aynen katılıyorum
Elmirayı övenler hep aynı kişiler derken kendi üzerime de alndım ve cevap verme gereği duydum.Çünkü Elmiradan çok memnun olanlardan biri de benim.Kendi adıma konuşayım.Kadının falı çıktı mı çıktı.Bunu söylemekte de özgür olduğumu düşünüyorum.Burada Elmiradan memnun olanların aynı kişiler olduğunu iddia ediyorsun ya aynı şekilde bende Elmira adı geçtiğinde kötülemek için hortlayan kişilerin de aynı kişiler olduğunu düşünüyorum.Netice de burası bir paylaşım sitesi.Nasıl ki biz olumsuz yorumları yargılamıyorsak olumlu yorum yapanları da yargılamak kimsenin haddine değil bence.Adı üstünde fal bu.On kişiden 3 üne tutar 7 sine tutmaz.Bir falcı %50 tutan %50 tutmayan oranına sahipse bence iyi bir falcıdır.Falcıya giderken de bilinçli gitmek lazım diye düşünüyorum.Netice de extra bir güçleri olsa da onlarda bir insan.Elmira sende anı bilemediyse demek ki gerçekten bu elektrik olayı doğru ki oda senden elektrik alamamış.Burada hepimiz umut peşinde koşuyoruz.belki o an rahatlamak istiyoruz.
Fal bu tutar yada tutmaz ama Elmira falı için 75 ytl almaması gerekiyor
ben 3 kere baktırdım ve hiç tutmadı burdaki çıkanlardan etkilenerek baktırmıştım
yaz sonuna kadar beklemiştim boşuna umutlandırdı beni diyebilirim hatta evlendirdi beni...
fal işini herkes yapmaması gerekiyor yapıyorsada kafe falcıları gibi en fazla 25 ytl alması gerekiyor
kafe falcıları günde en az 10 kişiye bakıyor canım,total kazanç durumu 25 liradan 10 kişi 250 eder seni sepet ederler hemen onların belli bir süresi var uzatsa kafe sahibi gelir beni çok seven bir ablanın bu şekilde uyarıldığını biliyorum.
elmira günde en fazla 3-5 kişiye bakıyordur oda her gün değildir sanırım.Bu tür falcılar kimseyide sepetlemez uzun cevap verirler .
5 dk baktırıp 25 lira vereceğime 1 saat baktırır 75 lira veririm daha iyi diye düşünüyorum
Size çıktığı için böyle yazıyorsunuz..
kendinizi falı çıkmayanların yerine koyarsanız 75 ytl nin ne kadar yüksek olduğunu anlarsınız ...
kendinizi falı çıkmayanların yerine koyarsanız 75 ytl nin ne kadar yüksek olduğunu anlarsınız ...
kesinlikle ve kesinlikle bakırköy ay dan cafe!!! kadın müthiş .! ünlüler bile baktırıo
Fal bu tutar yada tutmaz ama Elmira falı için 75 ytl almaması gerekiyor
ben 3 kere baktırdım ve hiç tutmadı burdaki çıkanlardan etkilenerek baktırmıştım
yaz sonuna kadar beklemiştim boşuna umutlandırdı beni diyebilirim hatta evlendirdi beni...
fal işini herkes yapmaması gerekiyor yapıyorsada kafe falcıları gibi en fazla 25 ytl alması gerekiyor
Bence fal cikmiyorsa ayni falcida israr etmemeli.
Ben falci ile fala bakilan arasinda bir tur iletisim oldugunu dusunuyorum. Bu bazilariyla tutuyor bazilariyla tutmuyor.
Bende kafe falcilarinin bastan savma baktiklarini dusunuyorum. Ama bu benim dusuncem. Baskasinin farkli dusunmesine de saygi duyarim. Sonucta herkesin beklentisine gore fiyat ve uygulamalar var. Isteyen istedigine gider. Bunu neden elestiriyoruz anlamiyorum.
