Tavsiyeniz için çok teşekkür ederim. O da mı Kadınlar Kahvesinde bakıyor?
yok canım telefonda bakıyor 100 ytl'cik :)
1.ci baktırdığımda olumsuz söyledikleri çıktı olumlu söyledikleri için uzun bir zaman vermişti
2.ci kez baktırdım geçen hafta, yine yaşadığım şeylere göre yorumlar yaptı yorumları çok mantıklı geldi
tabi burdan bazı arkadaşlara tutmamış sonuç tersi çıkmış diyenler oldu
bir kaç arkadaş beğendi mercan hanımın söyledikleri çıkmış
belki yazmayanlar da vardır
bunlarıda yazayım sonuçta 100 ytl ..
arkadasım cok övdü durdu falcıya gdesim var bişiler söyleyin banada nerelere gideyim
kadıköy'de gideceğim diyorsan rezene kafe'ye git. fal kafe değil, bahariye adliye'yi geçtikten sonra adliye'nin sırasında. 3 hafta önce baktırdık bir arkadaşımla, nasıl olsa sallar aman diye girdik içeri ama kadın inanılmaz. kahve falı, tarot ve katina var. ben 2 kere kahve baktırdım, kimsenin bilemediği şeyleri bildi ve dedikleri çıkmaya başladı. 20 liraya bakıyor.
Bana falcı değil kılavuz lazım ,şuna yap bunu yapma şu alucak bu olucak desin yönlendirsin şu ana kadar bakan herkes kapalı yorumlar yapıyor net olarak gitme ,git kal vs bişi söyleyen olmadı daha Dediğim gibi bir kılavuz yada rehber bulsam 100 değil 1000 vericem ama nerede öyle biri
benim olmasını çok istediğim bişey var o yüzden uzun süre bikaç falcıya gittim onların adlarını burdada gördüm neslihan,tasula,fulya,sevgi gibi mesela bu 4 ünden 3ü istediğim şeyin olcagını söledi neslihan(bakırköy sea garden) eylülde olcak demişti olmadı tasula(taksim kapris) ve fulya(nişantaşı symbol) aynı tarihi verdi mart nisan gibi olcak dediler sevgi(taksim bimelek) ise hiç olmuycak dedi böle olcak dediği şeler olan hangi falcıları tavsiye ediyosunuz taksim bakırköy nişantaşı gibi yerlerde?? ben gül ü çok merak ediyodum ama bakırköy purple dan ayrılmış
Bana falcı değil kılavuz lazım ,şuna yap bunu yapma şu alucak bu olucak desin yönlendirsin şu ana kadar bakan herkes kapalı yorumlar yapıyor net olarak gitme ,git kal vs bişi söyleyen olmadı daha Dediğim gibi bir kılavuz yada rehber bulsam 100 değil 1000 vericem ama nerede öyle biri
adı ne bu hanımın
valla adını bilmiyorum zaten fal kafe değil, tek bu bayan bakıyor, sarışın hoş biri. hangi günler orda onu da bilmiyorum ben denk geldim baktırdım ve baya iyi, memnun kaldım. ayrıca çok uzun bakıyor, şimdiye kadar tarotu kadife üzerinde açana denk gelmemiştim ki aslında tarot siyah kadife üzerinde bakılır, bu bayanı görünce tamam dedim.
valla adını bilmiyorum zaten fal kafe değil, tek bu bayan bakıyor, sarışın hoş biri. hangi günler orda onu da bilmiyorum ben denk geldim baktırdım ve baya iyi, memnun kaldım. ayrıca çok uzun bakıyor, şimdiye kadar tarotu kadife üzerinde açana denk gelmemiştim ki aslında tarot siyah kadife üzerinde bakılır, bu bayanı görünce tamam dedim.
kahveyle birlikte mi bakıyor tarotu? yoksa sen mi seçiyorsun? kahve baktırdım dedin diye sordum yanlış anlama :)
bi de katinaya nasıl bakıyor acaba? ben bi kere baktırmştım anı inanılmaz anlatmıştı. he gelecek tabiki çıkmadı ama olsun o çok da önemli değil benim için zaten
bi de ne kadara bakıyor?
yok ben sadece kahve falı baktırdım. tarot istersen tarot bakar, kahve istersen kahve ya da katina. kafedekiler gibi kahve ve tarot ya da kahve ve iskambil değil yani. katinayı az çok bilen biri olarak arkadaşıma baktı ben de birazını dinledim, baya iyi, şunu da söyleyeyim aslında katina uzun vadeli bir fal. bana aylar sonra çıkıyordu sonuçları. bildiğim kadarı ile bütün fallar 20 lira.
