İstanbul'da Fal - Falcılar

aynen katılıyorum

ay kızlar bır arkadaşım pazartesi günü hani su üskudarda eskiden meşhur olan ayna falına bakan arzuya gidicem götür beni nolur tek gidemem dedi aracım olduğu için ümraniyede bi pastanede buluştular 2 saat geciktikten sonra hanfendi geldi ayna falan yok artık kagıda kaleme bişey cizdi 100tl arkadas verdi parayı önce ver ağırlık olmasın dedi aldı parayı verebildigin kadar bozuk para ver dedi arkdş 7 tl kdrda bozuk para verdi kagida bi şey cizdi yok arkadaş sıfır sıfır .üç beş tutarsız söz vekıza sende buyu var hocalrımız var çözelim israr ediyor daha fala tam bakmadan 5 dk sonra gençte bi adam aaa biz arabada bekliyoruz 2 saattir gidiyoruz dedi hemen kalktı sizi arıycam dedi arkadaşla nereye diye bagırdı pastane bize bakıyo tam rezillik .. bu arada aksam saat 10 yuh 8 de hanfendiyi beklemeye basladık ve allahtan bende ona uyup ağırlığını kaldırmak için 100tlkaptırmadım ..valla buna eskıden gitmiştim iyiydi ama simdi karı işi dolandırıcılığa dökmüş hiç bir sey bilemedi 5 dk bile 1 seyi tuttururdu ..

Bugun msn de daha once bahsettigim kisiye fal baktirdim. Oncelikle soyleyeyim 2 gundur ugrasiyorum musait oldugu zamani yakalayabilmek icin ama sonunda muradima erdim. Cok kibar biri ve olan olaylari inanilmaz tutturma yetenegi var. Size sadece adinizi ve dogum tarihinizi sorup basliyor anlatmaya. Olanlara dair soyledikleri insani korkutacak kadar dogru. Ama bana gelecege yonelik soyledikleri Mercan Hanim ve Elmira'nin soyledikleriyle tamamen farkli. Tekrar birlesme olacak dedi ama kisa surecekmis. Yani digerlerinin dedigi gibi uzun sureli bir birliktelik olmayacak. Falin sonunda ben cok uzulunce, hic mi umut yok falan deyince umut olabilecegini soyledi ama iliskide yanlislarimi siraladi. Yani gunun sonunda onunla tekrar birlikte olup olmayacagimi bilmiyorum, biraz kafam karisti. Yine de bir cok falcidan daha basarili. Bakalim nolacak.

sanırım yine Elmira'yı soranlar olmuş. ben de ilk falı baktırdığımda buraya not aldıklarıma geri dönüp şimdiyle karşılaştırdım.

bir kere geçmiş-şimdiki zaman konusunda çok sorun yok o yüzden onu yazmayacağım. sadece gelecekle ilgili dediklerini kıyaslayalım.

1-eski erkek arkadaşın sana iş konusunda yardımcı olacak dedi- evet oldu.
2- 2 ay içinde sana dönecek, ama yine ayrılacaksınız. - sevgili olmadık, zaten hep iletişimdeydik. 2 ay içinde samimileştiğimiz oldu,yeniden başlamış gibi hissettiğim-davrandığım oldu, duygusallaştığımız oldu ama hiç "sevgilim" demedik. yeniden başlamadık.
3-annen yıl ortasında evlenecek- hayır öyle bir şey olmadı.
4-yıl sonuna doğru kendisi ve ailesi düzgün, saygın biriyle aşk yaşayacaksın, dedi- söylediği tarihten önce oldu.
5- o sıralar başka bir şehre taşınma planı yapıyordum,1 ay içinde taşınacaktım. -Elmira taşınamayacaksın, daha çok var; dedi. taşınmadım. bu da doğru.

yani bende doğruluk payı 70'lerde diyelim. fal tamamen nihayetlendi, süresi doldu :)

Son düzenleme:

olumsuz konuşan aynı isimler değil hep aynı isim :)
negatifini alma üstüne , muhattap olma ..
o olumsuz konuşursa bende olumlu konuşma hakkına sahbim
ama farkımız şurda yatıyor :) o olumsuz konuştu diye ben onu germiyorum ..

