İstanbul'da Fal - Falcılar

Bu hafta hem Emine Akkaya ya hem de ArzuHanıma gittim. Normalde ben hiç inanmam ve baktırmamda ama halamlar için arkadaşlık olsun diye gittik.

Emine Hanım Taksim Abdullah Ağa lokantasının orada. Yer berbat, pislik içinde çok kötü bir yer. Eğer kahve baktıcaksınız içip fincanınız ile gidin orada içmeyin bir de yanınızda bir erkek olsun. Bence çok isabetli de değil %50, attı tuttu ya da o kadar kabaki ben hoşlanmadım. 5 dk. bile bakmıyor ağzıda çok pis....45 TL

Arzu Hanım kıyas kabul etmez. Üsküdar da oturmuyormuş artık boşuna evine gitmeyin, dışarıda buluşup bakıyor. Ama ben hayatımda hiç böyle birşey görmedim. Suya bakıyor. Siz öğrenmek istediğiniz kişi ile ilgili ismi bir kağıda yazıyorsunuz ona göstermeden, o suya gelen harflerle size ismini ve ne olduğunu, neler olacağını döküyor. 1 saatten fazla bir kafede otuduk. 3kişi baktırdık üçümüzde de bilemediği tek bir şey olmadı. Sanki bir arkadaşımız ile sohbet ediyormuşuz gibi. Bir de iyi kötü herşeyi söylüyor. Utanmasa kocamın kaşını gözünü tarif edecekti. Çok etkilendim. 50 TL

50 çokmuş ya.nasıl ulaşacaz bu kişiye peki? ilersi için lazım olur.

yeni üye oldum.fal meraklısıyım.buaralar çok ihtiyacım var.telefonda fal bakan iyi bi falcı var mı tanıdığınız.yardımcı olursanız sevinirm.telefonda fal baktırmak saçma mı sizce.bahsettiğiniz falcılar bana çok uzak napiim

Tabi anlatim, kartal minibus yolu uzerinde evi kadinin benim abimin esini goturmus arklari bende o vasita ile gittim kahve 30 sanirim su 50 tarot 100 du ben su baktirdim sonra kursun dokturdum oda ayri fiyat aldi ama. Boyle daha ne anlatim baska kizlar?merakettgnz bisey warsa sorun he buarada kadin cidden beni cok sasirtti be. 6 aydir nisanliyim fakat bundan 3 ay once aileler arasinda cok ciddi tartismalar oldu ve iki tarafta evlenmemizi istemiyor. Kadin bana aynen sole dedi 6 aydir nisanlisin ama sadece 3 ayi guzel gecmis son 3 ay sadece sorun yasamissiniz sayilmio cikmio bu burda dedi sok oldum ve nisanlimin annesinin yaptigi buyunun adini fln herseini soledi....

Arkadaslar ozel msj yazamiyorum henuz msj sayil dolmamis baska sekillerde nasil anlasabilirz bilmiorum ama bi fikriniz varsa msj atin lutfen mail fln atabilirm mesela

Ahanda ben buna giderim, denerim... Nasılsa Kadıköy'deymiş... Sözde artık az baktırıyorum ya! Neyse denerim bunu en kısa zamanda... Ama bu cafede iyi bakan kadının adı ne? Bilen var mı? :26:

adını bilmiyorum zaten normal bir kafe, tek bakan o bayan. sarışın bir bayandı.

kartal ın neresinde acaba, kadının adı ne nasıl ulaşıcaz. bende merak ettim.

bende baktırdıgım fal deneyimlerini paylaşayım: taksim melekler kahvesi meryem bişey bilemedi .
taksim zade kafe armagan kesinlikle süper baktı ve bildigi şeyler oldu fakat gelecekle ilgili olanlar çıkmadı.
sembol cadde levent şuanla alakalı çok şey bildi gelecekle alakalı olanları beklemedeyim genel baktırmıştım.
sembol osman bilemedi.
sembol metin enerjisi çok iyi bi adam soru cevap şeklinde baktı sorularım gelecekle ilgiliydi bakıcaz artık :)
yedi tepe üniversitesinin orda bi kafede baktırmıştım kafenin adını hatırlayamadım şimdi baya oldu baktıralı ama oda tutturmuştu baya gelecekle ilgili uzun vadede bişeyler demişti salladı falan olmuştum ama çıkıyor gibi arkadaşımada bişeyler demişti onunkilerde çıkmaya başlamış yeniden gitmeyi düşünüyorum .
göztepe sema idi sanırım oda şuanla alakalı biliyor gelecekle alakalı fos yani baya pahalıya bakıyordu .
bayada falcıya gitmişim heee :))
şu edirnedeki melahat ı merak ediyorum teli olan varsa atabilirmi boşuna onca yolu gitmeyelim hani.

canım muazzez hanımın telini bana da gönderir misin?

