İstanbul'da Fal - Falcılar

haklısın. ben de özellikle sorulmadıkça kimseye anlatmıyorum. peki bana sen hangisinden daha memnunsan nesibe veya muazzez, onun iletişim bilgilerini atar mısın?
sıkıştığım bi an giderim. aklımda bulıunsun adı.
kadıköydeki de dursun bi köşede. yolum düşerse, çok bunlarısam filan baktırırım :)

kadıköydeki kim canım. benim ilk baktırdığım serpil mimarobada, ikinci nesibe avcılarda, üçüncü muazzez esenyurtta. ben sana özelden mej gönderiyim şimdi ama muazzezden daha memnun kaldım ya o kadının beni üç harflilerle olan iletişimide etkiledi çok. ben en çok ondan memnun kalıp etkilendim. kadıköydekini merak ettim bende ama bana çok uzak ben bu bahsettiğim yerlere yakın oturuyorum. bu arada aklıma gelmişken maaşım yattığı an arkdaşın tavsiyesiyle elazığdan bir kadına telefonla baktırcam. işyerinden arkdaşlar memnun kalmış çok. parayı posta yapıyolarmış kadın alınca bakıyormuş. gerçi birz tehlikeli geldi parayı alsa açmasa teli ama sonuçta 20 tl yi gözden çıkardım. onu deniyim memnun kalırsam ondanda bahsederim burdan

elmirayla ne değişti peki mesala geleceğe dair bişi bildi mi şöyle olucak şunu yapmalısın gibi bir telkini oldu mu ??

Numaralari bana da mesaj atabilir misin? Bana epey uzak ama denk gelirsem giderim belki.

elmirayla ne değişti peki mesala geleceğe dair bişi bildi mi şöyle olucak şunu yapmalısın gibi bir telkini oldu mu ??

Erkek arkadaşımla çok büyük sorunlar sıkıntılar yaşayan biriydim ben.Yaşadığım bu sıkıntılarda iş hayatımda yanlışlar yapmama evdede geçimsiz biri olmama sebep olmuştu.Bu arada burda gerçekten yumuşatarak yazıyorum durumumu çok saplantılı biri olmuştum.İlişkimde zaten dikiş tutturamıyordum tutturamadıkca da hem kendimi yiyordum hemde erkek arkadaşım gittikçe benden uzaklaşıyordu.Elmirayla yaptığımız çalışmalarla ve en önemlisi verdiği tavsiyeler sayesinde şuan çok mutlu devam eden bir beraberliğim var.Geleceği bildimi demişsin zaten yaptığımız bütün çalışmalar geleceğe yönelik her seferinde bana beni anlatıyo diyebilirim ve şimdiye kadar hiç yanıldığını görmedim.Bir çok şeyde beni uyardı.Benim kafama taktığım bir çok şeydede telaş yapmamın yersiz olduğunu söyledi ve gerçekten durum ortaya çıktığında her seferinde Elmira haklıydı.İşin özü ben gayet memnunum canım.

rezene kafede bi bayan varmış canım. ben de baktırmadım. kadıköyde burcuyu da beğenirim ben. ama son falında çok yorgundu. anını yakalarsan bana iyi bakmıştı. ama beğenmeyenler de çıktı onu burada

mercan hanım evet bu şekilde bakıyor
net cevaplar veriyor
falında zaten görüyorda
siz bilirsiniz tabi ...))
fal bu çok bel bağlamadan beklemek gerek ....

mercan hanım evet bu şekilde bakıyor
net cevaplar veriyor
falında zaten görüyorda
siz bilirsiniz tabi ...))
fal bu çok bel bağlamadan beklemek gerek ....

Ben de Mercan Hanimdan memnun kalmistim. Size soylediklerinden cikan var mi? Yani aslinda gelecegi soylemesi vs bir yana onunla konusmak beni epey rahatlatmisti. Olanlari soylemesi yaninda cidden dertlestik de epey ve cok akilci onerilerde bulundu. Gerci o onerileri uzerinde uygulayacagim adam hala ortada yok ama neyse...

bana geçen sene için olmayacak dedikleri şeyler olmadı
aşk konusunda biraz uzun zaman vermişti

geçen hafta baktırdım tekrar gene memnun kaldım
çıkan olursa ilerde yazarım ...

sizde adam yok demişssiniz üzerinden söylediği vakit mi geçti ?

