ah canım günah olduğunu bile bile gidiyorum bi taraftan sonradan pişman oluyorum girdik gene günaha diye ama engelde olamıyorum. tabiki var. ilk falcınında var ama duyduğuma göre arttırmış fiyatını ona değmez. avcılardakinin adı nesibemiydi tam hatırlamıyorum yanlışda bilgi vermiyim. ama evinde bakan sonunda falcının adı muazzez. esenyurtta oturuyor. isteyene veririm telini tabi ama yanlış anlaşılmaktanda korkarım. kimsenin reklamını yapmak istemem ben memnun kaldım sen kalmazsın yada senin memnun kaldığından ben kalmam. kimseye gidin demem bu yüzden ben memnun kaldım ama çünkü ne biliyim ahmet mehmet biriyle tanışcaksın yakışıklı boylu poslu falan dese hadi bunu gerçekten salladı derim. ama herkesin efrafında şu anlattığı özellikte kişi yoktur bunun tutması daha zor. Kendi kendime diyorumki geleceği kimse bilemez ama şeytan bırakmıo işte aklıma gelio ya peki bunları nasıl bildi diye.
haklısın. ben de özellikle sorulmadıkça kimseye anlatmıyorum. peki bana sen hangisinden daha memnunsan nesibe veya muazzez, onun iletişim bilgilerini atar mısın?
sıkıştığım bi an giderim. aklımda bulıunsun adı.
kadıköydeki de dursun bi köşede. yolum düşerse, çok bunlarısam filan baktırırım :)
Canım Elmira'yı dene bence bana ayrıca yaşam koçluğu da yapıyor.Ben kendisine teklif ettim kendisi kabul etti.2 aydır çalışıyoruz hayatımda inanılmaz düzelmeler yaşadım hem ilişkimde hem işimde hemde aile hayatımda.Aynı senin istediğin gibi sana yol gösteriyor akıl veriyor ve herşeyi net bir şekilde söylüyor.
kadıköydeki kim canım. benim ilk baktırdığım serpil mimarobada, ikinci nesibe avcılarda, üçüncü muazzez esenyurtta. ben sana özelden mej gönderiyim şimdi ama muazzezden daha memnun kaldım ya o kadının beni üç harflilerle olan iletişimide etkiledi çok. ben en çok ondan memnun kalıp etkilendim. kadıköydekini merak ettim bende ama bana çok uzak ben bu bahsettiğim yerlere yakın oturuyorum. bu arada aklıma gelmişken maaşım yattığı an arkdaşın tavsiyesiyle elazığdan bir kadına telefonla baktırcam. işyerinden arkdaşlar memnun kalmış çok. parayı posta yapıyolarmış kadın alınca bakıyormuş. gerçi birz tehlikeli geldi parayı alsa açmasa teli ama sonuçta 20 tl yi gözden çıkardım. onu deniyim memnun kalırsam ondanda bahsederim burdan
canım bakırköyde fincan cafede melis e git ... ben memnunum ondan.. tabi fal görecelidir ama dene istersen..
elmirayla ne değişti peki mesala geleceğe dair bişi bildi mi şöyle olucak şunu yapmalısın gibi bir telkini oldu mu ??
kadıköydeki kim canım. benim ilk baktırdığım serpil mimarobada, ikinci nesibe avcılarda, üçüncü muazzez esenyurtta. ben sana özelden mej gönderiyim şimdi ama muazzezden daha memnun kaldım ya o kadının beni üç harflilerle olan iletişimide etkiledi çok. ben en çok ondan memnun kalıp etkilendim. kadıköydekini merak ettim bende ama bana çok uzak ben bu bahsettiğim yerlere yakın oturuyorum. bu arada aklıma gelmişken maaşım yattığı an arkdaşın tavsiyesiyle elazığdan bir kadına telefonla baktırcam. işyerinden arkdaşlar memnun kalmış çok. parayı posta yapıyolarmış kadın alınca bakıyormuş. gerçi birz tehlikeli geldi parayı alsa açmasa teli ama sonuçta 20 tl yi gözden çıkardım. onu deniyim memnun kalırsam ondanda bahsederim burdan
elmira nerde kızlar cok merak ettım ben ?
Bana falcı değil kılavuz lazım ,şuna yap bunu yapma şu alucak bu olucak desin yönlendirsin şu ana kadar bakan herkes kapalı yorumlar yapıyor net olarak gitme ,git kal vs bişi söyleyen olmadı daha Dediğim gibi bir kılavuz yada rehber bulsam 100 değil 1000 vericem ama nerede öyle biri
mercan hanım evet bu şekilde bakıyor
net cevaplar veriyor
falında zaten görüyorda
siz bilirsiniz tabi ...))
fal bu çok bel bağlamadan beklemek gerek ....
