he tmam ben nesile gidicem pazar
gelceniz mikesin 3-4 kg gider bu arada
Sen nesile katlanamazsın yavrummm.Saçmalayacak canını sıkacak sonra bir de oralarda delireceksin
ben yarın elmirayı aramak istiyorummm, ama hep arada kalıyorummmm , ama çokta ihtiyacım varr melis baktı bugün bildi ve güzel şeyler söyledi , ama elmirayıda çok merak ediyorum.... ama bilemedim ben yaaaaaa(((((((
elmira bugün olumlu konuştukca ben çemkirdim :) korkmuştur bugün garibim :) bu deli beni dövcek diye1,5 saat sürdü :)
arkadasına bakan kişinin adı duyguysa eger (zaten cafe duygunun sahibi o) emi ol tek yaptıgı isim bilmek.. en azından bana öyle olmuştu. diğer dedikleri çıkmadı, gıdenlerın yorumlarıda bu yöndeydi hep.
Evet adi Duygu'ymus. Bilgi icin tesekkurler :) Peki anlik durumlari biliyor mu? Cunku ben fali aslinda bugunku durumu ogrenmek icin baktiriyorum. O ne dusunuyor vs?
:))) ahh o çemkirmelerimiz olmasa süper olcak zaten :)) sen daha önce baktırmıstın ve söyledikleri çıkmıştı di mi canım ??
4 kere bktırdım :) oda pes etti bi süre verdi dayan ,çıkmazsa çek git arkana bakma dedi. evet detaylar, gidişat cıktı. sonuca vakit var , çıkar mı bilmem,çıkmasını bekler miyim bilmem ,ilk defa bu kadar net bitti kafamda.
bu sefer başlarsa onun kırk takla atması gerrk bende o anguscanı tanıyosam takla makla atmaz.
bizim anguscanlar baya benziyor o zaman, benim angutta takla atmaz hiçç :))) ama bu sefer haklı ben atcam sanırım taklayı, vicdan yaptım kendıme yaaa(( ben de en son net bitti diye karar vermiştim kafamda ama öyle şeyler olmuştu ki yine onun yanında bulmustum kendımı ...
ben bulamam , bulursam onun ve kendi nazarımda dünyada ki en onursuz kadın olurum. hep ben çabaladım, barışmak için hep ben ugraştım, herşeyi önüne ben serdim, bi sürü yol kat ettik benim azimim ve inadım sayesinde.
ama artık yorgunum.
nesile degilde arkadasımın sölediği bi falcı vardı ona gidicem.
rabbim beni falcılara muhtaç hala düşürmicek şeylerle karşılaştırsın artık.
tabiki akısına bırak... ben de öyle caddede otobuste bi dünya yerde salya sümük ağlamıştım :))) ama insan deşarj oluyor..
Ağlamayı bana sorun kızlar ,utanmayın ağlayın içim boşlalıyor ağladıkça kendime geliyorum sanki yaşadığım acı hafifliyor,herşey berbat gidebiliyor bazen herşey ki bundan beteri olmasın derim yinede her zaman bedensel akılsal eksiklik vermesin şu dakika öşlsem gam yemem ama buda bir gerçek .....
Zincirlikuyudan bakırköye kadar ağladım ,işyerinde 60 kişinin ortasında telefonla konuşup ağladım cuma günü rezillikse boşver olsun ama iyi geliyor
ben bulamam , bulursam onun ve kendi nazarımda dünyada ki en onursuz kadın olurum. hep ben çabaladım, barışmak için hep ben ugraştım, herşeyi önüne ben serdim, bi sürü yol kat ettik benim azimim ve inadım sayesinde.
ama artık yorgunum.
nesile degilde arkadasımın sölediği bi falcı vardı ona gidicem.
rabbim beni falcılara muhtaç hala düşürmicek şeylerle karşılaştırsın artık.
valla ben ağlamaktan yoruldum, 3 yıldır bil fiil ağlıyorum. gülme dönemi başlasın artık . hoş az sonra yataga gidince gene ağlıcam.
bugun herkes zavallı kadın demişlerdir. yüzlerce insan gecti önümden. acıyarak baktılar bana.
Tatlışım ağlama kıyamam ,bende her gece ağlıyorum tipim kaydı vallahi ,herkesin ne dertleri var belkide bizden beter durumdalar düşünme bunları uyu sınavına hazırlan sen dua et fallarımız çıksın
ah kuzum tek derdim o olsa ah ah ..
umarım cıkar fallar ama umdugum kısım mutlu olacağım kısım kimle olursa olsun, hayat bana mutluluk versin sadece
Geldi mi hepsi gelir iş,sevgili aile vs vs allah huzur versin bize bide güveneceğimiz kapı gibi birisini çünkü başka şeylere dayanması daha kolay oluyor öyle
aynen öyle beyfendi derdi gücünün ve sabrının farkında degilsin diye , sanırım farkındalık vakti artık.
dejavu cafe nerde bende gidim . biri götürsün beni haftaya. bi sürü falcıya gitmek istiyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?