Geri çek kendini şoka girsin ama sağlam hemen yelkenleri suya indirme , sorun burada bence inanıyoruz hemen ondan sonra böyle oyuncak oluyoruz.
Dejavu bakırköyde ben seni götürürüm ,yeşilköy dolmuşlarının orada netten de aratsan görürsün zaten zuratbaba dejavu
gerçekten son 1,5 aydır gitmediğim falcı kalmadı benim ama çok kesin bir şekilde korkma hayatına başkası girmeyecek bu senin sonun dedişaşırdım yani
arkadaslar kadıkoyde sıgıntı kafede niko varmıs giden varmı? arkadasım gitti içerden sok olmuş şekilde cıktı okdr cok sey bilmişki. herkes için böylemi merak ettm
tamam götür beni. benden bu kadar çabuk vazgecen bi insana güvenemem ki ben artık. pazar müsait olursan gidelimelmirada söledi bugün onun kafasında bitmiş
net karar vermiş dedi. tebi devamı olumluydu
3-5-10 falcıya daha teyit ettirem. insan bu kadar canını yakan birine nasıl bu kadar büyük sevgi besleyebilir ki ,kendime cok kızıyorum cok.
tamam götür beni. benden bu kadar çabuk vazgecen bi insana güvenemem ki ben artık. pazar müsait olursan gidelimelmirada söledi bugün onun kafasında bitmiş
net karar vermiş dedi. tebi devamı olumluydu
3-5-10 falcıya daha teyit ettirem. insan bu kadar canını yakan birine nasıl bu kadar büyük sevgi besleyebilir ki ,kendime cok kızıyorum cok.
Emin ol zaten boyle olduklari icin kafamizdan atamiyoruz. Hani bi laf var ya, kacan kovalaniyor. Ne kadar uzak olurlarsa o kadar yakinda istiyoruz, ne kadar yakin olurlarsa da bunaldim diyoruz. Ben de kotu olcam artik karar verdim. Onlar gibi olmak lazim, boylece deger goruruz biraz
Bu arada, Bakirkoy e gidecegim yarin ama Duygu`dan vazgectim. Fincan Melis`i mi yoksa Dejavu yu mu onerirsiniz?
ben ona 2010 kasım gibiydi sanırım baktırdım fiyaskoydu benim için. dediklerinin hiçbiri çıkmadıyı geçtim tutturamadı bile bana.
herkes farklı sever ,ben çocuğum gibi ,eşim gibi ,arkadaşım gibi,babam gibi herşeyim gibi sevmiştim hala da seviyorum bende kendime kızıyorum çok hafif bir kelime kalır ne kadar gurursuzum böyle dediğimde oldu ama napalım bizde böyleyiz.takma kafana gideriz pazara ağlaşırız beraber
arkadasım cok övdü durdu falcıya gdesim var bişiler söyleyin banada nerelere gideyim
evet benziyomuş ..
hayatımda hiç yeri olmamış babam gibi, abim gibi sevdim.
annesi gibi sevdim, bi annesinin bi benim sevgimden şüphe etmiyodu.
c.tesi sınavım var ve benim için cok önemli , bunu bile bile yaptı yapacağını. bugünden sonra sınava kadar ağlamıcam. pazar beraber zırıldarız.
Ağlama sınavını ver, bende terfi ediyim bakalım ne olcek ,çıkmadık candan ümit kesilmez bakarsın evleniriz bebişlerimizolur ee para lazım o zaman Böyle güzel şeyler düşün oki mi tatlışım
karsıda gidiceksen burcuya veya olguya git derim
adreslerini yazarmısınbu arada dertlerini okudum..umarım hersey düzelir ve istedigin gibi olur..:)
valla ben ağlamaktan yoruldum, 3 yıldır bil fiil ağlıyorum. gülme dönemi başlasın artık . hoş az sonra yataga gidince gene ağlıcam.
bugun herkes zavallı kadın demişlerdir. yüzlerce insan gecti önümden. acıyarak baktılar bana.
benim işyerinde de sorun va :) anguscan gibi emeğim yok sayılıyor, üstüme oyunlar oynanıyor.
aman ben gidem atam kendimi köprüden
Cuma günü Kadınlar Kahvesinde Pelin' i deneyim dedim ama öyle bir sıra vardı ki, kahveyi getiren kadın en az 1,5 saat bekleyeceğimi söyleyince o kadar vaktim olmadığından bende Remziye' yi deneyeyim dedim amannnn denemesem daha iyiydi....
Bana 1 yıldır bakıp hep umut veren kadın bir olumsuz konuştu ki bütün moralimi yerle bir etti... Karşısında ağlamamak için zor tuttum kendimi. En sona doğru hani bana hep tersini söylüyordunuz ne oldu da şimdi değişti dedim o da umursamaz bir şekilde "değişti" dedi. Verdiğim paraya mı yanayım yoksa moralimi yerle bir ettiğine mi yanayım bilemedim ama Cuma gününden beri toplayamadım kendimi. Paramla rezil olmak diye buna diyorlar herhalde...
Symbol Tarık, Elmira, Rita, Hülya ve aklıma gelmeyen tüm falcılar bana olumlu konuşuyor konuşuyor ama yıllardır birşeyin değiştiği yok... Ben bu kadar üstüne düştükçe mi olmuyor bilmiyorum ama savurduğum paralarla kendime fashion marka 4-5 tane çanta alır hiç olmazda onlara bakar bakar mutlu olurdum.. Şimdi havaya savurduğum paralara acıyorum ve değişmeyen kaderime yanıyorum
Mercan hanımı denemenizi tavsiye ederim ; hiç diğerlerine benzemiyor , bana göre çok dobra bakıyor ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?