Ben de Mercan Hanimdan memnun kalmistim. Size soylediklerinden cikan var mi? Yani aslinda gelecegi soylemesi vs bir yana onunla konusmak beni epey rahatlatmisti. Olanlari soylemesi yaninda cidden dertlestik de epey ve cok akilci onerilerde bulundu. Gerci o onerileri uzerinde uygulayacagim adam hala ortada yok ama neyse...
valla adını bilmiyorum zaten fal kafe değil, tek bu bayan bakıyor, sarışın hoş biri. hangi günler orda onu da bilmiyorum ben denk geldim baktırdım ve baya iyi, memnun kaldım. ayrıca çok uzun bakıyor, şimdiye kadar tarotu kadife üzerinde açana denk gelmemiştim ki aslında tarot siyah kadife üzerinde bakılır, bu bayanı görünce tamam dedim.
Erkek arkadaşımla çok büyük sorunlar sıkıntılar yaşayan biriydim ben.Yaşadığım bu sıkıntılarda iş hayatımda yanlışlar yapmama evdede geçimsiz biri olmama sebep olmuştu.Bu arada burda gerçekten yumuşatarak yazıyorum durumumu çok saplantılı biri olmuştum.İlişkimde zaten dikiş tutturamıyordum tutturamadıkca da hem kendimi yiyordum hemde erkek arkadaşım gittikçe benden uzaklaşıyordu.Elmirayla yaptığımız çalışmalarla ve en önemlisi verdiği tavsiyeler sayesinde şuan çok mutlu devam eden bir beraberliğim var.Geleceği bildimi demişsin zaten yaptığımız bütün çalışmalar geleceğe yönelik her seferinde bana beni anlatıyo diyebilirim ve şimdiye kadar hiç yanıldığını görmedim.Bir çok şeyde beni uyardı.Benim kafama taktığım bir çok şeydede telaş yapmamın yersiz olduğunu söyledi ve gerçekten durum ortaya çıktığında her seferinde Elmira haklıydı.İşin özü ben gayet memnunum canım.
bende bu kişiyi merak ettim şimdi...
karşıya hafta sonu geçebilirsem baktırabilirim :)
bana geçen sene için olmayacak dedikleri şeyler olmadı
aşk konusunda biraz uzun zaman vermişti
geçen hafta baktırdım tekrar gene memnun kaldım
çıkan olursa ilerde yazarım ...
sizde adam yok demişssiniz üzerinden söylediği vakit mi geçti ?
Cuma günü Kadınlar Kahvesinde Pelin' i deneyim dedim ama öyle bir sıra vardı ki, kahveyi getiren kadın en az 1,5 saat bekleyeceğimi söyleyince o kadar vaktim olmadığından bende Remziye' yi deneyeyim dedim amannnn denemesem daha iyiydi....
Bana 1 yıldır bakıp hep umut veren kadın bir olumsuz konuştu ki bütün moralimi yerle bir etti... Karşısında ağlamamak için zor tuttum kendimi. En sona doğru hani bana hep tersini söylüyordunuz ne oldu da şimdi değişti dedim o da umursamaz bir şekilde "değişti" dedi. Verdiğim paraya mı yanayım yoksa moralimi yerle bir ettiğine mi yanayım bilemedim ama Cuma gününden beri toplayamadım kendimi. Paramla rezil olmak diye buna diyorlar herhalde...
Symbol Tarık, Elmira, Rita, Hülya ve aklıma gelmeyen tüm falcılar bana olumlu konuşuyor konuşuyor ama yıllardır birşeyin değiştiği yok... Ben bu kadar üstüne düştükçe mi olmuyor bilmiyorum ama savurduğum paralarla kendime fashion marka 4-5 tane çanta alır hiç olmazda onlara bakar bakar mutlu olurdum.. Şimdi havaya savurduğum paralara acıyorum ve değişmeyen kaderime yanıyorum
ah canım günah olduğunu bile bile gidiyorum bi taraftan sonradan pişman oluyorum girdik gene günaha diye ama engelde olamıyorum. tabiki var. ilk falcınında var ama duyduğuma göre arttırmış fiyatını ona değmez. avcılardakinin adı nesibemiydi tam hatırlamıyorum yanlışda bilgi vermiyim. ama evinde bakan sonunda falcının adı muazzez. esenyurtta oturuyor. isteyene veririm telini tabi ama yanlış anlaşılmaktanda korkarım. kimsenin reklamını yapmak istemem ben memnun kaldım sen kalmazsın yada senin memnun kaldığından ben kalmam. kimseye gidin demem bu yüzden ben memnun kaldım ama çünkü ne biliyim ahmet mehmet biriyle tanışcaksın yakışıklı boylu poslu falan dese hadi bunu gerçekten salladı derim. ama herkesin efrafında şu anlattığı özellikte kişi yoktur bunun tutması daha zor. Kendi kendime diyorumki geleceği kimse bilemez ama şeytan bırakmıo işte aklıma gelio ya peki bunları nasıl bildi diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?