Bu hafta hem Emine Akkaya ya hem de ArzuHanıma gittim. Normalde ben hiç inanmam ve baktırmamda ama halamlar için arkadaşlık olsun diye gittik.
Emine Hanım Taksim Abdullah Ağa lokantasının orada. Yer berbat, pislik içinde çok kötü bir yer. Eğer kahve baktıcaksınız içip fincanınız ile gidin orada içmeyin bir de yanınızda bir erkek olsun. Bence çok isabetli de değil %50, attı tuttu ya da o kadar kabaki ben hoşlanmadım. 5 dk. bile bakmıyor ağzıda çok pis....45 TL
Arzu Hanım kıyas kabul etmez. Üsküdar da oturmuyormuş artık boşuna evine gitmeyin, dışarıda buluşup bakıyor. Ama ben hayatımda hiç böyle birşey görmedim. Suya bakıyor. Siz öğrenmek istediğiniz kişi ile ilgili ismi bir kağıda yazıyorsunuz ona göstermeden, o suya gelen harflerle size ismini ve ne olduğunu, neler olacağını döküyor. 1 saatten fazla bir kafede otuduk. 3kişi baktırdık üçümüzde de bilemediği tek bir şey olmadı. Sanki bir arkadaşımız ile sohbet ediyormuşuz gibi. Bir de iyi kötü herşeyi söylüyor. Utanmasa kocamın kaşını gözünü tarif edecekti. Çok etkilendim. 50 TL
Ahanda ben buna giderim, denerim... Nasılsa Kadıköy'deymiş... Sözde artık az baktırıyorum ya! Neyse denerim bunu en kısa zamanda... Ama bu cafede iyi bakan kadının adı ne? Bilen var mı? :26:
ÇIKACAAAKKK
Yıwrım, benimki 99.9% çıkmayacak görünüyor, ama umudunu kaybetme diyor, seninki koşa koşa çıkacak...
Tabi anlatim, kartal minibus yolu uzerinde evi kadinin benim abimin esini goturmus arklari bende o vasita ile gittim kahve 30 sanirim su 50 tarot 100 du ben su baktirdim sonra kursun dokturdum oda ayri fiyat aldi ama. Boyle daha ne anlatim baska kizlar?merakettgnz bisey warsa sorun he buarada kadin cidden beni cok sasirtti be. 6 aydir nisanliyim fakat bundan 3 ay once aileler arasinda cok ciddi tartismalar oldu ve iki tarafta evlenmemizi istemiyor. Kadin bana aynen sole dedi 6 aydir nisanlisin ama sadece 3 ayi guzel gecmis son 3 ay sadece sorun yasamissiniz sayilmio cikmio bu burda dedi sok oldum ve nisanlimin annesinin yaptigi buyunun adini fln herseini soledi....
kadıköydeki kim canım. benim ilk baktırdığım serpil mimarobada, ikinci nesibe avcılarda, üçüncü muazzez esenyurtta. ben sana özelden mej gönderiyim şimdi ama muazzezden daha memnun kaldım ya o kadının beni üç harflilerle olan iletişimide etkiledi çok. ben en çok ondan memnun kalıp etkilendim. kadıköydekini merak ettim bende ama bana çok uzak ben bu bahsettiğim yerlere yakın oturuyorum. bu arada aklıma gelmişken maaşım yattığı an arkdaşın tavsiyesiyle elazığdan bir kadına telefonla baktırcam. işyerinden arkdaşlar memnun kalmış çok. parayı posta yapıyolarmış kadın alınca bakıyormuş. gerçi birz tehlikeli geldi parayı alsa açmasa teli ama sonuçta 20 tl yi gözden çıkardım. onu deniyim memnun kalırsam ondanda bahsederim burdan
kartal ın neresinde acaba, kadının adı ne nasıl ulaşıcaz. bende merak ettim.
Cakracim kartal minubus yolunda burdan adres tel verilimiyo sanirim amaama ben cok memnun kaldim yani onu solim ondada suya bakarken icine bozuk para ve isim yazip atiosun[/QUar
arkadaşlar bu hanımın adını telefonunu öğrenen banada söylesin lütfen merak ettim
Bundan 1,5 ay önce Angels Burcu ya gitmiştim ki durum kötüydü benim için ,nokta atışları yaptı benim nişanım ertlenmişti,o bana isim verdi 1 ay sonra biriyle tanışıcan polis bu buda seninle evlenmek isteyecek üzülme bu gidenden iyi olucak,eskiside geri gelecek felan demişti bende güldüm ne diyosun sen dedim ne polisi ne yenisi,eskisi gelmez dedim.
iş yerimde dikkat etmem gereken kişiyi tarif etti harf verdi ,böyle birisi yok dedim neyse sonra öğrendim ki o harfler iş yerimdeki birinini soyadının harfleriymiş bizim bilmediğimiz kızlık soyadının ki gerçekten büyük sorun oldu benim açımdan .
VEE o polis bugün bana evlenme teklif etti.Hiç aklımda olmayan bir arkadşaımız tanıştırdı ,sevgili felan olmadık çıkmadık bir msn bir telefonda görüştük bir kere çay içtik adam evlenmek istiyormuş benim angus u evlenmeye ikna etmek için ne kadar uğraşmıştım.
Eğer falın geriside çıkarsa burcuyu tek geçerim ama şu ana kadar olanlar bile süper doğrusu
Hepimiz fal baktırmayı seviyoruz, egleniyoruz, bazen fazla kaptırıyoruz, bekliyoruz ama '' yurt dısında is adamlari surekli yasam kocundan yardim aliyor, cok yaygın durum '' demek, insanlari yanlis yonlendirmekten baska bisey degıl.
Bu durum Turkıyede de yaygın evet, ama yasam kocu oldugunu iddia eden bir insanın MUTLAKA AMA MUTLAKA EGITIM ALMASI GEREKIR.
Bunu bilmiyor olamazsınız.
Bir doktor tıp egitimi almadan nasıl ameliyat yapamazsa, bir falcı da sadece insan derdinden anlıyor diye YASAM KOCU filan olamaz.
Yok artık.
güzel dileklerin için çok sağol ..
beni anlayan birilerini okumak , var olduklarını bilmek güzel.
hatam dolayısıyla özür diledim ondan, sınav öncesi moral olur diye düşündüm onun varlığı.
o ise kırgın ve kızgın olduğunu üstüne gitmemi söyledi.
bende mevlama sığınıp bırakıyorum akışına. evet c.tesi sınavım var ve ben girmemeyi bile düşünüyorum. tabi c.tesi sabahı belli olur herşey.
bu ruh haliyle başarabileceğimi hiç sanmıyorum ve malum şahısta biliyor c.tesiyi .
tek iyi yanı kilo veriyorumdiyetisyene gerek kalmadı bana zayıfla diyodu , hem ruhumu , hem bedenimi zayıflatıyor.
Waayy buda cok iyimis cidden
Waayy buda cok iyimis cidden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?