Fal bu tutar yada tutmaz ama Elmira falı için 75 ytl almaması gerekiyor
ben 3 kere baktırdım ve hiç tutmadı burdaki çıkanlardan etkilenerek baktırmıştım
yaz sonuna kadar beklemiştim boşuna umutlandırdı beni diyebilirim hatta evlendirdi beni...
fal işini herkes yapmaması gerekiyor yapıyorsada kafe falcıları gibi en fazla 25 ytl alması gerekiyor

kafe falcıları günde en az 10 kişiye bakıyor canım,total kazanç durumu 25 liradan 10 kişi 250 eder seni sepet ederler hemen onların belli bir süresi var uzatsa kafe sahibi gelir beni çok seven bir ablanın bu şekilde uyarıldığını biliyorum.

elmira günde en fazla 3-5 kişiye bakıyordur oda her gün değildir sanırım.Bu tür falcılar kimseyide sepetlemez uzun cevap verirler .

5 dk baktırıp 25 lira vereceğime 1 saat baktırır 75 lira veririm daha iyi diye düşünüyorum

Size çıktığı için böyle yazıyorsunuz..
kendinizi falı çıkmayanların yerine koyarsanız 75 ytl nin ne kadar yüksek olduğunu anlarsınız ...

kendinizi falı çıkmayanların yerine koyarsanız 75 ytl nin ne kadar yüksek olduğunu anlarsınız ...

ben elmiraya gitmedim sadece fiyat fayda yorumu yaptım.

bana da cafede fal bakan falcılarında falı bugün açısından tuttu ama çok kısa bakabiliyorlar saat sınırları var isteselerde daha uzun bakamıyorlar .....

Hoş ben fal baktırmaya gittiğimde en kötü anımdaydım hepsinde ,çökmüştüm

Melise gittiğimde salya sümük ağlıyordum mesala

önümde 2-3 aylık bir süreç var bakalım görücez esas olay çıkıcak mı ,çıkarsa söyledikleri doğrusu çok büyük bir dönüm noktası olur benim için

Bence fal cikmiyorsa ayni falcida israr etmemeli.
Ben falci ile fala bakilan arasinda bir tur iletisim oldugunu dusunuyorum. Bu bazilariyla tutuyor bazilariyla tutmuyor.

Bende kafe falcilarinin bastan savma baktiklarini dusunuyorum. Ama bu benim dusuncem. Baskasinin farkli dusunmesine de saygi duyarim. Sonucta herkesin beklentisine gore fiyat ve uygulamalar var. Isteyen istedigine gider. Bunu neden elestiriyoruz anlamiyorum.

Hiçbirinin çıkma garantisi yok , 75 tl tutar evet yüksek bencede .. ama serbest piyasa ekonomisi fiyatı kendi koyar, sizde gidip gitmeyeceğinize karar verirsiniz.
burda bunun tartışması bile yersiz. arandıgında şu tutara bakar mısın diye sorulur hayır derse tercihler değiştirilir.
cafe falcılarına pek gitmiyorum ama burcu diyince hala yüzümde gülümseme beliriyor
onlar fiyat belirlemekte serbest, bizde gitmemekte. ben en son elmiraya baktırdım gene. 1 ay 2 gün oldu. Sıra beklemiyorum, uzun sürüyor ve benimle frekansı tutuyor. ayrıca fal yüzünden umutlanmayın lütfen karşımızda ki bizim ki gibi kul. burda en iyi dediğimiz falcılarda tosladı. elmirada toslar. onlara bel baglayarak hayat sürdürmemek gerek.
aslında hiç gitmemek gerekte :)

Son düzenleyen: Moderatör:

bu forumda herkes düşüncesini yazmakta özgürdür. ben sizi eleştirmedim ki :)
Elmira için 3 kere gitmemim sebebi 1,5 aylık zaman verdi 1,5 aylık zaman 2,5 ayı buldu
haliyle gitmemle beraber 3 kere oldu ...
Elmira bende anı bildi inkar edemem eee ister istemez bir beklenti içersinde oldum ..neyse geçmişte kaldı
demek ki Elmira falının çıkmayacağını hesap ederek müşterilerden 75 ytl istememeli bunu demek istiyorum umut vermesi de cabası .....

