İstanbul'da Fal - Falcılar

hafta olarak belki biraz ertelenebilir
son falı için artık çıkarmı çıkmaz mı bende bekliyorum...
geçtiğimiz mayıs ayında baktırdığım falda olmayacak dediği şeyler dediği gibi olmuştu

Mandall' cım çok teşekkür ederim bilgilendirmen için. Ne hallerdeyiz halimize bak. Kimlerden kimlerden medet umuyoruz.. Bizi bu hallere düşürenler mi utanmalı yoksa okumuş belli bir statü sahibi olmuş insanlar olarak paramızla kendimizi düşürdüğümüz hallere bakıp mı yanmalıyız bilemiyorum Remziye resmen bende sinirini aldı o gün Ben gidince arkamdan da çok gülmüştür herhalde (

Bunların hepsi aynı, en iyisi dediğimizde aynı.. Cafe köşelerinde fal baktığını söyleyen insanların ağzının içine bakıp, ağızlarından çıkacak iki güzel lafı bekliyoruz.... Sonuçta herkesin hayatında olmasını istediği şeyler, düzelmesini istediği şeyler var ama bu işin falla olmayacağını anlıyorum...

ÇIKACAAAKKK

Yıwrım, benimki 99.9% çıkmayacak görünüyor, ama umudunu kaybetme diyor, seninki koşa koşa çıkacak...

çıkar çıkmasınada , ben bünyemde ki bu aşktan korkmaya başladım.
32 yaşındayım, aşkın bu kadar güçlü ve şiddetli olabileceğini hiç düşünmemiştim.
benim bildiğim aşk ilk zamanlar olur sonra yavaş yavaş azalırdı şiddeti.
ya ben yıllarca bir yalana inandım ya da şimdi inandığım yalan.
çünkü hissettiğim duygular gün geçtikçe şiddetini arttırıyor.
ve ben korkuyorum, kalbim kaldırabilir mi acaba ?
can yücel mi demişti hangi şair.
en ağır işçilik aşk işçiliği diye.
doğruymuş.
minem falları geçtim ben bünyemde barındırdıklarımdan korkuyorum.

Oluyor işte.. O kadar güçlü oluyor, öyle şiddetli yakıyor ki canını, en derin fiziksel acının bile bu şiddete ulaşamayacağını düşünüyorsun. Gözünün önünde oldukça, hergün bir daha aynı acıyı yaşıyorsun. Sanki her sabah tekrar dirilip onu her gördüğünde tekrar ölmek gibi... Ama yaşıyorsun işte, o acıyı çeke çeke kalbin kanaya kanaya... Acıya alışılır diyorlar ya, boşversene onlar bir vefasızı sevmenin bedelini hiç ödememişler bence. Sadece Yaradan sabrını veriyor, tabi ona layıkıyla sığınmayı becerebildiğinde. Aşkın şiddeti, kavuştuktan sonra azalabilir belki.. Daha doğrusu o heyecanlı, biraz korku ve tedirginlik dolu muhteşem duygu zamanla dingin ve huzurlu bir sevgiye dönüşebilir. Bunu maalesef hiç yaşayamadım ama sanırım böyle olmalı. Bizim aşk gemisi fırtınadan kurtulamıyor ki, yaşanan sarsıntının şiddeti azalsın.

Üzülme demek saçma, üzül üzülebildiğin kadar. Ağla hatta. Zehir içinde kalmasın. Ama önce şu sınavını ver. Bir süre önce ben yaşadım aynı olayı. Canımın en çok yandığı günlerde, hayatımın en zorlu sınavını verdim Allah'a şükür ki. İş yerinde herkes üstüme gelirken, ben yüksek lisans tezimi vermeye çalışırken anlayış beklediğim adam öyle bir canımı yaktı ki, düşmanım yaşamasın... Şimdi iyi miyim? Hayır! Ama zor birşeyi başarmış olmanın verdiği gizli bir güç taşıyorum içimde. Çok bunaldıkça dönüp oraya bakıyorum. "İnsanoğlu her zorluğun üstesinden gelir" diyorum. Herkese ve herşeye inat. Herşeyi var edene sığın. O'nun yardımı yetiştiğinde aşılamayacak dert, unutulmayacak acı yoktur. Zaman, sabır.... gelecektir ümit ettiğimiz güzel günler.

