Aslinda verdigi tarihin dolmasina 2 hafta kadar var. Henuz dolmadi yani ve ben de merak etmistim daha once baktiran biri olarak ongoruleri cikiyor mu diye. Elmira da benzer tarihi vermisti ama maalesef umudum yok benimDedikleri ciksin ya da cikmasin olan durumla ilgili Mercan hanimin tespitleri cok basariliydi. Bu nedenle rahatlatti beni ama gelecegi bilecekler diye cok kapilmamak lazim. Artik bu konuda dusunmeme karari aldim cunku dusundukce yasamayi erteliyorum.
kızlar ne çok sohbet etmişsiniz hepsini okudum .Allah hepimizin gönlündekini versin :)
Pelini denemediğin iyi olmuş.Peline gidenlerle ilgili birşey soracaktım.bana sürekli dediki; öyle söylediler böyle söylüyorlar.yani 3 harflilere atıfta bulunup durdu.show mu yapıyor ne.zaten an geçmiş gelecek çıkmadı.falıda yarıda bırakıp sohbete gidiyordu mutfağa.olmazsa gel beni bul tarzında konuştu.sizede fal bakarken öyle söylüyorlar bana böyle söylediler tarzındamı konuşuyor? sonra bu kağıdı çarşamba yak demişti.gittiğime bin pişman olmuştum ilk dakikada kaçacaktım.bildiğim bir şeyi yok yok dedi sonra ben bildiğimi anlatınca evet var demeside beni soğuttu.benle evlenecekmiş veya yüzük varmış vs. çocuk 2 ay sonra.hiç inanmadım.ay bu çocukta evlilik var ay evlilik var.hayatında biri varken onla evlenmez umarım kişileri yanlış görmemiştir.bir gün evlenecek zaten çocuk.zaten kale alınacak biri değil.yoksa neden sürekli 3 harflilerini ortaya atsın diyorum.sizler ne düşünüyorsunuz?
BettyBoopSK demişsinki bana 1 senedir umut veren kişi son anda tersini dedi.senin başına gelenler aynısı banada oldu.meleklerdeki şengüle 1 sene gittim oyaladı beni.beni ailemi erkek arkadaşımı herşeyi ilk gün bilince bende inandım.bunların tarzı demekki böyle.hiç bir dediği çıkmadı ne iş ne aşk.son gün falcılığı bırakacağı gün gittim ağzından baklayı çıkardı ve tersini söyledi.bende senin gibi sordum tabi.birde beni yanlış kıza yönlendirdi.kadın bunun çok eski sevgilisini saplantı yapmış onu söylemekten anı göremedi.işin garibi bu ikisinin de sırası çoktu.ve diğer çıkmadı dediklerime de çok sıra beklemiştim.
hafta olarak belki biraz ertelenebilir
son falı için artık çıkarmı çıkmaz mı bende bekliyorum...
geçtiğimiz mayıs ayında baktırdığım falda olmayacak dediği şeyler dediği gibi olmuştu
elmiranın dedikleri çıkmazsa ki ( bu sefer ummuyorum) ,gidip dövcem
ÇIKACAAAKKK
Yıwrım, benimki 99.9% çıkmayacak görünüyor, ama umudunu kaybetme diyor, seninki koşa koşa çıkacak...
mercan hanım nerde bakıyo acaba?
çıkar çıkmasınada , ben bünyemde ki bu aşktan korkmaya başladım.
32 yaşındayım, aşkın bu kadar güçlü ve şiddetli olabileceğini hiç düşünmemiştim.
benim bildiğim aşk ilk zamanlar olur sonra yavaş yavaş azalırdı şiddeti.
ya ben yıllarca bir yalana inandım ya da şimdi inandığım yalan.