'elmira'da gelecek hiççççç çıkmadı' diye üstüne basa basa hiççç yazmış arkadaş, siz hala zorluyorsunuz hiç çıkmadı derken, emin misin diye. bırakın geleceği bana anı bilemedi elmira. evli olduğumu söyledi, hayır deyince de iddia etti, sanki yalan söylüyormuşum gb. bu kart mutlaka bi yere bağlanır deyip geçiştirdi. nereye bağlanacak, bi gün evlenecem elbette, o mu yani? anda sıfır, gelecekte sıfır. sevgilim beni aldatacakmış bi kadınla bascakmışım, onun dediğine göre bunu yazın yapması gerekiyodu, insanı nasıl olumsuz etkiliyo bakar mısınız? hayır, benim gb hiççç çıkmayanlar da defalarca yazsın ki, elmira number one ilan edilmesin şu forumda, ona gelene kadar kimler var. çıkanlar olabilir ama tutturamadıkları da var, belki eşit, belki daha da çok, ayrıca randevuyla gitmeme rağmen 45 dk bekletmişti
Elmirayı övenler hep aynı kişiler derken kendi üzerime de alndım ve cevap verme gereği duydum.Çünkü Elmiradan çok memnun olanlardan biri de benim.Kendi adıma konuşayım.Kadının falı çıktı mı çıktı.Bunu söylemekte de özgür olduğumu düşünüyorum.Burada Elmiradan memnun olanların aynı kişiler olduğunu iddia ediyorsun ya aynı şekilde bende Elmira adı geçtiğinde kötülemek için hortlayan kişilerin de aynı kişiler olduğunu düşünüyorum.Netice de burası bir paylaşım sitesi.Nasıl ki biz olumsuz yorumları yargılamıyorsak olumlu yorum yapanları da yargılamak kimsenin haddine değil bence.Adı üstünde fal bu.On kişiden 3 üne tutar 7 sine tutmaz.Bir falcı %50 tutan %50 tutmayan oranına sahipse bence iyi bir falcıdır.Falcıya giderken de bilinçli gitmek lazım diye düşünüyorum.Netice de extra bir güçleri olsa da onlarda bir insan.Elmira sende anı bilemediyse demek ki gerçekten bu elektrik olayı doğru ki oda senden elektrik alamamış.Burada hepimiz umut peşinde koşuyoruz.belki o an rahatlamak istiyoruz.
bana elmira şu anı çok iyi bildi fakat gelecek hiç çıkmadı ama gelecek çıkıyor arkadaşlarıma
bir de geçen akşam annemin bir arkadaşı baktı kahve içmiştik bana dediği şey iş yerinde 2 bayan oturuyorsunuz biri var gençten ama bunun kendi iş yeri var sizin oraya gelip gidiyor sen çay getisen yada birşey yapsan onun çok hoşuna gidiyor seni uzaktan uzaktan takip ediyo siz önce bununla bir çay içmeye gideceksiniz kimsenin haberi olmadan sonra bıyıklı yaşlı gözlüklü biri ile konuşacak ve sana gelip söyleyecekler sen yaza düğün yapıyorsun ama çok uzamadan yüzük takıyorsunuz hatta bunun arabası siyah ve büyük şeklinde birşey ler söyledi ama biz çocukla sadece hooş geldin 5 gittin şeklinde idik geçen gün geldi kahve yapmıştım yarım bırakıp gitti sonra bende sana bi kahve söylerim ödeşiriz şeklinde konuştu ve arabası cip tarzı artı siyah renk of bilmiyorum ya bakalım çıkacakmı bu günde biz hala kahve için haber bekliyoruz unutmadın dimi falan dedi
kızlar bende nişanım atılınca ve yataklara düşünce baktırmıştık ve birşey olduğunu söylemişler 8/9 kişiye baktırdım farklı illerde izmirde bir kadını aramıştım ama senesi gelşecek neredeyse o bana kasım aralık gibi bir işe gireceksin aynı işyerinden biriyle tanışacaksın adı yılmaz yada buna yakın biri yılmaz adına dikkat et demişti ve nişanlın ocak ayı gibi sana dönecek ama senin hayatında biri olcak ve sen istemeyeceksin demişti .
şimdi ben kasımda işe başladım ve yılmaz değil ama soyadı yılmaza çok yakın biri var farklı şirketten ama sürekli bizim buraya gelip gider ve hatta bir kahve muhabbeti var aramızda bu gün bile hatırlattı çok muhabbetimiz olmasa bile şimdi bakalım ocak gibi dönecek eski nişanlımı bekliyorum dönerse onu da yazarım buradan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?