Başarılar diliyorum Cumartesi günü için, yürekten... Dilerim buradan güzel haberlerini hep birlikte kutlarız

güzel dileklerin için çok sağol ..
beni anlayan birilerini okumak , var olduklarını bilmek güzel.
hatam dolayısıyla özür diledim ondan, sınav öncesi moral olur diye düşündüm onun varlığı.
o ise kırgın ve kızgın olduğunu üstüne gitmemi söyledi.
bende mevlama sığınıp bırakıyorum akışına. evet c.tesi sınavım var ve ben girmemeyi bile düşünüyorum. tabi c.tesi sabahı belli olur herşey.
bu ruh haliyle başarabileceğimi hiç sanmıyorum ve malum şahısta biliyor c.tesiyi .
tek iyi yanı kilo veriyorum diyetisyene gerek kalmadı bana zayıfla diyodu , hem ruhumu , hem bedenimi zayıflatıyor.

Ahanda ben buna giderim, denerim... Nasılsa Kadıköy'deymiş... Sözde artık az baktırıyorum ya! Neyse denerim bunu en kısa zamanda... Ama bu cafede iyi bakan kadının adı ne? Bilen var mı? :26:

O nasıl laf öyle Minikcim! Belki çok yakında herşey düzelecek ama sen dönemsel bi moral bozukluğun yüzünden sınava girmemiş olacaksın! Saçmalama sınav binasının kapısında bırak tüm sıkıntılarını sınava gir, çık sonra üzüleceksen de üzülmeye kaldığın yerden devam edersin...

hayat boyu elmirayamı danışacaksınız
bu biraz alışkanlık ve kendine özgüven eksikliği yaratır :)

Benim durumum sadece zor bir dönemi daha kolay bir hale getirmek amacıyla seçilmiş bir klavuz yol ömür boyu kendisi yaşam koçum olurmu bilemem ama bir dost olarak kendisiyle görüşmeye devam edeceğimden eminim.Ayrıca danışılan konuda kimse size zorla birşey yaptırtmıyor siz yapıp yapmamayı kendi özgür iradenizle seçiyorsunuz.Yaşam koçluğu kişide sorun yaratma değil olan eksikleri tamamalama çalışmasıdır.Bu çalışmalarda kişi sıkıntılı olduğu durumdan çıkmak için yaşam koçunun yardımıyla çözümü kendisi bulur.Benim eksikliğim oldu sanırım çok detaylı anlatmadığım için bu şekilde düşünmekte haklısınız .Yurt dışında çok yaygın olan bu durum Türkiyede’de çok yeni bir konu olduğu için bilmemekte haklısınız .Çok büyük firmaların üst düzey yöneticilerinin bile düzenli olarak çalıştıkları yaşam koçları vardır.
İyi günler dilerim

Benceo sınava kesinlikle girmelisin. Buradan dua kampanyası başlatırız. O kadar insanın duasını arkana al da gör bak... Ben seni şahsen tanımazken dua edeceksem, tanıdıkların halini tahmin edebiliyorum:) Herkesten önemli insanın kendisidir. Sevdiklerine bile kendisi iyi ise, mutlu ise yardım edebilir. Şu an senden önemli kimse yok... Bunu düşün ve sakın vazgeçme. Dualarımız seninle, DEĞİL Mİ KIZLAR?

tam nesille ilgili çıkmayan bişeyi daha yazacaktım yorumunu gördüm :)

ya bu adam bana oturur otuzmaz iş hayatımı anlattı ama ben çalışmıyorum hemde uzun zamandan beri.ve çalışmayı da düşünmüyorum yani iş arayışında değilim
benim ona gittikten hemen sonra sağlık sorunlarım çıktı halen uğrşıyorum.bunları da göremedi yakın zaman olmasına rağmen
aşk için baktırmaya gittim ama aşktan ve çocukla ilgili yaşadığımız ve halen devam eden sorunları göremedi.ben sıkıldım artık.falı bitince sordum.ben anlattım o cevaladı.bir kaç harf yazdı bunlar varmı dedi.1 tanesi var dedim.o da herkeste olan genel bir harf.hımm o zaman bu çocuk artık seni sevmiyor vs çünkü bu harflerin hepsinin tutması gerekirdi dedi.halbuki seninki bu demişti harfleride tutturamadı.
ne zaman çıktık ne zaman ayrıldık,benim, çocuğun karakteri,olaylar vs hiçbirini anlatmadı.ben sordum anlattım kendince sadist biçimde öğüt verdi.başkasını buldu bana.önce böyle biri var tanıdığın dedi halbuki kimseyle bir münasebetim yok.kimseyle görüşmediğim halde gidip o burçtan biri var hayatında demesi de anormallik.o zaman tanışacan dedi.tutturamayanların klasik yöntemi.
hiç görüşmeyeceksiniz dedi.ama bu ara 2 kere görüştük karşılaştık
aralık ayında tamamen onla olmayacağını anlayacaksın dedi ama gelen haberlere göre ilişkisi bitti (bitmeyecek demişti) ailece birbirlerini yediler.ve arada bir sürü şey gerçekleşti söylemedi bunları.ayrıca bana karşı tam bitmediğini duydum.belki büyücü kızın etkisi geçmiştir bu sefer ben istemiyorum.
genel olarak hukuksal şeyler vardı onları göremedi ben sorunca bitecek vs dedi.ama uzadı bitmedi
halen iş aramıyorum
kimsede yok