çünkü hissettiğim duygular gün geçtikçe şiddetini arttırıyor.
ve ben korkuyorum, kalbim kaldırabilir mi acaba ?
can yücel mi demişti hangi şair.
en ağır işçilik aşk işçiliği diye.
doğruymuş.
minem falları geçtim ben bünyemde barındırdıklarımdan korkuyorum.
güzel dileklerin için çok sağol ..Oluyor işte.. O kadar güçlü oluyor, öyle şiddetli yakıyor ki canını, en derin fiziksel acının bile bu şiddete ulaşamayacağını düşünüyorsun. Gözünün önünde oldukça, hergün bir daha aynı acıyı yaşıyorsun. Sanki her sabah tekrar dirilip onu her gördüğünde tekrar ölmek gibi... Ama yaşıyorsun işte, o acıyı çeke çeke kalbin kanaya kanaya... Acıya alışılır diyorlar ya, boşversene onlar bir vefasızı sevmenin bedelini hiç ödememişler bence. Sadece Yaradan sabrını veriyor, tabi ona layıkıyla sığınmayı becerebildiğinde. Aşkın şiddeti, kavuştuktan sonra azalabilir belki.. Daha doğrusu o heyecanlı, biraz korku ve tedirginlik dolu muhteşem duygu zamanla dingin ve huzurlu bir sevgiye dönüşebilir. Bunu maalesef hiç yaşayamadım ama sanırım böyle olmalı. Bizim aşk gemisi fırtınadan kurtulamıyor ki, yaşanan sarsıntının şiddeti azalsın.
Üzülme demek saçma, üzül üzülebildiğin kadar. Ağla hatta. Zehir içinde kalmasın. Ama önce şu sınavını ver. Bir süre önce ben yaşadım aynı olayı. Canımın en çok yandığı günlerde, hayatımın en zorlu sınavını verdim Allah'a şükür ki. İş yerinde herkes üstüme gelirken, ben yüksek lisans tezimi vermeye çalışırken anlayış beklediğim adam öyle bir canımı yaktı ki, düşmanım yaşamasın... Şimdi iyi miyim? Hayır! Ama zor birşeyi başarmış olmanın verdiği gizli bir güç taşıyorum içimde. Çok bunaldıkça dönüp oraya bakıyorum. "İnsanoğlu her zorluğun üstesinden gelir" diyorum. Herkese ve herşeye inat. Herşeyi var edene sığın. O'nun yardımı yetiştiğinde aşılamayacak dert, unutulmayacak acı yoktur. Zaman, sabır.... gelecektir ümit ettiğimiz güzel günler.
Başarılar diliyorum Cumartesi günü için, yürekten... Dilerim buradan güzel haberlerini hep birlikte kutlarız
kadıköy'de gideceğim diyorsan rezene kafe'ye git. fal kafe değil, bahariye adliye'yi geçtikten sonra adliye'nin sırasında. 3 hafta önce baktırdık bir arkadaşımla, nasıl olsa sallar aman diye girdik içeri ama kadın inanılmaz. kahve falı, tarot ve katina var. ben 2 kere kahve baktırdım, kimsenin bilemediği şeyleri bildi ve dedikleri çıkmaya başladı. 20 liraya bakıyor.
güzel dileklerin için çok sağol ..
beni anlayan birilerini okumak , var olduklarını bilmek güzel.
hatam dolayısıyla özür diledim ondan, sınav öncesi moral olur diye düşündüm onun varlığı.
o ise kırgın ve kızgın olduğunu üstüne gitmemi söyledi.
bende mevlama sığınıp bırakıyorum akışına. evet c.tesi sınavım var ve ben girmemeyi bile düşünüyorum. tabi c.tesi sabahı belli olur herşey.
bu ruh haliyle başarabileceğimi hiç sanmıyorum ve malum şahısta biliyor c.tesiyi .
tek iyi yanı kilo veriyorumdiyetisyene gerek kalmadı bana zayıfla diyodu , hem ruhumu , hem bedenimi zayıflatıyor.