anladım canım. gidince heralde kahve baktırırım ben de. kart falları pek iyi gelmiyor bana. çok teşekkür ederim :)
iyi akşamlar herkese. daha öncede yazmıştım gitmek istediğim bikaç falcı vardı buradan duyduğum ama hep bi engel oldu gidemedim. zaten toplasanız 3 farklı falcıya gittim hepsinide 2 kez denedim. ama anladımki (birazdan açıklayacağım) ilk defada söylenenler bana hep çıktı 3 falcıdada ama 2.ci denememde çok farklı şeyler sölediler ve ilk olanlarda bozuldu. şimdi biraz uzun olcak ama anlatacağım. 2007 yılı sonunda mimarobada kahve falı bakan serpil isminde bir falcıya gittim. o zamanlar benimde hayatımda biri vardı işyerimden arkdaş olarak görüştüğüm tanıdığım bir çocuğunda ilişkisi vardı. bu falcı bana ikimizde hayatımızdaki kişilerden ayrılcaz ve birlikte olcaz sonunda evlilik gözüküyor dedi. hatta çocuğun ismini aynen söledi. 1 kız 1 erkek çocuğunuz olucak dedi isimlerini verdi. ben tabi hiç beklemiyordum böyle birşeyi şaşırdım. çocukla arkadaşlığım devam etti ama falcı işini bilmiyordu sadece bir gün laf arasında erkek çocuğu olursa falcının sölediği erkek çocuk ismini söyleyerek bu ismi koyucam dedi. çok şaşırdım o isim öle herkesin kullandığı bir isim değildi ilk akla gelen bir isim değil. daha son bende oda bir şekilde ayrıldık sevgililerimizden ve birlikte olduk. sonra ben ona açıkladım. bir süre sonra tekrar gittim aynı falcıya çünkü buraya kadar herşeyi bilmişti. bu kezde o sene içinde evleneceğimizi falan söledi daha bir çok şey ama söledi tarihlerde söyledği şeyler olmadı. 3 senelik birlikten sonra ayrıldık. çok sıkıldığım bunaldığım bir sırada avcılarda düş cafede (kadının ismini unuttum) bir falcıya gittim eçen sene. tarot falı bakıyordu.gfalcı bana bu sevgilimin bana ne yanlışlar yaptığını herşeyi ama herşeyi sanki benle yaşamış gibi anlattı. bana bir tarih verdi ve bu tarihte seni arıcak buluşcaksınız bunlar bunlar olucak dedi. gene bir tarih verdi bu tarihtede hayatına şu isimde biri gircek bu sevgilinde bunu öğrenince senin peşini bırakıcak dedi. ve kadının tarihi bile şaşmadan her sölediği noktasından virgülüne çıktı. ben tabi şok oldum bukadarı tutamaz diye. o kadar memnun kaldımki ikinciye gitim bu kez saçmaladı kadın resmen ilkiyle alakasız şeyler söledi bikaç basit şeyin dışında tutturamadı. derken bu yaz işyerinden arkdaşlarla bir kadının evine gittim. kadın tarot bakıyor ama ( gerçi çok etkileniyorum böyle şeylerden) üç harflilerle konuşuo hatta yanımızda bile byaptı bunu onlardan bahsediyordu bize falan. neyse kadın bana dediki ; sen cam kenarı bir yerde çalışıyorsun. yönetici konumunda biri ile iş sebebiyle takışcaksınız ama bu kişi ile baya bir yaş farkı var aranızda ve eşinden boşanmış bi adam. sonra yavaş yavaş birbirinize aşık olcaksınız evlenceksiniz dedi. üstünden 2 ay geçti ( tabi ben o an falcının sölediklerini hatırlamıyordum bile ) bizim müdür yardımcımız iş sebebiyle bana çattı bende ona kızdım. devamlı bir sürtüşme bu arada çalıştığım odada arkamda cam var. derken 1 ay önce adamın eşinden boşandığını öğrndim ben onu evli sanıyordum. 12 yaş var aramızla ve adam benle ilgilenmeye başladı bunuda bakışlarıyla belli ediyor. ve sanki gönlümü almaya çalışır gibi davranıyor güldürüyor iltifat ediyor tabi buda hoşuma gidiyor benim. 2 hafta önce tekrar aynı falcıya gittim. kadın bugün bikaç kişiden cin çıkardım yoruldum çok iyi bakamam kendimde değilim dedi. ( tabi biz arkdaşla titriyoz korkudan) bukezde bu kişiyle evlilk dedğilde birliktelik olcak dedi. geri kalan bikaç şeyide tutturdu gene ilkiyle aynı söyledi. Biliyorum çok uzun oldu kusura bakmayın ama insan inansın mı inanmasınmı şaşırıyor. Kendimi kaptırmıcam diyorum ama etkileniyorum çok. Akışına bırakmak istiyorum herşeyi ama bukadar detayla bilmeleri şaşırtıyor beni. Anlıcağınız gittiğim 3 falcınında ilk baktıkları faldan çok memnun kaldım. üstüste baktırıyor olmammı gidişatı değiştiriyo, ilk bakılan falı etkiliyor bilemiyorum.
rica ederim, ben rast gele girdim, hatta kapıdan girerken bence iyi bakmayacak, aman neyse geldim şimdi çıkmayayım napalım çok da pahalı değil diye kahvemi içip beklemeye başladım, sonra anlattıkça anlattı. bir süre baktırmayacağım çok baktırdım, beklemek istiyorum :)
fallar haşa ne oluyor da kaderimizi değiştiriyor. öyle düşünme bence.
fal baktırmak iyi bir şey değil elbette. enerji alıyoruz. sonra herkesin dini inancı kendisine tabi ki ama ben günah olduğunu bile bile...
bunlar hep olumsuz etkiliyordur bence bizi. ama bakılan falın kaderimizi değiştirmesi, hele hele bak bu son kartı açarsak engel olamazsın bunun yaşanmasına ama açmazsak yaşamayabilirsin bu olayları sen bilirsin, kumarına sinir oluyorum.
o kartı açmayı seçtim diye mi olacak mı o olaylar şimdi?!
falcılar yakın geleceği yorumluyorlar, şu anı anlıyorlar ve çıkarımda bulunuyorlar bence.
yani sen onu çok seveceksin. o da seni çoks evecek. tamam bunlar evlenirler gibi oluyor diye düşünüyorum.
arada yaşanan kavgalar, anlaşmazlıkları kestiremiyorlar bazen.
pekiiii senin bu harika falcılarınla hala iletişimin var mı? biz de gidebiliyor muyuz o evinde bakana? yoksa eş dost mu kabul ediyor sadece?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?