benim şöyle bir huyum var.akışı elimden geldiğince değiştimeye uğraşıyorum.falcılara kalsam boynumu büküp kabul etmem lazım.ama ben onların dediği istemediğim şeyi olmasın diye çabalıyorum.mücadele ediyorum tersi çıksın diye ve başarıyorum.sizde öyle yapın.pes etmeyin.olumlu enerji olayları,düşünce gücü ile değilde bizzat kendiniz müdahale edip lehinize çevirin.çok fal baktırınca bir öncekiyi etkilediğine de inanmıyorum.her fal ayrı bir zaman dilimi olduğuna göre her gün bile koşullar değişebilir.

minikdepresif sınavında başarılar dilerim.ayrıca gördüğüm kadarı ile değerli birisin çünkü aşkın kıymetini biliyorsun.benimde aynen zaman geçtikçe aşkım artar.ama karşındaki sanırsam aynı bizlerinki gibi kıymetini bilen gibi değil.yanlış anlamışta olabilirim.tabi biz üstüne düştükçe bunlar havalanıyorlar.inşallah sen de bizler de gönlümüzdekilere kavuşuruz. ayrıca değmese bile ağlamak iyidir.

Son düzenleme:
Sakın sakın kadıköy rezene cafeye gitmeyin ben hayatımda böle rezalet fal görmedim.Bu kadar fal baktırıyorum bu kadar berbatını hiç görmedim.Kadın tarot kagıtlarının anlamlarını ezberlemiş bakıo.Öle ben de bakıyorum kagıdı ezberle konuş ya var ya sinirden deliye döndüm 20 liram çöpe gitti enayi yerine koyuyolar adamı sinir oldum ben var ya daha güzel bakarım hiç bişi bilemedi BERBAT BERBAT.Sonra deliye döndüm tabi gittim nostradamusa orda KİMYA hnma baktırdım e o kadar berbat faldan sora kimya hnm şahane geldi tavsiye ederim monalisa taner ve nostradamus kimya gayet başarılı sonuçta 50 TLM gittiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.20 lirama acıdım.o rezene cafenin kapısından geçmeyin o kadar kötü

bilgi için teşekkürler. ayrıca iskambil falı bakanlar bana zerre tutturamıyorlar.iyi gelmiyor bana.pelin ve bir iki kişi de de aynı olmuştu.en iyisi tarot ve kahve.

Kizlar slm, 2 3 hafta once bir falciya goturulduk kahve tarot su hepsine bakiyor. Kendi evinde bakiyor kadin ve ben inanin cok memnun kaldim falcimi desem ne desem bilemedim ama bana buyu yapildigini ve kursun dokturmem gerektigini soledi bunun disinda buyuyu yapanin adina varana kadar verdi bir suru seyi bildi gecmisi bilmeleri tuhaf deil biliyorlar gelecek icin soledikleride yasayarak ogreniyorum ve hepsi birer birer cikiyor. Herneyse ben geceleri uyuyamiyordum cok korkuyordum buyuden oldugunu soledi kadin ve ben bu derdimi anlatmadigim halde sonra bana kursun doktu ve o gunden beri geceleri cok rahat uyuyorum. Takdiri size kalmis ben paylasmak istedim...

sabah giremedim işyerinde yoğunluk vardı. muazzezin numarasını isteyen arkadaşlara mesaj yolladım. bu arada dediğim gibi ben çok memnun kaldım kendi hikayemi anlattım size. sizde ne olur bilemem o yüzden kimseye kefil olamam bu konuda. ama denemeden bilinmez tabi. bu ay şu elazığdakini telefonla denicem onla ilgili deneyimlerimide yazarım burdan.

biraz ayrıntılı anlatırmısın?kimdi nerde kaça bakıyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…