hayat boyu elmirayamı danışacaksınız
bu biraz alışkanlık ve kendine özgüven eksikliği yaratır :)
güzel dileklerin için çok sağol ..
beni anlayan birilerini okumak , var olduklarını bilmek güzel.
hatam dolayısıyla özür diledim ondan, sınav öncesi moral olur diye düşündüm onun varlığı.
o ise kırgın ve kızgın olduğunu üstüne gitmemi söyledi.
bende mevlama sığınıp bırakıyorum akışına. evet c.tesi sınavım var ve ben girmemeyi bile düşünüyorum. tabi c.tesi sabahı belli olur herşey.
bu ruh haliyle başarabileceğimi hiç sanmıyorum ve malum şahısta biliyor c.tesiyi .
tek iyi yanı kilo veriyorumdiyetisyene gerek kalmadı bana zayıfla diyodu , hem ruhumu , hem bedenimi zayıflatıyor.
Ahanda ben buna giderim, denerim... Nasılsa Kadıköy'deymiş... Sözde artık az baktırıyorum ya! Neyse denerim bunu en kısa zamanda... Ama bu cafede iyi bakan kadının adı ne? Bilen var mı? :26:
msj kutun dolmuş canım sana mail atamamıştım :)
İkinci olarak o zeynoloji ordan konuşmasın nesile beraber gittik adam takır takır bildi vallaHatta başka bi arkadaş da vardı onun için de dedikleri yüzde yüz doğruydu. Keşke salladı diyebilseydim ancak çok üzgünüm ki Nesil geçmişi ve anı en az yüzde seksen doğrulukla BİLİYOR... Gelecek için söylediklerine ben de inanmıyorum zaten öyle de bir beklentim yok.. Şu ana kadar gittiğim en iyi falcılardandır diyebilirim ki milyon tane falcı tecrübem olduğunu birçok kişi bilir Ama ısrarla diyorum ki keşke dedikleri doğru olmasaydı
Mrb cnm şu muazzez hn.ın telini ve iletişim bilgilerini bana da yollar mısın? Bana gelecek bilmese de olur geçmiş ve şu anda karşıdaki kişinin hislerini düşüncelerini söylesin yeter. Gerçeği allahtan başka kmsenin bilemeyeceğini düşünüyorum. Hani belki yakın gelecek bilinebilir ama uzun vadeli geleceğin bilinebileceğini sanmıyorum.
İkinci olarak o zeynoloji ordan konuşmasın nesile beraber gittik adam takır takır bildi vallaHatta başka bi arkadaş da vardı onun için de dedikleri yüzde yüz doğruydu. Keşke salladı diyebilseydim ancak çok üzgünüm ki Nesil geçmişi ve anı en az yüzde seksen doğrulukla BİLİYOR... Gelecek için söylediklerine ben de inanmıyorum zaten öyle de bir beklentim yok.. Şu ana kadar gittiğim en iyi falcılardandır diyebilirim ki milyon tane falcı tecrübem olduğunu birçok kişi bilir Ama ısrarla diyorum ki keşke dedikleri doğru olmasaydı
Kizlar slm, 2 3 hafta once bir falciya goturulduk kahve tarot su hepsine bakiyor. Kendi evinde bakiyor kadin ve ben inanin cok memnun kaldim falcimi desem ne desem bilemedim ama bana buyu yapildigini ve kursun dokturmem gerektigini soledi bunun disinda buyuyu yapanin adina varana kadar verdi bir suru seyi bildi gecmisi bilmeleri tuhaf deil biliyorlar gelecek icin soledikleride yasayarak ogreniyorum ve hepsi birer birer cikiyor. Herneyse ben geceleri uyuyamiyordum cok korkuyordum buyuden oldugunu soledi kadin ve ben bu derdimi anlatmadigim halde sonra bana kursun doktu ve o gunden beri geceleri cok rahat uyuyorum. Takdiri size kalmis ben paylasmak istedim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?