Hepimiz fal baktırmayı seviyoruz, egleniyoruz, bazen fazla kaptırıyoruz, bekliyoruz ama '' yurt dısında is adamlari surekli yasam kocundan yardim aliyor, cok yaygın durum '' demek, insanlari yanlis yonlendirmekten baska bisey degıl.
Bu durum Turkıyede de yaygın evet, ama yasam kocu oldugunu iddia eden bir insanın MUTLAKA AMA MUTLAKA EGITIM ALMASI GEREKIR.
Bunu bilmiyor olamazsınız.
Bir doktor tıp egitimi almadan nasıl ameliyat yapamazsa, bir falcı da sadece insan derdinden anlıyor diye YASAM KOCU filan olamaz.
Yok artık.

kartal ın neresinde acaba, kadının adı ne nasıl ulaşıcaz. bende merak ettim.

Cakracim kartal minubus yolunda burdan adres tel verilimiyo sanirim ama ama ben cok memnun kaldim yani onu solim ondada suya bakarken icine bozuk para ve isim yazip atiosun

Bundan 1,5 ay önce Angels Burcu ya gitmiştim ki durum kötüydü benim için ,nokta atışları yaptı benim nişanım ertlenmişti,o bana isim verdi 1 ay sonra biriyle tanışıcan polis bu buda seninle evlenmek isteyecek üzülme bu gidenden iyi olucak,eskiside geri gelecek felan demişti bende güldüm ne diyosun sen dedim ne polisi ne yenisi,eskisi gelmez dedim.
iş yerimde dikkat etmem gereken kişiyi tarif etti harf verdi ,böyle birisi yok dedim neyse sonra öğrendim ki o harfler iş yerimdeki birinini soyadının harfleriymiş bizim bilmediğimiz kızlık soyadının ki gerçekten büyük sorun oldu benim açımdan .

VEE o polis bugün bana evlenme teklif etti.Hiç aklımda olmayan bir arkadşaımız tanıştırdı ,sevgili felan olmadık çıkmadık bir msn bir telefonda görüştük bir kere çay içtik adam evlenmek istiyormuş benim angus u evlenmeye ikna etmek için ne kadar uğraşmıştım.

Eğer falın geriside çıkarsa burcuyu tek geçerim ama şu ana kadar olanlar bile süper doğrusu

Waayy buda cok iyimis cidden

Merhaba

Sanırım yazdıklarınızı bana istinaden yazdınız burda kimseyle tartışmaya niyetim yok herkes gibi bende tecrübelerimi anlattım.Yaşam koçunun nasıl olmasıyla ilgili emin olun çok fazla bilgim var ve türkiyenin eğitmen statülü bir çok yaşam koçunuda bizzat tanıyorum içlerinden biriylede uzun yıllar çalışma yaptım.Türkiyede çok yaygın herkesin bir yaşam koçu olsun gibi bir söylemim olmadı sanırım siz beni yanlış anladınız.Yapmış olduğum çalışmalar içerisinde ben (teklif benden gelmiştir) Elmira'dan memnun kaldığımı belirttim sorulan sorularada doğal olarak cevap verdim.

O yazmış olduğum iş adamlarının yaşam koçlarına danışma cümleside marly arkadaşımızın özgüven eksikliği söylemi üzerine yazmış bulunmaktayım umarım açıklayıcı olabilmişimdir.

İyi Akşamlar

Seninle durumumuz yaşlarımız aynı hem iş hemde sevgi dünyamız karışık tek umduğum falcıların söylediklerinin çıkması hoş bugüne kadar söylenenler çıktı .

Kala kala bir işle ilgili birde benim angusla ilgili söylediklari kaldı ki onlar biraz sabır dediler hep

1 ayda 5 kilo verdim ver dediği kilomuda vermiş oldum sayesinde geçen gün vapurdan kendimi marmara denizin ortasına bile atmayı düşündüm,çok özlüyorum
bana tuzluk gibisin diyen 175 lik angusumun aksine bana evlenme teklif eden 190 lık bir adam var hayat beklemedik anlarda beklenmedik şeyler yapıyor.
Lütfen kendini topla cumartesi sınava gir ve ona kendi başına bişeyle ryapabildiğini elzem olmadığını göster ,mutlu olucaz bizde birgün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…