evet kafe falcıları az bakıyor ...
melis hanıma bende gittim falları çıktı bende ama sonraki aşamaları çıkmadı henüz
ama gerçekten çok kısa bakıyor ve çok yakın zamanı görüyor
fal olayı kısa zamanı verir melis hanımda bunu demişti bana...
melis hanım ki ise en fazla 1 aylık zamanı biliyor bana göre...
fallar ise en fazla 3 aylık dilimi çıkarıyor

Bana düşmez ama bir soru : nedir Elmira ile alıp veremediğin, neden bu nefret ?

Hemfikirim, ayrıca dikkatinizi çekerim : Elmira için iyi diyenler hiç mi başka falcıya gitmiyoruz ? Hangimizden bu kadar ağır bir karalama duydunuz ? Sadece buraya katkısı olsun diye ve yine sadece 1 defa "bilemedi" der geçeriz, belli mi olur bize bilemeyen başkalarını ezbere anlatır.

Nedir bu öfke anlamıyorum ??

kızlar bende nişanım atılınca ve yataklara düşünce baktırmıştık ve birşey olduğunu söylemişler 8/9 kişiye baktırdım farklı illerde izmirde bir kadını aramıştım ama senesi gelşecek neredeyse o bana kasım aralık gibi bir işe gireceksin aynı işyerinden biriyle tanışacaksın adı yılmaz yada buna yakın biri yılmaz adına dikkat et demişti ve nişanlın ocak ayı gibi sana dönecek ama senin hayatında biri olcak ve sen istemeyeceksin demişti .
şimdi ben kasımda işe başladım ve yılmaz değil ama soyadı yılmaza çok yakın biri var farklı şirketten ama sürekli bizim buraya gelip gider ve hatta bir kahve muhabbeti var aramızda bu gün bile hatırlattı çok muhabbetimiz olmasa bile şimdi bakalım ocak gibi dönecek eski nişanlımı bekliyorum dönerse onu da yazarım buradan

bir de geçen akşam annemin bir arkadaşı baktı kahve içmiştik bana dediği şey iş yerinde 2 bayan oturuyorsunuz biri var gençten ama bunun kendi iş yeri var sizin oraya gelip gidiyor sen çay getisen yada birşey yapsan onun çok hoşuna gidiyor seni uzaktan uzaktan takip ediyo siz önce bununla bir çay içmeye gideceksiniz kimsenin haberi olmadan sonra bıyıklı yaşlı gözlüklü biri ile konuşacak ve sana gelip söyleyecekler sen yaza düğün yapıyorsun ama çok uzamadan yüzük takıyorsunuz hatta bunun arabası siyah ve büyük şeklinde birşey ler söyledi ama biz çocukla sadece hooş geldin 5 gittin şeklinde idik geçen gün geldi kahve yapmıştım yarım bırakıp gitti sonra bende sana bi kahve söylerim ödeşiriz şeklinde konuştu ve arabası cip tarzı artı siyah renk of bilmiyorum ya bakalım çıkacakmı bu günde biz hala kahve için haber bekliyoruz unutmadın dimi falan dedi

bahsettikleriyle yaşadıklarınız çok benziyor...
umarım dileğiniz gönlünüze göre olur

bu bahsettiğiniz kadın bizede bakarmı ? tel. varsa bana gönderebilirmisiniz ...

canım bakmıyor arkadaş arasında kahve falı hatta bunun duyulasını bile istemiyor ilk bize geldiğinde biz kahve yapalım da fl bak demiştik kızmıştı şimdi bize gelir yada biz gideriz ne içelim falan der,iz çay deyince oda hadi bi kahve yapında fal bakayım der öylelikle baktırırız çok istekli değilmiş gibi gerçi o nekadar istekli olduğumuzu anlıyorda çaktırmıyor

pardon hatlar karıştı :)
bu İzmirli bayanın tel. varsa sizden istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…