İstanbul'da Fal - Falcılar

tamam götür beni. benden bu kadar çabuk vazgecen bi insana güvenemem ki ben artık. pazar müsait olursan gidelim elmirada söledi bugün onun kafasında bitmiş
net karar vermiş dedi. tebi devamı olumluydu
3-5-10 falcıya daha teyit ettirem. insan bu kadar canını yakan birine nasıl bu kadar büyük sevgi besleyebilir ki ,kendime cok kızıyorum cok.

arkadaslar kadıkoyde sıgıntı kafede niko varmıs giden varmı? arkadasım gitti içerden sok olmuş şekilde cıktı okdr cok sey bilmişki. herkes için böylemi merak ettm

arkadaslar kadıkoyde sıgıntı kafede niko varmıs giden varmı? arkadasım gitti içerden sok olmuş şekilde cıktı okdr cok sey bilmişki. herkes için böylemi merak ettm

ben ona 2010 kasım gibiydi sanırım baktırdım fiyaskoydu benim için. dediklerinin hiçbiri çıkmadıyı geçtim tutturamadı bile bana.

Emin ol zaten boyle olduklari icin kafamizdan atamiyoruz. Hani bi laf var ya, kacan kovalaniyor. Ne kadar uzak olurlarsa o kadar yakinda istiyoruz, ne kadar yakin olurlarsa da bunaldim diyoruz. Ben de kotu olcam artik karar verdim. Onlar gibi olmak lazim, boylece deger goruruz biraz

Bu arada, Bakirkoy e gidecegim yarin ama Duygu`dan vazgectim. Fincan Melis`i mi yoksa Dejavu yu mu onerirsiniz?

herkes farklı sever ,ben çocuğum gibi ,eşim gibi ,arkadaşım gibi,babam gibi herşeyim gibi sevmiştim hala da seviyorum bende kendime kızıyorum çok hafif bir kelime kalır ne kadar gurursuzum böyle dediğimde oldu ama napalım bizde böyleyiz.takma kafana gideriz pazara ağlaşırız beraber

salı gnü sen üzülme yeter ,ben baska bişi istemem hayattan diyodu, cuma günü herseyim sensin senden baska işim yok diyodu.
tamam bugün ben hatalıydım ama bunları diyen adam benden 2 dk . da vazgeciyorsa kaçmasında, kovalamasında.

evet benziyomuş ..
hayatımda hiç yeri olmamış babam gibi, abim gibi sevdim.
annesi gibi sevdim, bi annesinin bi benim sevgimden şüphe etmiyodu.
c.tesi sınavım var ve benim için cok önemli , bunu bile bile yaptı yapacağını. bugünden sonra sınava kadar ağlamıcam. pazar beraber zırıldarız.

Ağlama sınavını ver, bende terfi ediyim bakalım ne olcek ,çıkmadık candan ümit kesilmez bakarsın evleniriz bebişlerimiz olur ee para lazım o zaman Böyle güzel şeyler düşün oki mi tatlışım

benim işyerinde de sorun va :) anguscan gibi emeğim yok sayılıyor, üstüme oyunlar oynanıyor.
aman ben gidem atam kendimi köprüden

adreslerini yazarmısın bu arada dertlerini okudum..umarım hersey düzelir ve istedigin gibi olur..:)

sağol umarım hersey ayına oturur.
burcı kadıköyde angels cafede tarif isteme , ben tarif edersem kendini üsküdarda bulursun.
olguda kafe değiştirmişti bilen arkadaslar yazar

canım yaa bayağır yoktun forum da inan tek sen değilsin ağlayan aynı dertten bende var bir bugün pelin85le görüştük taksimde bana dedi ki bu senin imtihanın eğer bunun üstünden gelemez de isyan etmeye kalkarsan allah aynı derten bir tane daha verir taa ki sen imtihanı geçene kadar o yüzden sabır et içindeki acıyı göm ve önüne bak başka çaren yok artık allah dilemezse sen dileyemezsin her şey de ya bir hayır hakkında hayırlı olmadığı için olmaz yada senin bu imtihanındır sonuçta hepimiz bir gün geberip gidicez yazmak kolay bunları söylemekte öyle ama yapıcak birşey yok keske elimizde bir sinirli deynek olsa..

benim işyerinde de sorun va :) anguscan gibi emeğim yok sayılıyor, üstüme oyunlar oynanıyor.
aman ben gidem atam kendimi köprüden

Yok canım atlayıp sevindirmiyelim kimseyi ,iş yerinde aynı dertler bende de var üzülme

Allah kulunu kuluyla test eder ,biz başkasının sınavıyız.Bizimde böyle bir misyonumuz var demek ki .

Bu güne kadar bana kim ne yaptıysa cezasını daha burada buldu bir şekilde ,içini ferah tut isyankar olma bizimde sonunda ohh diyeceğimiz yer gelicek ben buna inanıyorum .Şu anda en önemli şey sağlık ve kimseye muhtaç olmamak, bugünden beteri olmasın buna dua et :128:

Cuma günü Kadınlar Kahvesinde Pelin' i deneyim dedim ama öyle bir sıra vardı ki, kahveyi getiren kadın en az 1,5 saat bekleyeceğimi söyleyince o kadar vaktim olmadığından bende Remziye' yi deneyeyim dedim amannnn denemesem daha iyiydi....

Bana 1 yıldır bakıp hep umut veren kadın bir olumsuz konuştu ki bütün moralimi yerle bir etti... Karşısında ağlamamak için zor tuttum kendimi. En sona doğru hani bana hep tersini söylüyordunuz ne oldu da şimdi değişti dedim o da umursamaz bir şekilde "değişti" dedi. Verdiğim paraya mı yanayım yoksa moralimi yerle bir ettiğine mi yanayım bilemedim ama Cuma gününden beri toplayamadım kendimi. Paramla rezil olmak diye buna diyorlar herhalde...

Symbol Tarık, Elmira, Rita, Hülya ve aklıma gelmeyen tüm falcılar bana olumlu konuşuyor konuşuyor ama yıllardır birşeyin değiştiği yok... Ben bu kadar üstüne düştükçe mi olmuyor bilmiyorum ama savurduğum paralarla kendime fashion marka 4-5 tane çanta alır hiç olmazda onlara bakar bakar mutlu olurdum.. Şimdi havaya savurduğum paralara acıyorum ve değişmeyen kaderime yanıyorum

Mercan hanımı denemenizi tavsiye ederim ; hiç diğerlerine benzemiyor , bana göre çok dobra bakıyor ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…