İstanbul'da Fal - Falcılar

bugün mecidiyeköyün ortasında bulduğum kaldırıma oturup 1 saat ağladıktan sonra taksi şoförü amcam bile gelip sordu yapabilcem bişi var mı diye , elmiraya ulaşıp atladım gittim.
dedikleri çıkar mı bilmem terapi gibi oldu.
hakkımızda herseyin hayırlısı.

İş mi - aşk mı minikim ? Ama her ne ise, dediklerinin çıkacağını ve hayırlısı olacağını biliyorum

Umutlari azalanlar icin soyleyeceklerim var.

Daha oncede 6 sene onceki nisanlimdan ve bi arayis icine girdiginden bahsetmistim. Gel gelelim neler oldu o zamandan bu yana. Once garip bi ruya gordum ve birseyler olucagini hissettim. 6 sene onceki eski nisanlim, Istanbul'la hic bir alakasi olmamasina ragmen buraya gelmis. Ve dun gece bana mesaj atti facebooktan, yanlis anlamamami ve Istanbul'da kimsesi olmadigi icin benim onunla gezmemi teklif etti =).. tabi coktan bitmis birsey icin onun israrla ve inatla hala neden bir arayisa girdigini anlayamiyorum.. dilerim mutlu olur. Hala onu seviyor olsaydim, karsima cikabilicek en guzel firsatlardan biri olurdu. Arkadaslar bazilariniz 3 aydir konusmuyoruz, bir senedir konusmuyoruz, ASLA aramaz, barisamayiz diyorsunuz, ama bakin.. neler yasanabiliyor. Uzerinde durmadiginizda aniden karsiniza cikabiliyolar iste..

öyle canım herseyin hayırlısı tabiki...umarım elmira güzel şeylerden bahsetmiştir ve hepsi çıkar...

Arkadaslar Bakirkoyu hic bilmem normalde ve ordaki falcilarin hicbirine gitmedim henuz ama bir arkadasim Kafe Duygu diye bir yerden soz etti. Adi konusunda emin degilim. Bileniniz ve daha once fal baktiraniniz var mi? Arkadasimin nisanlisinin adina kadar soylemis. Yarin gitmeyi dusunuyorum. Ne dersiniz? Yardim rica ediyorum

hayat işte ne zaman ne olacagı belli olmuyor..ben de şimdiki erkek arkadasıma birgün aşık olacagımı hiç düşünmezdim..liseden beri hep o aşıktı ben istemedim..seneler sonra karsılastık ve ben aşık oldum... Şimdi ise o kadar kötüyüm ki yeride duramıyorum , üzüntüden..Bişeyler yapmam lazım ama sıkıstım kaldım resmen. hep kulagımda dün akşamki aptal aptal konusmalarım cınlıyor..

öyle canım herseyin hayırlısı tabiki...umarım elmira güzel şeylerden bahsetmiştir ve hepsi çıkar...

bilmiyorum ki çıkmasını istiyor muyum ?
eğer bi ilişkide 3 mutsuz 1 mutluysanız bu bişilere işaret olabilir,şu an cıkmasını mı istiyorum çıkmamasını mı onu bile bilmiyorum.
20 ayda mmilyon kere ayrıldık ve çoook yorgun düştüm , o yüzden biraz içime dönüp hesaplaşmam lazım kendimle.
ne hemen karar vericem , ne ayrılık acısını cekicem. c.tesi gün ki sınavımı atlatınca şu herkese olumsuz konusan nesliye gidicem ve bi karar vericem hayatmla ilgili.
bu sefer o değil ben karar vericem hayatıma dair.

arkadasına bakan kişinin adı duyguysa eger (zaten cafe duygunun sahibi o) emi ol tek yaptıgı isim bilmek.. en azından bana öyle olmuştu. diğer dedikleri çıkmadı, gıdenlerın yorumlarıda bu yöndeydi hep.

seni anlıyorum canım ben de buna benzer seyler yasadım ve de yasamaya devam edıyorum... ama tabıkı bıraz kendınle kalman en guzelı.. sınavın varsa ona konsantre ol ve bır sure baska bırsey dusunme.. soylemek kolay tabi bunu ama dogru olan bu yol sanırım..

O herkese olumsuz konuşan nesli değil nesil canım Nesli burada sürekli olumsuz konuşan

Son düzenleme:

bazen akışına bırakmak en güzeli. bugün kendimi istanbulun en işlek caddelerden birinde rezil ettikten sonra biraz düşünme vakti. koydum takkeyi önüme sınvdan sonra düşüncem :)

tanıştığınız medyum hakkında bilgi verirmisiniz ve söyledikleri çıktımı bugüne kadar nerde bakıyor kaça bakıyor nasıl bluruz bu konuda detaylı bilgi verirmisiniz.

Aslında çok ciddi düşünülmesi gereken birşey bu.İlişki içinde de zaten mutsuzken neden tutturur ki insan,ille de bu adam diye.Bu adamla anlaşabilsen, zaten ayrılmazsın,ciddi kavgalar yaşamazsın,kendinle hesaplaşma gereği dahi duymazsın.sadece senin için söylemiyorum,çoğunuz benim durumumu biliyorsunuz zaten.Sanırım bir yerden sonra artık takıntı olmaya başlıyor.Mesela ben biliyorum ki ben ufacık bir adım atsam gelecek adam ama atmıyorum.Çünkü incindim,gururum kırıldı.O gelecek ki ben kendimi iyi hissedeyim.Bazen sadece egomu tamir etmek için gelmesini istediğimi bile düşünüyorum.Umutsuzluğa kapılmanı asla istemem ama olmuyorsa zorlamayacaksın.Kimse bulunmaz hint kumaşı değil.

bazen akışına bırakmak en güzeli. bugün kendimi istanbulun en işlek caddelerden birinde rezil ettikten sonra biraz düşünme vakti. koydum takkeyi önüme sınvdan sonra düşüncem :)

tabiki akısına bırak... ben de öyle caddede otobuste bi dünya yerde salya sümük ağlamıştım :))) ama insan deşarj oluyor..

benim nazarımda bitti zaten ama anlık acıyla bunları söylüyo olabilirim, o yüzden oturup düşünücem. bi adım atarsam eger kalıcı olucak.

ama 4 sene kadar önce beşiktaş sembol cafe'de bora mı ne biri vardı, o an ne yaşıyorsam ve yakın gelecekte ne yaşayacaksma hepsini sıralamıştı şok olmuştum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…