bende bu kişiyi merak ettim şimdi...
karşıya hafta sonu geçebilirsem baktırabilirim :)

hayat boyu elmirayamı danışacaksınız
bu biraz alışkanlık ve kendine özgüven eksikliği yaratır :)

Aslinda verdigi tarihin dolmasina 2 hafta kadar var. Henuz dolmadi yani ve ben de merak etmistim daha once baktiran biri olarak ongoruleri cikiyor mu diye. Elmira da benzer tarihi vermisti ama maalesef umudum yok benim Dedikleri ciksin ya da cikmasin olan durumla ilgili Mercan hanimin tespitleri cok basariliydi. Bu nedenle rahatlatti beni ama gelecegi bilecekler diye cok kapilmamak lazim. Artik bu konuda dusunmeme karari aldim cunku dusundukce yasamayi erteliyorum.

kızlar ne çok sohbet etmişsiniz hepsini okudum .Allah hepimizin gönlündekini versin :)

Pelini denemediğin iyi olmuş.Peline gidenlerle ilgili birşey soracaktım.bana sürekli dediki; öyle söylediler böyle söylüyorlar.yani 3 harflilere atıfta bulunup durdu.show mu yapıyor ne.zaten an geçmiş gelecek çıkmadı.falıda yarıda bırakıp sohbete gidiyordu mutfağa.olmazsa gel beni bul tarzında konuştu.sizede fal bakarken öyle söylüyorlar bana böyle söylediler tarzındamı konuşuyor? sonra bu kağıdı çarşamba yak demişti.gittiğime bin pişman olmuştum ilk dakikada kaçacaktım.bildiğim bir şeyi yok yok dedi sonra ben bildiğimi anlatınca evet var demeside beni soğuttu.benle evlenecekmiş veya yüzük varmış vs. çocuk 2 ay sonra.hiç inanmadım.ay bu çocukta evlilik var ay evlilik var.hayatında biri varken onla evlenmez umarım kişileri yanlış görmemiştir.bir gün evlenecek zaten çocuk.zaten kale alınacak biri değil.yoksa neden sürekli 3 harflilerini ortaya atsın diyorum.sizler ne düşünüyorsunuz?

BettyBoopSK demişsinki bana 1 senedir umut veren kişi son anda tersini dedi.senin başına gelenler aynısı banada oldu.meleklerdeki şengüle 1 sene gittim oyaladı beni.beni ailemi erkek arkadaşımı herşeyi ilk gün bilince bende inandım.bunların tarzı demekki böyle.hiç bir dediği çıkmadı ne iş ne aşk.son gün falcılığı bırakacağı gün gittim ağzından baklayı çıkardı ve tersini söyledi.bende senin gibi sordum tabi.birde beni yanlış kıza yönlendirdi.kadın bunun çok eski sevgilisini saplantı yapmış onu söylemekten anı göremedi.işin garibi bu ikisinin de sırası çoktu.ve diğer çıkmadı dediklerime de çok sıra beklemiştim.

Son düzenleme:

Mrb cnm şu muazzez hn.ın telini ve iletişim bilgilerini bana da yollar mısın? Bana gelecek bilmese de olur geçmiş ve şu anda karşıdaki kişinin hislerini düşüncelerini söylesin yeter. Gerçeği allahtan başka kmsenin bilemeyeceğini düşünüyorum. Hani belki yakın gelecek bilinebilir ama uzun vadeli geleceğin bilinebileceğini sanmıyorum.

İkinci olarak o zeynoloji ordan konuşmasın nesile beraber gittik adam takır takır bildi valla Hatta başka bi arkadaş da vardı onun için de dedikleri yüzde yüz doğruydu. Keşke salladı diyebilseydim ancak çok üzgünüm ki Nesil geçmişi ve anı en az yüzde seksen doğrulukla BİLİYOR... Gelecek için söylediklerine ben de inanmıyorum zaten öyle de bir beklentim yok.. Şu ana kadar gittiğim en iyi falcılardandır diyebilirim ki milyon tane falcı tecrübem olduğunu birçok kişi bilir Ama ısrarla diyorum ki keşke dedikleri doğru olmasaydı

selamlar, bakırköyde dejavu cafede yiğit varmış, isim bile veriyormuş ben gitmedim ama arkadaslarım cok methetti, 20 tl sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…