi. sonra hayatıma giremeye çalışan birini söyledi, neden istemediğimi doğru yorumladı.
madem olumsuz bişiler hissediyo söylesin. amaaa mutsuz olacaksın dedikten sonra resmen zil takıp oynamadığı kaldı. bak kızım hayrlı değil zaten mutlu olamazdın sen bunla gibi bi şey de mesela.
a bi de yanlış bi laf etti. ben düzeltince de ' nerden bileyim ben canım onuu aaa' diye azarladı. bilmiyosan sus. bilmediğin şeyi niye söylüyosun? ilk kes bi falcıdan yanlış bi laf duymuyorum ama düzelttiğim için ilk kez azar yedim.

yalnızzzz bana da birebir aynı cümleleri kurdu. şimdi fark ettim. sevmiyor ki hiç sevmemiş... sana sevdiğini düşündüren ne oldu?
o kadarşu an sevmiyodur. bah ona inanabilirm. öbürüne deel

nasıl yanı anlamadım.adam bildimi bilemedimi? falı çıktımı?

demekki bu kişi için doğru tespitte bulunmuşum sizlerde aynı şeyi söylediniz:adam zevk duyuyor kötü söylemekten.fakirinekmeği arkadaşım bana da aa nerden bileyim,ben evlilik konuşmam cart curt gibi şeyler dedi.zaten anı,geçmişi bilemedi geleceği ise hiç bilemedi birde sıkışınca böyle konuşuyor. yalnız bana seni sevmemiş diyemedi çünkü adam bilemeyince ben anlatmaya başladım.evlilikten döndüğümüzü,ailelerin tanıştığını söyleyince tabiki seni sevmemiş yalanına başvuramadı bu sefer ne yalan uydururlar söyliyim: senle kavgalar olmuş bunla iyi anlaşıyordur derler. bana abuk sabuk bir herif buldu ilerisi için.erkek falcıların hep dediğidir bu.bunu bırak iyi değil başkası gelecek.herhalde yani ilerde bir gün başkası da olur.sanane iyi değilse değil ben seviyorum ya.evli olanlarıda böyle kocalarını kötüleyip boşatıyormudur acaba?
benimde ne zaman ayrıldığımı ne kadar sürdüğünü bilemedi.çok çok karışık olaylar olmuştu bunları göremedi yahu daha ne diyim.ben bunun biri var galiba diye sorunca adam çaktı durumu var diyor bir sürü şey oldu bu ara onuda söylemedi bak şimdi aklıma geldi.
ordaki yaşı küçük kızlarla konuştum onları ağlatıyormuş,hiç onları sevgilileri sevmemiş,başkasını seviyormuş,dönmeyecekmiş,başka herif bulacaklarmış hep aynı masal.

Son düzenleme:

işin kötü tarafı bu kadın bana verdiği tarihler tam tutuyordu çıkıyordu.hiç ummadığım olaylar dedikleri oluyordu.neden ayrıldık.noldu bitti vs..yer tespitine kadar yapıyordu.fulyanın sevmediğim tarafı bir kere sadistlik yapıp doğruyu söylemesine rağmen sonraki gidişimde tersini söylemesi.bu huyuna sinir oluyorum.1 sene gitmedim bu yüzden.1 seneden sonra bişi anlatmadığım halde yine bildi hatta olumsuzlarıda söyledi ama son gidişimde çuvalladı.ilkinde sen istiyosun diye ayrılmayacakalr dmeişti,aileler tanışabilir demişti sonrakinde bunlar ayrılacak kızı bu bırakacak vs vs dedi.o senle konuşacak hiç sesini çıkarma öteki kızdan bahsetme dedi.konuşmadık ama ben ötekini araya sokuşturup laf attım yani dediği olmadı. ben yapmadım

muhtemelen seninkinin öbür kız gitse ona da senden bahseder. onu seviyo bak filan diye. maksat üzülsün birileri. ama olumlu konuştuğu da olmuş biraz da anına denk gelmeyle mi alakalıı yoksa belki de cidden hissettiği şeyi söylüyodur da bu kdar da üstüne gelmeye gerek yok. bana resmen hakaret gibi bi laf etti. dur sana özelden yazayım onu

gelmemiş özel mesaj :)

olumlu konuştuklarınada dedikleri çıkmamış ama.yani adama 15 tl bile çok.ben otursam daha iyi o koltuğa.yad adüşmanını göndereceksin sinir harbine sokar onu

gelmemiş özel mesaj :)

olumlu konuştuklarınada dedikleri çıkmamış ama.yani adama 15 tl bile çok.ben otursam daha iyi o koltuğa.yad adüşmanını göndereceksin sinir harbine sokar onu

atamadım çünkü hata verdi:)
ya çıktıkarı da olmuş şimdi ama zaten hep böyle oluyo. elbet bi şeyler çıkacak. o kadar da spesifik konuşmuyor çünkü. mesela fulya çok önemsiz ve aklımdan bile geçmeyen bi ayrıntı vermişti-sana anlattım zaten :)
sonradan öğrendim ki çıkmış.
bu demek değil ki fulya haika bi falcı. hiç de umrum olmayan bi şey söylemişti. küçücük ve ilgisiz. ama çıktı mı çıktı.. . nesil şu an ve geçmişle ilgili yüzde 70-75lik bi doğruluk payıyla saptamalarda bulundu. gelecek içinse bi laf etmedi. sevmiyo dediği için bi şey deme gereği duymadı sanırım. işle ilgili filan bi şeyler söyledi gelecek için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…